Skirygsække med rygskjold

Hvis man før har kørt med rygskold og rygsæk på samme tid, ved man, at det ikke er særlig behageligt i længden. Derfor kan det i stedet anbefales, at man kombinerer de to og køber en skirygsæk med indbygget rygskjold. Dette er en god løsning, hvis man ofte har en rygsæk med på skitur.

Skisport har et stort udvalg af skirygsække med rygskjold fra gode mærker som Dakine, Ortovox og Pieps. Rygsækkene kommer i mange fede design, farver og størrelser, hvor der med sikkerhed er en, der passer til dig og dine behov. De findes i mange forskellige prisklasser. Desuden sælger Skisport også normale rygskjold, der sælges seperat uden rygsæk. 

Bemærk at der ikke følger rygskjold med i rygsækkene fra Dakine. De skal købes seperat ved siden af.

Alle vores rygsække med indbyggede rygskjold er sikkerhedsgodkendt efter gældende standarder til skiløb. Skirygsække med indbygget rygskjold

Det er en rigtig god idé at beskytte sig med et rygskjold, når man er ude for at stå på ski. Der kan ske alvorlige uheld, der kan få katastrofale følger, hvis man er uheldig. Det behøver ikke at være ens egen skyld. Mange skiulykker forårsages på grund af misforståelse med andre skiløbere eller ved tilfældigheder. Derfor bør man have et rygskjold på uanset hvor god og kontrolleret skiløb, man mener man har.

Hvis man er typen, der tit kører med rygsæk, når man er på ski, er det indbyggede rygskjold i en taske den bedste løsning. Her kombineres de to produkter på en hensigtmæssig måde, hvor det er behageligt at køre med samtidig med, at skjoldet giver den optimale beskyttelse af ens ryg. 

De fleste modeller, der sælger på Skisport, kommer med et aftageligt rygskjold, der nemt kan fjenes fra tasken/rygsækken, hvis der ikke er behov for det. Det er meget praktisk, hvis man ønsker at bruge tasken i hverdagen, så den ikke er så stiv.

Ortovox Free Rider

Den mest populære type rygsæk med rygskjold er Free Rider-serien fra mærket Ortovox. Tasken laves i flere forskellige længder og størrelser, så den passer til alle personer. Derudover har den en fantastisk pasform og et hav af rum, der giver gode muligheder for at benytte tasken. 

Skisport sælger Free Rider-serien i mange forskellige farver og tilbyder den billigste pris med 103% prisgaranti. 

Taske med rygskjold fra Dakine

Dakine har opbygget flere af deres tasker således, at man kan indsætte certificerede rygskjold i rygsækken. Dette rygskjold følger ikke automatisk med i købet af en Dakine taske, men det skal i stedet købes seperat ved siden af. Dette er en god idé at gøre, da man for relativ få penge kan få et godkendt rygskjold, der giver god beskyttelse og sikkerhed, når man står på ski og MTB. 

Taskerne fra Dakine kan også sagtens bruges uden rygskjold, hvis man ønsker at bruge det til studie, arbejde, sport eller andet i hverdagen. Skisport har desuden en lang række andre rygsække på lager fra mange kendte mærker. Disse kan bruges til både ski og hverdag.

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti