POC Fornix, skihjelm, mat sort

POC Fornix har i mange år været en af POC's mest solgte hjelme. Du kan ikke undgå at støde på denne klassiker på din skiferie. Den kan nemlig alt det, som en god skihjem skal kunne.

Den klassiske og velkendte POC Fornix skihjelm er nu tilbage i en forbedret og endnu mere sikker udgave. Komforten er stadig i top og alle de tidligere egenskaber som skihjelmens lethed, ventilation og den sikre aramid forstærkning forbliver stadig i hjelmen.

POC forsøger altid at kombinere Safety, Design og Performance, hvilket de har gjort til fulde her. Den nye Fornix tilbyder nemlig alt det, du kan ønske dig af en skihjelm.

Modellen er fremstillet i en In-Mould konstruktion, med en EPS liner og så har hjelmen fået en udvidet PC-shell der beskytter hjelmkanten. Det betyder kort fortalt, at hjelmen er støbt i polykarbonat, et materiale der nærmest er umuligt at slå i stykker, hvilket giver en utrolig hård skal. Skallen kombineres med en stødsabsoberende EPS liner indeni, hvilket gør at du får en hjelm som er sikker og samtidig let.

Derudover har man monteret et nyt justeringssystem til ændring af skihjelmens hovedstørrelse, der gør det lettere at finde en sikker og behagelig pasform, så den sidder præcis som ønsket.

Med de nye forbedringer, som har skabt en endnu bedre komfort og beskyttelse er POC's Fornix blandt de bedste skihjelme på markedet, da de har kombineret høj sikkerhed med en lav vægt. En garanteret Bestseller, hvor man får meget skihjelm for pengene.

Specifikationer og features:
Vægt: 400 gram (50-56 cm), 420 gram (54-59 cm), 440 gram (56-61 cm)
Kraftig og forstærket skal der giver maksimal beskyttelse
Ny PC-shell, som giver ekstra hovedbeskyttelse
Justerbar ventilation foran og i toppen
Forbedret justeringssystem til sikker og behagelig pasform
Komfortabelt for, kan tages ud og vaskes
Forbedret stødabsorbering
Goggle clip

Godkendelser: CE EN 1077-B, ASTM F2040


Varen findes også i Hydrogen White Matt.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.199,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti