DIEL

DIEL er et mærke, som vi er rigtig glade for at forhandle hos Skisport. De producerer skitøj af høj kvalitet til overkommelige priser, hvilket gør mærket til en af vores bestsellere. Den store succes hænger efter vores overbevisning sammen med, at DIEL gennem årene har produceret tøj i god kvalitet, der kan hamle op med andre mærker i en væsentlig dyrere prisklasser.

Den gode kvalitet afspejles i materialevalget, hvor DIEL blandt andet benytter Entrant Dermizax-EV membran med en vandtæthed på helt op til 30.000 mm. Denne membran holder dig tør samtidig med, at den er yderst åndbar. Generelt er DIEL indbegrebet af kvalitet til en meget fornuftig pris.

Hos Skisport har vi et bredt udvalg af skitøj fra DIEL - blandt andet skijakker, skibukser, skiundertrøjer, handsker mm. Vi har prisgaranti på alle vores produkter og tilbyder dig dag til dag levering.DIEL har lavet skitøj siden 1992

Historien bag DIEL startede d. 12. oktober 1992, da moren Diana Glavinovi og sønnen Lachezar Glavinovi fra Bulgarien tog initiativ til at starte deres egen skitøjsproduktion under navnet D&L DIEL. I starten var produktionen lille, og det hele blev produceret på 5 små symaskiner fundet på en genbrugsstation. Der blev kun produceret én model, der var en kedeldragt/overall, der blev lavet i en mande- og kvindemodel.

Allerede i 1994 havde virksomheder 16 forskellige modeller, og året efter var de nødt til at flytte til eksterne produtionsfaciliteter, da efterspørgslen efter DIELs skitøj voksede hurtigt. Siden dengang er virksomheden vokset meget, og de eksporterer i dag til de fleste europæiske lande. DIELs er kendte for at give kunderne god værdi for pengene, da deres skitøj er af god kvalitet samtidig med, at det kan købes til fornuftige priser.

DIEL blevet første gang introduceret til det danske marked i år 2000, og siden dengang er mærket stille og roligt vokset og blevet mere kendt. For mange er DIEL dog stadig et relativt ukendt tøjmærke, og det er der en god grund til. Det er nemlig begrænset hvor mange penge, der bruges på markedsføring af DIELs produkter. Dette er en fordel for kunderne, da det giver færre omkostninger og mulighed for at sælge mærkets skitøj billigere. Det er en af årsagerne bag de gode priser, som du kan finde på DIEL hos Skisport.

DIEL har været officel tøjleverandør til Bulgariens OL-deltagere flere gange. Det er blandt andet sket ved de Olympiske Lege i Sydney i 2000 og i Athen i 2004, og ved Vinter-OL i 1998, 2002 og 2006. Derudover er de tøjsponsorer for flere professionelle skihold i Frankrig, Holland, Belgien og Slovenien.

DIEL tilbud - altid billige priser

DIEL er et fremragende mærke, hvis man ønsker at få værdi for pengene. DIEL leverer nemlig produkter i høj kvalitet, der kan købes til en billig pris. Dette gør også DIEL til en af vores bedstsælgende mærker, da vores kunder har indset, at det giver god mening at købe produkter, hvor pris- og kvalitetsforholdet hænger sammen.

Vi har altid en god pris på et skisæt fra DIEL. Vi kører med 103% prisgaranti gennem hele året, så du altid er sikker på at finde et godt tilbud i vores butik.

Hos Skisport har vi alle de nyeste modeller på lager, og vi modtager hele tiden nye produkter fra DIEL, som vi sælger på shoppen. Læg iøvrigt mærke til at DIEL navngiver deres skibukser og skijakker med navne som Bo, Charlie, Donny, Eddy, Eva, Celine osv.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti