Profil af De Brede Planker

De Brede Planker
Slagtehusgade 9
1715 København V
Tlf.: 31 60 04 07
De Brede Planker
Vi er vilde med OFFPISTE og steder som er uberørte og med til at skabe den helt specielle oplevelse. Vi har været rundt i verden og udvalgt, for os, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig OFFPISTE ski / snowboard. Vi startede i det uberørte Makedonien med catskiiing og heliski. Vi kombinerer dog både almindelig skiløb og OFFPISTE og du kan altid tage fat på os for en skræddersyet tur.

Udover Makedonien, har vi også rejser til Japan, La Grave, St. Anton & Canada som har det helt perfekte puddersne.

TJEK VORES TURE PÅ:
www.debredeplanker.dk


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


OFFPISTE TUR TIL MAKEDONIEN:
Prøv kræfter med Catski i Makedonien. Det er de færreste, der ved, at Makedonien faktisk er ganske glimerende land til skiløb. Rent faktisk var det her, hvor catski for første gang blev introduceret i Europa. Der er faktisk flere grunde til, at vi har valgt at lægge vores catski ture i Makedonien. En af disse grunde er faktisk, at de har et meget alsidige terræn, hvilket sikrer, at der er udfordringer til alle. Desuden er der kun meget få skiløbere i bjergkæden, hvorfor det er meget lettere at finde OFFPISTE, der ikke er opkørt.

ST. ANTON:
I år arrangerer vi igen guidede OFFPISTE ture til St. Anton. Vi har valgt St. Anton, da det er en af de destinationer, der får allermest sne i Alperne. På vores ture til St. Anton kombinerer vi OFFPISTE og skiløb på egen hånd. Tanken med dette er, at vi giver den fornødne undervisning og viser de bedste steder, så du selv kan bevæge dig videre på egen hånd. Undervisningen foregår med nogle af Danmarks dygtigste skilærer.

DEN ULTIMATIVE SKIFERIE:
Hvis det lyder fristende, så skal du kigge nærmere på vores rejser til Island. Her kombinerer vi luksus og verdensklasse skiløb i usædvanligt smukke omgivelser. På denne tur foregår alt transport op af bjerget i en helikopter. Det bliver ikke bedre. Stå på ski ned til havet og måske du kan være så heldig at få set nordlys, når mørket falder på.

Alle vores ture er både for skiløbere og snowboarder...


TAG MED OS PÅ EN ANDERLEDES SKIFERIE

Søg skirejser hos De Brede PlankerRejsemål og transportformer som tilbydes af De Brede Planker

Grønt ikon: De Brede Planker har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af De Brede Planker, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Canada
Fernie
Kicking Horse
Revelstoke
Frankrig
La Grave
Japan
Hakuba
Moiwa
Myoko Kogen
Niseko
Makedonien
Shar Planina CPH


Nyheder fra De Brede Planker