Bedst-i-Test 8 år i træk: Isbjörn of Sweden flyverdragter på lager i alle farver og størrelser Se dem her

Oakley Flight Path XL, PRIZM™, Matte Black

Oakleys Flight Path XL er udviklet sammen med verdensmesteren i Super G, Aleksander Kilde. Det er Oakleys nye topklasse skibrille, som skal kunne holde til det pres en skibrille bliver udsat for, når verdens bedste skiløbere giver den gas. Og hvis den er god nok til dem, er den helt sikkert også god nok til dig.

Flight Path XL har et stort synsfelt, hvilket giver et fantastisk udsyn i alle retninger. Blandt andet har den Oakleys smarte Ridgelock Technology, således at man let kan skifte linse. Den teknologi er blevet videreudviklet, således at brillen har fået et større synsfelt (Field-of-view). Det betyder at der nu er 19 % mere Field-of-view (i alt) og sammenlignet med Oakleys populære Canopy, så ser man 35 % mere i det horisontale Field-of-View. Kort fortalt giver det dig et endnu bedre udsyn og bedre overblik over hvor du står på ski. Det nye design vil gøre, at denne model bliver en Bestseller for Oakley.

Det strømlinede design sikrer dig fuld hjelmkompatibilitet, og skibrillen passer over de fleste hverdagsbriller. Linsen er dugforebyggende med dobbeltlinser og god ventilation, og den har Oakleys førende F3 behandling på den inderste linse, som også modvirker dug. Samtidigt er linsen godkendt af sikkerhedsstandarderne I Z87.1 og EN 166, som gør det til en holdbar High Impact linse, der gør den mindre modtagelig overfor skrammer.

Modellen er lavet med 3 lag svedtransporterende skum, som tilpasser sig ansigt, hvilket giver optimal komfort. Samtidigt er den 50 mm brede rem lavet med silikone på indersiden, hvilket giver et mere sikkert fit og sørger for, at de ikke glider af skihjelmen.

Denne skigoggle har en PRIZM™ linse, som er en linseteknologi baseret på årtiers farveforskning. Med PRIZM? linsen får du en bedre lystransmission, hvilket giver maksimal kontrastgengivelse, og dermed hjælper dig med at se konturerne i sneen i både solskin og snevejr. Dette giver dig de optimale forudsætninger for at køre godt på ski i det meste vejr.

Brillen leveres med en PRIZM™ Sapphire Iridium linse, som er en god allround linse, der passer til alt slags vejr.

Specifikationer og features:
PRIZM™ Lens Technology
Oakleys High Definition Optics
Semi-Rimless Frame Design
High Impact
Ridelock EV Lens System
Tre lag skum
Flexible ramme som tilpasser ansigtet
F3 Antidug
50 mm strap med silikone på indersiden
Inkl. mikrofiberpose
Large Fit
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Vejl. pris 1.960 DKK Spar 36%
DKK 1.239,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti