Cairn Proride D3O Rygskjold vest, sort

D3O materialet´s egenskaber kan kort forklares således: Når materialet er inaktivt er det blødt og bevægeligt, det vil sige det kan bøjes og tilpasser sig kroppens former, hvilket giver maksimal komfort. Når materialet får et slag/stød bliver materialet stenhårdt og modvirker det slag man vil få fra sit styrt eller sammenstød med forhindringer på bjerget. Egner sig også godt som sikkerhedsudstyr når du kører på ski, cykler mountainbike/MTB eller motorcykel.

Mesh/polyester mixet som vesten er fremstillet i gør, at den kan ånde og slippe af med sved og fugt, og at den holder sig frisk hele dens levetid. Vestens elastiske net-materiale foran, er både blødt og komfortabelt og sikrer samtidigt at vesten sidder godt til kroppen.

Yderligere egenskaber ved vesten:
D3O materialet (pladen) kan tages ud ved vask af vesten.
Vest i ekstremt let mesh (net) materiale
Lynlås i fuld længde.
Ekstra polstring i skulderpartiet.
Opfylder standarden CE EN 1621-2
EVA skum

D3O Støddæmpningssystem er et patenteret, stødabsorberende materiale, baseret på en "intelligent" molekylær struktur. Disse molekyler opfører sig normalt ved almindelige bevægelser og låser sig øjeblikkeligt sammen ved stød og slag. D3O er bevægelsesafhængig. Ved langsomme forandringer flyder molekylerne frit og materialet forbliver blødt og fleksibelt. Ved et pludseligt stød eller slag, låser de løse molekyler sig sammen, og dæmper på denne måde stødets kraft ned. Hele processen sker ekstremt hurtigt. Så snart stødet er dæmpet, vender molekylerne tilbage til deres normale løse tilstand igen.

Disse egenskaber gør materialet ideel til formål hvor der ønskes optimal bevægelsesfrihed samtidig med en optimal støddæmpning. D3O er et yderst diskret og let materiale, der lader sig integrere i beklædningen, uden at ødelægge funktion og udseende.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti