Profil af SKILINK

SKILINK
Østergade 4, 1. sal
1100 København K
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3347)
3.9 stjerner ud af 5 på Trustpilot (125 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SKILINK

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

❄ GLADE GÆSTER ER DET VIGTIGSTE ❄
Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 21 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.


Udvalgte skirejser fra SKILINK

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades op efter dagens skiløb. Der er flere forskellige typer lejligheder, der alle er indrettet med et veludstyret køkken og badeværelse med toilet og bad. I huset findes der en sauna som kan benyttes 3 gange om uge i løbet af dit ophold. I husets kælder findes en typisk østrigsk "stube", hvor en kold øl kan nydes. Haus Amadeus' søde værtspar tager sig godt af sine gæster. Det er muligt at bestille "brötchenservice" ved ankomst. Så hænger der hver morgen en pose frisk brød på jeres dør.

Lejligheder "Haus Amadeus", Wagrain

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Extra værelse - 2 personer med bad/toilet
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.244
pr. person ved 2 pers.

Haus Thomas ligger i en rolig del af Wagrain med få minutters gang fra centrum og kun 50 meter fra stoppestedet hvor skibussen holder. Haus Thomas er perfekt til større grupper der rejser sammen, da huset kan rumme helt op til 19 personer. Huset indeholder forskellige typer lejligheder med plads til hhv. 3, 7 og 9 personer. Enten bookes huset som 3 separate lejligheder eller som én stor samlet lejlighed som kan rumme op til 19 personer. Lejlighederne er indrettet med en enkel og hyggelig interiør og har veludstyret køkkener som indeholder elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine samt ovn. I køkkenet er det også et spiseområde med masser af plads. Der hører store balkoner eller terasser til alle lejlighederne. Haus Thomas er perfekt til jer, som er en større gruppe der ønsker at bo samlet i skønne Wagrain.

Lejligheder "Haus Thomas", Wagrain

Haus Thomas ligger i en rolig del af Wagrain med få minutters gang fra centrum og kun 50 meter fra stoppestedet hvor skibussen holder. Haus Thomas er perfekt til større grupper der rejser sammen, da huset kan rumme helt op til 19 personer. Huset indeholder forskellige typer lejligheder med plads til hhv. 3, 7 og 9 personer. Enten bookes huset som 3 separate lejligheder eller som én stor samlet lejlighed som kan rumme op til 19 personer. Lejlighederne er indrettet Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
2-værelses lejlighed - 3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.261
pr. person ved 3 pers.

Unterberger Apartments er 3 huse bestående af 6 lejligheder der kan rumme 2-6 personer. Lejlighederne har en central og rolig beliggende med en skøn udsigt over Kitzsteinhorn. Kun 400 meter derfra finder du gondolliften, Areit. Alle lejlighederne er indrettet med 1-3 soveværelser, fuldt udstyret køkkener med spiseplads, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. der findes desuden balkon eller terrasse. Parkering ved huset er desværre ikke mulig, så her henvises til parkeringshuset i Zell am See mod betaling (ca 13 euro pr døgn)

Lejligheder "Unterberger", Zell am See

Unterberger Apartments er 3 huse bestående af 6 lejligheder der kan rumme 2-6 personer. Lejlighederne har en central og rolig beliggende med en skøn udsigt over Kitzsteinhorn. Kun 400 meter derfra finder du gondolliften, Areit. Alle lejlighederne er indrettet med 1-3 soveværelser, fuldt udstyret køkkener med spiseplads, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. der findes desuden balkon eller terrasse. Parkering ved huset er desværre ikke mulig, så her henvises til parkeringshuset i Zell am See mod betaling (ca 13 euro Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
2-værelses lejlighed - 3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.997
pr. person ved 3 pers.

Pænt nyere renoveret morgenmadspension beliggende i udkanten af Zell Am See by meget tæt på den flotte og kendte "Zeller See". Udenfor døren til Pension Edelweiss (10 m fra døren) finder du skibussen som dagligt køre dig de 600 m hen til hovedliften CityXpress og hjem igen. Når du har haft en god dag på ski, så kan du gratis benytte dig af huset saunaer. Opholdet her er "kun" inkl. en dejlig morgenmadsbuffet, men så er man om aftenen fri til at kunne prøve en af Zell am See's mange restauranter. Værelserne er alle lyse og rummelige med bad, toilet, tv samt hårtørrer. Til huset er der også parkering og skikælder.

Pension "Edelweiss", Zell am See

Pænt nyere renoveret morgenmadspension beliggende i udkanten af Zell Am See by meget tæt på den flotte og kendte "Zeller See". Udenfor døren til Pension Edelweiss (10 m fra døren) finder du skibussen som dagligt køre dig de 600 m hen til hovedliften CityXpress og hjem igen. Når du har haft en god dag på ski, så kan du gratis benytte dig af huset saunaer. Opholdet her er "kun" inkl. en dejlig morgenmadsbuffet, men så er man om aftenen fri Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Small
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.195
pr. person ved 2 pers.

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke i baren. I stedet for lidt snacks kan man også slappe af i deres wellness med sauna, jacuzzi og dampbad. Opholdet er inklusiv en god halvpension som nydes i hotellets restaurant, til morgenmad er sat op som buffet og til aftens får man en 3 retters menu med salatbuffet. Værelserne er alle med tv, bad og toilet samt wifi (Mod betaling)

Hotel "Lukashansl", Zell am See

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.795
pr. person ved 2 pers.

Her får I de bedst beliggende lejligheder i Zell am See, da disse er genbo til den store City Express skilift. Så når man skal på ski om morgenen, krydser man vejen og så er man ved liften, nemmere bliver det næsten ikke. Vi råder over flere forskellige lejligheder i dette hus alt fra 2 personers lejligheder og så helt op til større lejligheder hvor I kan bo 8 personer samlet. Alle lejligheder er med godt udstyret køkken (opvaskemaskine, microovn, køleskab og meget mere), opholdsrum med tv, gratis internet med mere. Da I bor midt i hjertet af Zell am See, så er alle indkøbende også lige til da der kun er 300 m. til nærmeste supermarked. Som ekstra når du bor her så har du også gratis adgang til den nybyggede sauna, gratis parkering, skirum med støvletørre samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Rigtig god skiferie med liften som genbo.

Lejligheder "Steiner", Zell am See

Her får I de bedst beliggende lejligheder i Zell am See, da disse er genbo til den store City Express skilift. Så når man skal på ski om morgenen, krydser man vejen og så er man ved liften, nemmere bliver det næsten ikke. Vi råder over flere forskellige lejligheder i dette hus alt fra 2 personers lejligheder og så helt op til større lejligheder hvor I kan bo 8 personer samlet. Alle lejligheder er med godt udstyret køkken (opvaskemaskine, microovn Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
2-værelses lejlighed - 2/4 personer (Nr. 6)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.911
pr. person ved 4 pers.

Gästehaus Latini er beliggende i den hyggelige by Schüttdorf tæt på Zell am See. Her får I et pænt og enkelt hotel hvor der på selve hotellet stort set kun er værelser, men da hotellet ejes af Hotel Schüttdorf så har man stadig nogle faciliteter man kan gøre brug af. Hotel Scüttdorf ligger 5 min. gang fra Gästehaus Latini, og det er her du hver morgen får en god morgenmadsbuffet. Har du brug for at nyde godt af Hotel Schüttdorf wellness så er det også muligt mod en betaling på 20EUR pr person. Værelserne er lyse og alle med eget bad og toilet samt nogle med balkon.

Hotel "Gästehaus Latini", Zell am See

Gästehaus Latini er beliggende i den hyggelige by Schüttdorf tæt på Zell am See. Her får I et pænt og enkelt hotel hvor der på selve hotellet stort set kun er værelser, men da hotellet ejes af Hotel Schüttdorf så har man stadig nogle faciliteter man kan gøre brug af. Hotel Scüttdorf ligger 5 min. gang fra Gästehaus Latini, og det er her du hver morgen får en god morgenmadsbuffet. Har du brug for at nyde godt af Hotel Schüttdorf Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse med mulighed for 1 opredning
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.195
pr. person ved 2 pers.

Her får I et traditionelle østrigske hoteller i Zell am See, alt på hotellet emmer af østrigsk stemning, og det kommer kun endnu mere til sin ret da hotellet ligger midt i hjertet af Zell am See by. Derfor byder hotellet selvfølgelig på hele 2 meget autentiske Østrigske barer, en restaurant hvor lokal østrigsk mad er i højsædet. Det er også i denne restaurant hvor du hver dag kan nyde en morgenmadsbuffet. Når du har gået de 300 m hjem til hotellet fra liften, så kan benene godt have brug for at slappe af, man kan derfor få ladet batterierne op i hotellet sauna, dampbad eller afslapningsrum. Værelserne er pænt indrettet med bad, toilet og tv. Læn dig tilbage og nyd alt det bedste Østrig har at byde på.

Hotel "Lebzelter", Zell am See

Her får I et traditionelle østrigske hoteller i Zell am See, alt på hotellet emmer af østrigsk stemning, og det kommer kun endnu mere til sin ret da hotellet ligger midt i hjertet af Zell am See by. Derfor byder hotellet selvfølgelig på hele 2 meget autentiske Østrigske barer, en restaurant hvor lokal østrigsk mad er i højsædet. Det er også i denne restaurant hvor du hver dag kan nyde en morgenmadsbuffet. Når du har gået de 300 m hjem Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.595
pr. person ved 2 pers.

Hotel Fischerwirt er et hyggeligt familiedrevet hotel på gågaden i centrum af Zell am See og 5 minutter fra liften Schmittenhöhe. Hotellets værelser er pæne og nyrenoveret og indeholder alt hvad der er brug for på. Der findes fladskærms-tv, wi-fi, minibar, toilet med badekar eller bruser, samt hårtørrer. Med et ophold på Hotel Fischerwirt er der morgenmad inkluderet. Du kan hver morgen stå op til en stor morgenmadsbuffet. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på nabohotellet "Hotel Romantik", som byder på blandt anden italiensk tema, gallaaftener og aftener med traditionelle Salzburg-specialiteter. Efter dagens skiløb er det tid til at få løsnet de ømme muskler op i hotellets sauna eller i den infrarød kabine. Hvis dette ikke er nok, så er det tag et besøg på "Hotel Romantik" som ligger på den anden side af gaden. Her kan I opleve den indendørs- og udendørs pool, dampbad samt spabad mod en betaling på 29EUR pr. person pr. dag. Hotel Fischerwirt har en skøn tagterasse med en fantastisk panoramaudsigt over bjergene. Her kan I tage et hvil i liggestolenen mens I nyder en drink.

Hotel "Fischerwirt", Zell am See

Hotel Fischerwirt er et hyggeligt familiedrevet hotel på gågaden i centrum af Zell am See og 5 minutter fra liften Schmittenhöhe. Hotellets værelser er pæne og nyrenoveret og indeholder alt hvad der er brug for på. Der findes fladskærms-tv, wi-fi, minibar, toilet med badekar eller bruser, samt hårtørrer. Med et ophold på Hotel Fischerwirt er der morgenmad inkluderet. Du kan hver morgen stå op til en stor morgenmadsbuffet. Det er muligt at tilkøbe aftensmad på nabohotellet "Hotel Romantik", som byder Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Economy
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.295
pr. person ved 2 pers.

Lækkert 4-stjernet og meget familievenligt hotel beliggende tæt på den blå pist der sørger for du kan stå på ski direkte til den store CityXpress lift. Opholdet på Hotel Der Waldhof er inklusiv en lækker halvppension som nydes i hotellets restaurant, hver morgen en stor lækker morgenmadsbuffet og til aften en 3-retters buffet, forret buffet, salat buffet, hovedrets buffet og dessert buffet. Vil man inden middagen prøve nogle forskellige vine så afholdes der vinsmagning i deres flotte vinkælder. Værelserne er alle rummelige med bad, toilet, tv, wifi og minibar samt balkon. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, hvoraf nogle er helt nyrenoverede. Disse er typerne "dobbeltværelse deluxe" samt "familie suiter". Familievenligt hotel og 1000 m² wellness område Hotel Der Waldhof har alt til dig der sætter pris på 4-stjernet komfort, deres lækre wellnessområde er delt op i 2 et område hvor man skal være min 18 år bestående af 3 forskellige saunaer, dampbad, spabad og afslapningsområde. Det andet område er deres familieområde med hvor der ikke er aldersgrænse her finder du en stor pool, familiesauna og meget andet. Derudover så er der også en udendørs opvarmet pool, fitnessrum og mulighed for massage. Og hvis børnenes ben ikke er trætte nok efter en dag på ski, så tilbyder hotellet ligeledes klatretårn med rutsjebane til børnene samt en "ball pit" som indbyder til sjov. Der er tegnehjørne i børneafdelingen og det er endda muligt at bestille babysitter på hotellet så de voksne kan nyde en afslappende aften for 2. Babysitter koster fra 12 euro i timen. De lidt ældre børn hygges der også for, der findes nemlig Playstation, Nintendo Wii og flere forskellige brætspil. Velkommen til luksuriøse, børnevenlige og lækre Hotel der Waldhof.

Hotel "Der Waldhof", Zell am See

Lækkert 4-stjernet og meget familievenligt hotel beliggende tæt på den blå pist der sørger for du kan stå på ski direkte til den store CityXpress lift. Opholdet på Hotel Der Waldhof er inklusiv en lækker halvppension som nydes i hotellets restaurant, hver morgen en stor lækker morgenmadsbuffet og til aften en 3-retters buffet, forret buffet, salat buffet, hovedrets buffet og dessert buffet. Vil man inden middagen prøve nogle forskellige vine så afholdes der vinsmagning i deres flotte vinkælder. Værelserne er Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Economy
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.397
pr. person ved 2 pers.

Her får du et autentisk Østrigs Gasthof beliggende i bydelen Schüttdorf (2,5km. fra Zell am See) tæt på centrum og kun 350m. til liften. Vulcano er navnet på Hotel Der Schütthof lækre spaafdeling som findes på hotellets 5 etage, her finder du afslapningsrum med fantastisk udsigt, 2 saunaer, dampbad og "adventure" badetunnel. Saunaen er åben fra kl. 15-21. Ønsker man massage eller andre behandlinger så kan man tilkøbe dette på nabohotellet Latini. Værelserne er rummelige alle med bad, toilet, tv, wifi, safe og hårtørre. Med i opholdet på Hotel Der Schütthof får du en stor lækker morgenmadsbuffet med både koldt og varmt tilbehør, til eftermiddag er der en daglig snack hvor man kan vælge imellem "sød" eller "syrligt" og til aften en stor tema-buffet. Nyd din skiferie i Schüttdorf på Hotel Der Schütthof.

Hotel "Der Schütthof", Zell am See

Her får du et autentisk Østrigs Gasthof beliggende i bydelen Schüttdorf (2,5km. fra Zell am See) tæt på centrum og kun 350m. til liften. Vulcano er navnet på Hotel Der Schütthof lækre spaafdeling som findes på hotellets 5 etage, her finder du afslapningsrum med fantastisk udsigt, 2 saunaer, dampbad og "adventure" badetunnel. Saunaen er åben fra kl. 15-21. Ønsker man massage eller andre behandlinger så kan man tilkøbe dette på nabohotellet Latini. Værelserne er rummelige alle med bad, toilet Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.726
pr. person ved 2 pers.

Hotel Heitzmann & Two Timez er et 4-stjernet familiedrevet hotel beliggende kun 3 minutters gang fra pisten. Hotellet ligger centralt til centrum af byen hvor du finder restauranter, barer, caféer og butikker. Værelserne er pæne og rummelige og indeholder alt hvad du har brug for, for en afslappet ferie. De er alle indrettet med dobbeltsenge, eget badeværelse med toilet og bruser, samt et fladskærms-tv og wifi-forbindelse. Opholdet inkluderer halvpension som serveres i hotellets restaurant. Til morgen bliver der serveret en stor og god morgenmadsbuffet og til aften kan sætte dig til rette med en 4-retters menu, hvor du til hovedret kan vælge mellem 3 forskellige retter bestående af fisk, kød eller vegetar. Bemærk at restauranten er lukket tirsdag aften, så der kan man i stedet prøve en af de gode restauranter i Zell am See by. Nyd en drink eller et glas vin i hotellets hyggelige bar eller hvis vejret er til det, kan du benytte tagterrassen som har en skøn udsigt over byen og søen. I hotellets kælder finder du sauna, dampbad samt afslapningsområde. Til hotellet er der parkering mod betaling (15EUR pr. dag).

Hotel "Heitzmann & Two Timez", Zell am See

Hotel Heitzmann & Two Timez er et 4-stjernet familiedrevet hotel beliggende kun 3 minutters gang fra pisten. Hotellet ligger centralt til centrum af byen hvor du finder restauranter, barer, caféer og butikker. Værelserne er pæne og rummelige og indeholder alt hvad du har brug for, for en afslappet ferie. De er alle indrettet med dobbeltsenge, eget badeværelse med toilet og bruser, samt et fladskærms-tv og wifi-forbindelse. Opholdet inkluderer halvpension som serveres i hotellets restaurant. Til morgen bliver der serveret en Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 12.195
pr. person ved 2 pers.

Hotel Tauernhof er drevet af familierne Gschwandtner og Reinhart og ligger i smukke omgivelser i Kaprun ved Zell am See. Lige bagved hotellet ligger pisten og liften, så her får du ski-in/ski-out. Hotellet er indrettet i en pæn og moderne stil og de fleste af værelserne har balkon med en smuk panoramaudsigt udover de omkringliggende bjerge og pisten som løber lige ved siden af. Efter dagens skiløb kan der enten slappes af i hotellets bar, hvor der kan nydes en drink og snacks, eller du kan benytte det 500 kvm store spa-område, som omfatter indendørs swimmingpool, familie-sauna, tekstil-sauna, økologisk ler-sauna, finsk sauna og krystal-dampbad samt infrarød kabine og afslapningsrum. Med et ophold på Tauernhof hører der halvpension med, som består af en stor morgenmadsbuffet samt en lækker 4-retters menu til aftensmad med lokale og økologiske råvarer. Hotel Tauernhof glæder sig til at byde dig velkommen til et skønt ophold med wellness, forkælelse og ski-in/ski-out.

Hotel "Tauernhof", Zell am See

Hotel Tauernhof er drevet af familierne Gschwandtner og Reinhart og ligger i smukke omgivelser i Kaprun ved Zell am See. Lige bagved hotellet ligger pisten og liften, så her får du ski-in/ski-out. Hotellet er indrettet i en pæn og moderne stil og de fleste af værelserne har balkon med en smuk panoramaudsigt udover de omkringliggende bjerge og pisten som løber lige ved siden af. Efter dagens skiløb kan der enten slappes af i hotellets bar, hvor der kan nydes en Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse, Dorfblick
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 12.195
pr. person ved 2 pers.

I hjertet af Zell am See ligger dette 4-stjernet hotel. Hotellet byder på ren afslapning, forkælelse og som navnet antyder, romantik! Med kun få skridt fra den livlige bymidte kan du nyde byens restauranter, shopping og barer. Liften Schmittenhöhe ligger en kort gåtur fra hotellet, så her får du næsten ikke en bedre beliggenhed i Zell am See. Hotellet har individuelt indrettet værelser, men fælles for dem alle er, at de er indrettet med en hyggelig, romantisk og komfortabel stemning hvor du uden tvivl vil føle dig hjemme. Efter dagens skiløb står der afslapning på programmet. Nyd hotellets skønne 2-etagers wellness-afdeling, hvor du finder indendørs opvarmet pool, finsk sauna, stillezoner med liggestole, dampbad og infrarød kabine. Hotellet tilbyder mod betaling også en bred vifte af skønhedsbehandlinger og massage, f.eks. sportsmassage eller parmassage. Med et ophold på Hotel Romantik er der halvpension inkluderet. Stå op til en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer til at give dig energi til dagens strabadser. Om aftenen kan I sætte jer tilrette med en 4-retters menu hvor der kan vælges mellem 3 forskellige a la carte hovedretter samt lækker buffet til forret og dessert. Skal der skrues ekstra op for romantikken, kan dig og din partner booke hotellets "middag for 2" hvor du kan nyde aftensmaden med levende lys, musik og blomster i rolige omgivelser. Slut dagen af med et glas champagne i hotellets hyggelige bar.

Hotel "Romantik", Zell am See

I hjertet af Zell am See ligger dette 4-stjernet hotel. Hotellet byder på ren afslapning, forkælelse og som navnet antyder, romantik! Med kun få skridt fra den livlige bymidte kan du nyde byens restauranter, shopping og barer. Liften Schmittenhöhe ligger en kort gåtur fra hotellet, så her får du næsten ikke en bedre beliggenhed i Zell am See. Hotellet har individuelt indrettet værelser, men fælles for dem alle er, at de er indrettet med en hyggelig, romantisk og komfortabel stemning Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Sternchen
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 13.295
pr. person ved 2 pers.

Her får du et af de mest populære hoteller i byen Schüttdorf (Nabo-by til Zell am See), i gåafstand til AreitXpress liften som tager dig ud i Zell am See imponerende skiområde. En af grundende til at mange gæster vælge at booke hotel Latini igen og igen er det store wellnessområde som består af en stor pool på 44 m2 (åbent fra 07.00 - 21.00), dampbad, saunaer (Åbent fra 15.00 - 21.00), fitnessrum. Man kan også nyd en kop te i deres Gold Lounge eller forkæl sig selv med en gang massage (Mod betaling) Hotel Latini byder på i alt 106 flotte værelser i forskellige størrelser alle rummelige, flot indrettet og selvfølgelig med eget bad og toilet. I hotellet restaurant er der hver morgen en stor morgenmadsbuffet og til aften 4 retters menu eller tema buffet. Derudover så har hotellet også Pizzaria og en hyggelig bar. Med Hotel Latini's personales høje serviceniveau, så er man altid sikret en perfekt skiferie.

Hotel "Latini", Zell am See

Her får du et af de mest populære hoteller i byen Schüttdorf (Nabo-by til Zell am See), i gåafstand til AreitXpress liften som tager dig ud i Zell am See imponerende skiområde. En af grundende til at mange gæster vælge at booke hotel Latini igen og igen er det store wellnessområde som består af en stor pool på 44 m2 (åbent fra 07.00 - 21.00), dampbad, saunaer (Åbent fra 15.00 - 21.00), fitnessrum. Man kan også Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Alpenrose
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 13.471
pr. person ved 2 pers.

Hotel Stadt Wien ligger i smukke omgivelser få minutters gang fra Zell am See' hyggelige centrum hvor du finder masser af restauranter, barer og butikker. Kun 350 meter fra hotellet ligger hovedliften, CityXpress. Er benene trætte kan du benytte skibussen der kører frem og tilbage til liften. Bussen holder kun 20 meter fra hotellet. Hotellets 57 værelser er alle pænt indrettet i en moderne stil med ægte alpe-charme. Du finder forskellige værelsestyper fra hyggelige dobbeltværelser til rummelige familiesuiter. Du får halvpension inkluderet i dit ophold. Om morgenen kan du stå op til en stor morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en god 5-retters menu tilberedt af gode, bæredygtige og friske råvarer fra regionen. Hotel Stadt Wien har en wellness-afdeling hvor du finder finsk sauna, bio sauna, infrarød sauna, dampbad samt en udendørs opvarmet swimmingpool. Der er mulighed for at købe forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Dette hotel egner sig rigtig godt til familier, da hotellet tilbyder masser af gode faciliteter for store og små. Der er gratis parkering og skikælder til hotellet.

Hotel "Stadt Wien", Zell am See

Hotel Stadt Wien ligger i smukke omgivelser få minutters gang fra Zell am See' hyggelige centrum hvor du finder masser af restauranter, barer og butikker. Kun 350 meter fra hotellet ligger hovedliften, CityXpress. Er benene trætte kan du benytte skibussen der kører frem og tilbage til liften. Bussen holder kun 20 meter fra hotellet. Hotellets 57 værelser er alle pænt indrettet i en moderne stil med ægte alpe-charme. Du finder forskellige værelsestyper fra hyggelige dobbeltværelser til rummelige familiesuiter. Du får Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Suite - 2-4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 20.895
pr. person ved 4 pers.

En klassisk Østrigsk morgenmadspension, når det er bedst. Her er alt som man ønsker det, når man er på skiferie i Østrig. Hyggeligt morgenmadsrum hvor men hver dag kan nyde en god morgenmad, og efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller benytte deres mindre wellnessområde med sauna og infrarød sauna. Beliggenheden fås heller ikke meget bedre i Bad Gastein da man kun har 300 meter til liften/pisten, og når man skal ud at spise om aftenen, så ligger de nærmeste restauranter kun få meter fra pensionen. Værelserne er rummelige med sideområde, bad/toilet, terrasse/ balkon, Wifi og tv. Vil man gerne have en ekstra god wellness oplevelse, så ligger Felsentherme Bad Gastein kun 200 meter fra Pension St. Leonhard. Pension St. Leonhard har kun 18 værelser i alt, så vent ikke for længe med at bestille.

Pension "St. Leonhard", Bad Gastein

En klassisk Østrigsk morgenmadspension, når det er bedst. Her er alt som man ønsker det, når man er på skiferie i Østrig. Hyggeligt morgenmadsrum hvor men hver dag kan nyde en god morgenmad, og efter dagens skiløb kan man slappe af i pensionens fællesrum med tv eller benytte deres mindre wellnessområde med sauna og infrarød sauna. Beliggenheden fås heller ikke meget bedre i Bad Gastein da man kun har 300 meter til liften/pisten, og når man skal ud at spise Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.195
pr. person ved 2 pers.

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 200 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man nyde lidt godt at drikke i hotellets bar. Værelserne er forskellige størrelse fra 1-4 personers, og alle med bad, toilet, tv samt nogle med balkon. Nyd den Østrigske gæstfrihed med et ophold på Hotel Simader.

Hotel "Simader", Bad Gastein

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 200 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man nyde Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.195
pr. person ved 2 pers.

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften, omtrent når I ønsker det. Når I kommer retur, kan I slå jer ned i de bløde læderstole i barloungen eller ved bardisken og nyde en øl eller drink. Den store wellness- og spaafdeling har alt hvad man kan tænke sig indenfor spa- og kurbehandlinger samt stor swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og interessante bade. Værelserne er generelt store og smukt indrettede. En blanding af traditionel og moderne møblering og indretning med stilfulde farver. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks, minibar og wifi. Om aftenen serveres en lækker aftenmenu med galla om fredagen. I kan vælge blandt et stort udvalg fra vinkælderen. Hotellet er ligeledes velegnet til virksomhedsgrupper og konferencer med fine mødefaciliteter.

Hotel "Elisabethpark", Bad Gastein

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.295
pr. person ved 2 pers.

Vil du gerne bo i lejligheder, men skal det føles som et hotel så er Mondi Hotel Bellevue det rette valg. Mondi Hotel Bellevue er som et stort flot feriecenter beliggende i centrum af Bad Gastein med en masse faciliteter tilknyttet som bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. I wellness & spa området er der alt hvad man har brug for til den helt store forkælelse. Stor 28 graders pool og 32 graders whirlpool, flere forskellige saunaer, dampbad aromabade, fodbad og meget andet. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, gratis wifi, tv og en del også med balkon/terrasse. Vil man ikke selv stå for maden alle dage så er der på Mondi Hotel Bellevue hele 3 restauranter at vælge imellem.

Lejligheder "Mondi Hotel Bellevue", Bad Gastein

Vil du gerne bo i lejligheder, men skal det føles som et hotel så er Mondi Hotel Bellevue det rette valg. Mondi Hotel Bellevue er som et stort flot feriecenter beliggende i centrum af Bad Gastein med en masse faciliteter tilknyttet som bowling, fitnesscenter, stor hyggeligt bar, ungdomsrum med billard og bordtennis, legerum til børn og stort wellness. I wellness & spa området er der alt hvad man har brug for til den helt store forkælelse. Stor 28 graders pool Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.656
pr. person ved 2 pers.

Hotel Selina er et af de store klassiske Bad Gastein-hoteller bygget i starten af 1900-tallet, hvor man byggede byen op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. Alle er indrettet hyggeligt og med en dejlig afslappet stemning. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde en god morgenmad. Derudover byder hotel Selina på loungeområde, bar, fælleskøkken til fri afbenyttelse, konferencerum, filmrum og meget mere. Nyd dit ophold på det klassiske Hotel Selina i Bad Gastein.

Hotel "Selina", Bad Gastein

Hotel Selina er et af de store klassiske Bad Gastein-hoteller bygget i starten af 1900-tallet, hvor man byggede byen op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. Alle er indrettet hyggeligt og med en dejlig afslappet stemning. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.695
pr. person ved 2 pers.

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den hyggelige bar. De pæne værelser er enkelt møbleret og indrettet med bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks og wifi. Desuden har værelserne balkon/terrasse Der er sauna til rådighed for hotellets gæster.

Hotel "Lindenhof", Bad Gastein

Hyggelig hotel beliggende i den øvre del af Bad Gastein med under 5 minutters gang til Stubnerkogelbahn, pister, børnebakker og skiskole. I er desuden tæt på det store anlæg af termbade Feltsentherme samt togstationen, hvis I vil videre i dalen. Nyd morgenmaden i den lille restaurant, træd ned i de lune skistøvler, som har stået i støvlevarmere i den nyrenoverede skikælder og så hurtigt på ski. Når I kommer retur kan i nyde en aperol på solterrassen eller i den Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.388
pr. person ved 2 pers.

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften, omtrent når I ønsker det. Når I kommer retur, kan I slå jer ned i de bløde læderstole i barloungen eller ved bardisken og nyde en øl eller drink. Den store wellness- og spaafdeling har alt hvad man kan tænke sig indenfor spa- og kurbehandlinger samt stor swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og interessante bade. Værelserne er generelt store og smukt indrettede. En blanding af traditionel og moderne møblering og indretning med stilfulde farver. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks, minibar og wifi. Om aftenen serveres en lækker aftenmenu med galla om fredagen. I kan vælge blandt et stort udvalg fra vinkælderen. Hotellet er ligeledes velegnet til virksomhedsgrupper og konferencer med fine mødefaciliteter.

Hotel "Elisabeth Park", Bad Gastein

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.795
pr. person ved 2 pers.

Bor du på Pension Wallner får du ikke en bedre beliggenhed i Saalbach! Hovedliften Bernkogelbahn ligger kun 25 m fra huset, så du kan stort set stå på ski direkte til døren. Pension Wallner ligger på byens hovedgade hvor du finder en masse gode restauranter, shopping og afterski. Værelserne er indrettet i en hjemlig og østrigsk stil med træmøbler og lyse tekstiler. Værelser har badeværelse med toilet og bruser, wifi samt fladskærms-tv. Med et ophold på Pension Wallner er der morgenmad inkluderet som serveres i den hyggelige lounge. Huset har en sauna hvor du kan slappe af efter dagens skiløb. Der er endvidere støvlevarmer i kælderen. Dette ophold er perfekt for dig, som ønsker at bo hyggeligt og tæt på skiløb og byens centrum.

Hotel "Pension Wallner", Saalbach

Bor du på Pension Wallner får du ikke en bedre beliggenhed i Saalbach! Hovedliften Bernkogelbahn ligger kun 25 m fra huset, så du kan stort set stå på ski direkte til døren. Pension Wallner ligger på byens hovedgade hvor du finder en masse gode restauranter, shopping og afterski. Værelserne er indrettet i en hjemlig og østrigsk stil med træmøbler og lyse tekstiler. Værelser har badeværelse med toilet og bruser, wifi samt fladskærms-tv. Med et ophold på Pension Wallner er der Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.395
pr. person ved 2 pers.

Fornuftige priser og fred og ro er kendetegnende for Hotel Panorama Landhaus i Saalbach. Med beliggenhed i udkanten af Saalbach men med gangafstand til centrum og pisten (ca 500-600 meter til begge) så kan du stadig komme hurtigt frem. Hotellet har egen shuttle fra hotellet hvis du finder det mere bekvemt. Fra fra midtstationen på SchattbergXpress kan du stå på ski tilbage til hotellet. Hotellet har pæne værelser fra 2 til 4 personer og byder på halvpension til sine gæster. Hotellet har endvidere sauna hvis fødderne er lidt for kolde efter endt skiløb. Hotellet er populært blandt par og familier.

Hotel "Panorama Landhaus", Saalbach

Fornuftige priser og fred og ro er kendetegnende for Hotel Panorama Landhaus i Saalbach. Med beliggenhed i udkanten af Saalbach men med gangafstand til centrum og pisten (ca 500-600 meter til begge) så kan du stadig komme hurtigt frem. Hotellet har egen shuttle fra hotellet hvis du finder det mere bekvemt. Fra fra midtstationen på SchattbergXpress kan du stå på ski tilbage til hotellet. Hotellet har pæne værelser fra 2 til 4 personer og byder på halvpension til sine gæster Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Twin værelse, Economy
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.095
pr. person ved 2 pers.

Johann og Barbara Breitfuss driver det traditionelle Hotel & Art Kristiana som er placeret i hjertet af Saalbach. Hotellet har været familieejet siden 1926, hvor det blev drevet af Johanns bedstefar som et 3-stjernet B&B. Siden er hotellets blevet renoveret og fremstår nu som en dejligt 4-stjernet hotel hvor du bliver mødt at en særlig varm atmosfære og en følelse af komfort og hjemlighed. På Hotel & Art Kristiana er hvert værelse udsmykket med en ekstraordinær kunstoplevelse. Udover kunsten, malet af Johann Breitfuss, kan du også nyde den guddommelige udsigt over de omkringliggende Saalbach-bjerge. Med et ophold på dette hotel er der halvpension inkluderet. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet bestående af lækre lokale produkter. Om aftenen serveres der en aftensmenu og flere dage om ugen er der temaaftener med blandt andet italiensk-aften, Pinzgau-aften samt en galla-middag. Efter dagens skiløb kan batterierne igen lades op i hotellets spa-områdes rolige atmosfære. Her findes der sauna, aromatisk steam bad samt infrarød sauna. Johann og Barbara glæder sig til, at byde dig velkommen på Hotel & Art Kristiana!

Hotel "Kristiana", Saalbach

Johann og Barbara Breitfuss driver det traditionelle Hotel & Art Kristiana som er placeret i hjertet af Saalbach. Hotellet har været familieejet siden 1926, hvor det blev drevet af Johanns bedstefar som et 3-stjernet B&B. Siden er hotellets blevet renoveret og fremstår nu som en dejligt 4-stjernet hotel hvor du bliver mødt at en særlig varm atmosfære og en følelse af komfort og hjemlighed. På Hotel & Art Kristiana er hvert værelse udsmykket med en ekstraordinær kunstoplevelse. Udover kunsten, malet Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 12.395
pr. person ved 2 pers.

Hotel Panther'a ligger lige midt på Saalbachs travle hovedgade omringet af hyggelige restauranter og shopping. Blot 350 meter fra hotellet finder du liften og når du skal tilbage har du mulighed for at stå på ski hele vejen til hotellet. Hotellet er nyrenoveret og fremstår super-lækkert og flot med moderne og komfortable møbler. Værelserne er alle udstyret med egne badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer, værdibokse samt køleskab. Derudover er der wi-fi og fladskærms-tv. Med et ophold på Hotel Panther'a er der sørget for forkælelse og afslapning. Der er et dejlig wellness-område på 200m2, hvor der findes sauna, dampbad, infrarødkabine samt udendørs opvarmet pool. Det er muligt at tilkøbe skønhedsbehandlinger. Opholdet er inklusiv halvpension som serveres i hotellets hyggelige restaurant. Halvpensionen består af en stor og lækker morgenmadsbuffet med specialiteter fra regionen. Om aften kan i sætte jer tilrette med en aftensmenu bestående af 4 retter samt en salatbuffet. Én gang om ugen serveres en temabuffet. Til de yngre serveres der en børnemenu.

Hotel "Panther'a", Saalbach

Hotel Panther'a ligger lige midt på Saalbachs travle hovedgade omringet af hyggelige restauranter og shopping. Blot 350 meter fra hotellet finder du liften og når du skal tilbage har du mulighed for at stå på ski hele vejen til hotellet. Hotellet er nyrenoveret og fremstår super-lækkert og flot med moderne og komfortable møbler. Værelserne er alle udstyret med egne badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer, værdibokse samt køleskab. Derudover er der wi-fi og fladskærms-tv. Med et ophold på Hotel Panther'a Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Panther
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 14.095
pr. person ved 2 pers.

Wellness og forkælelse er hvad der står på programmet med et ophold på Alpin Resort Sport & Spa! Hotellet har en super placering i Saalbach med restauranter, barer og butikker så snart du træder ud ad døren. Den nærmeste lift ligger en kort gåtur på 150 meter væk. Der findes forskellige værelsestyper med alt fra standard dobbeltværelser til suiter. Alle værelser er indrettet i en hyggelig og moderne stil med sans for detaljen. Et perfekt sted at trække dig tilbage efter dagens alpine eventyr. Opholdet er med helpension, så I kommer ikke til at mangle noget. Til morgenmad og frokost bliver der serveret en stor og lækker buffet, herefter vil der være eftermiddagssnacks i baren og til slut kan I igen sætte jer til rette i restauranten hvor der serveres en aftensmenu. Der kan frit drikkes alt fra øl, snaps, juice og kaffe. Efter en dejlig dag på pisterne kan I hoppe ned i den 1000 kvm store wellness-afdeling (adgang fra 14 år), hvor der findes 4 pools, 5 forskellige typer saunaer og 6 afslapningsområder med liggestole. Har du ikke fået rørt dig nok i løbet af dagen på pisten, så findes der også en fitness-område, hvor der kan brændes noget energi af. Alpinresort Sport & Spa er perfekt til jer, som gerne vil kombinere skiferien med lækker wellness og uden at skulle bekymre sig om dagens måltider.

Hotel "Alpinresort Sport & Spa", Saalbach

Wellness og forkælelse er hvad der står på programmet med et ophold på Alpin Resort Sport & Spa! Hotellet har en super placering i Saalbach med restauranter, barer og butikker så snart du træder ud ad døren. Den nærmeste lift ligger en kort gåtur på 150 meter væk. Der findes forskellige værelsestyper med alt fra standard dobbeltværelser til suiter. Alle værelser er indrettet i en hyggelig og moderne stil med sans for detaljen. Et perfekt sted at trække dig tilbage Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Mansarde
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 16.295
pr. person ved 2 pers.

Hotel Das Neuhaus ligger godt placeret midt på gågaden i skønne Saalbach. Med kun få minutters gang til den store lift, Bernkogelbahn, der nemt og hurtigt fører jer op i bjergene. Hotellet har 77 værelser, indrettet med en minibar, et fladskærms TV med satellitkanaler og wi-fi. På badeværelserne har gæsterne adgang til bruser, hårtørrer og morgenkåber. Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder, at du hverken skal sørge for morgenmad eller aftensmad, for det gør hotellet for dig. En stor wellnessafdeling på i 1.500 kvm venter på jer og jeres ømme muskler, når I kommer fra dagens skiløb. Der er pool, dampbad, sauna, finsk sauna, infrarød kabine, spa og meget mere. Har I lyst til massage eller andre behandlinger, kan dette tilkøbes. For børnene er der et legerum og underholdning 5 gange om ugen.

Hotel "Das Neuhaus", Saalbach

Hotel Das Neuhaus ligger godt placeret midt på gågaden i skønne Saalbach. Med kun få minutters gang til den store lift, Bernkogelbahn, der nemt og hurtigt fører jer op i bjergene. Hotellet har 77 værelser, indrettet med en minibar, et fladskærms TV med satellitkanaler og wi-fi. På badeværelserne har gæsterne adgang til bruser, hårtørrer og morgenkåber. Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder, at du hverken skal sørge for morgenmad eller aftensmad, for det gør hotellet for dig. En stor Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Superior
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 17.095
pr. person ved 2 pers.

Charmerende hotel med central beliggenhed og tæt på lifterne Pardatschgratbahn og Fimbabahn. Du er samtidig tæt på hele bylivet, hvad enten du skal på afterski eller indkøb. Hotel Panorama ligger samtidig i et fredeligt kvarter, så du kan sove roligt om natten vågne frisk til en ny skidag, som starter med en dejlig morgenmad på hotellet. Værelserne er moderne og stilfuldt indrettet med bad, toilet, balkon, tv, telefon, wifi, elkedel og safety boks. Der er endvidere 3 lejligheder i huset beregnet for 4 personer og den ene til 5 personer. Hver lejlighed har 2 separate soveværelser med eget badeværelse, opholdsrum med køkken udstyret med kogeplader, emhætte, køleskab, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel. Desuden faldskærmstv,safetyboks og balkon/terrasse. Der er et lille wellness- og afslapningsområde, hvor I kan pleje de ømme muskler i den finske sauna, bio sauna eller på en liggestol. Waterfall brusere til at skylle efter. Godt alternativ hvis I vil have det hele med.

Pension "Garni Panorama", Ischgl

Charmerende hotel med central beliggenhed og tæt på lifterne Pardatschgratbahn og Fimbabahn. Du er samtidig tæt på hele bylivet, hvad enten du skal på afterski eller indkøb. Hotel Panorama ligger samtidig i et fredeligt kvarter, så du kan sove roligt om natten vågne frisk til en ny skidag, som starter med en dejlig morgenmad på hotellet. Værelserne er moderne og stilfuldt indrettet med bad, toilet, balkon, tv, telefon, wifi, elkedel og safety boks. Der er endvidere 3 lejligheder i huset Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.695
pr. person ved 2 pers.

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc og balkon. Idet huset på trods af den centrale beliggenhed ligger i et fredeligt område af Ischgl er det yderst velegnet for kærestepar og familier.

Lejligheder "Bella Vista", Ischgl

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
1-værelses lejlighed til 2 personer (Persura 35kvm)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.000
pr. person ved 2 pers.

Charmerende familiedrevet hotel beliggende i roligt kvarter kun få minutters gang til centrum af Ischgl. Der er skiløb lige til døren, hvorefter du kan parkere skiene i skikælderen. Begynd dagen med den lækre morgenmad, mens du planlægger dagens udflugt. I tager Silvrettabahn op til Idalp og så videre derfra over alle bjerge. Når I kommer hjem er der øl og cocktails i baren/loungen eller I kan slappe af i wellness- og afslapningsområdet. Her er sauna, dampbad og liggestole til rådighed. Der er flere værelsestyper at vælge imellem, men fortrinsvis dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredning. Mens fællesrummene er charmerend indrettet i tyrolerstil, så er værelsernes indretning lys og moderne med møbler fortrinsvis i træ. Der er bad, toilet, hårtørrer, tv, safetyboks og wifi. Nogle værelser har balkon. Der er reception, lounge og morgenmadsrestaurant samt parkering lige ved hotellet.

Hotel "Persura", Ischgl

Charmerende familiedrevet hotel beliggende i roligt kvarter kun få minutters gang til centrum af Ischgl. Der er skiløb lige til døren, hvorefter du kan parkere skiene i skikælderen. Begynd dagen med den lækre morgenmad, mens du planlægger dagens udflugt. I tager Silvrettabahn op til Idalp og så videre derfra over alle bjerge. Når I kommer hjem er der øl og cocktails i baren/loungen eller I kan slappe af i wellness- og afslapningsområdet. Her er sauna, dampbad og liggestole til rådighed Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.395
pr. person ved 2 pers.

