Profil af SKILINK

SKILINK
Østergade 4, 1. sal
1100 København K
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3347)
4 stjerner ud af 5 på Trustpilot (73 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SKILINK

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

❄ GLADE GÆSTER ER DET VIGTIGSTE ❄
Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 21 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.


Udvalgte skirejser fra SKILINK

For enden af hovedgaden med en skøn udsigt og lige ved den olympiske skøjtebane ligger dette eftertragtede lejlighedskompleks. Her er man tæt på det hele med alle fornødenheder indenfor rækkevidde med shoppingarcade og skiudlejning i bygningen. Lejlighederne fås i flere størrelser fra studio 4 pers. til 3 vær. lejligheder til 7/8 pers. De er varmt og indbydene indrettede med det formål at give jer mest mulig komfort under jeres skiferie. Der er wifi i lejligheden, bad, toilet og balkon med en smuk udsigt til dalen og bjergmassivet. Der er endvidere veludstyrret køkken med kogeplader, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Det centrale valg med stor fleksibilitet.

Lejligheder "Residence L'Ours Blanc", Alpe d´Huez

For enden af hovedgaden med en skøn udsigt og lige ved den olympiske skøjtebane ligger dette eftertragtede lejlighedskompleks. Her er man tæt på det hele med alle fornødenheder indenfor rækkevidde med shoppingarcade og skiudlejning i bygningen. Lejlighederne fås i flere størrelser fra studio 4 pers. til 3 vær. lejligheder til 7/8 pers. De er varmt og indbydene indrettede med det formål at give jer mest mulig komfort under jeres skiferie. Der er wifi i lejligheden, bad, toilet og balkon med Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.797
pr. person ved 5 pers.

Med sin beliggenhed i den moderne bydel Les Bergers er I tæt på skiløbet og det nærliggende indkøbscenter. Fra lejlighedskomplekset som er opført i træ og sten har I en skøn udsigt over Romanche-dalen. 27 moderne lejligheder opført i autentisk alpin charme med et moderne touch. Lejligheder fra 2 værelses 4 personers til 4 værelses til 8 pers. De lækkert møbleret og indeholder badeværelse, toilet, tv, wifi. Køkken med keramiske kogeplader, multiovn, opvaskemaskine og de lejligheder fra 6 pers. med balkon. Der er udendørs swimmingpool, dampbad (1. gang gratis), massage mod betaling, fitness og lounge med åben pejs. Mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Lejligheder "Residence Alpenrose", Alpe d´Huez

Med sin beliggenhed i den moderne bydel Les Bergers er I tæt på skiløbet og det nærliggende indkøbscenter. Fra lejlighedskomplekset som er opført i træ og sten har I en skøn udsigt over Romanche-dalen. 27 moderne lejligheder opført i autentisk alpin charme med et moderne touch. Lejligheder fra 2 værelses 4 personers til 4 værelses til 8 pers. De lækkert møbleret og indeholder badeværelse, toilet, tv, wifi. Køkken med keramiske kogeplader, multiovn, opvaskemaskine og de lejligheder fra 6 pers. med Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.252
pr. person ved 4 pers.

Moderne hotellejlighedskompleks med mange faciliteter beliggende med en skøn udsigt over dalen. Den udendørs opvarmede swimmingpool i kombination med saunaen og det lille wellness center er yderst populær. Der er bar og restaurant i feriekomplekset, hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension (Priser finder du når du trykker "Bestil nu", hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden. Der er lounge med pejs og billardbord. Lejlighederne findes i flere størrelser fra studio 4 pers. til lejligheder for 6/8 pers. Alle er lyse med møbler og indretning i moderne stil. Der er wifi i lejligheden og veludtyrret køkken med kogeplader, ovn og opvaskemaskine. Desuden bad, toilet og træbeklædt balkon. Det lækre valg for hele familien.

Lejligheder "Residence Les Bergers", Alpe d´Huez

Moderne hotellejlighedskompleks med mange faciliteter beliggende med en skøn udsigt over dalen. Den udendørs opvarmede swimmingpool i kombination med saunaen og det lille wellness center er yderst populær. Der er bar og restaurant i feriekomplekset, hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension (Priser finder du når du trykker "Bestil nu", hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden. Der er lounge med pejs og billardbord. Lejlighederne findes i flere størrelser fra studio 4 pers. til lejligheder for 6/8 Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.294
pr. person ved 2 pers.

Til vinteren 2022/2023 åbner dette luksuriøse lejligheds- og hotelkompleks som indeholder alt man skal bruge til en fantastisk skiferie. Dette er komplekset lejlighedsdel (Ønsker man hotellet så se under Hotel "Prestige l'Eclose") hvor man får faciliteter som på et hotel, men bor i rummelige lejligheder. Der er i komplekset restaurant, lounge område, bar, reception, børneområde, mini-Market og så det store wellnessområde. I wellnessområdet kan du gratis benytte den store swimmingpool og børnepool, har du brug for lidt ekstra motion er fitnessrummet også til fri afbenyttelse. Ydermere er der et flot sauna og hamman område som kan benyttes mod betaling. Har kroppen brug for lidt massage er dette også muligt mod betaling. Når dagens skiløb starter, så løber liften lige forbi lejlighederne, så man nemt kan komme på ski om morgenen og efter dagen skiløb er der ikke lang fra pisten til lejlighederne. Lejlighederne kan rumme fra 4 personer og helt op til 10 personer, så der er god plads til alle om man er en mindre familien eller nogle venner der rejser sammen. Alle lejligheder er med godt udstyret køkken, bad, toilet, tv samt Wifi. Så nyd en god skiferie i lejligheder med hotel komfort.

Lejligheder "Residence Prestige l?Eclose", Alpe d´Huez

Til vinteren 2022/2023 åbner dette luksuriøse lejligheds- og hotelkompleks som indeholder alt man skal bruge til en fantastisk skiferie. Dette er komplekset lejlighedsdel (Ønsker man hotellet så se under Hotel "Prestige l'Eclose") hvor man får faciliteter som på et hotel, men bor i rummelige lejligheder. Der er i komplekset restaurant, lounge område, bar, reception, børneområde, mini-Market og så det store wellnessområde. I wellnessområdet kan du gratis benytte den store swimmingpool og børnepool, har du brug for lidt ekstra motion er Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.868
pr. person ved 4 pers.

Perfekt beliggende centralt i selve Alpe d'Huez by ligger dette Chaleletkompleks med luksuslejligheder. Der er adgang til stor indendørs swimmingpool og Ô des Cimes spaafdeling med hammam, sauna og jacuzzi samt massagehandlinger for både børn og voksne. Endvidere fitness rum for dem, som ikke har fået rørt sig nok. Lejlighederne er indrettet i moderne chaletstil med lækre tekstiler og møbler hovedsagelig i træ og skind. Opholdsstue med sovesofa, satellit-tv, telefon og balkon. Badeværelse og toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. 2 værelses lejligheder til 4 personer har soveværelse med dobbeltseng, mens de større lejligheder også har soveværelser med enkeltsenge, som kan sættes sammen. De største lejligheder er i 2 etager og beregnet for op til 10 personer. Veludstyret køkken i alle lejligheder med 4 kogeplader, emhætte, kølekab, multioven, opvaskemaskine, Senseo kaffemaskine, elkedel, blender og toaster. Indbydende receptionsområde med sofaer, pejs, tv og hyggelige kroge, hvor man kan læse dagens avis eller en coffee table book. Her kan I kombinere restaurantsbesøg i byen med hyggelig madlavning hjemme.

Lejligheder "Le Cristal de l'Alpe", Alpe d´Huez

Perfekt beliggende centralt i selve Alpe d'Huez by ligger dette Chaleletkompleks med luksuslejligheder. Der er adgang til stor indendørs swimmingpool og Ô des Cimes spaafdeling med hammam, sauna og jacuzzi samt massagehandlinger for både børn og voksne. Endvidere fitness rum for dem, som ikke har fået rørt sig nok. Lejlighederne er indrettet i moderne chaletstil med lækre tekstiler og møbler hovedsagelig i træ og skind. Opholdsstue med sovesofa, satellit-tv, telefon og balkon. Badeværelse og toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. 2 Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 2/4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.625
pr. person ved 4 pers.

Beliggende for foden af pisten og med liften som nabo, så bor man helt perfekt på Recidence Chanteneige Croisette. Derudover er man også placeret midt i centrum så man har restauranter, indkøb, skileje og meget mere få meter fra sin dør. Komplekset er i 5 etager med egen reception, det består af i alt 54 lejligheder som alle er til enten 4 eller 5 personers. Lejlighederne er komfortable og har alle veludstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, kogeplader og meget mere. Der er eget bad og toilet samt en dejlig balkon. Mod et tillæg så kan man også benytte husets Wifi.

Lejligheder ?Recidence Chanteneige Croisette?, Les Menuires

Beliggende for foden af pisten og med liften som nabo, så bor man helt perfekt på Recidence Chanteneige Croisette. Derudover er man også placeret midt i centrum så man har restauranter, indkøb, skileje og meget mere få meter fra sin dør. Komplekset er i 5 etager med egen reception, det består af i alt 54 lejligheder som alle er til enten 4 eller 5 personers. Lejlighederne er komfortable og har alle veludstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, kogeplader og meget mere Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.830
pr. person ved 4 pers.

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste skiområder, så byder Le Hameau des Airelles også på indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, træningscenter og mulighed for at købe massage og behandlinger. Indkvarteringen er i særdeleshed god til dig som rejser som en del af en vennegruppe eller med en større familie. For her får du lidt mere for pengene uden at gå på kompromis med skiløbet. Lejlighederne kan ligeledes huse familiegrupper og skiklubber - dog ikke unge mennesker.

Lejligheder "Recidence Le Hameau des Airelles", Les Menuires

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer (Max 2 voksne og 2 børn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.396
pr. person ved 4 pers.

På Residence Les Chalets du Soleil får du en rigtig god beliggenhed i Les Menuires bydel, Reberty. Du finder pisten kun 200 meter væk og med masser af restauranter og butikker i gåafstand. Komplekset består af 39 lejligheder fordelt ud på 7 alpehytter. De er alle luksuriøse, rummelige og moderne og er indrettet med alt hvad du behøver. Du finder et fuldt udstyret køkken, stue med satellit-TV, wifi, badeværelse med toilet og bruser eller badekar, samt udgang til altan. Mange af lejlighederne har pejs. Skal der slappes af efter dagens skiløb kan du benytte kompleksets sauna og hammam. Residence Les Chalets du Soleil egner sig rigtig godt til familier, par eller vennegruppen der rejser sammen.

Lejligheder "Residence Les Chalets du Soleil", Les Menuires

På Residence Les Chalets du Soleil får du en rigtig god beliggenhed i Les Menuires bydel, Reberty. Du finder pisten kun 200 meter væk og med masser af restauranter og butikker i gåafstand. Komplekset består af 39 lejligheder fordelt ud på 7 alpehytter. De er alle luksuriøse, rummelige og moderne og er indrettet med alt hvad du behøver. Du finder et fuldt udstyret køkken, stue med satellit-TV, wifi, badeværelse med toilet og bruser eller badekar, samt udgang til altan. Mange Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.612
pr. person ved 6 pers.

Résidence Le Coeur des Loges er et nybygget fire-stjernet indkvartering med en god beliggenhed i Les Menuires. Du får en fantastisk udsigt udover Belleville dalen og pisterne er placeret lige udenfor døren, så der er ingen undskyldning for ikke at være den første på ski om morgenen. Komplekset består af 150 rummelige lejligheder som er indrettet med omhu, og hele lejlighedkomplekset har et moderne og eksklusivt design. Her kan du vælge mellem en to-værelses lejlighed til 4 personer og op til 6-værelses lejlighed til 12 personer, så der er plads til alle om i er en familie, en gruppe venner eller et par der rejser sammen. Du finder en masse gode faciliteter tilhørende lejlighedkomplekset. Hvis du vil have forkælelse, så tag et smut i den store spa, som består af en opvarmet indendørs pool, jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Skal børnene underholdes, så findes der en børneklub med masse af spil og underholdning. Børn fra 4-15 år har adgang her. Du finder også en dejlig solrig terrasse hvor der kan nydes en drink efter en god dag på pisterne.

Lejligheder ?Recidence Le Coeur des Loges?, Les Menuires

Résidence Le Coeur des Loges er et nybygget fire-stjernet indkvartering med en god beliggenhed i Les Menuires. Du får en fantastisk udsigt udover Belleville dalen og pisterne er placeret lige udenfor døren, så der er ingen undskyldning for ikke at være den første på ski om morgenen. Komplekset består af 150 rummelige lejligheder som er indrettet med omhu, og hele lejlighedkomplekset har et moderne og eksklusivt design. Her kan du vælge mellem en to-værelses lejlighed til 4 personer og op Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.501
pr. person ved 4 pers.

Residences Les Clarines består af nye og moderne lejligheder placeret i Les Menuires bydel Preyerand, ca. 100 m fra pisten. Komplekset byder på luksus og hygge - både for små og store! Du finder 78 lejligheder i forskellige størrelser med plads til 2-10 personer. De er alle indrettet med alt hvad du behøver - et godt og fuldt udstyret køkken, stue med satellit TV, badeværelse med toilet og bruser, samt udgang til balkon. Der er rig mulighed for afslapning og genopladning når du kommer tilbage efter en lang dag på pisten. Få varmen i loungen hvor du kan nyde en drink imens de mindste leger i legerummet med spil og underholdning. Lejlighedskomplekset har også et tilhørende stort wellness-område med indendørs pool, spabad, sauna og hammam. Ønsker man skønhedsbehandlinger er der mulighed for at tilkøbe dette. Residences Les Clarines er perfekt for dig som ønsker lidt ekstra faciliteter på din skiferie.

Lejligheder "Residence Les Clarines", Les Menuires

Residences Les Clarines består af nye og moderne lejligheder placeret i Les Menuires bydel Preyerand, ca. 100 m fra pisten. Komplekset byder på luksus og hygge - både for små og store! Du finder 78 lejligheder i forskellige størrelser med plads til 2-10 personer. De er alle indrettet med alt hvad du behøver - et godt og fuldt udstyret køkken, stue med satellit TV, badeværelse med toilet og bruser, samt udgang til balkon. Der er rig mulighed for afslapning og Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.731
pr. person ved 4 pers.

Et flot chalet bygget i den orginale Savoy stil med træ og sten, beliggende i den nyere del af La Rosière kaldet Les Eucherts. Her bor du meget tæt på pisten, liften, skileje og indkøbsmuligheder så alt er tæt ved hjem. I dette hus er der kun 11 lejligheder, alle meget rummelige og indrettet i flot lys stil med en masse træ. Lejlighederne kan rumme fra 8 personer og så helt op til 14 personer, i hver lejligheder er der et stort køkken/alrum med stue. I stuen kan du slænge dig foran den åbne pejs, og ved ankomst er der selvfølgelig sørget for en sæk brænde til jer. Derudover er der i lejligheder også eget badeværelse/ toilet til hvert soveværelse, wifi, tv og meget mere (I lejligheden til 14 personer er der egen sauna) Efter en god dag på ski, så kan man gratis benytte huset swimmingpool (27 grader) eller få varmen i saunaen. Chalet Le Refuge er et Charmerende mindre sted med rigtig god plads til alle.

Chaletlejligheder "Chalet Le Refuge", La Rosière

Et flot chalet bygget i den orginale Savoy stil med træ og sten, beliggende i den nyere del af La Rosière kaldet Les Eucherts. Her bor du meget tæt på pisten, liften, skileje og indkøbsmuligheder så alt er tæt ved hjem. I dette hus er der kun 11 lejligheder, alle meget rummelige og indrettet i flot lys stil med en masse træ. Lejlighederne kan rumme fra 8 personer og så helt op til 14 personer, i hver lejligheder er der Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
4-værelses lejlighed - 8 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.857
pr. person ved 8 pers.

Blandt de første huse i den nyere bydel Les Eucherts finder du Balcon de La Rosière, derfor er disse chaleter også perfekt beliggende lige ved pisten og få meter fra skiudlejning, indkøb restauranter med mere. Dette store flotte lejlighedskompleks består af i alt 5 bygninger med lejligheder fra 4 og helt op til 16 personer. Nogle bygninger er der kun lejligheder i andre finder du reception, restaurant og wellness. Ønsker du ikke selv at stå for maden i lejligheden så gør brug af deres restaurant "La Grange" som byder på god fransk mad. Du kan hjemmefra book enten ½ pension med morgenmad og aftensmad, eller du kan vælge kun aftensmad (priserne finder du under "Bestil nu"). Hver uge er der én aften, hvor der kun er fokus på lækre Savoie specialiteter. I det 200m2 store wellnessafdelingen finder du en 12 personers jacuzzi, 2 saunaer, dampbad og afslapningsrum. Er dette ikke nok, så kan du søndag til fredag gratis benytte nabohotellets (Hotel Alparena) wellness med stor swimmingpool, børnepool, jacuzzi og meget mere. Lejlighederne er alle rummelige med plads til hele familien, og udstyret med godt køkken, soveværelser, bad/toilet, wifi, tv samt balkon. Book Balcon de La Rosiere hvis du ønsker hotelkomfort, men stadig med god plads i en lejlighed.

Chaletlejligheder "Les Balcons de La Rosière", La Rosière

Blandt de første huse i den nyere bydel Les Eucherts finder du Balcon de La Rosière, derfor er disse chaleter også perfekt beliggende lige ved pisten og få meter fra skiudlejning, indkøb restauranter med mere. Dette store flotte lejlighedskompleks består af i alt 5 bygninger med lejligheder fra 4 og helt op til 16 personer. Nogle bygninger er der kun lejligheder i andre finder du reception, restaurant og wellness. Ønsker du ikke selv at stå for maden i lejligheden så Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.290
pr. person ved 4 pers.

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder er indrettet i flot alpestil, alle med stort køkken/ alrum, tv, balkon samt wifi. Vil man i køkkenet prøve at fremtrylle nogle franske klassikere, så kan man i receptionen gratis låne både raclette og fonduesæt. Skiferie med rigtig god udsigt - så book Le Chalet Les Marmottons.

Chaletlejligheder "Le Chalet Les Marmottons" , La Rosière

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 6 personer 'Silver'
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.375
pr. person ved 6 pers.

I den nyere bydel af La Rosière (Les Eucherts) finder du dette overdådige store lejlighedskompleks med alt hvad man har brug for til en god luksus skiferie. Huset er bygget i flot alpestil med sten og træ, når du træder ind i den lyse reception, bliver du budt hjerteligt velkommen foran den åbne pejs. Faciliteter mangler man ikke her, der er både stor swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og fitnessrum. Skal man have løsnet op i kroppen så kan man mod et tillæg booke sig en omgang massage. Alle lejlighederne er rummelige fra 4 til 8 personers, så der er nemt plads til hele familien eller vennegruppen. Når maden skal gøres klar så er der et fuldt udstyret køkken og selvfølgelig også opvaskemaskine til at klare den del. Vil man prøve at fremtrylle nogle franske klassikere, så kan man i receptionen gratis låne både raclette og fonduesæt. Derudover er der også wifi, balkon samt tv. Når man bor i bydelen Les Eucherts så har man nem adgang til alt, pisten løber tæt ved huset, supermarked og skiudlejning ligger få hundrede meter væk og der er også et godt udvalg af restauranter og barer. På Les Cimes Blanches får du rigtig meget skiferie for pengene.

Lejligheder "Les Cimes Blanches", La Rosière

I den nyere bydel af La Rosière (Les Eucherts) finder du dette overdådige store lejlighedskompleks med alt hvad man har brug for til en god luksus skiferie. Huset er bygget i flot alpestil med sten og træ, når du træder ind i den lyse reception, bliver du budt hjerteligt velkommen foran den åbne pejs. Faciliteter mangler man ikke her, der er både stor swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og fitnessrum. Skal man have løsnet op i kroppen så kan man mod Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.188
pr. person ved 4 pers.

I hyggelige Arcs 1800 bor du her i prisvenlige lejligheder tæt på det hele. Her er fred og ro, skøn natur omkring dig og pæne lejligheder til dit ophold i Les Arcs. Her bor du i mindre lejligheder til 4, 5 eller 6 personer, som alle er pæne og velholdte. Skiløbet er lige uden for døren, ligesom du bor i bilfrie Arcs 1800 hvor du i fred og ro kan gå rundt blandt bygningerne og butikkerne. Lejlighederne henvender sig blandt andet til større grupper som rejser sammen. Her er nemlig over 100 lejligheder, så opholdet er perfekt til flere der rejser sammen, eller f.eks. skiklubber. Når du holder til på Le Belmont, så får du adgang til de services som lejlighedshotellet tilbyder. Disse inkluderer blandt andet gratis wifi, mulighed for levering af frisk morgenbrød, hjælp med indkøb i det lokale

Lejligheder "Résidence le Belmont", Les Arcs

I hyggelige Arcs 1800 bor du her i prisvenlige lejligheder tæt på det hele. Her er fred og ro, skøn natur omkring dig og pæne lejligheder til dit ophold i Les Arcs. Her bor du i mindre lejligheder til 4, 5 eller 6 personer, som alle er pæne og velholdte. Skiløbet er lige uden for døren, ligesom du bor i bilfrie Arcs 1800 hvor du i fred og ro kan gå rundt blandt bygningerne og butikkerne. Lejlighederne henvender sig blandt Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.007
pr. person ved 4 pers.

122 lejligheder fordelt i nogle 15 etager høje lejlighedskomplekter bygget på bjergsiden i Arc 1600. Lejlighederne fås fra 2-værelses 4 personers op til 8/10 pers. hvoraf nogle er i 2 etager. De er moderne møbleret og indrettet med bl.a.TV, bad, toilet og køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab, mikroovn samt balkon. Loungeområde med billard, pejs og sofagrupper. Der er adgang til indendørs swimmingpool med udendørs afsnit og jacuzzi, sauna og dampbad (1. gang gratis). Det er muligt at købe aftensmad eller halvpension på nærliggende hotel Panoramic.

Lejligheder "Le Roc Belle Face", Les Arcs

122 lejligheder fordelt i nogle 15 etager høje lejlighedskomplekter bygget på bjergsiden i Arc 1600. Lejlighederne fås fra 2-værelses 4 personers op til 8/10 pers. hvoraf nogle er i 2 etager. De er moderne møbleret og indrettet med bl.a.TV, bad, toilet og køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab, mikroovn samt balkon. Loungeområde med billard, pejs og sofagrupper. Der er adgang til indendørs swimmingpool med udendørs afsnit og jacuzzi, sauna og dampbad (1. gang gratis). Det er muligt at købe Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.036
pr. person ved 4 pers.

Her bor du i store 4-stjernede chaletlejligheder af høj standard. Chalet Les Arolles er roligt beliggende i den mere stille del af Arc 2000, hvilket blandt andet gør dette sted ideelt til familier som gerne vil bo sammen i en stor chaletlejlighed. Lejlighederne fås helt op til 16-personers på 160 kvm med pejs, mens de mindste starter ved 45kvm for 4-6 personer. Fælles for alle lejlighederne er dog, at man her finder et godt køkken, badeværelse og alt det udstyr man grundlæggende har brug for på sin ferie. Udover aftenhyggen med spil i de hyggeligt indrettede lejligheder, så kan du drage nytte af hotellets gode services mod betaling, som blandt andet inkluderer levering af friskbagt morgenbrød, parkering og billiard. Blandt de inkluderede tilbud som er med i prisen bør chalet'ets pool, sauna og hammam nævnes. Dette er beliggende i en af chalet'ets bygninger, så i allerværste fald skal du lige tage skoene på og gå de få meter hertil.

Chaletlejligheder "Chalet Les Arolles", Les Arcs

Her bor du i store 4-stjernede chaletlejligheder af høj standard. Chalet Les Arolles er roligt beliggende i den mere stille del af Arc 2000, hvilket blandt andet gør dette sted ideelt til familier som gerne vil bo sammen i en stor chaletlejlighed. Lejlighederne fås helt op til 16-personers på 160 kvm med pejs, mens de mindste starter ved 45kvm for 4-6 personer. Fælles for alle lejlighederne er dog, at man her finder et godt køkken, badeværelse og alt det udstyr Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed til 6 personer (45kvm)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.154
pr. person ved 6 pers.

I Arcs 1800 finder du dette lækre lejlighedskompleks Recidence Prestige Edenarc, beliggende med pisten løbende rundt om sig er det indbegrebet af ski-in & ski-out. Her er tænkt på alt så du er sikret en god og afslappende skiferie, ud over du nemt kan komme på ski så er der også et stort wellness område som er gratis at benytte. Her finder du en stor opvarmet swimmingpool som både er indendørs og udendørs, jacuzzi, sauna, dampbad, fitness og meget mere. Har du ikke nok i dette så kan du mod betaling gøre brug af det overdådige Nama Springs spaområde. Lejlighederne er alle rummelige, flot indrettet og har køkken, bad, toilet, balkon/ terrasse, tv samt wifi. Man kan nemt selv lave mad i køkkenet og indkøb ligger kun få meter fra boligen, men ønsker man ikke selv at stå for madlavningen så kan man hjemmefra tilkøbe 1/4 eller 1/2 pension på den tilknyttede restaurant Voga Goga (Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Alt i alt et fantastisk sted at nyde en god skiferie i Les Arcs.

Lejligheder "Recidence Prestige Edenarc", Les Arcs

I Arcs 1800 finder du dette lækre lejlighedskompleks Recidence Prestige Edenarc, beliggende med pisten løbende rundt om sig er det indbegrebet af ski-in & ski-out. Her er tænkt på alt så du er sikret en god og afslappende skiferie, ud over du nemt kan komme på ski så er der også et stort wellness område som er gratis at benytte. Her finder du en stor opvarmet swimmingpool som både er indendørs og udendørs, jacuzzi, sauna, dampbad, fitness og meget mere Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.668
pr. person ved 4 pers.

I Arcs 1800 ligger disse skønne lejligheder fyldt med charme og bygget til at "blende" ind i de smukke omgivelser. Herfra er der udsigt over dalen og til Mont Blanc. Fredfyldt sted, frisk luft og smukke omgivelser - her bor du perfekt. Alpages de Chantel består af to bygninger, Chantel og Roselend, og indeholder hyggelige lejligheder bygget i så meget træ som muligt, hvilket er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Indendøre på lejlighedshotellet finder man spa, fitness, swimmingpool, restaurant og snack bar. Opholdet her er perfekt for familier. Her findes lejligheder med plads til hhv. 3, 6 og 8 personer. Alle er de rummelige og udstyret med gode køkken og badefaciliteter. For at komme til liften skal du på en kort vandring som tager 8 minutter, men hvis du omvendt hellere vil spare kræfterne til skiløbet, så tilbydes gratis shuttlebus til liften. Og sådan er det på Les Alpages de Chantel, her er tænkt over det meste. Således kan du også bestille massage, spabehandlinger, levering af friskbagt brød om morgenen, bestille servering af aftensmad i lejligheden, bestille oplevelser i Les Arcs osv. Her kan du bygge din egen fantastiske ferieoplevelse.

Chaletlejligheder "Premium Alpages de Chantel", Les Arcs

I Arcs 1800 ligger disse skønne lejligheder fyldt med charme og bygget til at "blende" ind i de smukke omgivelser. Herfra er der udsigt over dalen og til Mont Blanc. Fredfyldt sted, frisk luft og smukke omgivelser - her bor du perfekt. Alpages de Chantel består af to bygninger, Chantel og Roselend, og indeholder hyggelige lejligheder bygget i så meget træ som muligt, hvilket er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære. Indendøre på lejlighedshotellet finder man spa Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.729
pr. person ved 3 pers.

5-stjernede pæne lejligheder med fokus på familier - og med en beliggenhed i Arcs 1950 som er bilfri, så kan familierne slippe børnene løs. Her bor du hyggeligt og godt i Arcs 1950 med pisterne omsluttende hele byen. Le Village består af 8 bygninger som alle er lige fantastiske, men alle er de indrettet unikt med hver sin stil og komfortable lejligheder. Her findes der lejligheder for 2 til 10 personer, så uanset hvor mange man rejser sammen, så har vi lejligheder til rådighed som passer ethvert ønske. Lejlighederne findes i både standard og superior-udgaver, så de pæne lejligheder kan blive endnu pænere i en superiorversion. Udover god indkvartering og god beliggenhed, så byder Le Village også på hele 4 udendørs swimmingpools som er opvarmede, og desuden en indendørs, hvis man har ligeligt behov for varm luft som varmt vand. Her er desuden spa område med udsigt til Mont Blanc, ligesom her bl.a. findes sauna. Alle lejligheder har gratis adgang til wellness og svømmingpools, men da områderne er delt op er det forskelligt fra lejlighed til lejlighed om man har adgang til indendørs eller udendørs pool. Der er også restaurant i byen, hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden. (Priser finder du når du trykker "Bestil nu")

Lejligheder "Premium Arcs 1950 Le Village", Les Arcs

5-stjernede pæne lejligheder med fokus på familier - og med en beliggenhed i Arcs 1950 som er bilfri, så kan familierne slippe børnene løs. Her bor du hyggeligt og godt i Arcs 1950 med pisterne omsluttende hele byen. Le Village består af 8 bygninger som alle er lige fantastiske, men alle er de indrettet unikt med hver sin stil og komfortable lejligheder. Her findes der lejligheder for 2 til 10 personer, så uanset hvor mange man rejser sammen, så har Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer udsigt Mont Blanc
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.492
pr. person ved 4 pers.

I den øverste del af Tignes Val Claret med pisten næsten udenfor døren ligger disse 2 kendte forbundne lejlighedskomplekser. Hameau du Borsat er et af de klassiske betonbyggerier i Tignes Val Claret, men også et af de bedst opførte, så de har altid været meget eftertragtede. Lejlighedskomplekset er lidt slidt, men er løbende blevet renoveret igennem årene. Her er studio 4 pers. og 6 pers. lejligheder. Lejlighederne er velfungerende med enkelt indretning. Der er bad, toilet, køkken med kogeplader, køleskab, ovn og opvaskemaskine (ikke i studio) og nogle med balkon. Man er tæt på såvel skiløbet som butikker i byen. Der er kort afstand til snetorvet i centrum af Tignes Val Claret. Funiculairen til Grande Motte ligger ligeledes tæt på, så man kommer hurtigt op til Gletcheren, hvor verdens måske bedste skiløb starter fra.

Lejligheder "Hameau du Borsat", Tignes

I den øverste del af Tignes Val Claret med pisten næsten udenfor døren ligger disse 2 kendte forbundne lejlighedskomplekser. Hameau du Borsat er et af de klassiske betonbyggerier i Tignes Val Claret, men også et af de bedst opførte, så de har altid været meget eftertragtede. Lejlighedskomplekset er lidt slidt, men er løbende blevet renoveret igennem årene. Her er studio 4 pers. og 6 pers. lejligheder. Lejlighederne er velfungerende med enkelt indretning. Der er bad, toilet, køkken med kogeplader, køleskab Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.245
pr. person ved 4 pers.

Ved indgangen til Tignes Val Claret ligger dette moderne lejlighedskompleks, som hører til den nye generation af bygninger i byen. Her er tale om 2 bygninger i Savoie chaletstil opført i træmaterialer og sten. Her er en afslappet atmosfære med receptionsområde med opholdslounge med spil og legetøj for børnene. Lejlighederne er lyse og moderne indrettet og findes med 1 til 3 soveværelser fra 4 til 10 pers. Der er sovesofa i stuen beregnet for 2, badeværelse, toilet og køkken med alt moderne udstyr bl.a. kogeplader, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Desuden balkon til alle lejligheder. Det rigtige valg for især familier, som ønsker at bo komfortabelt med mulighed for servicetilbud fra receptionen.

Lejligheder "L'Ecrin des Neiges", Tignes

Ved indgangen til Tignes Val Claret ligger dette moderne lejlighedskompleks, som hører til den nye generation af bygninger i byen. Her er tale om 2 bygninger i Savoie chaletstil opført i træmaterialer og sten. Her er en afslappet atmosfære med receptionsområde med opholdslounge med spil og legetøj for børnene. Lejlighederne er lyse og moderne indrettet og findes med 1 til 3 soveværelser fra 4 til 10 pers. Der er sovesofa i stuen beregnet for 2, badeværelse, toilet og køkken med Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed med kabine - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.289
pr. person ved 6 pers.

Vil I bo flere sammen med mange faciliteter for både børn og voksne og have friheden til at lave mad, så er en chaletlejlighed på Le Taos nok noget for jer. Der findes lejligheder fra 2 til 7 personer med moderne køkkenfaciliteter indeholdende bl.a. 4 keramiske kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og toaster. Der er fladskærmstv i stuen samt safetyboks. Badeværelse med hårtørrer og håndklædevarmer. Badekåbe, håndklæde og slippers til brug i wellnessområdet. I har mulighed for at låne raclette- og fonduesæt og at bestille morgenbrødslevering. I har adgang til bar samt wellness- og spaområde med swimmingpool, hammam, sauna og mulighed for massagebehandlinger. I løber på ski nærmest til og fra hoveddøren.

Chaletlejligheder "Le Taos", Tignes

Vil I bo flere sammen med mange faciliteter for både børn og voksne og have friheden til at lave mad, så er en chaletlejlighed på Le Taos nok noget for jer. Der findes lejligheder fra 2 til 7 personer med moderne køkkenfaciliteter indeholdende bl.a. 4 keramiske kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel og toaster. Der er fladskærmstv i stuen samt safetyboks. Badeværelse med hårtørrer og håndklædevarmer. Badekåbe, håndklæde og slippers til brug i wellnessområdet. I har mulighed for at Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.003
pr. person ved 4 pers.

Residence Club l'Altaviva er et familievenligt lejlighedskompleks beliggende i Tignes 1800 med direkte adgang til pisterne og centralt placeret ved byens centrum. Det byder på i alt 143 lejligheder som alle er indrettet i en elegant og smagfuld stil og med udsigt over dalen eller skiområdet. Lejlighederne er i størrelserne 2-værelses til 4-værelses med plads til op til 8 personer. De er alle udstyret med en stue med sovesofa, fladskærms-tv, pejs, balkon eller terrasse. Der findes køkken til let madlavning med køleskab, kogeplade, mikrobølgeovn samt kaffemaskine. Badeværelserne omfatter badekar eller bruser, toilet samt hårtørrer. Alt efter lejlighedernes størrelse findes der soveværelser med dobbeltseng, enkeltsenge og køjesenge. Lejlighedskomplekset byder på en masse skønne faciliteter for både børn og voksne. Efter en dejlig dag på ski, kan I nyde hotellets opvarmede pool og wellness-område med sauna og spa. Derudover er der mulighed for at skrue ekstra op for forkælelsen med tilkøb af ansigts- og kropsbehandlinger. De yngste kan holde sig beskæftiget i børneklubben hvor der findes spil, events og aktiviteter. Med et ophold på l'Altaviva så kan der tilkøbes halvpension, som bliver serveret i den tilhørende restaurant. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en aftensbuffet.

Lejligheder "L' Altaviva", Tignes

Residence Club l'Altaviva er et familievenligt lejlighedskompleks beliggende i Tignes 1800 med direkte adgang til pisterne og centralt placeret ved byens centrum. Det byder på i alt 143 lejligheder som alle er indrettet i en elegant og smagfuld stil og med udsigt over dalen eller skiområdet. Lejlighederne er i størrelserne 2-værelses til 4-værelses med plads til op til 8 personer. De er alle udstyret med en stue med sovesofa, fladskærms-tv, pejs, balkon eller terrasse. Der findes køkken til let madlavning Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.101
pr. person ved 4 pers.

Et charmerende lejlighedskompleks bestående af 19 lejligheder og beliggende lige ved Curling torvet i Tignes Val Claret, hvor flere lifter udgår fra. Savoyarde arkitekturen i træ og sten, indretning i høj kvalitet og eksklusive materialer gør stedet til noget særligt. Kombineret med den perfekte beliggenhed, hvor I er tæt på det hele gør Le Jhana til det ideelle feriested for familier og venner. Moderne chaletlejligheder med badeværelse, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Balkon, satellit-tv, telefon samt åbent køkken med 4 keramiske kogeplader, køleskab, opvaskemaskine, multiovn, kaffemaskine, elkedel, blender, toaster med mere. Hyggeligt receptionsområde med lounge, pejs og sofaer, hvor man kan spille kort eller slappe af med en god bog. I har adgang til wellness- og spa-faciliteterne på Residence Nevada, hvor der er swimmingpool, sauna, jacuzzi, hammam, fitness og en lang række massagebehandlinger at vælge imellem.

Chaletlejligheder "Residence Le Jhana", Tignes

Et charmerende lejlighedskompleks bestående af 19 lejligheder og beliggende lige ved Curling torvet i Tignes Val Claret, hvor flere lifter udgår fra. Savoyarde arkitekturen i træ og sten, indretning i høj kvalitet og eksklusive materialer gør stedet til noget særligt. Kombineret med den perfekte beliggenhed, hvor I er tæt på det hele gør Le Jhana til det ideelle feriested for familier og venner. Moderne chaletlejligheder med badeværelse, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Balkon, satellit-tv, telefon samt åbent køkken med 4 Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4/6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.119
pr. person ved 6 pers.

Omtrent midt i Tignes Val Claret ligger denne bygning af chaletlejligheder med mange faciliteter. Fitness rum med udsigt til den store swimmingpool og adgang til spaområdet med dampbad, sauna og massagebehandlinger (mod egenbetaling). Der er receptions- og loungeområde med bløde sofaer samt spil og aktiviteter for børnene. Chaletlejlighederne spænder fra 3 værelses til 6 personer op til 5 værelses 10 personer. Soveværelser med Kingsize dobbeltseng eller enkeltsenge. Der er sofa med udtræksseng i opholdsstuen, satelit-tv, telefon og udgang til balkon. Køkkenet er udtyret med køleskab, 4 kogeplader, multiovn, opvaskemaskine, Senseo kaffemaskine, blender og toaster. Der er selvfølgelig også badeværelser og toiletter. Bilen parkerer I i den underjordiske garage og fra skirummet er der ikke langt til pisten. Le Nevada er yderst velegnet til store familier og flere familier, der vil holde skiferie sammen.

Chaletlejligheder "Le Nevada", Tignes

Omtrent midt i Tignes Val Claret ligger denne bygning af chaletlejligheder med mange faciliteter. Fitness rum med udsigt til den store swimmingpool og adgang til spaområdet med dampbad, sauna og massagebehandlinger (mod egenbetaling). Der er receptions- og loungeområde med bløde sofaer samt spil og aktiviteter for børnene. Chaletlejlighederne spænder fra 3 værelses til 6 personer op til 5 værelses 10 personer. Soveværelser med Kingsize dobbeltseng eller enkeltsenge. Der er sofa med udtræksseng i opholdsstuen, satelit-tv, telefon og udgang til balkon Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4/6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.231
pr. person ved 6 pers.

Nye flotte bygninger med luksus chaletlejligheder og mange faciliteter beliggende i Tignes 1800. Fredfyldt område tæt på skoven og pisten ned til hyggelige Breviere, hvor man kan nyde en kaffe eller frokost ved floden. I er lige så hurtigt videre mod de øvrige Tignes byer og pisterne ved Val D'Isere. Her er noget for hele familien: stort område med liggestole, swimmingpool med børnepool og legeafsnit for børnene. I wellness- og spaområdet er der sauna, dampbad, jacuzzi og mulighed for massagebehandlinger (mod egenbetaling). Endvidere Fitness rum, for dem som har mere energi der skal brændes af. Hyggeligt receptionsområde med sofagrupper, pejs og billardbord. Der er 2 restauranter og barer til rådighed i selve chaletkomplekset. Luksuslejligheder fra 2 værelses 4 personers lejligheder til 5 værelses lejligheder til 10 personer. I stuen er der sovesofa til 2 pers., satellit-tv, telefon og balkon. De mindre lejligheder har soveværelse med enkeltsenge, som kan sættes sammen, hvor de større lejligheder desuden har dobbeltværelse med kingsize seng. I badeværelset finder I hårtørrer, håndklædevarmer og naturligvis toilet. Køkkennet har alt moderne udstyr, herunder 4 kogeplader, emhætte, køleskab, multioven, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel, blender og toaster. Foran jer har I et bytorv, hvor I finder alle de butikker I får brug for under jeres ferie. Det ideelle sted for familier, som vil have luksus, det bedste skiløb og fuld fleksibilitet.

Chaletlejligheder "Le Kalinda", Tignes

Nye flotte bygninger med luksus chaletlejligheder og mange faciliteter beliggende i Tignes 1800. Fredfyldt område tæt på skoven og pisten ned til hyggelige Breviere, hvor man kan nyde en kaffe eller frokost ved floden. I er lige så hurtigt videre mod de øvrige Tignes byer og pisterne ved Val D'Isere. Her er noget for hele familien: stort område med liggestole, swimmingpool med børnepool og legeafsnit for børnene. I wellness- og spaområdet er der sauna, dampbad, jacuzzi og mulighed for massagebehandlinger Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 2/4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.522
pr. person ved 4 pers.

Med en skøn beliggenhed ovenfor Tignes Le Lac finder I dette lækre ferieresort hvor I bor lige for enden af pisten med ski in ski out. I bygningen omrking findes 2 loungebarer og 4 restauranter, så I kan vælge mellem lokale Savoyarde specialiteter eller internationalt køkken, hvis I ikke vil lave mad i lejligheden. Lejlighederne er indrettet i bedste chaletstil med møbler og byggematerialer fortrinsvis i træ og sten. Der er balkon med en smuk bjergudsigt, satellit-tv og gratis wifi. Køkkennet er godt udstyret med køleskab, kogeplader, opvaskemaskine, mikroovn, elkedel og toaster. Lejlighederne findes fra 45 to 98 kvm. beregnet for 4 til 10 personer. Hvilken smuk scene at holde skiferie med dem du holder af.

Chaletlejligheder "Village Montana Tignes", Tignes

Med en skøn beliggenhed ovenfor Tignes Le Lac finder I dette lækre ferieresort hvor I bor lige for enden af pisten med ski in ski out. I bygningen omrking findes 2 loungebarer og 4 restauranter, så I kan vælge mellem lokale Savoyarde specialiteter eller internationalt køkken, hvis I ikke vil lave mad i lejligheden. Lejlighederne er indrettet i bedste chaletstil med møbler og byggematerialer fortrinsvis i træ og sten. Der er balkon med en smuk bjergudsigt, satellit-tv og gratis wifi Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.702
pr. person ved 4 pers.

Recidence Le Cheval Blanc, beliggende for foden af af Val Thorens lige ud til pisterne og det store børneskiområde så alle hurtigt kan være på ski. Cheval Blanc har udover en masse lejligheder også restaurant, skiudlejning, hæveautomat, skirum og 24 timers reception hvor man kan låne udstyr til fransk madlavning som raclette/ fondue og bestille morgenbrød . På ankomst og afrejsedagen sørger Cheval Blanc for at det går nemt for sig, da de både har bagageopbevaring og omklædning med badefaciliteter til brug før og efter en skidag. Lejlighederne er for 4-8 personer fra 27-55 m², alle med veludstyret køkken: oven, kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine, derudover balkon, bad/toilet og WIFI. Alt i alt er Cheval Blanc et hus med alt under et tag, skulle man mangle noget er der kun få meter til nærmeste supermarked. Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Morgenmaden nydes på nabo komplekset, mens aftensmaden spises på Le Cheval blanc's egen restaurant.

Lejligheder "Le Cheval Blanc", Val Thorens

Recidence Le Cheval Blanc, beliggende for foden af af Val Thorens lige ud til pisterne og det store børneskiområde så alle hurtigt kan være på ski. Cheval Blanc har udover en masse lejligheder også restaurant, skiudlejning, hæveautomat, skirum og 24 timers reception hvor man kan låne udstyr til fransk madlavning som raclette/ fondue og bestille morgenbrød . På ankomst og afrejsedagen sørger Cheval Blanc for at det går nemt for sig, da de både har bagageopbevaring og omklædning med badefaciliteter til Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.305
pr. person ved 4 pers.

I forlængelse af lejligehedkomplekset Les Temples du Soleil ligger bygningen Le Machu Pichu. I har ski-in / ski-out og adgang til samme faciliteter. Nyd wellness afdelingen med sauna, dampbad og 2 hottubs efter dagens skiløb. Nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden(Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Der er skishop og minimarked som sikrer de mest nødvendige indkøb. Sportcentret og snetorvet ligger 600 m. væk, og det når I via gangbroen. Lejlighederne er enkelt indrettede og velfungerende for op til 6 personer. Køjesenge i entree, opholdsstue med sovesofa og separat soveværelse. Der er veludstyret køkken med komfur, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon med udsigt til pisten. Fornuftigt valg til vennegrupper.

Lejligheder "Le Machu Pichu", Val Thorens

I forlængelse af lejligehedkomplekset Les Temples du Soleil ligger bygningen Le Machu Pichu. I har ski-in / ski-out og adgang til samme faciliteter. Nyd wellness afdelingen med sauna, dampbad og 2 hottubs efter dagens skiløb. Nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden(Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Der er skishop og minimarked som sikrer de mest nødvendige indkøb. Sportcentret og snetorvet Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.318
pr. person ved 5 pers.

Meget populært lejlighedskompleks for foden af pisten fra snetorvet. Lejlighedskomplekset har reception med opholdslounge. Lejlighederne er moderniseret og pænt indrettet. Lejlighederne findes fra 1-værelses til 2 personer til 4-værelses til 6 personer. De har alle balkon, tv, veludstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Der er badeværelse med badekar og hårtørrer. I forbindelse med Chamois d'Or ligger der et supermarked, så man nemt kan handle ind. Et godt valg for både venner, par og familier, hvor man får et velfungerende ophold til prisen.

Lejligheder "Residence Chamois d?Or" , Val Thorens

Meget populært lejlighedskompleks for foden af pisten fra snetorvet. Lejlighedskomplekset har reception med opholdslounge. Lejlighederne er moderniseret og pænt indrettet. Lejlighederne findes fra 1-værelses til 2 personer til 4-værelses til 6 personer. De har alle balkon, tv, veludstyret køkken med køleskab, ovn, kogeplader og opvaskemaskine. Der er badeværelse med badekar og hårtørrer. I forbindelse med Chamois d'Or ligger der et supermarked, så man nemt kan handle ind. Et godt valg for både venner, par og familier, hvor man får et Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.471
pr. person ved 4 pers.

I den nedeste del af Val Thorens lige ud til pisten finder man dette store lejlighedskompleks bestående af 2 bygninger. Der er ski-in / ski-out og efter skiløbet kan du slappe af i sauna, dampbad eller de 2 hot tubs. I komplekset finder man ligesledes skibutik, minimarked og restaurant. Så nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden (Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Sportscentret med masser af aktiviteter og butikker ligger 600 m. væk. Herfra er I også tæt på restauranter, barer og et livligt natterlivet. Her findes lejligheder i mange størrelser fra etværelses lejligheder til 4 personer op til 3 værelses lejligheder for op til 7 personer. Der er køjesenge i entreen, opholdsstue med sovesofa, bad, toilet, køkken med komfur, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Desuden balkon med udsigt til pisten. Separate soverværelser i de større lejligheder. Populært valg for grupper af venner

Lejligheder "Les Temples du Soleil", Val Thorens

I den nedeste del af Val Thorens lige ud til pisten finder man dette store lejlighedskompleks bestående af 2 bygninger. Der er ski-in / ski-out og efter skiløbet kan du slappe af i sauna, dampbad eller de 2 hot tubs. I komplekset finder man ligesledes skibutik, minimarked og restaurant. Så nyd et måltid på restaurant La Grange hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension, hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden (Priser finder du når du trykker Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.500
pr. person ved 4 pers.

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for her i Montagnettes Lombare er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/ centrum, så er man her tæt på alt det der er vigtigt for en god skiferie. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemmelig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet, hentes i receptionen) i den komfortable stue, køkken/alrum, 2 badeværelser og 2 toiletter sat gratis Wifi. Bemærk 8 personers lejlighederne er i 3 etager. Montagnettes Lombarde er pefekt til familier som sætter pris på charmerende lejligheder, eller jer som rejser som en gruppe og har brug for god plads.

Chaletlejligheder "Montagnettes Lombarde", Val Thorens

Noget af det tætteste man kommer på eget chalet i Val Thorens, for her i Montagnettes Lombare er der kun 9 lejligheder og alle har egen indgang direkte udefra. Beliggende et stenkast fra pisten og i gåafstand til indkøb/ centrum, så er man her tæt på alt det der er vigtigt for en god skiferie. Indretningen i lejlighederne emmer af hjemmelig varm hygge, alle med egen pejs (1 sæk brænde følger med i opholdet, hentes i receptionen) i den komfortable Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
4-værelses lejlighed - 8 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.782
pr. person ved 8 pers.

Med en beliggenhed i første række til skiløbet så kommer du ikke tættere på pisten da denne løber land med bygningen Tourotel. Derudover så er der kun 300m. til Val Thorens pulserende cemtrum, med de mange barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Tourotel er kendt for at have en masse 2 personers lejligheder, så rejser man bare 2 personer så er det her muligt at få sin egen lejlighed med køkken, bad og toilet til en god pris. Ønsker man en større lejlighed så har Tourotel også lejligheder til 4 og 6 personer. Tourotel er et større lejlighedskompleks, så i reception/ lounge området findes der både bordtennis, gratis wifi, bordfodbold og pinball maskine. Er skiløb til døren vigtigt så book en skiferie på Tourotel.

Lejligheder "Residence Tourotel", Val Thorens

Med en beliggenhed i første række til skiløbet så kommer du ikke tættere på pisten da denne løber land med bygningen Tourotel. Derudover så er der kun 300m. til Val Thorens pulserende cemtrum, med de mange barer, restauranter og indkøbsmuligheder. Tourotel er kendt for at have en masse 2 personers lejligheder, så rejser man bare 2 personer så er det her muligt at få sin egen lejlighed med køkken, bad og toilet til en god pris. Ønsker man en større Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed, uden balkon - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.790
pr. person ved 2 pers.

Beliggende i højderne over Val Thorens på den mest solbeskinnede plet og med en enestående udsigt over dalen ligger disse populære chaletlejligheder. Skiløbet starter udenfor hoveddøren, og man kan komme retur af en lidt stejl blå piste. Her findes lejligheder i alle størrelser helt op til 16 pers, så her er meget velegnet for grupper af venner eller flere familier, som holder skiferie sammen. Her er 2 restauranter, 2 skibutikker og et minimarked, så man har det vigtigste indenfor rækkevidde. Ellers er der kun en kort gåtur ned i byen, hvis man vil udforske livet der. Efter endt skidag kan man slappe af i det 600 m². store Spa & wellnesscenter med indendørs swimmingpool med udsigt over dalen, børnepool, 2 jacuzzi, sauna, dampbad og afslapningsområder med liggestole til rådighed. Der er desuden mulighed for Spa og massagebehandlinger (mod egenbetaling). Les Balcons de Val Thorens er et af vores bedste bud på en genial chaletferie til pengene.

Chaletlejligheder "Les Balcons de Val Thorens", Val Thorens

Beliggende i højderne over Val Thorens på den mest solbeskinnede plet og med en enestående udsigt over dalen ligger disse populære chaletlejligheder. Skiløbet starter udenfor hoveddøren, og man kan komme retur af en lidt stejl blå piste. Her findes lejligheder i alle størrelser helt op til 16 pers, så her er meget velegnet for grupper af venner eller flere familier, som holder skiferie sammen. Her er 2 restauranter, 2 skibutikker og et minimarked, så man har det vigtigste indenfor rækkevidde Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.920
pr. person ved 4 pers.

I den nedre del af Val Thorens lige ud til pisten og børneområdet ligger dette populære lejlighedskompleks. Her kan I nyde solen på terrassen og udsigten til bjergene. I bygningen finder I receptionsområde med lounge med pejs og billardbord. Fra den døgnåbne reception kan lånes raclette-, fonduesæt, DVD og videospil. I underetagen er skilocker med støvlevarmer og omklædningsfaciliteter med brusere og toiletter. Restauant Jasper med sydvendt terrasse er brasserie med frokost- og aftenkort. Lejlighederne fås fra 32 kvm. til 110 kvm, hvor man kan bo fra 2 til 8 personner. Der er separate soveværelser, bad, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Opholdsstue med satellit-tv, telefon, gratis Wifi og åbent køkken indeholdende alt moderne køkkenudstyr. Endvidere balkon til alle lejligheder. Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Maden nydes på restaurant Jasper, bemræk dog at restauranten ligger i et af Village Montana's komplekser så man skal evt. lige ud af døren og krydse vejen for at komme til restauranten.

Lejligheder "Village Montana Val Thorens", Val Thorens

I den nedre del af Val Thorens lige ud til pisten og børneområdet ligger dette populære lejlighedskompleks. Her kan I nyde solen på terrassen og udsigten til bjergene. I bygningen finder I receptionsområde med lounge med pejs og billardbord. Fra den døgnåbne reception kan lånes raclette-, fonduesæt, DVD og videospil. I underetagen er skilocker med støvlevarmer og omklædningsfaciliteter med brusere og toiletter. Restauant Jasper med sydvendt terrasse er brasserie med frokost- og aftenkort. Lejlighederne fås fra 32 kvm. til 110 Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed med alkove - 4 pers.
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.704
pr. person ved 4 pers.

Dejlige nyrenoverede 5-stjernet chaletlejligheder beliggende i rolig del af Val Thorens. 20 lejligheder fra 4 til 14 personer opført i klassiske Savoi chaletstil i træ og sten. I bor næsten på pisten og har en skøn udsigt over bjergmassivet og byen. Alt er charmerende indrettet og udført i lækre materialer og med moderne badeværelser. Lejlighederne har køkken med alt tænkeligt udstyr herunder opvaskemaskine, komfur, ovn, mikroovn, toaster og Nespresso kaffemaskine. Der er gratis wifi, telefon og tv. Spisestue i forbindelse med det åbne køkken og balkon. I kan hygge jer i lejligheden ved pejsen eller slappe af i wellnessområdet, hvor I finder indendørs opvarmet swimmingpool og sauna. Virkeligt et godt valg for familier, som vil hygge sig i rolige omgivelser.

Chaletlejligheder "Chalet Altitude", Val Thorens

Dejlige nyrenoverede 5-stjernet chaletlejligheder beliggende i rolig del af Val Thorens. 20 lejligheder fra 4 til 14 personer opført i klassiske Savoi chaletstil i træ og sten. I bor næsten på pisten og har en skøn udsigt over bjergmassivet og byen. Alt er charmerende indrettet og udført i lækre materialer og med moderne badeværelser. Lejlighederne har køkken med alt tænkeligt udstyr herunder opvaskemaskine, komfur, ovn, mikroovn, toaster og Nespresso kaffemaskine. Der er gratis wifi, telefon og tv. Spisestue i forbindelse Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.960
pr. person ved 4 pers.

Familievenligt lejlighedskompleks beliggende lige ved liften og pisten i bydelen La Daille. Vælg mellem kabineliften eller den topmoderne Funival, som kører gennem bjerget til toppen af Bellevarde. I har gode restauranter i terrænnet indenfor rækkevidde bl.a. La Fruitere og Trifolet. For foden af pisten er der en hyggelig stemning om eftermiddagen efter endt skiløb. Der er kort afstand til butikker og skibussen ind til Val d'Isère centrum. Lejlighederne er velfungerende og findes fra et værelses lejligheder til 4 pers. op til 3 værelseslejligheder for op til 7 personer. De er moderne indrettet i friske farver indeholdende opholdsstue med sovessofa, køjesenge i entre, bad, toilet og køkken med komfur, køleskab, ovn og opvaskemaskine. Endvidere balkon med en skøn udsigt til pisterne. Der er reception, lounge og legerum for børnenene i lejlighedskomplekset. Fint valg for især børnefamilier som vil bo tæt på skiløbet.

Lejligheder "Balcons de Bellevarde", Val d´Isère

Familievenligt lejlighedskompleks beliggende lige ved liften og pisten i bydelen La Daille. Vælg mellem kabineliften eller den topmoderne Funival, som kører gennem bjerget til toppen af Bellevarde. I har gode restauranter i terrænnet indenfor rækkevidde bl.a. La Fruitere og Trifolet. For foden af pisten er der en hyggelig stemning om eftermiddagen efter endt skiløb. Der er kort afstand til butikker og skibussen ind til Val d'Isère centrum. Lejlighederne er velfungerende og findes fra et værelses lejligheder til 4 pers Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 5 personer mod syd
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.152
pr. person ved 5 pers.

Vil du gerne bo i lejligheder, men skal det føles som et hotel så er Mondi Hotel Bellevue det rette valg. Mondi Hotel Bellevue er som et stort flot feriecenter beliggende i centrum af Bad Gastein med en masse faciliteter tilknyttet som bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. I wellness & spa området er der alt hvad man har brug for til den helt store forkælelse. Stor 28 graders pool og 32 graders whirlpool, flere forskellige saunaer, dampbad aromabade, fodbad og meget andet. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, gratis wifi, tv og en del også med balkon/terrasse. Vil man ikke selv stå for maden alle dage så er der på Mondi Hotel Bellevue hele 3 restauranter at vælge imellem.

Lejligheder "Mondi Hotel Bellevue", Bad Gastein

Vil du gerne bo i lejligheder, men skal det føles som et hotel så er Mondi Hotel Bellevue det rette valg. Mondi Hotel Bellevue er som et stort flot feriecenter beliggende i centrum af Bad Gastein med en masse faciliteter tilknyttet som bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. I wellness & spa området er der alt hvad man har brug for til den helt store forkælelse. Stor 28 graders pool Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.895
pr. person ved 2 pers.

Her får du et af de markante store klassiske Bad Gastein hoteller bygget i starten af 1900-tallet, her byggede man Bad Gastein op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde en god morgenmad. Derudover byder hotel Selina på loungeområde, bar, fælleskøkken til fri afbenyttelse, konferencerum, Filmrum og meget mere. Nyd dit ophold på det Klassiske hotel Selina i Bad Gastein.

Hotel "Selina", Bad Gastein

Her får du et af de markante store klassiske Bad Gastein hoteller bygget i starten af 1900-tallet, her byggede man Bad Gastein op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde en god morgenmad. Derudover byder hotel Selina Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.463
pr. person ved 2 pers.

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 100 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en lækker menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man nyde lidt godt at drikke i hotellets bar, eller slapp af med en tur i hotellets sauna. Værelserne er forskellige størrelse fra 1-4 personers, og alle med bad, toilet, tv samt nogle med balkon. Nyd den Østrigske gæstfrihed med et ophold på Hotel Simader.

Hotel "Simader", Bad Gastein

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 100 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en lækker menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.463
pr. person ved 2 pers.

En klassisk Østrigsk morgenmadspension, når det er bedst. Her er alt som man ønsker det, når man er på skiferie i Østrig. Hyggeligt morgenmadsrum hvor men hver dag kan nyde en god morgenmad, og efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller benytte deres mindre wellnessområde med sauna og infrarød sauna. Beliggenheden fås heller ikke meget bedre i Bad Gastein da man kun har 300 meter til liften/pisten, og når man skal ud at spise om aftenen, så ligger de nærmeste restauranter kun få meter fra pensionen. Værelserne er rummelige med sideområde, bad/toilet, terrasse/ balkon, Wifi og tv. Vil man gerne have en ekstra god wellness oplevelse, så ligger Felsentherme Bad Gastein kun 200 meter fra Pension St. Leonhard. Pension St. Leonhard har kun 18 værelser i alt, så vent ikke for længe med at bestille.

Pension "St. Leonhard", Bad Gastein

En klassisk Østrigsk morgenmadspension, når det er bedst. Her er alt som man ønsker det, når man er på skiferie i Østrig. Hyggeligt morgenmadsrum hvor men hver dag kan nyde en god morgenmad, og efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller benytte deres mindre wellnessområde med sauna og infrarød sauna. Beliggenheden fås heller ikke meget bedre i Bad Gastein da man kun har 300 meter til liften/pisten, og når man skal ud at spise Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.663
pr. person ved 2 pers.

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den hyggelige bar. De pæne værelser er enkelt møbleret og indrettet med bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks og wifi. Desuden har værelserne balkon/terrasse Der er sauna til rådighed for hotellets gæster.

Hotel "Lindenhof", Bad Gastein

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.710
pr. person ved 2 pers.

Haus Thomas ligger i en rolig del af Wagrain med få minutters gang fra centrum og kun 50 meter fra stoppestedet hvor skibussen holder. Haus Thomas er perfekt til større grupper der rejser sammen, da huset kan rumme helt op til 19 personer. Huset indeholder forskellige typer lejligheder med plads til hhv. 3, 7 og 9 personer. Enten bookes huset som 3 separate lejligheder eller som én stor samlet lejlighed som kan rumme op til 19 personer. Lejlighederne er indrettet med en enkel og hyggelig interiør og har veludstyret køkkener som indeholder elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine samt ovn. I køkkenet er det også et spiseområde med masser af plads. Der hører store balkoner eller terasser til alle lejlighederne. Haus Thomas er perfekt til jer, som er en større gruppe der ønsker at bo samlet i skønne Wagrain.

Lejligheder "Haus Thomas", Wagrain

Haus Thomas ligger i en rolig del af Wagrain med få minutters gang fra centrum og kun 50 meter fra stoppestedet hvor skibussen holder. Haus Thomas er perfekt til større grupper der rejser sammen, da huset kan rumme helt op til 19 personer. Huset indeholder forskellige typer lejligheder med plads til hhv. 3, 7 og 9 personer. Enten bookes huset som 3 separate lejligheder eller som én stor samlet lejlighed som kan rumme op til 19 personer. Lejlighederne er indrettet Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.897
pr. person ved 3 pers.

Pænt nyere renoveret morgenmadspension beliggende i udkanten af Zell Am See by meget tæt på den flotte og kendte "Zeller See". Udenfor døren til Pension Edelweiss (10 m fra døren) finder du skibussen som dagligt køre dig de 600 m hen til hovedliften CityXpress og hjem igen. Når du har haft en god dag på ski, så kan du gratis benytte dig af huset saunaer. Opholdet her er "kun" inkl. en dejlig morgenmadsbuffet, men så er man om aftenen fri til at kunne prøve en af Zell am See's mange restauranter. Værelserne er alle lyse og rummelige med bad, toilet, tv samt hårtørrer. Til huset er der også parkering og skikælder.

Pension "Edelweiss", Zell am See

Pænt nyere renoveret morgenmadspension beliggende i udkanten af Zell Am See by meget tæt på den flotte og kendte "Zeller See". Udenfor døren til Pension Edelweiss (10 m fra døren) finder du skibussen som dagligt køre dig de 600 m hen til hovedliften CityXpress og hjem igen. Når du har haft en god dag på ski, så kan du gratis benytte dig af huset saunaer. Opholdet her er "kun" inkl. en dejlig morgenmadsbuffet, men så er man om aftenen fri Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse, lille
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.321
pr. person ved 2 pers.

Hotel Fischerwirt er et hyggeligt familiedrevet hotel på gågaden i centrum af Zell am See og 5 minutter fra liften Schmittenhöhe. Hotellets værelser er pæne og nyrenoveret og indeholder alt hvad der er brug for på. Der findes fladskærms-tv, wi-fi, minibar, toilet med badekar eller bruser, samt hårtørrer. Med et ophold på Hotel Fischerwirt er der morgenmad inkluderet. Du kan hver morgen stå op til en stor morgenmadsbuffet. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på nabohotellet "Hotel Romantik", som byder på blandt anden italiensk tema, gallaaftener og aftener med traditionelle Salzburg-specialiteter. Efter dagens skiløb er det tid til at få løsnet de ømme muskler op i hotellets sauna eller i den infrarød kabine. Hvis dette ikke er nok, så er det tag et besøg på "Hotel Romantik" som ligger på den anden side af gaden. Her kan I opleve den indendørs- og udendørs pool, dampbad samt spabad mod en betaling på 15EUR pr. person pr. dag. Hotel Fischerwirt har en skøn tagterasse med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene. Her kan I tage et hvil i liggestolenen mens I nyder en drink.

Hotel "Fischerwirt", Zell am See

Hotel Fischerwirt er et hyggeligt familiedrevet hotel på gågaden i centrum af Zell am See og 5 minutter fra liften Schmittenhöhe. Hotellets værelser er pæne og nyrenoveret og indeholder alt hvad der er brug for på. Der findes fladskærms-tv, wi-fi, minibar, toilet med badekar eller bruser, samt hårtørrer. Med et ophold på Hotel Fischerwirt er der morgenmad inkluderet. Du kan hver morgen stå op til en stor morgenmadsbuffet. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på nabohotellet "Hotel Romantik", som byder Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Economy
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.421
pr. person ved 2 pers.

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke i baren. I stedet for lidt snacks kan man også slappe af i deres wellness med sauna, jacuzzi og dampbad. Opholdet er inklusiv en god halvpension som nydes i hotellets restaurant, til morgenmad er sat op som buffet og til aftens får man en 3 retters menu med salatbuffet. Værelserne er alle med tv, bad og toilet samt wifi (Mod betaling)

Hotel "Lukashansl", Zell am See

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.621
pr. person ved 2 pers.

Gästehaus Latini er beliggende i den hyggelige by Schüttdorf tæt på Zell am See. Her får I et pænt og enkelt hotel hvor der på selve hotellet stort set kun er værelser, men da hotellet ejes af Hotel Schüttdorf så har man stadig nogle faciliteter man kan gøre brug af. Hotel Scüttdorf ligger 5 min. gang fra Gästehaus Latini, og det er her du hver morgen får en god morgenmadsbuffet. Har du brug for at nyde godt af Hotel Schüttdorf wellness så er det også muligt mod en betaling på 20EUR pr person. Værelserne er lyse og alle med eget bad og toilet samt nogle med balkon.

Hotel "Gästehaus Latini", Zell am See

Gästehaus Latini er beliggende i den hyggelige by Schüttdorf tæt på Zell am See. Her får I et pænt og enkelt hotel hvor der på selve hotellet stort set kun er værelser, men da hotellet ejes af Hotel Schüttdorf så har man stadig nogle faciliteter man kan gøre brug af. Hotel Scüttdorf ligger 5 min. gang fra Gästehaus Latini, og det er her du hver morgen får en god morgenmadsbuffet. Har du brug for at nyde godt af Hotel Schüttdorf Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.821
pr. person ved 2 pers.

I hjertet af Zell am See ligger dette 4-stjernet hotel. Hotellet byder på ren afslapning, forkælelse og som navnet antyder, romantik! Med kun få skridt fra den livlige bymidte kan du nyde byens restauranter, shopping og barer. Liften Schmittenhöhe ligger en kort gåtur fra hotellet, så her får du næsten ikke en bedre beliggenhed i Zell am See. Hotellet har individuelt indrettet værelser, men fælles for dem alle er, at de er indrettet med en hyggelig, romantisk og komfortabel stemning hvor du uden tvivl vil føle dig hjemme. Efter dagens skiløb står der afslapning på programmet. Nyd hotellets skønne 2-etagers wellness-afdeling, hvor du finder indendørs opvarmet pool, finsk sauna, stillezoner med liggestole, dampbad og infrarød kabine. Hotellet tilbyder mod betaling også en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massage, f.eks. sportsmassage eller parmassage. Med et ophold på Hotel Romantik er der halvpension inkluderet. Stå op til en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer til at give dig energi til dagens strabadser. Om aftenen kan I sætte jer tilrette med en 4-retters menu hvor der kan vælges mellem 3 forskellige a la carte hovedretter samt lækker buffet til forret og dessert. Skal der skrues ekstra op for romantikken, kan dig og din partner booke hotellets "middag for 2" hvor du kan nyde aftensmaden med levende lys, musik og blomster i rolige omgivelser. Slut dagen af med et glas champagne i hotellets hyggelige bar.

Hotel "Romantik", Zell am See

I hjertet af Zell am See ligger dette 4-stjernet hotel. Hotellet byder på ren afslapning, forkælelse og som navnet antyder, romantik! Med kun få skridt fra den livlige bymidte kan du nyde byens restauranter, shopping og barer. Liften Schmittenhöhe ligger en kort gåtur fra hotellet, så her får du næsten ikke en bedre beliggenhed i Zell am See. Hotellet har individuelt indrettet værelser, men fælles for dem alle er, at de er indrettet med en hyggelig, romantisk og komfortabel stemning Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Sternchen
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.621
pr. person ved 2 pers.

Går snakken på hoteller i Zell am See så vil rigtig mange have hørt om Hotel Neue Post. Dette hotels historie går tilbage til 1888 og er siden da bare blevet bedre, mere luksuriøst og større. Hotellet er perfekt beliggende midt i centrum og kun meget få meter til den store Cityxpress lift. Hotellet byder nu på stort wellness område på mere end 700 m2 hvor der er jacuzzi, sauna, dampbad, afslapningsområde, massage og meget mere. Vil du have en svømmetur så hop i den "udendørs" opvarmede swimmingpool som er dækket af et stort glastag. I hotellets restaurant vil der hver dag blive sørget rigtig for dig, så du om morgenen står op til en stor morgenmadsbuffet, om eftermiddagen forskellige snacks og til aften en starter + dessertbuffet, 5-retters menu hvor der til hovedretten er forskellige retter at vælge imellem. Efter maden kan man nyde en drinks i hotellets bar eller slå benene op i de bløde loungemøbler. Der er på hotellet mange forskellige værelsestyper og også lejligheder, så finder du på vores hjemmeside ikke lige det type værelse/ lejlighed du søger så kontakt os endelig. Nyd dette historiske flotte hotel i centrum af Zell am See.

Hotel "Neue Post Zell am See", Zell am See

Går snakken på hoteller i Zell am See så vil rigtig mange have hørt om Hotel Neue Post. Dette hotels historie går tilbage til 1888 og er siden da bare blevet bedre, mere luksuriøst og større. Hotellet er perfekt beliggende midt i centrum og kun meget få meter til den store Cityxpress lift. Hotellet byder nu på stort wellness område på mere end 700 m2 hvor der er jacuzzi, sauna, dampbad, afslapningsområde, massage og meget mere. Vil du have en Læs mere

17/12 2022
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.728
pr. person ved 2 pers.

SKILINK

Find tilbud på skirejser