Profil af DANexplore

DANexplore
Niels Brocks Gade 12, 3. sal
8900 Randers C
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 288)
4.8 stjerner ud af 5 på Trustpilot (743 anmeldelser)

DANexplore er eksperter i at lave individuelle skirejser til Canada, USA og Japan. Vores medarbejdere har mere end 30 års erfaring, og vi sammensætter pakker efter jeres ønsker og behov.

Vores målsætning er at lave kvalitetsskirejser til fornuftige penge. Vi sætter en stor ære i, at du får præcis den rejse, du ønsker. Du kan derfor ikke booke direkte på vores hjemmeside. Vi vil derimod meget gerne tale med dig for at sikre, at dine forventninger og ønsker stemmer overens med den skirejse, du køber.

Vælger du skiferie i Canada er det en oplagt mulighed for at komme på en skiferie, som aldrig vil gå i glemmebogen. De fleste skiområder i Canada er for både begyndere og øvede, så alle kan være med. Der findes et stort udvalg af forskellige skiområder i Canada, så derfor kan du vælge netop det område, som passer til dit niveau.

Ønsker du skiløb i USA, vil du opleve en super service, lækre hoteller og skiløb på alle niveauer. Skirejser i USA er en unik oplevelse, og her er alle muligheder for en optimal skiferie.

Japan byder på noget af verdens allerbedste powder skiløb. Afhængigt af område, falder der hver sæson 10-18 meter af den knastørre powder, som begejstrede skiløbere fra hele verden, gerne rejser meget langt for at opleve.

DANexplore

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen