⚡ Januarudsalg - Herrer, damer og børn

Oakley Flight Tracker XM, PRIZM™, Matte Black

Oakley Flight Tracker XM er videreudvikling af den populære Canopy, som har været blandt de bedst sælgende skibriller på markedet. Flight Tracker har et stort synsfelt, hvilket giver et fantastisk perifært udsyn i alle retninger.

Det strømlinede design sikrer dig fuld hjelmkompatibilitet, og skibrillen passer over de fleste hverdagsbriller. Linsen er dugforebyggende med dobbeltlinser og god ventilation, og den har Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som også modvirker dug. Samtidigt er linsen godkendt af sikkerhedsstandarderne I Z87.1 og EN 166, som gør det til en holdbar High Impact linse, der gør den mindre modtagelig overfor skrammer.

Modellen er lavet med 3 lag svedtransporterende skum, som tilpasser dig ansigt, hvilket giver optimal komfort. Samtidigt er den 40 mm brede rem lavet med silikone på indersiden, hvilket giver et mere sikkert fit og sørger for, at de ikke glider af skihjelmen.

Denne skigoggle har en PRIZM™ linse, som er en linseteknologi baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM? linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Brillen leveres med en PRIZM™ Black Iridium linse, som er en god solskinslinse.

XM betyder at størrelsen er Medium, hvilket passer de fleste ansigter. Modellen kommer også i Large model som hedder XL, som er god til større ansigter eller dem som ønsker en stor skigoggle.

Specifikationer og features:
PRIZM™ Lens Technology
Oakleys High Definition Optics
High Impact
Tre lag skum
Flexible ramme som tilpasser ansigtet
F3 Antidug
40 mm strap med silikone på indersiden
Inkl. mikrofiberpose
Medium Fit
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.590,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti