Profil af SKILINK

SKILINK
Kronprinsessegade 8, 2. sal
1306 København K
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3347)
3.9 stjerner ud af 5 på Trustpilot (125 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SKILINK

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

❄ GLADE GÆSTER ER DET VIGTIGSTE ❄
Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 21 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.


Udvalgte skirejser fra SKILINK

På Pension Mozart bor du kun 150 meter fra hovedliften "Flying Mozart" og når du skal hjem fra skiløbet skal du kun gå 100 meter fra pisten til hotellet. Med 10 minutters gang til centrum af Wagrain, er der rig mulighed for at besøge byens hyggelige resturanter, barer og butikker. Værelserne er hyggeligt og pænt indrettet. De er alle udstyret med alt det nødvendige og de har alle balkon. Du kan stå op til en morgenmadsbuffet i hotellets morgenmadsrum. I de fleste uger er det muligt at tilkøbe halvpension på nabohotellet (i juleugen, nytårsugen, samt ugerne 6-9, er det på forespørgsel). Det er på Hotel Alpina som serverer god og lækker aftensmad med regionale og internationale retter. Hotel Alpina har også en a la carte restaurant som det er muligt at booke bord på. Hotellerne ligger 100 meter fra hinanden. Efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller du kan benytte deres mindre wellnessområde med sauna, infrarød sauna samt liggestole. Der er gratis WiFi og opvarmet skiopbevaringsrum. Nyd den østrigske gæstfrihed med et ophold på Pension Mozart! Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferien til Wagrain her .

Hotel "Pension Mozart", Wagrain

På Pension Mozart bor du kun 150 meter fra hovedliften "Flying Mozart" og når du skal hjem fra skiløbet skal du kun gå 100 meter fra pisten til hotellet. Med 10 minutters gang til centrum af Wagrain, er der rig mulighed for at besøge byens hyggelige resturanter, barer og butikker. Værelserne er hyggeligt og pænt indrettet. De er alle udstyret med alt det nødvendige og de har alle balkon. Du kan stå op til en morgenmadsbuffet i hotellets morgenmadsrum. I Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.095
pr. person ved 2 pers.

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades op efter dagens skiløb. Der er flere forskellige typer lejligheder, der alle er indrettet med et veludstyret køkken og badeværelse med toilet og bad. I huset findes der en sauna som kan benyttes 3 gange om uge i løbet af dit ophold. I husets kælder findes en typisk østrigsk "stube", hvor en kold øl kan nydes. Haus Amadeus' søde værtspar tager sig godt af sine gæster. Det er muligt at bestille "brötchenservice" ved ankomst. Så hænger der hver morgen en pose frisk brød på jeres dør. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Lejligheder "Haus Amadeus", Wagrain

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Extra værelse - 2 personer med bad/toilet
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.302
pr. person ved 2 pers.

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc og balkon. Idet huset på trods af den centrale beliggenhed ligger i et fredeligt område af Ischgl er det yderst velegnet for kærestepar og familier. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Ischgl her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Lejligheder "Bella Vista", Ischgl

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed til 2 personer (Persura 35kvm)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.967
pr. person ved 2 pers.

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den hyggelige bar. De pæne værelser er enkelt møbleret og indrettet med bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks og wifi. Desuden har værelserne balkon/terrasse Der er sauna til rådighed for hotellets gæster. Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Bad Gastein .

Hotel "Lindenhof", Bad Gastein

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.905
pr. person ved 2 pers.

Mondi Hotel Bellevue er beliggende i centrum af Bad Gastein og med pisten og liften kun 500 meter væk. Du bor i lejligheder men med faciliteter som hvis du bor på hotel. Til lejlighederne er der tilknyttet bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, gratis wifi, tv og en del af dem har også balkon eller terrasse. I wellness og spa området er der alt hvad man har brug for efter en aktiv dag på pisten. Stor 28 graders pool og 32 graders jacuzzi, flere forskellige saunaer, dampbad aromabade, fodbad og meget andet. Hvis du ikke selv vil stå for ladlavningen, så er der på Mondi Hotel Bellevue hele 3 restauranter at vælge imellem. Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Bad Gastein .

Lejligheder "Mondi Hotel Bellevue.", Bad Gastein

Mondi Hotel Bellevue er beliggende i centrum af Bad Gastein og med pisten og liften kun 500 meter væk. Du bor i lejligheder men med faciliteter som hvis du bor på hotel. Til lejlighederne er der tilknyttet bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, gratis wifi, tv og en del af dem har også balkon eller terrasse. I wellness og spa området er der alt Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.036
pr. person ved 4 pers.

Hotel "Chalet Murr" Med et ophold på Chalet Murr får du en indkvartering som er skræddersyet til at nyde alt det bedste som St. Anton har at byde på. Hotellet ligger tæt ved hovedgaden, men lige præcis roligt nok til at her er fredeligt. Chalet Murr har plads til 30 gæster og vi kan tilbyde både 2, 3 og 4-personers værelser af pæn standard. Med et ophold på Chalet Murr er der morgenmad inkluderet, som serveres i den hyggelige lille restaurant. Hotellet er velegnet til alle typer af gæster, både par, venner og firmaer der rejser på skitur. Velkommen til! OBS. Hotllet har et begrænset antalt parkeringspladser som ikke kan reserveres på forhånd. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til St. Anton her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Hotel "Chalet Murr", St. Anton

Hotel "Chalet Murr" Med et ophold på Chalet Murr får du en indkvartering som er skræddersyet til at nyde alt det bedste som St. Anton har at byde på. Hotellet ligger tæt ved hovedgaden, men lige præcis roligt nok til at her er fredeligt. Chalet Murr har plads til 30 gæster og vi kan tilbyde både 2, 3 og 4-personers værelser af pæn standard. Med et ophold på Chalet Murr er der morgenmad inkluderet, som serveres i den hyggelige lille Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.595
pr. person ved 2 pers.

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/pisten, derfor kan du tage skibussen, som holder lige ude foran hotellet. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski, så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke i baren. I stedet for lidt snacks kan man også slappe af i deres wellness med sauna, jacuzzi og dampbad. Opholdet er inklusiv en god halvpension som nydes i hotellets restaurant, til morgenmad er sat op som buffet og til aftens får man en 3 retters menu med salatbuffet. Værelserne er alle med tv, bad og toilet samt wifi (mod betaling) Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Zell am See .

Hotel "Lukashansl", Zell am See

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/pisten, derfor kan du tage skibussen, som holder lige ude foran hotellet. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski, så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke i baren. I stedet Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.695
pr. person ved 2 pers.

På Residence Les Chalets du Soleil får du en rigtig god beliggenhed i Les Menuires bydel, Reberty. Du finder pisten kun 200 meter væk og med masser af restauranter og butikker i gåafstand. Komplekset består af 39 lejligheder fordelt ud på 7 alpehytter. De er alle luksuriøse, rummelige og moderne og er indrettet med alt hvad du behøver. Du finder et fuldt udstyret køkken, stue med satellit-TV, wifi, badeværelse med toilet og bruser eller badekar, samt udgang til altan. Mange af lejlighederne har pejs. Skal der slappes af efter dagens skiløb kan du benytte kompleksets sauna og hammam. Residence Les Chalets du Soleil egner sig rigtig godt til familier, par eller vennegruppen der rejser sammen. Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Les Menuires .

Lejligheder "Residence Les Chalets du Soleil", Les Menuires

På Residence Les Chalets du Soleil får du en rigtig god beliggenhed i Les Menuires bydel, Reberty. Du finder pisten kun 200 meter væk og med masser af restauranter og butikker i gåafstand. Komplekset består af 39 lejligheder fordelt ud på 7 alpehytter. De er alle luksuriøse, rummelige og moderne og er indrettet med alt hvad du behøver. Du finder et fuldt udstyret køkken, stue med satellit-TV, wifi, badeværelse med toilet og bruser eller badekar, samt udgang til altan. Mange Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.976
pr. person ved 6 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.452
pr. person ved 5 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.166
pr. person ved 4 pers.

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste skiområder, så byder Le Hameau des Airelles også på indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, træningscenter og mulighed for at købe massage og behandlinger. Indkvarteringen er i særdeleshed god til dig som rejser som en del af en vennegruppe eller med en større familie. For her får du lidt mere for pengene uden at gå på kompromis med skiløbet. Lejlighederne kan ligeledes huse familiegrupper og skiklubber - dog ikke unge mennesker. Mere inspiration til skiferien? Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Les Menuires her og alle skiferier til Frankrig her.

Lejligheder "Recidence Le Hameau des Airelles", Les Menuires

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer (Max 2 voksne og 2 børn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.984
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer (Max 2 voksne og 2 børn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.780
pr. person ved 3 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer (Max 2 voksne og 2 børn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.372
pr. person ved 2 pers.

Residences Les Clarines består af nye og moderne lejligheder placeret i Les Menuires bydel Preyerand, ca. 100 m fra pisten. Komplekset byder på luksus og hygge - både for små og store! Du finder 78 lejligheder i forskellige størrelser med plads til 2-10 personer. De er alle indrettet med alt hvad du behøver - et godt og fuldt udstyret køkken, stue med satellit TV, badeværelse med toilet og bruser, samt udgang til balkon. Der er rig mulighed for afslapning og genopladning når du kommer tilbage efter en lang dag på pisten. Få varmen i loungen hvor du kan nyde en drink imens de mindste leger i legerummet med spil og underholdning. Lejlighedskomplekset har også et tilhørende stort wellness-område med indendørs pool, spabad, sauna og hammam. Ønsker man skønhedsbehandlinger er der mulighed for at tilkøbe dette. Residences Les Clarines er perfekt for dig som ønsker lidt ekstra faciliteter på din skiferie. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Les Menuires og alle skiferier til Frankrig .

Lejligheder "Residence Les Clarines", Les Menuires

Residences Les Clarines består af nye og moderne lejligheder placeret i Les Menuires bydel Preyerand, ca. 100 m fra pisten. Komplekset byder på luksus og hygge - både for små og store! Du finder 78 lejligheder i forskellige størrelser med plads til 2-10 personer. De er alle indrettet med alt hvad du behøver - et godt og fuldt udstyret køkken, stue med satellit TV, badeværelse med toilet og bruser, samt udgang til balkon. Der er rig mulighed for afslapning og Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.212
pr. person ved 4 pers.

Lejlighederne på Le Hameau de la Sapinière har en god beliggenhed i Les Menuires. Den nærmeste piste finder du lige udenfor døren og centrum ligger indenfor gåafstand, men du kan også benytte den gratis bus som kører fra morgen til aften. Lejlighederne er af rigtig god standard. De er rummelige, moderne og pænt indrettet og tilbyder al den komfort du har brug for under din ferie. Efter en dag på ski kan du slappe af i spaen, der omfatter en jacuzzi, en sauna (Koster 15EUR pr person for 50min) og mulighed for at tilkøbe massage. Der findes forskellige lejlighedsstørrelser med plads fra 2-11 personer. De er alle indrettet med fuldt udstyret køkkener, soveværelser med enten dobbelt- eller enkeltssenge, flere badeværelser samt en balkon. Nogle lejligheder har pejs. Disse lejligheder er perfekte til dig som ønsker et ophold af rigtig god standard med gode faciliteter og med pisten lige ude foran døren. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Les Menuires her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Lejligheder "Residence Le Hameau Du Sapinière", Les Menuires

Lejlighederne på Le Hameau de la Sapinière har en god beliggenhed i Les Menuires. Den nærmeste piste finder du lige udenfor døren og centrum ligger indenfor gåafstand, men du kan også benytte den gratis bus som kører fra morgen til aften. Lejlighederne er af rigtig god standard. De er rummelige, moderne og pænt indrettet og tilbyder al den komfort du har brug for under din ferie. Efter en dag på ski kan du slappe af i spaen, der omfatter en Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.112
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.284
pr. person ved 3 pers.

I forlængelse af lejligehedkomplekset Les Temples du Soleil ligger bygningen Le Machu Pichu. I har ski-in / ski-out og adgang til samme faciliteter. Nyd wellness afdelingen med sauna, dampbad og 2 hottubs efter dagens skiløb. Nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden(Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Der er skishop og minimarked som sikrer de mest nødvendige indkøb. Sportcentret og snetorvet ligger 600 m. væk, og det når I via gangbroen. Lejlighederne er enkelt indrettede og velfungerende for op til 6 personer. Køjesenge i entree, opholdsstue med sovesofa og separat soveværelse. Der er veludstyret køkken med komfur, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon med udsigt til pisten. Fornuftigt valg til vennegrupper. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Lejligheder "Le Machu Pichu", Val Thorens

I forlængelse af lejligehedkomplekset Les Temples du Soleil ligger bygningen Le Machu Pichu. I har ski-in / ski-out og adgang til samme faciliteter. Nyd wellness afdelingen med sauna, dampbad og 2 hottubs efter dagens skiløb. Nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden(Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Der er skishop og minimarked som sikrer de mest nødvendige indkøb. Sportcentret og snetorvet Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.077
pr. person ved 5 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.747
pr. person ved 4 pers.

Recidence Le Cheval Blanc, beliggende for foden af af Val Thorens lige ud til pisterne og det store børneskiområde så alle hurtigt kan være på ski. Cheval Blanc har udover en masse lejligheder også restaurant, hæveautomat, skirum og 24 timers reception hvor man kan låne udstyr til fransk madlavning som raclette/ fondue og bestille morgenbrød . På ankomst og afrejsedagen sørger Cheval Blanc for at det går nemt for sig, da de både har bagageopbevaring og omklædning med badefaciliteter til brug før og efter en skidag. Lejlighederne er for 4-8 personer fra 27-55 m², alle med veludstyret køkken: oven, kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine, derudover balkon, bad/toilet og WIFI. Alt i alt er Cheval Blanc et hus med alt under et tag, skulle man mangle noget er der kun få meter til nærmeste supermarked. Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Morgenmaden nydes på nabo komplekset, mens aftensmaden spises på Le Cheval blanc's egen restaurant. Mere inspiration til skiferien? Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og alle skiferier til Frankrig her.

Lejligheder "Le Cheval Blanc", Val Thorens

Recidence Le Cheval Blanc, beliggende for foden af af Val Thorens lige ud til pisterne og det store børneskiområde så alle hurtigt kan være på ski. Cheval Blanc har udover en masse lejligheder også restaurant, hæveautomat, skirum og 24 timers reception hvor man kan låne udstyr til fransk madlavning som raclette/ fondue og bestille morgenbrød . På ankomst og afrejsedagen sørger Cheval Blanc for at det går nemt for sig, da de både har bagageopbevaring og omklædning med badefaciliteter til brug Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - Standard - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.822
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - Standard - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.631
pr. person ved 3 pers.

Meget populært lejlighedskompleks for foden af pisten fra snetorvet. Lejlighedskomplekset har reception med opholdslounge. Lejlighederne er moderniseret og pænt indrettet. Lejlighederne findes fra 1-værelses til 2 personer til 4-værelses til 6 personer. De har alle balkon, tv, veludstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Der er badeværelse med badekar og hårtørrer. I forbindelse med Chamois d'Or ligger der et supermarked, så man nemt kan handle ind. Et godt valg for både venner, par og familier, hvor man får et velfungerende ophold til prisen. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens og alle skiferier til Frankrig .

Lejligheder "Residence Chamois d´Or" , Val Thorens

Meget populært lejlighedskompleks for foden af pisten fra snetorvet. Lejlighedskomplekset har reception med opholdslounge. Lejlighederne er moderniseret og pænt indrettet. Lejlighederne findes fra 1-værelses til 2 personer til 4-værelses til 6 personer. De har alle balkon, tv, veludstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Der er badeværelse med badekar og hårtørrer. I forbindelse med Chamois d'Or ligger der et supermarked, så man nemt kan handle ind. Et godt valg for både venner, par og familier, hvor man får et Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.843
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.659
pr. person ved 3 pers.

Med en beliggenhed i første række til skiløbet så kommer du ikke tættere på pisten da denne løber lands med bygningen Tourotel. Derudover så er der kun 300m. til Val Thorens pulserende cemtrum, med de mange barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Tourotel har en masse 2 personers lejligheder, så rejser man bare 2 personer så er det her muligt at få sin egen lejlighed med køkken, bad og toilet til en god pris. Ønsker man en større lejlighed så har Tourotel også lejligheder til 4 og 6 personer. Tourotel er et større lejlighedskompleks og i reception/lounge-området findes der både bordtennis, gratis wifi, bordfodbold og pinball maskine. Er skiløb til døren vigtigt så book en skiferie på Tourotel! Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens .

Lejligheder "Residence Tourotel", Val Thorens

Med en beliggenhed i første række til skiløbet så kommer du ikke tættere på pisten da denne løber lands med bygningen Tourotel. Derudover så er der kun 300m. til Val Thorens pulserende cemtrum, med de mange barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Tourotel har en masse 2 personers lejligheder, så rejser man bare 2 personer så er det her muligt at få sin egen lejlighed med køkken, bad og toilet til en god pris. Ønsker man en større lejlighed så har Tourotel Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed confort, uden balkon - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.752
pr. person ved 2 pers.

I den øvre del af Val Thorens ved det pulserende liv ligger disse yderst populære lejligheder. De er særligt velegnede for unge, som vil være hvor det sker. Man er tæt på skiløbet, det er næsten en selvfølge i Val Thorens, men som et af byens oprindelige lejlighedskomplekser har man sørget for at ligge i første parket til det hele. De fleste lejligheder er studio 4 pers. lejligheder med 2 sovepladser i køjesenge i gangen samt sovesofa til 2 pers. i opholdsstuen. Indretningen kan variere, idet det er privatejede lejligheder. Der er køkken i alle lejligheder samt bad og toilet. Lejlighederne på Neves er privatejede og hører til den første generation af lejligheder i Val Thorens. De er derfor af ældre dato og de varierer derfor i stand og i indretning Vær opmærksom på, at der vil blive opkrævet et depositum på ca. 150 euro pr person, når I afhenter jeres nøgler. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens og alle skiferier til Frankrig .

Lejligheder "Residence Neves", Val Thorens

I den øvre del af Val Thorens ved det pulserende liv ligger disse yderst populære lejligheder. De er særligt velegnede for unge, som vil være hvor det sker. Man er tæt på skiløbet, det er næsten en selvfølge i Val Thorens, men som et af byens oprindelige lejlighedskomplekser har man sørget for at ligge i første parket til det hele. De fleste lejligheder er studio 4 pers. lejligheder med 2 sovepladser i køjesenge i gangen samt sovesofa til 2 pers Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.958
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.479
pr. person ved 3 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.522
pr. person ved 2 pers.

Beliggende i højderne over Val Thorens på den mest solbeskinnede plet og med en enestående udsigt over dalen ligger disse populære chaletlejligheder. Skiløbet starter udenfor hoveddøren, og man kan komme retur af en lidt stejl blå piste. Her findes lejligheder i alle størrelser helt op til 16 pers, så her er meget velegnet for grupper af venner eller flere familier, som holder skiferie sammen. Her er 2 restauranter, 2 skibutikker og et minimarked, så man har det vigtigste indenfor rækkevidde. Ellers er der kun en kort gåtur ned i byen, hvis man vil udforske livet der. Efter endt skidag kan man slappe af i det 600 m². store Spa & wellnesscenter med indendørs swimmingpool med udsigt over dalen, børnepool, 2 jacuzzi, sauna, dampbad og afslapningsområder med liggestole til rådighed. Der er desuden mulighed for Spa og massagebehandlinger (mod egenbetaling). Les Balcons de Val Thorens er et af vores bedste bud på en genial chaletferie til pengene. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens og alle skiferier til Frankrig .

Chaletlejligheder "Les Balcons de Val Thorens", Val Thorens

Beliggende i højderne over Val Thorens på den mest solbeskinnede plet og med en enestående udsigt over dalen ligger disse populære chaletlejligheder. Skiløbet starter udenfor hoveddøren, og man kan komme retur af en lidt stejl blå piste. Her findes lejligheder i alle størrelser helt op til 16 pers, så her er meget velegnet for grupper af venner eller flere familier, som holder skiferie sammen. Her er 2 restauranter, 2 skibutikker og et minimarked, så man har det vigtigste indenfor rækkevidde Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.741
pr. person ved 4 pers.

I den midterste sektion af Val Thorens lige ved snetorvet ligger disse lejlighedskomplekser, hvor vi fortrinsvis disponerer over studio lejligheder til 2 personer. Ski-in / ski-out og en central beliggenhed, hvor du hurtigt når det hele. Bowlingcentret ligger lige bag ved, og i arkaden ved snetorvet er restauranter, barer og forretninger samt indgang til butiks- og sportscentret. På torvet ligger også byens største diskotek Malaysia. Lejlighederne er små typisk med 2 sovepladser på sovesofa, lille køkken samt badeværelse og toilet. Der er tale om privatejede lejligheder, så de varierer meget i indretning. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens og alle skiferier til Frankrig .

Lejligheder "Vanoise & Hauts de Vanoise & Roche Blanche" , Val Thorens

I den midterste sektion af Val Thorens lige ved snetorvet ligger disse lejlighedskomplekser, hvor vi fortrinsvis disponerer over studio lejligheder til 2 personer. Ski-in / ski-out og en central beliggenhed, hvor du hurtigt når det hele. Bowlingcentret ligger lige bag ved, og i arkaden ved snetorvet er restauranter, barer og forretninger samt indgang til butiks- og sportscentret. På torvet ligger også byens største diskotek Malaysia. Lejlighederne er små typisk med 2 sovepladser på sovesofa, lille køkken samt badeværelse og toilet Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.772
pr. person ved 2 pers.

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for på Montagnettes Lombarde er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/centrum, er man tæt på alt det vigtigste i Val Thorens. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemlig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet og hentes i receptionen) i den komfortable stue. Der er desuden stort køkken/alrum, hvor der kan laves mad og plads til alle om spisebordet som sætter rammerne for en god middag. Montagnettes Lombarde er perfekt til familier som sætter pris på charmerende lejligheder, eller jer som rejser som en gruppe og har brug for god plads. Bemærk 8 personers lejlighederne er i 3 etager. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde", Val Thorens

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for på Montagnettes Lombarde er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/centrum, er man tæt på alt det vigtigste i Val Thorens. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemlig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet og hentes i receptionen) i den komfortable stue. Der er desuden stort køkken/alrum Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
4-værelses lejlighed - 8 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.356
pr. person ved 8 pers.

I den øverste del af Tignes Val Claret med pisten næsten udenfor døren ligger disse 2 kendte forbundne lejlighedskomplekser. Hameau du Borsat er et af de klassiske betonbyggerier i Tignes Val Claret, men også et af de bedst opførte, så de har altid været meget eftertragtede. Lejlighedskomplekset er lidt slidt, men er løbende blevet renoveret igennem årene. Her er studio 4 pers. og 6 pers. lejligheder. Lejlighederne er velfungerende med enkelt indretning. Der er bad, toilet, køkken med kogeplader, køleskab, ovn og opvaskemaskine (ikke i studio) og nogle med balkon. Man er tæt på såvel skiløbet som butikker i byen. Der er kort afstand til snetorvet i centrum af Tignes Val Claret. Funiculairen til Grande Motte ligger ligeledes tæt på, så man kommer hurtigt op til Gletcheren, hvor verdens måske bedste skiløb starter fra. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Tignes og alle skiferie til Frankrig .

Lejligheder "Hameau du Borsat", Tignes

I den øverste del af Tignes Val Claret med pisten næsten udenfor døren ligger disse 2 kendte forbundne lejlighedskomplekser. Hameau du Borsat er et af de klassiske betonbyggerier i Tignes Val Claret, men også et af de bedst opførte, så de har altid været meget eftertragtede. Lejlighedskomplekset er lidt slidt, men er løbende blevet renoveret igennem årene. Her er studio 4 pers. og 6 pers. lejligheder. Lejlighederne er velfungerende med enkelt indretning. Der er bad, toilet, køkken med kogeplader, køleskab Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.762
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.417
pr. person ved 3 pers.

Et charmerende lejlighedskompleks bestående af 19 lejligheder og beliggende lige ved Curling torvet i Tignes Val Claret, hvor flere lifter udgår fra. Savoyarde arkitekturen i træ og sten, indretning i høj kvalitet og eksklusive materialer gør stedet til noget særligt. Kombineret med den perfekte beliggenhed, hvor I er tæt på det hele gør Le Jhana til det ideelle feriested for familier og venner. Moderne chaletlejligheder med badeværelse, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Balkon, satellit-tv, telefon samt åbent køkken med 4 keramiske kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, multiovn, kaffemaskine, elkedel, blender, toaster med mere. Hyggeligt receptionsområde med lounge, pejs og sofaer, hvor man kan spille kort eller slappe af med en god bog. I har adgang til wellness- og spa-faciliteterne på Residence Nevada, hvor der er swimmingpool, sauna, jacuzzi, hammam, fitness og en lang række massagebehandlinger at vælge imellem. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Tignes og alle skiferier til Frankrig .

Chaletlejligheder "Residence Le Jhana", Tignes

Et charmerende lejlighedskompleks bestående af 19 lejligheder og beliggende lige ved Curling torvet i Tignes Val Claret, hvor flere lifter udgår fra. Savoyarde arkitekturen i træ og sten, indretning i høj kvalitet og eksklusive materialer gør stedet til noget særligt. Kombineret med den perfekte beliggenhed, hvor I er tæt på det hele gør Le Jhana til det ideelle feriested for familier og venner. Moderne chaletlejligheder med badeværelse, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Balkon, satellit-tv, telefon samt åbent køkken med 4 Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 4/6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.257
pr. person ved 6 pers.

I den lille bydel La Daille ved indgangen til Val d'Isère ligger dette moderne lejlighedskompleks med udsigt over pisterne. Her kommer I hurtigt på ski med Funival til Bellevarde toppen. Efter dagens skiløb og evt. afterki på Folie Douce klikker I nemt skiene af tæt på hovedøren. Der er reception og legerum for de mindste. I finder et fint udvalg af restauranter i La Daille og ellers hopper I bare på bussen, som kører regelmæssigt til og fra Val d'Isere centrum. Lejlighederne er velfungerende og moderne indrettede med opholdsstue med sovesofa, bad, toilet, køkken med kogeplader, ovn, køleskab og opvaskemaskine samt balkon med en fin bjergudsigt. Et værelses lejligheder til 4 personer med køjesenge i gangen. I 2 værelses lejligheder er der endvidere separat soveværelse, så man kan bo op til 6 personer. Her bor I genialt i forhold til skiløbet. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere og alle skiferier til Frankrig .

Lejligheder "Residence La Daille", Val d´Isère

I den lille bydel La Daille ved indgangen til Val d'Isère ligger dette moderne lejlighedskompleks med udsigt over pisterne. Her kommer I hurtigt på ski med Funival til Bellevarde toppen. Efter dagens skiløb og evt. afterki på Folie Douce klikker I nemt skiene af tæt på hovedøren. Der er reception og legerum for de mindste. I finder et fint udvalg af restauranter i La Daille og ellers hopper I bare på bussen, som kører regelmæssigt til og fra Val d'Isere Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.835
pr. person ved 4 pers.

I lejlighederne "San Marco" bor du tæt på alting i Livigno-bydelen "San Rocco". Du har liften (San Rocco nr. 17) kun 100 meter fra lejligheden, så her har du god mulighed for at være en af de første på pisten om morgenen. Når du skal hjem fra dagens skiløb, kan du stå på ski stort set direkte ned til lejligheden. Du finder forskellige lejlighedstyper, som kan rumme fra 2-5 personer. De er alle indrettet i en klassisk og hyggelig alpe-stil og indeholder alt hvad der er nødvendigt for en god base på skiferien. Ønsker du ikke selv at lave mad hver dag, så kan du besøge en af Livignos mange gode restauranter som ligger lige i nærheden. Derudover finder du supermarkeder, skiudlejningsbutik samt barer få hundrede meter væk. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno og alle skiferier til Italien .

Lejligheder "San Marco", Livigno

I lejlighederne "San Marco" bor du tæt på alting i Livigno-bydelen "San Rocco". Du har liften (San Rocco nr. 17) kun 100 meter fra lejligheden, så her har du god mulighed for at være en af de første på pisten om morgenen. Når du skal hjem fra dagens skiløb, kan du stå på ski stort set direkte ned til lejligheden. Du finder forskellige lejlighedstyper, som kan rumme fra 2-5 personer. De er alle indrettet i en klassisk og hyggelig alpe-stil Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.988
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.686
pr. person ved 3 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.081
pr. person ved 2 pers.

Du finder lejlighed Vallevarde kun 500 meter fra centrum af Livigno og kun 400 meter fra pisten og liften. Du bor i rolige omgivelser og du får en lejlighed der passer perfekt til familien eller vennerne der rejser sammen. Lejligheden indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, en opholdsstue med sofa, køkken med det nødvendige udstyr, separat toilet og badeværelse. Til lejligheden er der gratis parkering og skiopbevaringsrum. Mere inspiration til skiferien? Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno her og alle skiferier til Italien her.

Lejligheder "Vallevarde", Livigno

Du finder lejlighed Vallevarde kun 500 meter fra centrum af Livigno og kun 400 meter fra pisten og liften. Du bor i rolige omgivelser og du får en lejlighed der passer perfekt til familien eller vennerne der rejser sammen. Lejligheden indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, en opholdsstue med sofa, køkken med det nødvendige udstyr, separat toilet og badeværelse. Til lejligheden er der gratis parkering og skiopbevaringsrum. Mere inspiration til skiferien? Find flere hoteller og lejligheder til Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed 5 personer (Max 4 voksne og 1 barn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.739
pr. person ved 5 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed 5 personer (Max 4 voksne og 1 barn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.200
pr. person ved 4 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed 5 personer (Max 4 voksne og 1 barn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.968
pr. person ved 3 pers.

Lille pension beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Hotellet har reception og morgenmadsrestaurant. Værelserne er enkelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, safety boks, tv, Coffee maker og wifi En hyggelig morgenmadspension for både familier og venner. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno her og læs mere om skiferier til Italien her.

Pension "Garni Baita Cecilia", Livigno

Lille pension beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Hotellet har reception og morgenmadsrestaurant. Værelserne er enkelt indrettet med bad, toilet, hårtørrer, safety boks, tv, Coffee maker og wifi En hyggelig morgenmadspension for både familier og venner. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger (Max 3 voksne og 1 barn 10år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.595
pr. person ved 2 pers.

Baita Constaccia er beliggende i rolige og smukke omgivelser i den gamle bydel, kun 325 meter fra liften "Cassana", 650 meter fra Livignos gågade og med skibusstoppestedet lige ude foran lejligheden. Der findes 2 hyggelige lejligheder med hhv. en studiolejlighed til 2 personer og en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. De er begge indrettet i en alpin stil og er ideelle til par og familier. Til huset er der skiopbevaringsrum og privat parkering. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno og alle skiferier til Italien .

Lejligheder "Baita Costaccia", Livigno

Baita Constaccia er beliggende i rolige og smukke omgivelser i den gamle bydel, kun 325 meter fra liften "Cassana", 650 meter fra Livignos gågade og med skibusstoppestedet lige ude foran lejligheden. Der findes 2 hyggelige lejligheder med hhv. en studiolejlighed til 2 personer og en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. De er begge indrettet i en alpin stil og er ideelle til par og familier. Til huset er der skiopbevaringsrum og privat parkering. Her kan du finde flere Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.014
pr. person ved 2 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.134
pr. person ved 1 pers.

I et af de klassiske Livigno huse finder du lejligheden Casa Silvia, som på trods af at huset fremstår originalt så er lejligheden renoveret og i meget pæn stand. Nyere badeværelse med brusekabine, 2 soveværelser og rummeligt køkken/alrum med spiseplads, sovesofa, wifi og balkon. Derudover så er der til lejligheden også parkering og skirum. Når skiløbet kalder, så har man kun 250m. til den store Carosello 3000 lift hvor du også finder den berømte afterskibar Stalet. Rigtig god skiferie på Casa Silvia. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno og alle skiferier til Italien .

Lejligheder "Casa Silvia", Livigno

I et af de klassiske Livigno huse finder du lejligheden Casa Silvia, som på trods af at huset fremstår originalt så er lejligheden renoveret og i meget pæn stand. Nyere badeværelse med brusekabine, 2 soveværelser og rummeligt køkken/alrum med spiseplads, sovesofa, wifi og balkon. Derudover så er der til lejligheden også parkering og skirum. Når skiløbet kalder, så har man kun 250m. til den store Carosello 3000 lift hvor du også finder den berømte afterskibar Stalet. Rigtig god skiferie på Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.400
pr. person ved 6 pers.

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.101
pr. person ved 5 pers.

Her får I en nyrenoveret lejlighed hvor man har lagt vægt på det moderne, og gode materialer. Huset er beliggende i gåafstand til Doss liften, skal du besøge den anden side af Livigno's lækre skisystem, så kan du hoppe på skibussen som kun holder 100 m fra døren. Lejligheden har et rigtig godt udstyret køkken hvor man kan trylle en masse italienske retter, og dine indkøb til dette kan gøre i supermarkedet som ligger 50m fra lejligheden. Derudover så er der også 2 soveværelser, spisestue, wifi og så selvfølgelig skirum og egen parkering. Velkommen til denne flotte lejlighed. Mere inspiration til skiferien? Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno her og alle skiferier til Italien her.

Lejligheder "Baita Filomena", Livigno

Her får I en nyrenoveret lejlighed hvor man har lagt vægt på det moderne, og gode materialer. Huset er beliggende i gåafstand til Doss liften, skal du besøge den anden side af Livigno's lækre skisystem, så kan du hoppe på skibussen som kun holder 100 m fra døren. Lejligheden har et rigtig godt udstyret køkken hvor man kan trylle en masse italienske retter, og dine indkøb til dette kan gøre i supermarkedet som ligger 50m fra lejligheden. Derudover så er Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.734
pr. person ved 4 pers.

