Skirygsække med rygskjold

Har man før kørt med rygskold og rygsæk på samme tid, finder man hurtigt ud af, at det ikke behageligt i længden. Derfor anbefales en skirygsæk med indbygget rygskjold. Alle rygsække/rygskjold er sikkerhedsgodkendte, du skal derfor ikke være nervøs for om kvaliteten er i orden.

Skirygsække i forskellige størrelser

Mange skiløbere ønsker ikke at bruge en rygsæk, da den kan fylde meget. Vi har derfor et kæmpe udvalg i modeller helt fra 12 liter og opefter. De små modeller, mærkes næsten ikke og samtidig kan du have en vand med, ekstra trøje eller noget helt tredje. Ønsker man en større model, kan man få plads til det nødvendige lavineudstyr samt andet grej som ekstra handsker, kamera, skins etc. Mange af skirygsækkene har et hav af smarte features og muligheder, således at der fæstnes ski på siderne eller bagsiden, samt isøkser, skihjelme osv. På de fleste modeller er rygskjoldet aftageligt. Vil man bruge skirygsækken i hverdagen, kan rygskjolder derfor fjernes, hvilket giver en normal rygsæk, der ikke er så stiv.

Ortovox Free Rider

Vores mest solgte rygsæk med indbygget rygskjold er Ortovox Freeride serien. Tasken laves i forskellige længder, så den passer til alle personer, samtidig har den en fantastisk pasform og et hav af muligheder og rum.

Dakines rygskjold skal købes separat

Dakine har opbygget flere af deres tasker således, at man kan indsætte et certificeret rygskjold i rygsækken. Dette rygskjold følger ikke med, ved køb af en Dakine taske, men skal købes separat. Vi mener, at det er en god ide, at tilkøbe det separate Dakine Impact Spine Protector da man til beskedne penge, får et godkendt rygskjold, som gør at rygsækken giver den optimale beskyttelse både på ski og MTB. Tasken kan også sagtens bruges uden rygskjoldet, hvis man ønsker at bruge den til studie, arbejde, sport, etc. 

 

Åben filter

Mærker (klik på mærkerne)

Pris (justér nedenfor)

kr. - kr.

Størrelser (klik på størrelserne)

12L 18L 20L 22L 24L 25L 36L L/XL M/L S/M OneSize 

Brug for hjælp

Tlf. 87 300 634

(Tlf. lukket / Vi er klar mandag kl. 8)

shop@skisport.dk
Du får svar indenfor 12 timer
» Det spørger andre mig om
  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,- i DK
  • Gratis levering fra 1.000,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti