Profil af De Brede Planker

De Brede Planker
Hollands Alle 20
2300 København S
De Brede Planker
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 1126)
4,8 stjerner ud af 5 på Trustpilot (43 anmeldelser)

Søg skirejser hos De Brede Planker

DBP Adventures er et dedikeret rejsebureau der er vilde med bjergene.
Vores udgangspunkt er first-tracks i offpisten, aktive natur oplevelser i bjergene og ikke mindst møde ligesindet adventure "tosser" der er ligeså vilde med bjergene som os.
Vi er vilde med offpiste og steder som er uberørte og som skaber en helt speciel oplevelse. Vi har været rundt i verden og udvalgt, de helt perfekte lokationer til det vi elsker allermest, nemlig offpiste ski/snowboard. Vi startede i det uberørte Makedonien med catskiiing og heliski. Vi kombinerer dog både almindelig skiløb og offpiste og du kan altid tage fat på os for en skræddersyet tur.
Udover Makedonien, har vi også rejser til Chamonix, Japan, La Grave, Georgien & Canada som har det helt perfekte puddersne.


Pssst..... om Sommeren og efteråret tilbyder vi mountainbiketure til Østrig, Nordmakedonien, Frankrig, Italien & Bornholm.


Så er du sulten på eventyr og oplevelser med et twist af bjerge sommer og vinter, så ring og bestil dit næste eventyr hos DBP Adventures i dag eller;

TJEK VORES TURE PÅ:
www.debredeplanker.dk


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


OFFPISTE TUR TIL MAKEDONIEN:
Prøv kræfter med Catski i Makedonien. Det er de færreste, der ved, at Makedonien faktisk er ganske glimerende land til skiløb. Rent faktisk var det her, hvor catski for første gang blev introduceret i Europa. Der er faktisk flere grunde til, at vi har valgt at lægge vores catski ture i Makedonien. En af disse grunde er faktisk, at de har et meget alsidige terræn, hvilket sikrer, at der er udfordringer til alle. Desuden er der kun meget få skiløbere i bjergkæden, hvorfor det er meget lettere at finde OFFPISTE, der ikke er opkørt.

https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/catski-makedonien/


CANADA ROADTRIP:
Nu har du muligheden for at opleve nogle af Canadas fantastiske skisportsområder, mens du står OFFPISTE i Canadas verdenskendte “champagne sne”. For tredje år arrangerer De Brede Planker en OFFPISTE roadtrip langs Canadas såkaldte “Powder Highway”

Vi starter i Fernie og tager videre til WhiteWater, Revelstoke og slutter af i Kicking Horse...
https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/offpiste-roadtrip-canada/


JAPAN:
Nu har du muligheden for at opleve Japansk kultur og puddersne i verdensklasse – tag med på vores Powdertur roadtrip rundt i enten central Japan eller nord Japan.. På turen får du 8 dages guiding af lokale bjergguider, der er super rutinerede og kender alle de hemmelige nedfarter.
Powderturen er for dig, der gerne vil stå i meget dyb puddersne og samtidigt opleve en spændende Japansk kultur.

https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/japan-powdertur-central/


DEN ULTIMATIVE OFFPISTE OPLEVELSE
Hvis det lyder fristende, så skal du kigge nærmere på vores rejser til Island. Her kombinerer vi luksus og verdensklasse skiløb i usædvanligt smukke omgivelser. På denne tur foregår alt transport op af bjerget i en helikopter. Det bliver ikke bedre. Stå på ski ned til havet og måske du kan være så heldig at se nordlys, når mørket falder på.

Alle vores ture er både for skiløbere og snowboarder...


TAG MED OS OFFPISTE;)

Rejsemål og transportformer som tilbydes af De Brede Planker

Grønt ikon: De Brede Planker har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af De Brede Planker, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Canada
Fernie
Kicking Horse
Revelstoke CPH BLL
Whitewater
Frankrig
Chamonix CPH BLL
La Grave CPH BLL
Georgien
Bakhmaro CPH BLL
Japan
Hakuba CPH
Moiwa
Myoko Kogen
Niseko CPH
Makedonien
Shar Planina CPH BLL
Norge
Sogndal
Schweiz
Engelberg CPH BLL
Østrig
Innsbruck CPH BLL
Nassfeld


Nyheder fra De Brede Planker