Baite Cecilia råder både over værelser og lejligheder, derfor finder du hos 2 huse med samme navn, dette er dog lejlighederne i huset. Lejlighederne er beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Vi råder over 2 lejligheder i huset, en mindre til 2 person og en større med 2 soveværelser til 4 personer. Dog er de begge med eget bad, toilet, wifi, køkken derudover også parkering samt skirum. Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Livigno .

Lejligheder "Baita Cecilia", Livigno

Baite Cecilia råder både over værelser og lejligheder, derfor finder du hos 2 huse med samme navn, dette er dog lejlighederne i huset. Lejlighederne er beliggende ved Cassana liften, som giver jer hurtig adgang til skiløb i Carosello. Her er du tæt på byens gågade med masser af liv, butikker, barer og restauranter. Bussen kører udenfor og tager jer nemt rundt i resten af Livigno. Vi råder over 2 lejligheder i huset, en mindre til 2 person og en større Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.624
pr. person ved 2 pers.

Pæne 3-stjernede lejligheder fra 2 til 7 personer på 20-60m2, så er i en gruppe der rejser sammen kan i nemt booke op til 17 personer og bo i samme hus. Fra Natale House er der kun 250m. til liften Doss nummer 18 og 50m. til nærmeste skibus, så det er nemt og bekvemt at komme hurtigt på ski og i bor tæt på restauranter og indkøb. Alle lejligheder har køkken med kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine (Undtagen lejligheden til 2 personer), balkon eller terrasse, tv, wifi, bad og toilet samt gratis parkering. Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Livigno og alle skiferier til Italien .

Lejligheder "Natale House", Livigno

Pæne 3-stjernede lejligheder fra 2 til 7 personer på 20-60m2, så er i en gruppe der rejser sammen kan i nemt booke op til 17 personer og bo i samme hus. Fra Natale House er der kun 250m. til liften Doss nummer 18 og 50m. til nærmeste skibus, så det er nemt og bekvemt at komme hurtigt på ski og i bor tæt på restauranter og indkøb. Alle lejligheder har køkken med kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine (Undtagen lejligheden til 2 Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.359
pr. person ved 2 pers.

Her får man et hyggeligt og originalt familiedrevet italiensk hotel beliggende i den gamle bydel, tæt på liften Cassana og livigno's centrum. Hotellet er et mindre hotel med kun 50 senge fordelt på 22 værelser. De er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer samt tv og wifi (mod betaling). I hotellets restaurant kan man hver dag nyde en god italiensk morgenmad. Om aftene serveres der en lækker 3-retters menu. Hotel Federia er til dig der sætter pris på hygge og italiensk charme. Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Livigno .

Hotel "Federia", Livigno

Her får man et hyggeligt og originalt familiedrevet italiensk hotel beliggende i den gamle bydel, tæt på liften Cassana og livigno's centrum. Hotellet er et mindre hotel med kun 50 senge fordelt på 22 værelser. De er alle indrettet med eget bad og toilet, hårtørrer samt tv og wifi (mod betaling). I hotellets restaurant kan man hver dag nyde en god italiensk morgenmad. Om aftene serveres der en lækker 3-retters menu. Hotel Federia er til dig der sætter pris på Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse Standard
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.595
pr. person ved 2 pers.

Hotel Piandineve er beliggende kun 250 meter fra Adamello ski-liftene og 500 meter fra centrum af Passo Tonale. Hotellet har en solrig placering med en fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Hotellets 136 værelser gennemgik i 2021 en stor renovering, hvilket betyder, at de nu fremstår pæne og nye. De er indrettet i en hyggelig stil inspireret fra den omkringliggende natur med træ- og stenmaterialer. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer, telefon, satellit TV og minibar. Der findes et lille hyggeligt spa-område som tilbyder sauna samt et afslapningsområde med liggestole. Med et ophold på Piandineve er der halvpension inkluderet. Om morgenen kan du stå op til en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 3-retters buffet med forskellige lokale og internationale retter. Hotellet har to barer. Den ene bar finder du ved siden af lobbyen og er et perfekt sted at få varmen med en kakao eller en cocktail efter dagens skiløb. Den anden bar har åbent fra tidlig eftermiddag til sen aften og byder på en hyggelig og uformel stemning med god musik, drinks og øl. For de yngre gæster findes der en børneklub (3-12 år) med masser af sjove aktiviteter og spil. Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Passo Tonale her og læs mere om skiferier til Italien her.

Hotel "Piandineve", Passo Tonale

Hotel Piandineve er beliggende kun 250 meter fra Adamello ski-liftene og 500 meter fra centrum af Passo Tonale. Hotellet har en solrig placering med en fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Hotellets 136 værelser gennemgik i 2021 en stor renovering, hvilket betyder, at de nu fremstår pæne og nye. De er indrettet i en hyggelig stil inspireret fra den omkringliggende natur med træ- og stenmaterialer. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer, telefon, satellit TV og minibar Læs mere

20/12 2024
8 dage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.123
pr. person ved 2 pers.

SKILINK

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen