Profil af SKILINK

SKILINK
Østergade 4, 1. sal
1100 København K
SKILINK

Søg skirejser hos SKILINK

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

❄ GLADE GÆSTER ER DET VIGTIGSTE ❄
Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 21 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af SKILINK

Grønt ikon: SKILINK har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af SKILINK, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Alpe d´Huez CPH
La Rosière CPH
Les Arcs CPH
Tignes CPH
Val d´Isère CPH
Val Thorens CPH
Italien
Canazei CPH
Cervinia CPH
Champoluc CPH
Livigno CPH
Sauze d´Oulx CPH
Sestriere CPH
Østrig
Bad Gastein CPH
Ischgl CPH
Lofer
Saalbach CPH
Schladming CPH
St. Anton CPH
Sölden CPH
Wagrain CPH
Zell am See CPH