⚡ BLACK FRIDAY - ALT er nedsat -

Gratis gave: Spar 24 % på denne vare. Bestil inden fredag kl. 23.59 og få en gratis halsedisse.

BCA T4 lavinepakke

T4 rescure package/lavinesæt er den nyeste og bedste pakke fra BCA. Her får du alt du behøver, hvis du skal bevæge dig ud i offpisten. Sættet indeholder en transceiver/lavinebipper, en laveinskovl og sen sonde. Alle 3 er nødvendige, hvis du bevæger dig undenfor pisten.

Tracker serien fra BCA er de mest brugte i Nordamerika, og bipperne har længe været de hurtigste, nemmeste og mest intuitive i branchen. Tidligere har BCA's T3 pakke været deres bedste, men nu har den lige fået et hak op.

BCA Tracker4:
Den hurtigste og nemmeste lavinebipper har lige taget det hele et hak op! Den nye lavinebipper har fået gummi på overfladen/huset, hvilket gør at den bedre kan håndtere slag. LED-skærmen er blevet større end tidligere modeller og så har den samem simple "Tracker-interface" som BCA er kendt for, hvilket gør modellen let at arbejde med, også under pressede situationer.

Med funktioner som "Signal supression" og "Big Picture" gør den søgningen mere overskuelig også i situationer, hvor den modtager flere signaler. Samtidigt sørger bevægelsessensor og auto revert-to-transmit mode til at sikre dig mod sekundær bevægelse. Hvilket betyder at skulle du blive fanget i en følgelavine under søgning efter andre, så stiller bipperen sig efter en kort advarsel tilbage til sende-funktion - for din egen sikkerhed.

Modeller er ikke meget større end en mobiltelefon og som et kæmpe plus, har man brugt små logoer på toppen af bipperen, så du let kan se hvornår du søger og hvonrår du sender, noget der kan være med til at gøre denne model til en favorit blandt mange nybegyndere i offpisten. Den har en senderadius på 55 meter og en søgebredde på 50 meter, samt 3 antenner, der sikrer en optimal præcision i søgningen.

Størrelsen på Tracker4 transceiveren er 12 x 7,5 x 4,5 cm (L x B x H) og den har en vægt på 215 gram inklusiv batterier. Bipperen sender på frekvens 457 kHz som er den internationale standard (Norm EN300718).

Der er 5 års garanti på Tracker4.

BCA Stealth 270 sonde:
Dette er BCA's mest solgte sonde. Den er kompakt og har centimeter-markeringer så man kan se dybden i sneen, og hvor dybt en person er begravet. "Hurtiglåsende" giver lynhurtig samling af sonden som spare dyrebare sekunder i eftersøgningen i lavinen. I udslået tilstand er sonden 270 cm lang og sammenfoldet er den 45 cm. Den har en vægt på 295 gram, diamterer på 1,2 cm og er alt du behøver i en god og simpel sonde.

BCA B-1 EXT skovl:
Skovl i aluminimum med totalvægt på 600 gram. Skovlens blad er på 24,9 x 25,4 cm. Skaftet er når det er slået sammen 41 cm langt og 57 cm når det er slået ud. Totallængden på skovlen er 73 cm når den er samlet.


Skal du ud og investere i din første lavinepakke, som du ønsker at have i mange år - så er denne det rigtige valg! BCA er testvindere i branchen grundet deres hurtige og præcise teknologi, samttidig med at sættet er utrolig let at anvende.
Denne vare kan forudbestilles
Leveres fra d. 16/12 2020
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
Julegaver byttes til 5/1
Vejl. pris 3.299 DKK Spar 24%
DKK 2.479,-

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti
  • Julegaver byttes til 5/1