Profil af DANexplore

DANexplore
Niels Brocks Gade 12, 3. sal
8900 Randers C
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 288)
4.8 stjerner ud af 5 på Trustpilot (743 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos DANexplore

DANexplore er eksperter i at lave individuelle skirejser til Canada, USA og Japan. Vores medarbejdere har mere end 30 års erfaring, og vi sammensætter pakker efter jeres ønsker og behov.

Vores målsætning er at lave kvalitetsskirejser til fornuftige penge. Vi sætter en stor ære i, at du får præcis den rejse, du ønsker. Du kan derfor ikke booke direkte på vores hjemmeside. Vi vil derimod meget gerne tale med dig for at sikre, at dine forventninger og ønsker stemmer overens med den skirejse, du køber.

Vælger du skiferie i Canada er det en oplagt mulighed for at komme på en skiferie, som aldrig vil gå i glemmebogen. De fleste skiområder i Canada er for både begyndere og øvede, så alle kan være med. Der findes et stort udvalg af forskellige skiområder i Canada, så derfor kan du vælge netop det område, som passer til dit niveau.

Ønsker du skiløb i USA, vil du opleve en super service, lækre hoteller og skiløb på alle niveauer. Skirejser i USA er en unik oplevelse, og her er alle muligheder for en optimal skiferie.

Japan byder på noget af verdens allerbedste powder skiløb. Afhængigt af område, falder der hver sæson 10-18 meter af den knastørre powder, som begejstrede skiløbere fra hele verden, gerne rejser meget langt for at opleve.


Udvalgte skirejser fra DANexplore

Listel Hotel – skipakke inkl. fly, hotel, transfer og liftkortVelkommen til Listel Hotel. Med denne skipakke bor du i hjertet af Whistler Village og er i gåafstand fra Whistler Village Gondola og Whistler Blackcomb Ski Resort. Alt du skal koncentrere dig om er at få det maksimale ud af Whistlers fantastiske skiløb. Med en skipakke er der nemlig tænkt på det hele. Foruden et ophold på Listel Hotel inkluderer denne skipakke, fly t/r, transfer og liftkort.Hotel med prisbelønnet restaurant og vinkælderDe 98 Standard-værelser er alle indrettet med kabel-tv, in-house filmsystem og internet adgang. Desuden har hvert værelse el-kedel, køleskab og badeværelse.Listel Hotel har spabad, sauna og en prisbelønnet restaurant, Barefoot Bistro, med vinkælder og “Vodka room”.

Listel Hotel, Whistler / Blackcomb

Listel Hotel – skipakke inkl. fly, hotel, transfer og liftkortVelkommen til Listel Hotel. Med denne skipakke bor du i hjertet af Whistler Village og er i gåafstand fra Whistler Village Gondola og Whistler Blackcomb Ski Resort. Alt du skal koncentrere dig om er at få det maksimale ud af Whistlers fantastiske skiløb. Med en skipakke er der nemlig tænkt på det hele. Foruden et ophold på Listel Hotel inkluderer denne skipakke, fly t/r, transfer og liftkort.Hotel med prisbelønnet restaurant Læs mere

01/03 2024
6 skidage
Fly (lufthavn ikke oplyst)
Standardværelse v/4 pers.
Ekskl. liftkort
DKK 16.175
pr. person ved 4 pers.

01/03 2024
6 skidage
Fly (lufthavn ikke oplyst)
Dobbeltværelse
Ekskl. liftkort
DKK 17.380
pr. person ved 2 pers.

OBS: Prisen er en fra pris, da priser på fly kan variere fra dag til dag. Afrejsedato her er blot et eksempel, vores rejser kan skræddersyes ligesom du ønsker det. Skipakke til Japan – bo på Always NisekoSkipakken er inkl. flybillet, transfer, hotel med morgenmad og liftkort. Always Niseko er et populært nyere skihotel i Japan med god beliggenhed i sneparadiset Niseko. Nærmeste lift ligger kun 10 minutters gang eller 2 minutter med (gratis) shuttle fra hotellet. Skihotellet har 104 moderne værelse, som er indrettet med smart-TV, badeværelse og udsigt til by eller bjerg. Udover en bus til nærmeste skilift, tilbyder hotellet også en gratis shuttle bus ind til byen, opbevaring af ski og gratis WiFi. Always Niseko har egen bar og cafe, som er et hyggeligt og populært samlingssted om eftermiddagen og aftenen i vintersæsonen. Der ligger desuden flere lokale restauranter i gåafstand fra hotellet.

Always Niseko, Niseko

OBS: Prisen er en fra pris, da priser på fly kan variere fra dag til dag. Afrejsedato her er blot et eksempel, vores rejser kan skræddersyes ligesom du ønsker det. Skipakke til Japan – bo på Always NisekoSkipakken er inkl. flybillet, transfer, hotel med morgenmad og liftkort. Always Niseko er et populært nyere skihotel i Japan med god beliggenhed i sneparadiset Niseko. Nærmeste lift ligger kun 10 minutters gang eller 2 minutter med (gratis) shuttle fra hotellet. Skihotellet har 104 Læs mere

01/03 2024
6 skidage
Fly fra s
Standardværelse v/4 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 21.430
pr. person ved 4 pers.

01/03 2024
6 skidage
Fly fra s
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 23.275
pr. person ved 2 pers.

02/03 2024
6 skidage
Fly fra s
Standardværelse v/4 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 21.430
pr. person ved 4 pers.

DANexplore

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen