☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Nikwax Nubuck og Suede Proof, 125ml

Vandbaseret imprægnering der er nem at bruge til sko i nubuck (børstet mat læder) og ruskind. Imprægnerer, fastholder støtte, tekstur og åndbarheden af nubuck og ruskindssko.

Åndbart, vandtæt fodtøj har størst sandsynlighed for at blive svedigt og vådt indeni, når det bruges under fugtige eller våde forhold. Hvis det ydre stof eller læder absorberer vand, vil fodtøjets åndbarhed blive reduceret. Derfor skal holdbar vandafvisning (DWR) af dit fodtøj vedligeholdes for at sikre komfort. Det vil gradvist fortage sig og skal så fornys med Nikwax Nubuck & Ruskinds Imprægnering™.

Nikwax Nubuck & Ruskinds Imprægnering™ er nem og hurtig at påføre, da du bare sprayer på det fugtige fodtøj. Nikwax Nubuck & Ruskinds Imprægnering™ høj holdbar vandafvisning (DWR), som udvikler sig under lufttørring. Det efterlader en fleksibel vandafvisende behandling på de enkelte fibre af nubuck og ruskind. Dette gør det muligt for vanddamp at passere, vedligeholder åndbarhed og holder dine fødder tørre. Nikwax Nubuck & Ruskinds Imprægnering™ er blevet specielt designet og optimeret til nubuck og ruskindsfodtøj og vil opretholde teksturen af materialerne.

NB: Lyst farvet nubuck/ruskind kan blive lidt mørkere efter brug. Prøv først et mindre synligt sted.

Denne vare kan ikke sendes med fly.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 35,- i DK
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 79 DKK Spar 37%
DKK 49,-
Midlertidigt udsolgt

Denne vare kan desværre ikke købes i øjeblikket.

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti