Ortovox Clasp Spine Protector

Ortovox Clasp Spine Protector er et separat rygskjold, som er designet til Ortovox Free Ride-serien.

Rygskjoldet er meget fleksibelt, hvillket gør at det følger rygsøjllen, når kroppen bevæger sig i forskellige retninger. Det betyder at du får et rygskjold, som ikke hæmmer din bevægelsesfrihed.

Det kan modstå utallige slag og er lavet i et SAS-TEC FOAM. Det er et stødabsorberende materiale, baseret på en "intelligent" molekylær struktur. Disse molekyler opfører sig normalt ved almindelige bevægelser og låser sig øjeblikkeligt sammen ved stød og slag Ved langsomme forandringer flyder molekylerne frit og materialet forbliver blødt og fleksibelt. Ved et pludseligt stød eller slag, låser de løse molekyler sig sammen, og dæmper på denne måde stødets kraft ned. Hele processen sker ekstremt hurtigt. Så snart stødet er dæmpet, vender molekylerne tilbage til deres normale løse tilstand igen. Når du anvender det løse rygskjold sammen med en Ortovox Free Ride rygsæk er du sikret optimal sikkerhed.

Det vejer kun 200 gram, en lav vægt, som ikke mærkes tydeligt, når det bruges sammen med rygsækken. Vægtforskellen er minimal, kontra den beskyttelse det giver.

Ortovox har produceret dette separate rygskjold, da det giver mulighed for, at man kan bruge Free Rider rygsækken i fritiden/hverdag, når man ikke står på ski. Før i tiden var rygskjoldet integreret i rygsækken, hvor det nu er løst. Vi anbefaler 100 %, at du køber dette rygskjold, hvis du er på jagt efter en Free Ride rygsæk.

Rygskjoldet er kombatibelt med følgende modeller:
Ortovox Free Rider 28
Ortovox Free Rider 26 S
Ortovox Free Rider 22
Ortovox Free Rider 20 S

Rygskjoldet er godkendt til motorcykelkørsel.

Specifikationer og features:
Cerificeret til skiløbere som er max. 200 cm
SAS-TEC; Item: SC-1 / B52
Fleksibelt og komfortabelt
Vægt: 200 gram
Passer til Ortovox Free Rider
Godkendt til motorcykel
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 225,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti