Profil af De Brede Planker

De Brede Planker
Rådmandsgade 55
2200 København N
Tlf.: 31 60 04 07
De Brede Planker
Vi er et rejsebureau, der arrangerer offpiste skirejser til mange spændende destinationer. Ønsker du at prøve kræfter med catski, heliski eller en skiferie, der kombinerer offpiste og almindeligt skiløb, så kan du med fordel kontakte os. Vi laver også skræddersyede ture, hvor vi kan tilpasse turen efter netop dine ønsker og behov.

Nedenfor kan du læse om nogle af vores mest populære ture.

Prøv kræfter med catski i Makedonien. Det er de færreste, der ved, at Makedonien faktisk er ganske glimerende land til skiløb. Rent faktisk var det her, hvor catski for første gang blev introduceret i Europa. Der er faktisk flere grunde til, at vi har valgt at lægge vores catski ture i Makedonien. En af disse grunde er faktisk, at de har et meget alsidige terræn, hvilket sikrer, at der er udfordringer til alle. Desuden er der kun meget få skiløbere i bjergkæden, hvorfor det er meget lettere at finde offpiste, der ikke er opkørt.

I år arrangerer vi igen guidede offpiste ture til St. Anton. Vi har valgt St. Anton, da det er en af de destinationer, der får aller mest sne i Alperne. På vores ture til St. Anton kombinerer vi offpiste og skiløb på egen hånd. Tanken med dette er, at vi giver den fornødne undervisning og viser de bedste steder, så du selv kan bevæge dig videre på egen hånd. Undervisningen bliver så vidt muligt givet af nogle af Danmarks dygtigste skilærer.

Den ultimative skiferie? Hvis det lyder det fristende, så skal du kigge nærmere på vores rejser til Island. Her kombinerer vi luksus og verdensklasse skiløb i usædvanligt smukke omgivelser. På denne tur foregår alt transport op af bjerget i en helikopter. Det bliver ikke bedre. Stå på ski ned til havet og måske du kan være så heldig at få set nordlys, når mørket falder på.

Turene med De Brede Planker er både for snowboardere og skiløberre.

Tag med på en anderledes skiferie du aldrig glemmer!

Søg skirejser hos De Brede PlankerRejsemål og transportformer som tilbydes af De Brede Planker

Grønt ikon: De Brede Planker har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af De Brede Planker, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Canada
Kicking Horse
Frankrig
La Grave
Japan
Hakuba
Niseko
Makedonien
Shar Planina
Østrig
St. Anton


Nyheder fra De Brede Planker