Lækkert 4-stjernet hotel, som har været drevet af familien Ganahl siden 1978. Hotellet er løbende blevet udbygget, renoveret og består af 60 værelser, 2 restauranter, wellness område og underjordisk parkeringskælder. Hotellet ligger på hovedgaden med ca. 300 m. til Silvrettabahn. I er således tæt på butikker og bylivet. Forskellige værelseskategorier, men alle indrettet med bad og toilet med badekåber, hårtørrer, toiletartikler. Der er fladskærmstv, telefon, wifi og safety-boks. Der serveres en omfattende morgenbuffet samt en 5-retters aftenmenu med variation af lokale specialiteter og internationale retter. Hotellets 2. restaurant Bodega byder på Tapas, kød på hot stone og bagte kartofler i afslappede omgivelser Hotellet har endvidere en hyggelig bar med pejs, hvor man kan nyde et glas god vin eller cocktail før elle efter maden. I underetagen af hotellet finder I wellness-området med infarød sauna, finsk sauna, dampbad og afslapningsområde.

Hotel "Gramaser", Ischgl

Lækkert 4-stjernet hotel, som har været drevet af familien Ganahl siden 1978. Hotellet er løbende blevet udbygget, renoveret og består af 60 værelser, 2 restauranter, wellness område og underjordisk parkeringskælder. Hotellet ligger på hovedgaden med ca. 300 m. til Silvrettabahn. I er således tæt på butikker og bylivet. Forskellige værelseskategorier, men alle indrettet med bad og toilet med badekåber, hårtørrer, toiletartikler. Der er fladskærmstv, telefon, wifi og safety-boks. Der serveres en omfattende morgenbuffet samt en 5-retters aftenmenu med variation af Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 14.195
pr. person ved 2 pers.

Hotel ligger i hjertet af Ischgl midt på gågaden. Her har I det hele indenfor rækkevidde og kun få minutter til liften og skiløbet. Når I kommer retur fra pisten kan I starte i den hyggelige bar og ellers nyde alle de skønne faciliteter hotel Post byder på. Dejligt stort wellness område med bl.a. udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og massagebehandlinger. Lækker a la carte restaurant med vintjenere og en vinkælder, som blev kåret til den bedste i Tirol i 2020. Der er er værelser i flere kategorier samt lejligheder, hvis I er en familie eller gruppe af venner, som er afsted sammen. Uanset hvilken indkvartering i vælger, så er det højeste standard med flot badeværelse, toilet, hårtørrer, spa-pakke til wellness område, kabeltv, safety-boks, minibar, telefon og wifi.

Hotel "Post Ischgl", Ischgl

Hotel ligger i hjertet af Ischgl midt på gågaden. Her har I det hele indenfor rækkevidde og kun få minutter til liften og skiløbet. Når I kommer retur fra pisten kan I starte i den hyggelige bar og ellers nyde alle de skønne faciliteter hotel Post byder på. Dejligt stort wellness område med bl.a. udendørs og indendørs swimmingpool, sauna, dampbad og massagebehandlinger. Lækker a la carte restaurant med vintjenere og en vinkælder, som blev kåret til den bedste i Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse komfort
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 19.395
pr. person ved 2 pers.

Med en perfekt beliggenhed lige ved hovedliften Giggijoch kabineliften og midt i centrum af Sölden med barer, restauranter og forretninger indenfor rækkevidde, har I det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie. Der er i alt 4 lejlighederne til 2-6 personer. Lejlighederne er udstyret med lille køkken, safetyboks, kabeltv, direkte telefon, wifi og balkon. Den mindste lejlighed har et soveværelse, mens den større lejligheder har 2 separate soveværelser samt opholdsrum i forbindelse med køkkenet. Ønsker man morgenmad kan dette tilkøbes hjemmefra, priser finder du når du trykker "Bestil nu" Når skidagen er omme kan I slappe af i den nye og lækre wellness afdeling med finsk sauna, infarød sauna, power showers, drikke fontæne og afslapningsområde med liggestole.

Lejligheder "Ehrenreich", Sölden

Med en perfekt beliggenhed lige ved hovedliften Giggijoch kabineliften og midt i centrum af Sölden med barer, restauranter og forretninger indenfor rækkevidde, har I det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie. Der er i alt 4 lejlighederne til 2-6 personer. Lejlighederne er udstyret med lille køkken, safetyboks, kabeltv, direkte telefon, wifi og balkon. Den mindste lejlighed har et soveværelse, mens den større lejligheder har 2 separate soveværelser samt opholdsrum i forbindelse med køkkenet. Ønsker man morgenmad kan dette tilkøbes hjemmefra Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
2-værelses lejlighed - 2/3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.884
pr. person ved 3 pers.

Med en perfekt beliggenhed lige ved hovedliften Giggijoch kabineliften og midt i centrum af Sölden med barer, restauranter og forretninger indenfor rækkevidde, har I det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie. Garni Erhrenreich byder på pæne og enkle værelser indrettet i lys moderne tyrolerstil. Her hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære og mange vender tilbage år efter år. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, telefon, kabeltv og wifi. De fleste værelser har balkon. Der indgår dejlig morgenmad i prisen til gæster på hotelværelserne. Hotellet råder også over 4 lejlighederne til 2-4 personer, som kan bookes på forespørgsel. Lejlighederne er udstyret med lille køkken, safetyboks, kabeltv, direkte telefon, wifi og balkon. Den mindste lejlighed har et soveværelse, mens den større lejligheder har 2 separate soveværelser samt opholdsrum i forbindelse med køkkenet. Når skidagen er omme kan I slappe af i den nye og lækre wellness afdeling med finsk sauna, infarød sauna, power showers, drikke fontæne og afslapningsområde med liggestole.

Hotel "Garni Ehrenreich", Sölden

Med en perfekt beliggenhed lige ved hovedliften Giggijoch kabineliften og midt i centrum af Sölden med barer, restauranter og forretninger indenfor rækkevidde, har I det bedste udgangspunkt for en perfekt skiferie. Garni Erhrenreich byder på pæne og enkle værelser indrettet i lys moderne tyrolerstil. Her hersker en hyggelig og hjemlig atmosfære og mange vender tilbage år efter år. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, telefon, kabeltv og wifi. De fleste værelser har balkon. Der indgår dejlig morgenmad i prisen til gæster Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.195
pr. person ved 2 pers.

På Pension Edelweiss får du den perfekte placering i Sölden. Hotellet ligger på hovedgaden hvor du finder byens restauranter, barer og butikker. Kun 130 meter derfra finder du hovedliften, Giggijochbahn. Hotellet byder på pæne, lyse og moderne værelser. Der findes forskellige værelsestyper med plads til 1-3 personer. De er alle indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle værelser har udgang til balkon med en skøn udsigt udover den omkringliggende natur. Med opholdet på Edelweiss er der morgenmad inkluderet. Der bliver serveret en morgenmadsbuffet med et stort udvalg af brød, kaffe, æg samt yoghurt og mælk fra egnen. Til aftensmad kan du besøge en af byens hyggelige restauranter hvor der findes noget for enhver smag. Trænger du til afslapning efter en god dag på pisten, så kan dette gøres i hotellets wellness-område. Her finder du sauna, infrarød kabine samt afslapnings-område (åbent tirsdag, torsdag og søndag).

Hotel "Pension Edelweiss", Sölden

På Pension Edelweiss får du den perfekte placering i Sölden. Hotellet ligger på hovedgaden hvor du finder byens restauranter, barer og butikker. Kun 130 meter derfra finder du hovedliften, Giggijochbahn. Hotellet byder på pæne, lyse og moderne værelser. Der findes forskellige værelsestyper med plads til 1-3 personer. De er alle indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Nogle værelser har udgang til balkon med en skøn udsigt udover den omkringliggende natur. Med opholdet på Edelweiss er Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.295
pr. person ved 2 pers.

Populært lejlighedshotel beliggende midt på hovedgaden, men samtidig lige ved pisten og kabineliften, som tager jer hurtigt ud i skiområdet. I har skibutik ved bygningen og I er samtidig tæt på byens barer og restauranter. Skibussen kører ligeledes udenfor, hvis I vil hurtigt til andre dele af skiområdet. Der er skiopbevaring med støvlevarmere og mulighed for indendørs parkering mod betaling. Lejlighederne findes i mange størrelser og er forskelligt indrettet. De er generelt rummelige og indrettet i moderne tyrolerstil med lyse træmøbler. De mindste lejligheder har te-køkken, men ellers findes veludstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, toaster og kapsel-kaffemaskine. Der er endvidere spiseplads/opholdsstue, badeværelse/toilet, fladskærms-tv og wifi. Fra lejlighederne er der en smuk udsigt over Özttahl-alperne. Et godt og fleksibelt valg, som opfylder de flestes ønsker.

Lejligheder "Sieglinde", Sölden

Populært lejlighedshotel beliggende midt på hovedgaden, men samtidig lige ved pisten og kabineliften, som tager jer hurtigt ud i skiområdet. I har skibutik ved bygningen og I er samtidig tæt på byens barer og restauranter. Skibussen kører ligeledes udenfor, hvis I vil hurtigt til andre dele af skiområdet. Der er skiopbevaring med støvlevarmere og mulighed for indendørs parkering mod betaling. Lejlighederne findes i mange størrelser og er forskelligt indrettet. De er generelt rummelige og indrettet i moderne tyrolerstil med lyse Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
1-værelses lejlighed - 2/3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.906
pr. person ved 2 pers.

Det familiedrevne Hotel Enzian er et 4-stjernet hotel i Obergurgl. Det ligger kun 5 minutter fra byens centrum. Når du om eftermiddagen kommer tilbage fra skiløbet, kan du stå på ski direkte ned til hotellet. Hotellets værelser er indrettet med en traditionel østrigsk charme og en hyggelig atmosfære. Dit ophold på Hotel Enzian inkluderer halvpension, som består af en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 4-retters menu med traditionelle og internationale retter, samt en ugentlig temaaften. Der er mulighed for vegetar-menuer og børne-menuer. Efter en lang dag på pisterne kan du slappe af i hotellets wellness med spa, finsk sauna, bio sauna, massagerum og afslapningsområde. Hotel Enzian er ideelt for familier, grupper eller par, der ønsker at nyde ferien i Obergurgl på et autentisk østrigsk hotel.

Hotel "Enzian", Sölden

Det familiedrevne Hotel Enzian er et 4-stjernet hotel i Obergurgl. Det ligger kun 5 minutter fra byens centrum. Når du om eftermiddagen kommer tilbage fra skiløbet, kan du stå på ski direkte ned til hotellet. Hotellets værelser er indrettet med en traditionel østrigsk charme og en hyggelig atmosfære. Dit ophold på Hotel Enzian inkluderer halvpension, som består af en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 4-retters menu med traditionelle og internationale retter, samt en ugentlig temaaften. Der er mulighed Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse, Type A
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 12.895
pr. person ved 2 pers.

Klassiske hotel Tyrol, som har været samlingspunkt for glade skiløbere i mange år. Hotellet er blevet gennemrenoveret og drives af en passioneret Harley Rider, som elsker det frie og afslappede liv i Alperne. Hotellet er beliggende midt på hovedgaden, tæt på skiløb, butikker og de populære udskænkningssteder. Her er en kort gåafsten til liften, hvis I ikke vælger skibussen, som kører udenfor hotellet. Pfiff Bar på hotellet er mødestedet efter dagens skiløb. På hotellet finder I et nyt stort wellness- og spaområde med swimmingpool, jacuzzi, biosauna, dampbad, fodbade og afslapningsområde. Der er desuden mulighed for en lang række massagebehandlinger. Indretningen kombinerer traditionel rustisk Tyrolerstil med moderne stilfuldt design. Værelserne findes i forskellige typer. De er alle rummelige og tidsløst indrettet med et strejf af 80'ernes popkultur. De har alle bad, toilet, føntørrer, safetyboks, telefon og kabeltv. Nogle værelser har balkon. Der er halvpension med i opholdet, som består af en stor lækker morgenbuffet med friske lokale råvarer, og en skøn aftenbuffet i den dejlige lyse restaurant. Det sikre valg for en succesful skiferie i Sölden

Hotel "Tyrol - Riders Inn", Sölden

Klassiske hotel Tyrol, som har været samlingspunkt for glade skiløbere i mange år. Hotellet er blevet gennemrenoveret og drives af en passioneret Harley Rider, som elsker det frie og afslappede liv i Alperne. Hotellet er beliggende midt på hovedgaden, tæt på skiløb, butikker og de populære udskænkningssteder. Her er en kort gåafsten til liften, hvis I ikke vælger skibussen, som kører udenfor hotellet. Pfiff Bar på hotellet er mødestedet efter dagens skiløb. På hotellet finder I et nyt stort wellness- Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 13.195
pr. person ved 2 pers.

Beliggende lige ved kirken i St. Anton på en sidevej til hovedgaden. Her har Chalet Rosana ligget siden 1938 - centralt men samtidigt i rolige omgivelser. Der er 2 minutters gang til gågaden med det pulserende liv med butikker, restauranter og barer. Der er ca. 500 m til hovedlifterne i begge ender Galzig-bahn og Nassereinliften. Her bor I i nyrenoverede enkelt- og dobbeltværelser med en skøn udsigt over det smukke bjerglandskab. Chalettet byder på 11 værelser med i alt 19 senge. De er alle lyse og indrettet i træmaterialer, som giver en venlig og imødekommende atmosfære. Værelserne har bad, toilet, hårtørrer, wifi, safe, fladskærmstv og nogle balkon. Der er lille receptionsområde, skikælder og restaurant, hvor der serveres morgenmad til gæsterne.

Hotel "Chalet Rosanna", St. Anton

Beliggende lige ved kirken i St. Anton på en sidevej til hovedgaden. Her har Chalet Rosana ligget siden 1938 - centralt men samtidigt i rolige omgivelser. Der er 2 minutters gang til gågaden med det pulserende liv med butikker, restauranter og barer. Der er ca. 500 m til hovedlifterne i begge ender Galzig-bahn og Nassereinliften. Her bor I i nyrenoverede enkelt- og dobbeltværelser med en skøn udsigt over det smukke bjerglandskab. Chalettet byder på 11 værelser med i alt 19 Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.095
pr. person ved 2 pers.

Beliggende lige ved Rendl kabineliften og med Galzigbahn lige om hjørnet er I hurtigt på ski i begge delområder. I har butikker, restauranter og barer indenfor rækkevidde og kort afstand til gågaden. Her er tale om en hyggelig familiepension, som både tilbyder værelser med morgenmad og lejligheder, hvor man selv står for madlavning. Lejlighederne er individuelt indrettede og har desuden veludstyret køkken med opvaskemaskine. For lejlighedsgæster er der mulighed for tilkøb af morgenmad eller at få bragt morgenbrød. I huset finder i Wellnessområde med sauna, dampbad og mulighed for massage. Der er skilocker med støvlevarmer samt parkering udenfor huset.

Lejligheder "Roman Falch", St. Anton

Beliggende lige ved Rendl kabineliften og med Galzigbahn lige om hjørnet er I hurtigt på ski i begge delområder. I har butikker, restauranter og barer indenfor rækkevidde og kort afstand til gågaden. Her er tale om en hyggelig familiepension, som både tilbyder værelser med morgenmad og lejligheder, hvor man selv står for madlavning. Lejlighederne er individuelt indrettede og har desuden veludstyret køkken med opvaskemaskine. For lejlighedsgæster er der mulighed for tilkøb af morgenmad eller at få bragt morgenbrød. I huset Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
1-værelses lejlighed - 2/3 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.047
pr. person ved 3 pers.

Beliggende lige ved Rendl kabineliften og med Galzigbahn lige om hjørnet er I hurtigt på ski i begge delområder. I har butikker, restauranter og barer indenfor rækkevidde og kort afstand til gågaden. Her er tale om en hyggelig familiepension, som både tilbyder værelser med morgenmad og lejligheder, hvor man selv står for madlavning (se lejligheder Roman Falch) Alle værelser er komfortabelt møbleret og har bad, toilet, wifi, tv, safetyboks, balcon og faldskærmstv. I huset finder i Wellnessområde med sauna, dampbad og mulighed for massage. Der er skilocker med støvlevarmer samt parkering udenfor huset.

Pension "Roman Falch", St. Anton

Beliggende lige ved Rendl kabineliften og med Galzigbahn lige om hjørnet er I hurtigt på ski i begge delområder. I har butikker, restauranter og barer indenfor rækkevidde og kort afstand til gågaden. Her er tale om en hyggelig familiepension, som både tilbyder værelser med morgenmad og lejligheder, hvor man selv står for madlavning (se lejligheder Roman Falch) Alle værelser er komfortabelt møbleret og har bad, toilet, wifi, tv, safetyboks, balcon og faldskærmstv. I huset finder i Wellnessområde med sauna, dampbad Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.395
pr. person ved 2 pers.

Hotel Arlberg ligger lige i hjertet af St. Anton og kun 300 meter fra gondol-liften som fører dig op til 305 kilometer fantastiske pister. Arlberg er et lækkert, traditionelt hotel med rummelige værelser. De har alle eget badeværelse med toilet og bruser. Har du brug for at slappe af efter en lang dag på pisterne, kan du benytte det tilhørende wellness-center, hvor du finder sauna, jacuzzi, samt indendørs opvarmet pool. Når sulten melder sig så er det godt at dit ophold inkluderer en stor morgenmadsbuffet og til aften en 4 retters menu.

Hotel "Arlberg", St. Anton

Hotel Arlberg ligger lige i hjertet af St. Anton og kun 300 meter fra gondol-liften som fører dig op til 305 kilometer fantastiske pister. Arlberg er et lækkert, traditionelt hotel med rummelige værelser. De har alle eget badeværelse med toilet og bruser. Har du brug for at slappe af efter en lang dag på pisterne, kan du benytte det tilhørende wellness-center, hvor du finder sauna, jacuzzi, samt indendørs opvarmet pool. Når sulten melder sig så er det godt at dit Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 17.195
pr. person ved 2 pers.

I hjertet af St. Anton og midt på hovedgaden ligger dette historiske hotel, som var byens første hotel opført af Carl Schuler omkring 1896. Siden 1980 har hotel post været drevet af familien Alber. Hotellet er løbende blevet renoveret med respekt for de klassiske værdier og historie, og det er et tydeligt klenodie i St. Anton. Du starter dagen med en stor lækker morgenbuffet. Fra hotel Post er der kort gåafstand til Galtzig Bahn og stoleliften Gampen, som udgår samme sted som skiskolen og børnelifterne. Når I kommer retur kan i snuppe et glas i baren eller gå i wellness området, som har swimmingpool, jacuzzi, finsk sauna, dampbad, infarød sauna, ice cave og liggestole til at slappe af. Der er desuden et pænt udvalg af spa-behandlinger. Hotellet har mange forskellige værelsestyper og lejligheder. Fælles for dem alle er at de er lyse, imødekommende og indrettet i højeste kvalitet. De er rummelige og smart designet med moderne teknologi, som gør dit ophold nemmere: Fladskærm, Kabeltv, telefon, radio, DVD, wifi, safety boks, minibar og hårtørrer. Desuden dejligt badeværelse med badekåber og slippers. Halvpensionen nydes i den store restaurant, hvor man byder på en varieret 4 retters menu med kulinariske oplevelser fra såvel lokalområdet som det internationale køkken. Der er et eminent vinudvalg under kyndig vejledning af restaurantens vintjener. Vil man mere så ligger Piccadilly bar og natklubben Postkeller i kælderen under hotellet.

Hotel "Post", St. Anton

I hjertet af St. Anton og midt på hovedgaden ligger dette historiske hotel, som var byens første hotel opført af Carl Schuler omkring 1896. Siden 1980 har hotel post været drevet af familien Alber. Hotellet er løbende blevet renoveret med respekt for de klassiske værdier og historie, og det er et tydeligt klenodie i St. Anton. Du starter dagen med en stor lækker morgenbuffet. Fra hotel Post er der kort gåafstand til Galtzig Bahn og stoleliften Gampen, som udgår samme Læs mere

22/12 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse - Gampen
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 18.395
pr. person ved 2 pers.

I den øvre del af Val Thorens ved det pulserende liv ligger disse yderst populære lejligheder. De er særligt velegnede for unge, som vil være hvor det sker. Man er tæt på skiløbet, det er næsten en selvfølge i Val Thorens, men som et af byens oprindelige lejlighedskomplekser har man sørget for at ligge i første parket til det hele. De fleste lejligheder er studio 4 pers. lejligheder med 2 sovepladser i køjesenge i gangen samt sovesofa til 2 pers. i opholdsstuen. Indretningen kan variere, idet det er privatejede lejligheder. Der er køkken i alle lejligheder samt bad og toilet. Lejlighederne på Neves er privatejede og hører til den første generation af lejligheder i Val Thorens. De er derfor af ældre dato og de varierer derfor i stand og i indretning Vær opmærksom på, at der vil blive opkrævet et depositum på 100 euro pr. person, når I afhenter jeres nøgler.

Lejligheder "Residence Neves", Val Thorens

I den øvre del af Val Thorens ved det pulserende liv ligger disse yderst populære lejligheder. De er særligt velegnede for unge, som vil være hvor det sker. Man er tæt på skiløbet, det er næsten en selvfølge i Val Thorens, men som et af byens oprindelige lejlighedskomplekser har man sørget for at ligge i første parket til det hele. De fleste lejligheder er studio 4 pers. lejligheder med 2 sovepladser i køjesenge i gangen samt sovesofa til 2 pers Læs mere

23/12 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.060
pr. person ved 4 pers.

Midt i Val Thorens finder du lejlighedskomplekset Roche Blanche, komplekset er på hele 8 etage så mange lejligheder har en fantastisk udsigt ud over byen. Lige bag ved huset snor pisten sig forbi, så du er altid hurtigt på ski eller hurtigt hjemme fra ski. Lejlighederne er alle privatejede så de varier meget indretning, men der er altid køkken så man selv kan lave mad og eget bad og toilet. En ekstra bonus på disse lejligheder er at der også er en dejlig balkon, her kan man nyde en drink efter en god dag på pisten. Disse lejligheder er for den prisbevidste som gerne vil bo tæt på det hele.

Lejligheder "Roche Blanche ", Val Thorens

Midt i Val Thorens finder du lejlighedskomplekset Roche Blanche, komplekset er på hele 8 etage så mange lejligheder har en fantastisk udsigt ud over byen. Lige bag ved huset snor pisten sig forbi, så du er altid hurtigt på ski eller hurtigt hjemme fra ski. Lejlighederne er alle privatejede så de varier meget indretning, men der er altid køkken så man selv kan lave mad og eget bad og toilet. En ekstra bonus på disse lejligheder er at der også Læs mere

23/12 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.140
pr. person ved 5 pers.

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder er indrettet i flot alpestil, alle med stort køkken/ alrum, tv, balkon samt wifi. Vil man i køkkenet prøve at fremtrylle nogle franske klassikere, så kan man i receptionen gratis låne både raclette og fonduesæt. Skiferie med rigtig god udsigt - så book Le Chalet Les Marmottons.

Chaletlejligheder "Le Chalet Les Marmottons" , La Rosière

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder Læs mere

23/12 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
3-værelses lejlighed - 6 personer 'Silver'
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.229
pr. person ved 6 pers.

Et flot chalet bygget i den orginale Savoy stil med træ og sten, beliggende i den nyere del af La Rosière kaldet Les Eucherts. Her bor du meget tæt på pisten, liften, skileje og indkøbsmuligheder så alt er tæt ved hjem. I dette hus er der kun 11 lejligheder, alle meget rummelige og indrettet i flot lys stil med en masse træ. Lejlighederne kan rumme fra 8 personer og så helt op til 14 personer, i hver lejligheder er der et stort køkken/alrum med stue. I stuen kan du slænge dig foran den åbne pejs, og ved ankomst er der selvfølgelig sørget for en sæk brænde til jer. Derudover er der i lejligheder også eget badeværelse/ toilet til hvert soveværelse, wifi, tv og meget mere (I lejligheden til 14 personer er der egen sauna) Efter en god dag på ski, så kan man gratis benytte huset swimmingpool (27 grader) eller få varmen i saunaen. Chalet Le Refuge er et Charmerende mindre sted med rigtig god plads til alle.

Chaletlejligheder "Chalet Le Refuge", La Rosière

Et flot chalet bygget i den orginale Savoy stil med træ og sten, beliggende i den nyere del af La Rosière kaldet Les Eucherts. Her bor du meget tæt på pisten, liften, skileje og indkøbsmuligheder så alt er tæt ved hjem. I dette hus er der kun 11 lejligheder, alle meget rummelige og indrettet i flot lys stil med en masse træ. Lejlighederne kan rumme fra 8 personer og så helt op til 14 personer, i hver lejligheder er der Læs mere

23/12 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
4-værelses lejlighed - 8 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.426
pr. person ved 8 pers.

Blandt de første huse i den nyere bydel Les Eucherts finder du Balcon de La Rosière, derfor er disse chaleter også perfekt beliggende lige ved pisten og få meter fra skiudlejning, indkøb restauranter med mere. Dette store flotte lejlighedskompleks består af i alt 5 bygninger med lejligheder fra 4 og helt op til 16 personer. Nogle bygninger er der kun lejligheder i andre finder du reception, restaurant og wellness. Ønsker du ikke selv at stå for maden i lejligheden så gør brug af deres restaurant "La Grange" som byder på god fransk mad. Du kan hjemmefra book enten ½ pension med morgenmad og aftensmad, eller du kan vælge kun aftensmad (priserne finder du under "Bestil nu"). Hver uge er der én aften, hvor der kun er fokus på lækre Savoie specialiteter. I det 200m2 store wellnessafdelingen finder du en 12 personers jacuzzi, 2 saunaer, dampbad og afslapningsrum. Er dette ikke nok, så kan du søndag til fredag gratis benytte nabohotellets (Hotel Alparena) wellness med stor swimmingpool, børnepool, jacuzzi og meget mere. Lejlighederne er alle rummelige med plads til hele familien, og udstyret med godt køkken, soveværelser, bad/toilet, wifi, tv samt balkon. Book Balcon de La Rosiere hvis du ønsker hotelkomfort, men stadig med god plads i en lejlighed.

Chaletlejligheder "Les Balcons de La Rosière", La Rosière

Blandt de første huse i den nyere bydel Les Eucherts finder du Balcon de La Rosière, derfor er disse chaleter også perfekt beliggende lige ved pisten og få meter fra skiudlejning, indkøb restauranter med mere. Dette store flotte lejlighedskompleks består af i alt 5 bygninger med lejligheder fra 4 og helt op til 16 personer. Nogle bygninger er der kun lejligheder i andre finder du reception, restaurant og wellness. Ønsker du ikke selv at stå for maden i lejligheden så Læs mere

23/12 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.452
pr. person ved 4 pers.

SKILINK

Find tilbud på skirejser