Summer Sale: Tusindvis af produkter nedsat
StøvletaskerStøvletasker

Støvletasker

K2 Single Padded Ski Bag + K2 Boot Bag 35LFri fragtSpar 21 %
1.099 DKK
K2 Single Padded Ski Bag + K2 Boot Locker 38LFri fragtSpar 25 %
1.199 DKK
K2 Boot Locker, 38L, støvletaske, sortSpar 20 %

K2 Boot Locker, 38L, støvletaske, sort

Støvletaske med flere rum og plads til hjelm og andre småting
639 DKK
799 DKK
K2 Single Padded Ski Bag + K2 Boot Locker 38L
Accezzi Engadin, taske til langrendsstøvler, sort

Accezzi Engadin, taske til langrendsstøvler, sort

Smart og handy taske til dine langrendsstøvler, sportssko eller andet fodtøj
103 DKK
Dakine Boot Locker DLX 70L, sortSpar 20 %

Dakine Boot Locker DLX 70L, sort

Støvletaske med flere afdelinger og plads nok til også at kunne rumme dit skitøj, hjelm og goggles.
719 DKK
899 DKK
K2 Boot Bag, 35L, støvletaske, sortSpar 20 %

K2 Boot Bag, 35L, støvletaske, sort

Taske med plads til skistøvler samt div. småting
479 DKK
599 DKK
K2 Single Padded Ski Bag + K2 Boot Bag 35L
Accezzi Arosa, støvle-og hjelmtaske, sort

Accezzi Arosa, støvle-og hjelmtaske, sort

Polstret, robust og med plads til hjelm og skigoggles
319 DKK
Accezzi Livigno, hjelmtaske, sort

Accezzi Livigno, hjelmtaske, sort

Beskyt skihjelm og skigoggles under transport. Polstret så du undgår ridser/buler.
199 DKK
Dakine Boot Pack 50L, vintage camoSLUTSALG

Dakine Boot Pack 50L, vintage camo

Funktionel støvle og hjelm rygsæk. Mål 48x36x33cm, vægt ca. 0,9 kg.
615 DKK
769 DKK

 

Støvletaske til opbevaring og transport

Støvletasken er rigtig vigtig, når det kommer til opbevaring og transport af dine skistøvler. Det er vigtigt at opbevare sine støvle på rigtig vis, så de kan få en længere holdbarhed og levetid. Ved at benytte en støvletaske undgår du, at dine støvler skal ligge og rode sammen med andet udstyr i din rejsetaske. Således sikrer du, at støvlerne bliver transporteret på en praktisk og sikker måde, hvor de ikke gør skade på andet udstyr og materiale eller selv går i stykker. 

Under transport til og fra skisportsstederne kan ens tasker nemt komme til at vælte rundt - blandt andet hvis man transporteres via fly eller bus. Her er det en god idé med en robust støvletaske af høj kvalitet, der kan modstå nogle kraftige slag. Det vil være virkelig ærgerligt at ankomme til sin destination og finde ud af, at skistøvlernes spænder eksempelvis er knækket af under transporten. 

Din støvletaske er ikke kun praktisk på udrejsen og hjemrejsen på din skiferie. Den er også praktisk og super anvendelig, når man er derhjemme og skistøvlerne skal opbevares indtil næste ferie. Her kan man nemt gemme sine støvler og småt udstyr i tasken og stille på på loftet sommeren over.

Støvletaske med ekstra rum til udstyr

De fleste skistøvletasker er forsynet med to rum, der giver plads til mere end bare ens skistøvler. Der er gjort plads til noget af dit andet skiudstyr, som du også kan opbevare og transportere i støvletasken. Dette kan for eksempel være dine skibriller, et par skisokker og i nogle tilfælde endda din skihjelm. Din skihjelm er dog så stor, så det er kun støvletasker, der er specieldesignet til dette, der kan rumme hjelmen. Generelt er det andet rum forbeholdt andet udstyr, der er mindre.

Det er smart at købe en ekstra stor støvletaske, der også er designet til opbevaring af ens skihjelm. Dette gør pakningen af dit grej endnu nemmere og mere håndterbar, når du skal frem og tilbage med dit udstyr. Bus- og flyselsskaber kræver iøvrigt at ens skistøvle er pakket ind under transport, så du er nødt til at investere i en støvletaske for at få dem med ombord.

Tilbud på støvletasker

Hos Skisport kan du altid finde billige støvletasker. Vi har et stort og bredt udvalg af smarte og funktionelle boot bags til din kommende skirejse eller skitur. Uanset hvornår du har behov for en ny taske til dine skistøvler, kan du altid komme til os for en god pris. Vi kører med en fast prisgaranti på 103% gennem hele året, hvilket gør, at du altid får billige priser på skistøvletasker og andet skiudstyr, når du handler hos os.

Støvlertasker ligger generelt i et billigt prisleje, hvor du ikke skal slippe særlig mange penge for en taske af god kvalitet. Vi forhandler forskellige prisklasser, hvor du kan finde en støvletaske, der koster mellem 100 og 900 danske kroner.

Du bør købe en billig støvletaske, da den er uundværlig til opbevaring og transport af ens skistøvler. Gå på opdagelse i vores sortiment eller besøg vores fysiske butik for at se på en skistøvle - det vil dine ski takke dig for!

 

 

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.