Støvletasker

Skisport har et stort udvalg af støvletasker i forskellige modeller og prisklasser. Fælles for alle støvletasker er den gode kvalitet og lange holdbarhed, der sikrer, at dine skistøvler bliver ordentlig opbevaret og transporteret. Mange af støvletaskerne har flere rum, der samtidig giver mulighed for opbevaring af andet skiudstyr som ski goggles og skivoks.

Vi forhandler nogle af de bedste mærker på markedet. Vi forhandler blandt andet Dakine, Accezzi og Salomon, som vi har 103% prisgaranti på. Derudover tilbyder vi dag til dag levering, så du får din støvletaske allerede i morgen.Støvletaske til opbevaring og transport

Støvletasken er rigtig vigtig, når det kommer til opbevaring og transport af dine skistøvler. Det er vigtigt at opbevare sine støvle på rigtig vis, så de kan få en længere holdbarhed og levetid. Ved at benytte en støvletaske undgår du, at dine støvler skal ligge og rode sammen med andet udstyr i din rejsetaske. Således sikrer du, at støvlerne bliver transporteret på en praktisk og sikker måde, hvor de ikke gør skade på andet udstyr og materiale eller selv går i stykker. 

Under transport til og fra skisportsstederne kan ens tasker nemt komme til at vælte rundt - blandt andet hvis man transporteres via fly eller bus. Her er det en god idé med en robust støvletaske af høj kvalitet, der kan modstå nogle kraftige slag. Det vil være virkelig ærgerligt at ankomme til sin destination og finde ud af, at skistøvlernes spænder eksempelvis er knækket af under transporten. 

Din støvletaske er ikke kun praktisk på udrejsen og hjemrejsen på din skiferie. Den er også praktisk og super anvendelig, når man er derhjemme og skistøvlerne skal opbevares indtil næste ferie. Her kan man nemt gemme sine støvler og småt udstyr i tasken og stille på på loftet sommeren over.

Støvletaske med ekstra rum til udstyr

De fleste skistøvletasker er forsynet med to rum, der giver plads til mere end bare ens skistøvler. Der er gjort plads til noget af dit andet skiudstyr, som du også kan opbevare og transportere i støvletasken. Dette kan for eksempel være dine skibriller, et par skisokker og i nogle tilfælde endda din skihjelm. Din skihjelm er dog så stor, så det er kun støvletasker, der er specieldesignet til dette, der kan rumme hjelmen. Generelt er det andet rum forbeholdt andet udstyr, der er mindre.

Det er smart at købe en ekstra stor støvletaske, der også er designet til opbevaring af ens skihjelm. Dette gør pakningen af dit grej endnu nemmere og mere håndterbar, når du skal frem og tilbage med dit udstyr. Bus- og flyselsskaber kræver iøvrigt at ens skistøvle er pakket ind under transport, så du er nødt til at investere i en støvletaske for at få dem med ombord.

Tilbud på støvletasker

Hos Skisport kan du altid finde billige støvletasker. Vi har et stort og bredt udvalg af smarte og funktionelle boot bags til din kommende skirejse eller skitur. Uanset hvornår du har behov for en ny taske til dine skistøvler, kan du altid komme til os for en god pris. Vi kører med en fast prisgaranti på 103% gennem hele året, hvilket gør, at du altid får billige priser på skistøvletasker og andet skiudstyr, når du handler hos os.

Støvlertasker ligger generelt i et billigt prisleje, hvor du ikke skal slippe særlig mange penge for en taske af god kvalitet. Vi forhandler forskellige prisklasser, hvor du kan finde en støvletaske, der koster mellem 100 og 900 danske kroner.

Du bør købe en billig støvletaske, da den er uundværlig til opbevaring og transport af ens skistøvler. Gå på opdagelse i vores sortiment eller besøg vores fysiske butik for at se på en skistøvle - det vil dine ski takke dig for!

 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti