Profil af SKILINK

SKILINK
Østergade 4, 1. sal
1100 København K
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3347)
4 stjerner ud af 5 på Trustpilot (73 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos SKILINK

✔ Medlem af Rejsegarantifonden nr. 3348

❄ HVEM ER SKILINK ❄
Skilink er indbegrebet af erfaring, kendskab til alperne og fokus på glade gæster. Det er også en historie om venskab og opfordring fra gæster, tidligere medarbejdere og samarbejdspartnere i alperne.

❄ NÆSTEN 100 ÅRS ERFARING ❄
Med et team bestående af de to oprindelige stiftere af Nortlander Skitours for over 30 år siden samt flere tidligere medarbejdere, så er grundstenene lagt. Vi har nemlig valgt at drage ud på en ny (ski)rejse, hvor vi med vores enorme erfaring indenfor at drive rejsebureau fokuserer på at finde de bedste skiferier til vores gæster. Vi kender enhver afkrog af alperne, hver eneste destination, de fleste hoteller og rigtigt mange lokale. Det betyder at vi både tilbyder de mest populære rejsemål, men også har flere unikke ophold og oplevelser på programmet.

❄ GLADE GÆSTER ER DET VIGTIGSTE ❄
Vi fokuserer nemlig på vores gæster. Vi vil være det mest naturlige valg når du vælger din rejseudbyder til alperne. Det gør vi ved hele tiden at have nogle af markedets laveste priser, være tilgængelige for dig så meget som muligt (og det er meget) samt at levere fantastiske og trygge oplevelser i alperne. Vi opdaterer vores program løbende og leder hele tiden efter nye interessante rejsemål.

❄ KÆMPE UDVALG I ALPERNE ❄
Vi tilbyder rejser til 21 store og snesikre destinationer i alperne. Vi har skiferier til både Frankrig, Østrig og Italien, og fælles for alle destinationer er at vi har et bredt udbud af indkvarteringer, så der er noget af vælge imellem.


Udvalgte skirejser fra SKILINK

Med et ophold på Chalet Murr får du en indkvartering som er skræddersyet til at nyde alt det bedste som St. Anton har at byde på. Hotellet ligger tæt ved hovedgaden, men lige præcis roligt nok til at her er fredeligt. Chalet Murr har plads til 30 gæster og vi kan tilbyde både 2, 3 og 4-personers værelser af pæn standard. Med et ophold på Chalet Murr er der morgenmad inkluderet, som serveres i den hyggelige lille restaurant. Hotellet er velegnet til alle typer af gæster, både par, venner og firmaer der rejser på skitur. Velkommen til!

Hotel "Chalet Murr", St. Anton

Med et ophold på Chalet Murr får du en indkvartering som er skræddersyet til at nyde alt det bedste som St. Anton har at byde på. Hotellet ligger tæt ved hovedgaden, men lige præcis roligt nok til at her er fredeligt. Chalet Murr har plads til 30 gæster og vi kan tilbyde både 2, 3 og 4-personers værelser af pæn standard. Med et ophold på Chalet Murr er der morgenmad inkluderet, som serveres i den hyggelige lille restaurant. Hotellet er Læs mere

28/01 2023
5 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Ekskl. liftkort
DKK 4.391
pr. person ved 2 pers.

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften, omtrent når I ønsker det. Når I kommer retur, kan I slå jer ned i de bløde læderstole i barloungen eller ved bardisken og nyde en øl eller drink. Den store wellness- og spaafdeling har alt hvad man kan tænke sig indenfor spa- og kurbehandlinger samt stor swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og interessante bade. Værelserne er generelt store og smukt indrettede. En blanding af traditionel og moderne møblering og indretning med stilfulde farver. Værelserne indeholder bad, toilet, hårtørrer, tv, safety boks, minibar og wifi. Om aftenen serveres en lækker aftenmenu med galla om fredagen. I kan vælge blandt et stort udvalg fra vinkælderen. Hotellet er ligeledes velegnet til virksomhedsgrupper og konferencer med fine mødefaciliteter.

Hotel "Elisabethpark", Bad Gastein

Midt i den gamle del af Bad Gastein ligger dette historiske kurhotel, hvor det bedre borgerskab i mange år valfartede til for kurbehandlinger i de Termiske bade. Her har I mulighed for at kombinere skiferien med et kurophold efter jeres smag. Ta for jer af retterne både på behandlingslisten og gastronomiske kreationer fra restaurantens køkken. I bliver hver morgen mødt af en lækker morgenbuffet med alt hvad I kan tænke jer. Hotellets egen shuttlebus tager jer til og fra liften Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.063
pr. person ved 2 pers.

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.711
pr. person ved 2 pers.

Schillerhof er et smukt lejlighedshotel bestående af luksuslejligheder beliggende på den skønneste plads ved Graukogel. Her er en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende bjerge. Dette er helt sikkert et af de mest eksklusive lejlighedskomplekser i Bad Gastein. Lejlighederne er beregnet for 4 til 10 personer og er udstyret med stort køkken, et eller flere badeværelser med brus og toilet. Desuden stor opholdsstue med kabeltv, wifi, vaskemaksine og balkon. Lejlighederne er nymøblerede og har alt moderne køkkenudstyr. I kælderen er der parkeringsplads og skirum. I det 400 kvm. store wellnessområde kan man snuppe en dukkert i den indendørs opvarmede swimmingpool eller slappe af i saunaen eller på en liggestol. Der er endvidere en hyggelig restaurant og bar, hvor men kan nyde en drink efter skiløbet.

Lejligheder "Aparthotel Schillerhof", Bad Gastein

Schillerhof er et smukt lejlighedshotel bestående af luksuslejligheder beliggende på den skønneste plads ved Graukogel. Her er en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende bjerge. Dette er helt sikkert et af de mest eksklusive lejlighedskomplekser i Bad Gastein. Lejlighederne er beregnet for 4 til 10 personer og er udstyret med stort køkken, et eller flere badeværelser med brus og toilet. Desuden stor opholdsstue med kabeltv, wifi, vaskemaksine og balkon. Lejlighederne er nymøblerede og har alt moderne køkkenudstyr. I kælderen Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
2-værelses lejlighed - 4 personer (SH1)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.514
pr. person ved 4 pers.

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 100 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en lækker menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man nyde lidt godt at drikke i hotellets bar, eller slapp af med en tur i hotellets sauna. Værelserne er forskellige størrelse fra 1-4 personers, og alle med bad, toilet, tv samt nogle med balkon. Nyd den Østrigske gæstfrihed med et ophold på Hotel Simader.

Hotel "Simader", Bad Gastein

Her får I et godt klassisk Østrigsk hotel beliggende i rolige omgivelser, men stadig i gåafstand til byen, skiløbet og indkøb. Når du skal på ski om morgenen så kan man af små stier gå de 600 m hen til liften, vil man hellere transporteres så holder den gratis skibus kun 100 m fra hotel Simader. Hver morgen bliver man budt velkommen af en god morgenmadsbuffet og til aften en lækker menu i hotellets restuarant. Efter dagens skiløb kan man Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.411
pr. person ved 2 pers.

Hotel Selina er et af de store klassiske Bad Gastein-hoteller bygget i starten af 1900-tallet, hvor man byggede byen op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. Alle er indrettet hyggeligt og med en dejlig afslappet stemning. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde en god morgenmad. Derudover byder hotel Selina på loungeområde, bar, fælleskøkken til fri afbenyttelse, konferencerum, filmrum og meget mere. Nyd dit ophold på det klassiske Hotel Selina i Bad Gastein.

Hotel "Selina", Bad Gastein

Hotel Selina er et af de store klassiske Bad Gastein-hoteller bygget i starten af 1900-tallet, hvor man byggede byen op omkring kurhoteller. Derfor er der også på hotellet et flot wellnessområde med swimmingpool, sauna, dampbad, afslapningsområde og mulighed for massage mod betaling. Da det er et ældre hotel, er der også mange forskellige værelsestyper, dobbeltværelser og familieværelser med eget bad og toilet. Alle er indrettet hyggeligt og med en dejlig afslappet stemning. I hotellets restaurant kan du hver dag nyde Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.011
pr. person ved 2 pers.

I rolige omgivelser lige ved floden og kun 5 minutters gang fra hovedliften "Giggijochbahn", ligger dette klasiske hotel. Her er I midt i centrum af Sölden, med kort afstand til restauranter og forretninger. De livlige barer og natklubber ligger 5-10 minutters gang herfra og "Sölden Freizeitcentrum" med et væld af bade- og sportsfaciliteter ligger kun 100 m. væk. De 46værelser har alle bad, toilet, hårtørrer, satellittv og de fleste balkon. Hyggelig hotel-lobby, restaurant og bar, som er opført i klassisk tyrolerstil med fyrtræ og udskærringer. På 4. sal er der lille wellness- og afslapningsområde med sauna og dampbad med en skøn panoramaudsigt til rådighed for hotellets gæster. Restaurant med gourmetkøkken og et velassorteret vinkort. Der er fri parkering og mulighed for indendørs parkering mod tillæg. Gratis High Speed Wi fi på hele hotellet.

Hotel "Parkhotel Sölden", Sölden

I rolige omgivelser lige ved floden og kun 5 minutters gang fra hovedliften "Giggijochbahn", ligger dette klasiske hotel. Her er I midt i centrum af Sölden, med kort afstand til restauranter og forretninger. De livlige barer og natklubber ligger 5-10 minutters gang herfra og "Sölden Freizeitcentrum" med et væld af bade- og sportsfaciliteter ligger kun 100 m. væk. De 46værelser har alle bad, toilet, hårtørrer, satellittv og de fleste balkon. Hyggelig hotel-lobby, restaurant og bar, som er opført i klassisk Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.613
pr. person ved 2 pers.

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.747
pr. person ved 2 pers.

Klassiske hotel Tyrol, som har været samlingspunkt for glade skiløbere i mange år. Hotellet er blevet gennemrenoveret og drives af en passioneret Harley Rider, som elsker det frie og afslappede liv i Alperne. Hotellet er beliggende midt på hovedgaden, tæt på skiløb, butikker og de populære udskænkningssteder. Her er en kort gåafsten til liften, hvis I ikke vælger skibussen, som kører udenfor hotellet. Pfiff Bar på hotellet er mødestedet efter dagens skiløb. På hotellet finder I et nyt stort wellness- og spaområde med swimmingpool, jacuzzi, biosauna, dampbad, fodbade og afslapningsområde. Der er desuden mulighed for en lang række massagebehandlinger. Indretningen kombinerer traditionel rustisk Tyrolerstil med moderne stilfuldt design. Værelserne findes i forskellige typer. De er alle rummelige og tidsløst indrettet med et strejf af 80'ernes popkultur. De har alle bad, toilet, føntørrer, safetyboks, telefon og kabeltv. Nogle værelser har balkon. Der er halvpension med i opholdet, som består af en stor lækker morgenbuffet med friske lokale råvarer, og en skøn aftenbuffet i den dejlige lyse restaurant. Det sikre valg for en succesful skiferie i Sölden

Hotel "Tyrol - Riders Inn", Sölden

Klassiske hotel Tyrol, som har været samlingspunkt for glade skiløbere i mange år. Hotellet er blevet gennemrenoveret og drives af en passioneret Harley Rider, som elsker det frie og afslappede liv i Alperne. Hotellet er beliggende midt på hovedgaden, tæt på skiløb, butikker og de populære udskænkningssteder. Her er en kort gåafsten til liften, hvis I ikke vælger skibussen, som kører udenfor hotellet. Pfiff Bar på hotellet er mødestedet efter dagens skiløb. På hotellet finder I et nyt stort wellness- Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.091
pr. person ved 2 pers.

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.347
pr. person ved 2 pers.

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades op efter dagens skiløb. Der er flere forskellige typer lejligheder, der alle er indrettet med et veludstyret køkken og badeværelse med toilet og bad. I huset findes der en sauna som kan benyttes 3 gange om uge i løbet af dit ophold. I husets kælder findes en typisk østrigsk "stube", hvor en kold øl kan nydes. Haus Amadeus' søde værtspar tager sig godt af sine gæster. Det er muligt at bestille "brötchenservice" ved ankomst. Så hænger der hver morgen en pose frisk brød på jeres dør.

Lejligheder "Haus Amadeus", Wagrain

På Haus Amadeus bor du i et roligt område med kun 500 meter fra byens centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de hyggelige restauranter, afterski-barer og butikker. Skibussen kører lige udenfor døren og fragter dig til liften på få minutter. Husets lejligheder er fine og hyggeligt indrettet med en klassisk østrigsk stil. De indeholder alt det vigtige og er perfekt til dig, som vil have en hyggelig og hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Extra værelse - 2 personer med bad/toilet
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.749
pr. person ved 2 pers.

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke i baren. I stedet for lidt snacks kan man også slappe af i deres wellness med sauna, jacuzzi og dampbad. Opholdet er inklusiv en god halvpension som nydes i hotellets restaurant, til morgenmad er sat op som buffet og til aftens får man en 3 retters menu med salatbuffet. Værelserne er alle med tv, bad og toilet samt wifi (Mod betaling)

Hotel "Lukashansl", Zell am See

I byen Bruck lidt væk fra Zell am See finder I dette hyggelige familiedrevne hotel Lukashansl. Vægter i pris, faciliteter og komfort frem for beliggenhed så er dette hotel det rette valg. I bor nogle km. fra liften/ pisten, derfor har hotellet egen skibus der sørger for i kommer godt afsted på ski. Når I er tilbage på hotellet efter en god dag på ski så sørger Hotel Lukashansl for after-ski snack og man kan købe lidt godt at drikke Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.657
pr. person ved 2 pers.

Her får du et autentisk Østrigs Gasthof beliggende i bydelen Schüttdorf (2,5km. fra Zell am See) tæt på centrum og kun 350m. til liften. Vulcano er navnet på Hotel Der Schütthof lækre spaafdeling som findes på hotellets 5 etage, her finder du afslapningsrum med fantastisk udsigt, 2 saunaer, dampbad og "adventure" badetunnel. Saunaen er åben fra kl. 15-21. Ønsker man massage eller andre behandlinger så kan man tilkøbe dette på nabohotellet Latini. Værelserne er rummelige alle med bad, toilet, tv, wifi, safe og hårtørre. Med i opholdet på Hotel Der Schütthof får du en stor lækker morgenmadsbuffet med både koldt og varmt tilbehør, til eftermiddag er der en daglig snack hvor man kan vælge imellem "sød" eller "syrligt" og til aften en stor tema-buffet. Nyd din skiferie i Schüttdorf på Hotel Der Schütthof.

Hotel "Der Schütthof", Zell am See

Her får du et autentisk Østrigs Gasthof beliggende i bydelen Schüttdorf (2,5km. fra Zell am See) tæt på centrum og kun 350m. til liften. Vulcano er navnet på Hotel Der Schütthof lækre spaafdeling som findes på hotellets 5 etage, her finder du afslapningsrum med fantastisk udsigt, 2 saunaer, dampbad og "adventure" badetunnel. Saunaen er åben fra kl. 15-21. Ønsker man massage eller andre behandlinger så kan man tilkøbe dette på nabohotellet Latini. Værelserne er rummelige alle med bad, toilet Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.257
pr. person ved 2 pers.

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc og balkon. Idet huset på trods af den centrale beliggenhed ligger i et fredeligt område af Ischgl er det yderst velegnet for kærestepar og familier.

Lejligheder "Bella Vista", Ischgl

I den centrale del af Ischgl ligger huset Bella Vista i et roligt kvarter med en skøn udsigt over dalen. Her tager du blot pisten ned til Silvrettabahn, som løber lige ved huset. Der er 5 min. gang til hovedgadens udvalg af restauranter, barer og forretninger. Huset har 4 gode lejligheder, hvor de mindste på 42 kvm. er beregnet for 2-3 personer og den største på 112 kvm. for 4-7 pers. De har separate soveværelser, stue, køkken, wifi, bad, wc Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
1-værelses lejlighed til 2 personer (Persura 35kvm)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.461
pr. person ved 2 pers.

Hotel Das Neuhaus ligger godt placeret midt på gågaden i skønne Saalbach. Med kun få minutters gang til den store lift, Bernkogelbahn, der nemt og hurtigt fører jer op i bjergene. Hotellet har 77 værelser, indrettet med en minibar, et fladskærms TV med satellitkanaler og wi-fi. På badeværelserne har gæsterne adgang til bruser, hårtørrer og morgenkåber. Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder, at du hverken skal sørge for morgenmad eller aftensmad, for det gør hotellet for dig. En stor wellnessafdeling på i 1.500 kvm venter på jer og jeres ømme muskler, når I kommer fra dagens skiløb. Der er pool, dampbad, sauna, finsk sauna, infrarød kabine, spa og meget mere. Har I lyst til massage eller andre behandlinger, kan dette tilkøbes. For børnene er der et legerum og underholdning 5 gange om ugen.

Hotel "Das Neuhaus", Saalbach

Hotel Das Neuhaus ligger godt placeret midt på gågaden i skønne Saalbach. Med kun få minutters gang til den store lift, Bernkogelbahn, der nemt og hurtigt fører jer op i bjergene. Hotellet har 77 værelser, indrettet med en minibar, et fladskærms TV med satellitkanaler og wi-fi. På badeværelserne har gæsterne adgang til bruser, hårtørrer og morgenkåber. Dit ophold er med halvpension, hvilket betyder, at du hverken skal sørge for morgenmad eller aftensmad, for det gør hotellet for dig. En stor Læs mere

03/02 2023
8 skidage
Bus
Dobbeltværelse Superior
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 15.039
pr. person ved 2 pers.

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder er indrettet i flot alpestil, alle med stort køkken/ alrum, tv, balkon samt wifi. Vil man i køkkenet prøve at fremtrylle nogle franske klassikere, så kan man i receptionen gratis låne både raclette og fonduesæt. Skiferie med rigtig god udsigt - så book Le Chalet Les Marmottons.

Chaletlejligheder "Le Chalet Les Marmottons" , La Rosière

Beliggende hævet over La Rosières gamle bydel finder du dette flotte lejlighedskompleks, som pga. dens unikke beliggenhed har et fantastisk view ud over dalen. Trods du bor over selve byen, så er der kun 300 meter til centrum med alt hvad du skal bruge af indkøb, restauranter, barer og meget mere. Ved ankomst på Le Chalet Les Marmottons bliver du taget godt imod i receptionen, og ved siden af denne er der en hyggelig lounge med åben pejs. Alle lejligheder Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 6 personer 'Silver'
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.477
pr. person ved 6 pers.

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
3-værelses lejlighed - 6 personer 'Silver'
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.253
pr. person ved 6 pers.

I den nyere bydel af La Rosière (Les Eucherts) finder du dette overdådige store lejlighedskompleks med alt hvad man har brug for til en god luksus skiferie. Huset er bygget i flot alpestil med sten og træ, når du træder ind i den lyse reception, bliver du budt hjerteligt velkommen foran den åbne pejs. Faciliteter mangler man ikke her, der er både stor swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og fitnessrum. Skal man have løsnet op i kroppen så kan man mod et tillæg booke sig en omgang massage. Alle lejlighederne er rummelige fra 4 til 8 personers, så der er nemt plads til hele familien eller vennegruppen. Når maden skal gøres klar så er der et fuldt udstyret køkken og selvfølgelig også opvaskemaskine til at klare den del. Vil man prøve at fremtrylle nogle franske klassikere, så kan man i receptionen gratis låne både raclette og fonduesæt. Derudover er der også wifi, balkon samt tv. Når man bor i bydelen Les Eucherts så har man nem adgang til alt, pisten løber tæt ved huset, supermarked og skiudlejning ligger få hundrede meter væk og der er også et godt udvalg af restauranter og barer. På Les Cimes Blanches får du rigtig meget skiferie for pengene.

Lejligheder "Les Cimes Blanches", La Rosière

I den nyere bydel af La Rosière (Les Eucherts) finder du dette overdådige store lejlighedskompleks med alt hvad man har brug for til en god luksus skiferie. Huset er bygget i flot alpestil med sten og træ, når du træder ind i den lyse reception, bliver du budt hjerteligt velkommen foran den åbne pejs. Faciliteter mangler man ikke her, der er både stor swimmingpool, jacuzzi, sauna, dampbad og fitnessrum. Skal man have løsnet op i kroppen så kan man mod Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.078
pr. person ved 4 pers.

I hjertet af det charmerende La Rosière finder du dette luksuslejlighedskompleks. Her er i alt hvad du skal bruge til en perfekt skiferie hvilket gør det et meget populært valg for mange gæster. Le Lodge Hermera byder på et lækkert wellness med stor indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna og dampbad. Har du lidt energi tilovers efter skidagen, så er der også en godt fitnessrum. Mod ekstra betaling kan man bestille forskelle wellness behandlinger. Lejlighederne er lyse, rummelige og så er der lejligheder fra 4-8 personers. Alle lejligheder har bad, toilet, stort køkken/alrum, balkon, tv og wifi. Der er kun 30 lejligheder i dette kompleks, og da man bor midt byen samt tæt på pisten, så skal du ikke vente for længe med at booke.

Lejligheder "Le Lodge Hemera", La Rosière

I hjertet af det charmerende La Rosière finder du dette luksuslejlighedskompleks. Her er i alt hvad du skal bruge til en perfekt skiferie hvilket gør det et meget populært valg for mange gæster. Le Lodge Hermera byder på et lækkert wellness med stor indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna og dampbad. Har du lidt energi tilovers efter skidagen, så er der også en godt fitnessrum. Mod ekstra betaling kan man bestille forskelle wellness behandlinger. Lejlighederne er lyse, rummelige og så er der Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.381
pr. person ved 4 pers.

Perfekt beliggende centralt i selve Alpe d'Huez by ligger dette Chaleletkompleks med luksuslejligheder. Der er adgang til stor indendørs swimmingpool og Ô des Cimes spaafdeling med hammam, sauna og jacuzzi samt massagehandlinger for både børn og voksne. Endvidere fitness rum for dem, som ikke har fået rørt sig nok. Lejlighederne er indrettet i moderne chaletstil med lækre tekstiler og møbler hovedsagelig i træ og skind. Opholdsstue med sovesofa, satellit-tv, telefon og balkon. Badeværelse og toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. 2 værelses lejligheder til 4 personer har soveværelse med dobbeltseng, mens de større lejligheder også har soveværelser med enkeltsenge, som kan sættes sammen. De største lejligheder er i 2 etager og beregnet for op til 10 personer. Veludstyret køkken i alle lejligheder med 4 kogeplader, emhætte, kølekab, multioven, opvaskemaskine, Senseo kaffemaskine, elkedel, blender og toaster. Indbydende receptionsområde med sofaer, pejs, tv og hyggelige kroge, hvor man kan læse dagens avis eller en coffee table book. Her kan I kombinere restaurantsbesøg i byen med hyggelig madlavning hjemme.

Lejligheder "Le Cristal de l'Alpe", Alpe d´Huez

Perfekt beliggende centralt i selve Alpe d'Huez by ligger dette Chaleletkompleks med luksuslejligheder. Der er adgang til stor indendørs swimmingpool og Ô des Cimes spaafdeling med hammam, sauna og jacuzzi samt massagehandlinger for både børn og voksne. Endvidere fitness rum for dem, som ikke har fået rørt sig nok. Lejlighederne er indrettet i moderne chaletstil med lækre tekstiler og møbler hovedsagelig i træ og skind. Opholdsstue med sovesofa, satellit-tv, telefon og balkon. Badeværelse og toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. 2 Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
2-værelses lejlighed - 2/4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.598
pr. person ved 4 pers.

På vej ind i den smukke Manchet dal omgivet af enestående individuelle chaletter ligger disse chaletlejligheder fordelt i 4 store chaletter. Her bor man i skønne og fredfyldte omgivelser og står på ski til og fra hoveddøren. Om morgenen glider man det lille stykke ned til snetorvet Front des Neige, hvorfra byens lifter udgår. Om eftermiddagen kan man ramme Les Chalets du Jardins Alpin ad pisten fra både Solaise og Bellevarde toppene. Man er en lille km fra centrum af Val d'Isère, hvortil der går en shuttlebus. Lejlighederne fremstår nyrenoverede med moderne indretning. Her er 2 vær. Lejligheder for 4/6 pers. op til 4 vær. til 8/10 personer. De indeholder alle balkon, badeværelse med kar, toilet samt køkken med alt moderne udstyr. Der er reception og en fin hotelservice, som tilbyder rengøring og levering af morgenmad. Der er adgang til sauna og dampbad. Et perfekt sted for familier eller venner, der vil bo godt på pisten og som primært vil nyde ferien i eget selskab.

Chaletlejligheder "Les Chalets du Jardin Alpin", Val d´Isère

På vej ind i den smukke Manchet dal omgivet af enestående individuelle chaletter ligger disse chaletlejligheder fordelt i 4 store chaletter. Her bor man i skønne og fredfyldte omgivelser og står på ski til og fra hoveddøren. Om morgenen glider man det lille stykke ned til snetorvet Front des Neige, hvorfra byens lifter udgår. Om eftermiddagen kan man ramme Les Chalets du Jardins Alpin ad pisten fra både Solaise og Bellevarde toppene. Man er en lille km fra centrum af Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 6 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.749
pr. person ved 6 pers.

Hotel Ormelune er beliggende midt i Val d'Isère på snetorvet og med optimalt sneføre kan man stå på ski stort set til hotellets døre. Et farverigt familiejet hotel med i alt 56 værelser fra standard værelser til store suiter alle med eget bad/toilet, tv og wifi. I hotellets restaurant nyder man den gode morgenmadsbuffet som er inklusiv i opholdet, ønsker man også aftensmad så kan dette tilkøbes hjemmefra. Efter en god dag på pisten kan man snuppe en forfriskning i hotellets bar eller slappe af i wellnessafdelingen som byer på sauna, dampbad og mulighed for massage eller man kan træne benene lidt mere i fitnessrummet. Alt i alt et godt 4 stjernet hotel for dig der vil bo tæt på det hele.

Hotel "Ormelune", Val d´Isère

Hotel Ormelune er beliggende midt i Val d'Isère på snetorvet og med optimalt sneføre kan man stå på ski stort set til hotellets døre. Et farverigt familiejet hotel med i alt 56 værelser fra standard værelser til store suiter alle med eget bad/toilet, tv og wifi. I hotellets restaurant nyder man den gode morgenmadsbuffet som er inklusiv i opholdet, ønsker man også aftensmad så kan dette tilkøbes hjemmefra. Efter en god dag på pisten kan man snuppe en forfriskning i Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Small
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.635
pr. person ved 2 pers.

Beliggende for foden af pisten og med liften som nabo, så bor man helt perfekt på Recidence Chanteneige Croisette. Derudover er man også placeret midt i centrum så man har restauranter, indkøb, skileje og meget mere få meter fra sin dør. Komplekset er i 5 etager med egen reception, det består af i alt 54 lejligheder som alle er til enten 4 eller 5 personers. Lejlighederne er komfortable og har alle veludstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, kogeplader og meget mere. Der er eget bad og toilet samt en dejlig balkon. Mod et tillæg så kan man også benytte husets Wifi.

Lejligheder "Recidence Chanteneige Croisette", Les Menuires

Beliggende for foden af pisten og med liften som nabo, så bor man helt perfekt på Recidence Chanteneige Croisette. Derudover er man også placeret midt i centrum så man har restauranter, indkøb, skileje og meget mere få meter fra sin dør. Komplekset er i 5 etager med egen reception, det består af i alt 54 lejligheder som alle er til enten 4 eller 5 personers. Lejlighederne er komfortable og har alle veludstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, kogeplader og meget mere Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.475
pr. person ved 4 pers.

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste skiområder, så byder Le Hameau des Airelles også på indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, træningscenter og mulighed for at købe massage og behandlinger. Indkvarteringen er i særdeleshed god til dig som rejser som en del af en vennegruppe eller med en større familie. For her får du lidt mere for pengene uden at gå på kompromis med skiløbet. Lejlighederne kan ligeledes huse familiegrupper og skiklubber - dog ikke unge mennesker.

Lejligheder "Recidence Le Hameau des Airelles", Les Menuires

I dette lejlighedskomplex med ski in/out bestående af 8 bygninger finder du behagelige og veludstyrede lejligheder for 4 til 6 personer. De mindste lejligheder til 4 personer er ca 25-30kvm, og de største med plads til 6 personer er op til 50 kvm. Fælles for alle lejlighederne er at de har bad og toilet, ligesom de alle har et godt køkken, balkon og adgang til wifi. Udover ski in/out, smuk udsigt over dalen og adgang til et af verdens bedste Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer (Max 2 voksne og 2 børn 12år)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 6.707
pr. person ved 4 pers.

I dette lejlighedskompleks finder du behagelige og veludstyrede lejligheder i forskellige størrelser. Lejlighedskomplekset er delt i 2 hhv. Pierre Blanche og Cret Voland. Det er samme bygning men forskellige indgange. I Pierre Blanche findes der lejligheder i størrelsen 2-8 personer og går fra ca. 20kvm-45kvm. I Cret Voland findes der lejligheder i størrelsen 2-6 personer og går fra ca. 20 kvm-45kvm. Fælles for lejlighederne er at de har bad og toilet ligesom der er køkken i dem. Alle lejligheder har adgang til wifi. De ligger ikke langt fra pisten og næsten alle lejlighederne har desuden balkon (Undtagen 2-værelses lejlighed 4 personer, Pierre Blanche). Der findes en lille indendørs pool i Pierre Blanche som måler 6x2 meter. Udover en god afstand til pisten, så har du også et af verdens bedste skiområde tæt på dig. Indkvartering er i særdeleshed god til dig som rejser som en del af en vennegruppe eller med en større familie.

Lejligheder "Pierre Blanche & Cret Voland", Les Menuires

I dette lejlighedskompleks finder du behagelige og veludstyrede lejligheder i forskellige størrelser. Lejlighedskomplekset er delt i 2 hhv. Pierre Blanche og Cret Voland. Det er samme bygning men forskellige indgange. I Pierre Blanche findes der lejligheder i størrelsen 2-8 personer og går fra ca. 20kvm-45kvm. I Cret Voland findes der lejligheder i størrelsen 2-6 personer og går fra ca. 20 kvm-45kvm. Fælles for lejlighederne er at de har bad og toilet ligesom der er køkken i dem. Alle lejligheder har Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 2 personer, Cret Volant
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.507
pr. person ved 2 pers.

122 lejligheder fordelt i nogle 15 etager høje lejlighedskomplekter bygget på bjergsiden i Arc 1600. Lejlighederne fås fra 2-værelses 4 personers op til 8/10 pers. hvoraf nogle er i 2 etager. De er moderne møbleret og indrettet med bl.a.TV, bad, toilet og køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab, mikroovn samt balkon. Loungeområde med billard, pejs og sofagrupper. Der er adgang til indendørs swimmingpool med udendørs afsnit og jacuzzi, sauna og dampbad (1. gang gratis). Det er muligt at købe aftensmad eller halvpension på nærliggende hotel Panoramic.

Lejligheder "Le Roc Belle Face", Les Arcs

122 lejligheder fordelt i nogle 15 etager høje lejlighedskomplekter bygget på bjergsiden i Arc 1600. Lejlighederne fås fra 2-værelses 4 personers op til 8/10 pers. hvoraf nogle er i 2 etager. De er moderne møbleret og indrettet med bl.a.TV, bad, toilet og køkken med opvaskemaskine, kogeplader, køleskab, mikroovn samt balkon. Loungeområde med billard, pejs og sofagrupper. Der er adgang til indendørs swimmingpool med udendørs afsnit og jacuzzi, sauna og dampbad (1. gang gratis). Det er muligt at købe Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.701
pr. person ved 4 pers.

I Arcs 1800 finder du dette lækre lejlighedskompleks Recidence Prestige Edenarc, beliggende med pisten løbende rundt om sig er det indbegrebet af ski-in & ski-out. Her er tænkt på alt så du er sikret en god og afslappende skiferie, ud over du nemt kan komme på ski så er der også et stort wellness område som er gratis at benytte. Her finder du en stor opvarmet swimmingpool som både er indendørs og udendørs, jacuzzi, sauna, dampbad, fitness og meget mere. Har du ikke nok i dette så kan du mod betaling gøre brug af det overdådige Nama Springs spaområde. Lejlighederne er alle rummelige, flot indrettet og har køkken, bad, toilet, balkon/ terrasse, tv samt wifi. Man kan nemt selv lave mad i køkkenet og indkøb ligger kun få meter fra boligen, men ønsker man ikke selv at stå for madlavningen så kan man hjemmefra tilkøbe 1/4 eller 1/2 pension på den tilknyttede restaurant Voga Goga (Priser finder du når du trykker "Bestil nu"). Alt i alt et fantastisk sted at nyde en god skiferie i Les Arcs.

Lejligheder "Recidence Prestige Edenarc", Les Arcs

I Arcs 1800 finder du dette lækre lejlighedskompleks Recidence Prestige Edenarc, beliggende med pisten løbende rundt om sig er det indbegrebet af ski-in & ski-out. Her er tænkt på alt så du er sikret en god og afslappende skiferie, ud over du nemt kan komme på ski så er der også et stort wellness område som er gratis at benytte. Her finder du en stor opvarmet swimmingpool som både er indendørs og udendørs, jacuzzi, sauna, dampbad, fitness og meget mere Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.622
pr. person ved 4 pers.

Hotel Club MMV Altitude er et familievenligt hotel med halvpension. Med sine 190 værelser og en fantastisk udsigt over de franske alper får I et dejligt ophold, hvor der er fokus på børnene og underholdning for hele familien. Hotellet er placeret 300 meter fra pisten i Arc 2000 og kun 100 meter til centrum. Værelserne har en enkel indretning og kan rumme fra 2 personer og op til 6 personer. De er alle udstyret med alt det nødvendige som satellit-tv, Wi-Fi, badeværelse med bruser og hårtørrer samt separat badeværelse. Værelserne er ikke af den store størrelse men der er til gengæld store fællesområder med masser af mulighed for aktiviteter og underholdning til både børn og voksne. Her finder I blandt andet en børneklub med børneaktiviteter og events samt mulighed for børnepasning (på fransk). De voksne kan nyde en drink på hotellets solrige terrasse eller foran pejsen i loungen. Hotellet har desuden en skøn spa-afdeling med indendørs opvarmet pool, hammam, sauna og jacuzzi. Der er mulighed for at tilkøbe ansigtsbehandlinger. Med et ophold på MMV Altitude er der en tilhørende halvpension som består af en stor og lækker morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en buffet med klassiske retter. Restauranten er børnevenlig og serverer også en børnemenu. Hotellets personale arrangerer aftenunderholdning i baren om aftenen. Hotellet har til sæsonen 2022/2023 gennemgået en renovering af blandt andet børneklubben, nogle værelser samt hotellet har fået et helt nyt skirum. Booker du ophold imellem d. 25/03-15/04 så er opholdet med all inclusive uden du skal betale ekstra, så der får man også frokost og gratis drikke i hotellets bar (Et udvalg af forskelle drikkevare både med og uden alkohol)

Hotel "Altitude", Les Arcs

Hotel Club MMV Altitude er et familievenligt hotel med halvpension. Med sine 190 værelser og en fantastisk udsigt over de franske alper får I et dejligt ophold, hvor der er fokus på børnene og underholdning for hele familien. Hotellet er placeret 300 meter fra pisten i Arc 2000 og kun 100 meter til centrum. Værelserne har en enkel indretning og kan rumme fra 2 personer og op til 6 personer. De er alle udstyret med alt det nødvendige som satellit-tv Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.235
pr. person ved 2 pers.

5-stjernede luksuslejligheder med ski-in/ski-out fra 2015, lige ved liften "Cabriolet". Her er intet overladt til tilfældighederne, og disse lejligheder er for jer der sætter pris på at opholdet er bekvemt hele tiden. En anden fordel ved at være beliggende i 2000 meters højde og lige på pisten er, at der er fantastisk udsigt og masser af lys ind i lejlighederne hver dag. Her findes lejligheder for 2 til 10 personer, de mindste på 32kvm og de største på 130kvm. Her sover ingen i opredninger i stuen, alle bor i soveværelser med dobbeltseng, enkeltsenge eller køjesenge i de familieanpassede lejligheder. Alle lejligheder er indrettet med et meget veludstyret køkken med ovn, opvaskemaskine, keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, kedel, toaster og kaffemaskine. Her er desuden en lille fryser. Her er satellit TV, safetybox og wifi. Generelt alt du behøver. Morgenbrød kan mod betaling leveres til døren, ligesom der tilbydes parkering, hjælp med booking af restauranter, gratis lån af babysenge osv. Ganske enkelt et luksuriøst ophold, hvor der bliver taget godt hånd om dig. Her findes desuden et skønt poolområde, hvor du udover en svømmetur også kan varme dig op i sauna eller hammam - eller måske træne lidt mere i hotellets fitness.

Chaletlejligheder "La Source des Arcs", Les Arcs

5-stjernede luksuslejligheder med ski-in/ski-out fra 2015, lige ved liften "Cabriolet". Her er intet overladt til tilfældighederne, og disse lejligheder er for jer der sætter pris på at opholdet er bekvemt hele tiden. En anden fordel ved at være beliggende i 2000 meters højde og lige på pisten er, at der er fantastisk udsigt og masser af lys ind i lejlighederne hver dag. Her findes lejligheder for 2 til 10 personer, de mindste på 32kvm og de største på 130kvm. Her Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed til 2 personer (32kvm)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.364
pr. person ved 2 pers.

Hotel Club MMV Les Mélézes er et dejligt familiehotel med helpension i hjertet af Les Arcs og med udsigt over Mont Blanc. Det ligger med ski/in-ski-out blot 70 meter fra pisten. Hotellet byder på i alt 142 værelser som alle er indrettet i en moderne stil. Værelserne er udstyret med alt det nødvendige som fladskærms-tv, Wi-Fi, garderobe, badeværelse med bruser og hårtørrer samt seperat toilet. Værelserne er af den mindre størrelse men til gengæld er der store fællesområder, hvor der findes underholding til alle aldre. Børnene kommer helt sikkert ikke til at kede sig i hotellets børneklub, hvor der er spil, events og aktiviteter med blandt andet mini diskotek og diverse workshops. De voksne kan nyde en drink på hotellets dejlige sydvendte terrasse eller hoppe i wellness-afdelingen, hvor der findes hammam, sauna samt jacuzzi. Der er mulighed for at tilkøbe skønhedsbehandlinger. Når du bor på Les Mélézes, er det ikke nødvendigt at tænke på madlavningen. Der er helpension inkluderet som består af en stor morgenmadsbuffet, en frokostbuffet samt en lækker aftensbuffet. Booker du ophold imellem 25/03 og 15/04 så er drikkevarer også inkluderet til alle måltiderne. Hotellet anbefales til familier der ønsker et dejligt ophold med forkælelse, underholdning og hvor I ikke selv skal stå for noget.

Hotel "Les Melezes", Les Arcs

Hotel Club MMV Les Mélézes er et dejligt familiehotel med helpension i hjertet af Les Arcs og med udsigt over Mont Blanc. Det ligger med ski/in-ski-out blot 70 meter fra pisten. Hotellet byder på i alt 142 værelser som alle er indrettet i en moderne stil. Værelserne er udstyret med alt det nødvendige som fladskærms-tv, Wi-Fi, garderobe, badeværelse med bruser og hårtørrer samt seperat toilet. Værelserne er af den mindre størrelse men til gengæld er der store fællesområder, hvor der Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 10.535
pr. person ved 2 pers.

Club-hotel beliggende på pisten i hjertet af Arc 1800. Her er 246 værelser, hvoraf flere kan kombineres til familieværelser. Værelserne er pænt og enkelt indrettet med store vinduer, fransk altan, tv samt badeværelse/toilet. Dette hotel er et "all-inclusive" hotel så når man først har betalt for rejsen så er alt mad og drikke gratis. I hotellets restaurant kan man gratis nyde morgenmad, frokost (Hotellet ligge lige ved pisten, så det er nemt at komme forbi på ski til frokost), eftermiddags snack til afterskien og aftensmad. Alt bliver serveret som stor lækker buffet, med franske specialiteter og en masse gode ting både til børn og voksne. Vil man hellere prøve hotellets Savoyard restaurant er dette også muligt en aften. Er man tørstig så baren åben hele dagen og man kan gratis nyde øl, drinks, sodavand, vin med mere. Skinner solen så kan man slukke tørsten på den store solterrasse. Der er 3 restauranter, hvor Restaurant Le Golf serverer traditionel fransk aftenmenu, så møder man på Le Mont Blanc klassiske Savoyarde specialiteter, som fondue, Raclette mm. Der er servering på den solrige terrasse Le Petit Zinc til frokost, hvor man kan nyde udsigten til pisterne. Den nyeste Burger House er simple lækre burgere, hvor man kan udskifte en aften i halvpensionen. Der er 2 hyggelige barer på hotellet, lounge med pejs og billard. Legerum med opsyn for de mindste. Endvidere Spaområde med sauna, dampbad, hot tub og massagebehandlinger. (Mod betaling) Endnu et godt valg for børnefamilier og venner, som vil have styr på det hele.

Hotel "Hotel du Golf", Les Arcs

Club-hotel beliggende på pisten i hjertet af Arc 1800. Her er 246 værelser, hvoraf flere kan kombineres til familieværelser. Værelserne er pænt og enkelt indrettet med store vinduer, fransk altan, tv samt badeværelse/toilet. Dette hotel er et "all-inclusive" hotel så når man først har betalt for rejsen så er alt mad og drikke gratis. I hotellets restaurant kan man gratis nyde morgenmad, frokost (Hotellet ligge lige ved pisten, så det er nemt at komme forbi på ski til frokost), eftermiddags Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.143
pr. person ved 2 pers.

Luksuslejligheder fra 2013 med ski in ski out og en enestående udsigt over byen og bjergene. 35 lejligheder fra 2 til 8 personer med adgang til lækker spaafdeling med indendørs swimmingpool, sauna og fitness rum. En god blanding af design i bjergstil og moderne indretning. De har varme og atmosfære, idet der hovedsageligt er benyttet træ- og stenmaterialer. I lejlighederne finder I Køkkenfaciliteter udstyret med alt moderne køkkenudstyr. Satellit-tv og fladskærm i opholdsstuen samt i hovedsoveværelset, telefon og safety boks. Badeværelse, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Endvidere balkon til alle lejligheder. Lejlighederne ligger i samme kompleks som Koh-I Nor, så man ligeledes har barer og restauranter ved hånden. Ideelt sted for familie og venner, som vil bo lækkert sammen med mange faciliteter.

Lejligheder "Residence Koh-I Nor", Val Thorens

Luksuslejligheder fra 2013 med ski in ski out og en enestående udsigt over byen og bjergene. 35 lejligheder fra 2 til 8 personer med adgang til lækker spaafdeling med indendørs swimmingpool, sauna og fitness rum. En god blanding af design i bjergstil og moderne indretning. De har varme og atmosfære, idet der hovedsageligt er benyttet træ- og stenmaterialer. I lejlighederne finder I Køkkenfaciliteter udstyret med alt moderne køkkenudstyr. Satellit-tv og fladskærm i opholdsstuen samt i hovedsoveværelset, telefon og safety boks Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
2-værelses lejlighed med kabine - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.430
pr. person ved 4 pers.

Her får I et rigtig familievenligt hotel, med en masse aktiviteter og muligheder både for børn og voksne, derudover så løber pisten også lige forbi på hotellet så alle nemt kan komme hurtigt på ski. På hotel Les Arolles er opholdet inklusiv en stor varierende ½ pension, hvor man til morgenmad nyder en flot dækket buffet med flere varme retter, pandekager, oste, frisk frugt, brød og kager samt meget mere. Efter dagens skiløb er snackbaren åbent, hvor der hver dag er forskellige kager samt andre lækre snacks til børn og voksne. Til aften en overdådig buffet med mange forskellige retter, desserter og der er selvfølgelig også tænkt på børnene så de har børnevenlige retter at vælge imellem. Booker du ophold imellem d. 25/03-15/04 så er opholdet med allinclusive uden du skal betale ekstra, så der får man også frokost og gratis drikke i hotellets bar (Et udvalg af forskelle drikkevare både med og uden alkohol) Har kroppen brug for lidt afslapning efter en god dag på pisten så kan man benytte hotellet wellnessområde som både byder på jacuzzi, sauna og dampbad. Man skal booke tid til dette, så en god ide at gøre det når man ankommer, bemærk kun adgang for personer over 18år undtagen onsdag eftermiddag der må børn på 14-18år være der sammen med en voksne. Værelserne er lavet så de fleste kan lægges sammen, så rejser med 2 voksne og 2 børn så får man 2 værelser forbundet med hinanden. Alle værelser har eget bad, toilet og tv. Som lidt ekstra til ferien så er der underholdning for hele familien fra børneklub, til ungdomsrum med spillemaskiner til aften underholdning på den store scene. Skinner solen og vil man slappe den i en god liggestol så er der også rig mulighed for dette på den store solterrasse. Rejs med familien til Hotel Les Arolles og lad dig forkæle med mad, drikke, wellness og underholdning.

Hotel "Les Arolles", Val Thorens

Her får I et rigtig familievenligt hotel, med en masse aktiviteter og muligheder både for børn og voksne, derudover så løber pisten også lige forbi på hotellet så alle nemt kan komme hurtigt på ski. På hotel Les Arolles er opholdet inklusiv en stor varierende ½ pension, hvor man til morgenmad nyder en flot dækket buffet med flere varme retter, pandekager, oste, frisk frugt, brød og kager samt meget mere. Efter dagens skiløb er snackbaren åbent, hvor der hver dag Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 11.493
pr. person ved 2 pers.

Du finder lejlighed Vallevarde kun 500 meter fra centrum af Livigno og kun 400 meter fra pisten og liften. Du bor i rolige omgivelser og du får en lejlighed der passer perfekt til familien eller vennerne der rejser sammen. Lejligheden indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, en opholdsstue med sofa, køkken med det nødvendige udstyr, separat toilet og badeværelse. Til lejligheden er der gratis parkering og skiopbevaringsrum.

Lejligheder "Vallevarde", Livigno

Du finder lejlighed Vallevarde kun 500 meter fra centrum af Livigno og kun 400 meter fra pisten og liften. Du bor i rolige omgivelser og du får en lejlighed der passer perfekt til familien eller vennerne der rejser sammen. Lejligheden indeholder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og enkeltseng, en opholdsstue med sofa, køkken med det nødvendige udstyr, separat toilet og badeværelse. Til lejligheden er der gratis parkering og skiopbevaringsrum.

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.068
pr. person ved 5 pers.

04/02 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 5 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.168
pr. person ved 5 pers.

I et klassisk italiensk alpehus finder du lejligheden Giorgio, centralt beliggende med kun 400m til Livigno's hyggelige gågade og 550 m. til Doss liften, men ønsker du ikke at gå til liften holder skibussen 50 m fra lejligheden. Indkøbene til lejligheden gøres også meget nemt, da supermarkedet ligger 2 min gang derfra. Lejligheden er på hele 55 kvm med 2 soveværelser og har god plads til 4 personer da ingen skal sove i stuen. Rummeligt køkken/alrum, badeværelse & toilet samt en terrasse. Glæd dig til en god skiferie i lejlighed Giorgio.

Lejligheder "Giorgio", Livigno

I et klassisk italiensk alpehus finder du lejligheden Giorgio, centralt beliggende med kun 400m til Livigno's hyggelige gågade og 550 m. til Doss liften, men ønsker du ikke at gå til liften holder skibussen 50 m fra lejligheden. Indkøbene til lejligheden gøres også meget nemt, da supermarkedet ligger 2 min gang derfra. Lejligheden er på hele 55 kvm med 2 soveværelser og har god plads til 4 personer da ingen skal sove i stuen. Rummeligt køkken/alrum, badeværelse & toilet samt Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.105
pr. person ved 4 pers.

Baita Constaccia er beliggende i rolige og smukke omgivelser i den gamle bydel, kun 325 meter fra liften "Cassana", 650 meter fra Livignos gågade og med skibusstoppestedet lige ude foran lejligheden. Der findes 2 hyggelige lejligheder med hhv. en studiolejlighed til 2 personer og en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. De er begge indrettet i en alpin stil og er ideelle til par og familier. Til huset er der skiopbevaringsrum og privat parkering.

Lejligheder "Baita Costaccia", Livigno

Baita Constaccia er beliggende i rolige og smukke omgivelser i den gamle bydel, kun 325 meter fra liften "Cassana", 650 meter fra Livignos gågade og med skibusstoppestedet lige ude foran lejligheden. Der findes 2 hyggelige lejligheder med hhv. en studiolejlighed til 2 personer og en 3-værelses lejlighed med plads til 4 personer. De er begge indrettet i en alpin stil og er ideelle til par og familier. Til huset er der skiopbevaringsrum og privat parkering.

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 2 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.344
pr. person ved 2 pers.

Her får I en nyrenoveret lejlighed hvor man har lagt vægt på det moderne, og gode materialer. Huset er beliggende i gåafstand til Doss liften, skal du besøge den anden side af Livigno's lækre skisystem, så kan du hoppe på skibussen som kun holder 100 m fra døren. Lejligheden har et rigtig godt udstyret køkken hvor man kan trylle en masse italienske retter, og dine indkøb til dette kan gøre i supermarkedet som ligger 50m fra lejligheden. Derudover så er der også 2 soveværelser, spisestue, wifi og så selvfølgelig skirum og egen parkering. Velkommen til denne flotte lejlighed.

Lejligheder "Baita Filomena", Livigno

Her får I en nyrenoveret lejlighed hvor man har lagt vægt på det moderne, og gode materialer. Huset er beliggende i gåafstand til Doss liften, skal du besøge den anden side af Livigno's lækre skisystem, så kan du hoppe på skibussen som kun holder 100 m fra døren. Lejligheden har et rigtig godt udstyret køkken hvor man kan trylle en masse italienske retter, og dine indkøb til dette kan gøre i supermarkedet som ligger 50m fra lejligheden. Derudover så er Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
3-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 4.714
pr. person ved 4 pers.

Hotel Adamello er et hyggeligt familieejet hotel som egner sig særligt godt til børnefamilier. Hotellet ligger kun 350 meter fra pisten og liften og i gåafstand til den centrale del af Passo Tonale. Hotellet består af 42 store værelser som i 2010 gennemgik en renovering. Der er forskellige værelsestyper lige fra dobbeltværelser til familieværelser med plads til op mod 6 personer. De er alle indrettet i en børnevenlig, moderne og funktionel stil og med plads til hele familien. Alle værelserne har balkon. Med et ophold på Adamello indgår der halvpension. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en aftenmenu. Mens de voksne slapper af i restauranten eller med et glas vin i baren kan børnene hygge sig i restaurantens tilhørende legeområde. Underholdning for børnene er ikke noget der mangler på Hotel Adamello. I hotellets kælder findes der en 100 kvm stor børneafdeling med legerum, bordtennis, bøger og spil. Et ophold på Hotel Adamello er perfekt til jer som vil sætte familiehyggen og børnene i centrum.

Hotel "Adamello", Passo Tonale

Hotel Adamello er et hyggeligt familieejet hotel som egner sig særligt godt til børnefamilier. Hotellet ligger kun 350 meter fra pisten og liften og i gåafstand til den centrale del af Passo Tonale. Hotellet består af 42 store værelser som i 2010 gennemgik en renovering. Der er forskellige værelsestyper lige fra dobbeltværelser til familieværelser med plads til op mod 6 personer. De er alle indrettet i en børnevenlig, moderne og funktionel stil og med plads til hele familien. Alle værelserne Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Tirolia (2/3 personer)
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.795
pr. person ved 2 pers.

Familien Anesi har i mere end 60 år drevet Hotel Italia som ligger i hjertet af Canazei. Du bliver mødt af en særlig varm og indbydende atmosfære, som får dig til at føle dig hjemme så snart du træder ind ad døren til hotellet. Hotellet har en unik placering i den gamle del af Canazei og hovedgadeområdet, hvor du finder butikker, cafeer og restauranter. Når I om morgnen skal ud på pisten ligger hovedliften en gåtur på 300 m. væk og når du skal hjem kommer du ned ad Skovpisten som ligger 150 m. fra hotellet. Med et ophold på Hotel Italia får du halvpension som består af morgenmad og aftenmenu som serveres i restauranten. Om morgenen serveres der en varieret morgenmadsbuffet med et stort udvalg af brød, croissanter, pålæg mm. og om aftenen kan du vælge mellem forskellige hovedretter med lokale italienske specialiteter som f.eks. pastaretter. Der findes et loungeområde med en bar hvor der er mulighed for at købe drinks og snacks. Alle værelserne er hyggeligt indrettet og har en smuk udsigt over Dolomitterne. Nogle værelser har altan. Et perfekt ophold til dig, som ønsker at bo på et hyggeligt hotel med god mad og en fantastisk placering.

Hotel "Italia", Canazei

Familien Anesi har i mere end 60 år drevet Hotel Italia som ligger i hjertet af Canazei. Du bliver mødt af en særlig varm og indbydende atmosfære, som får dig til at føle dig hjemme så snart du træder ind ad døren til hotellet. Hotellet har en unik placering i den gamle del af Canazei og hovedgadeområdet, hvor du finder butikker, cafeer og restauranter. Når I om morgnen skal ud på pisten ligger hovedliften en gåtur på 300 m. væk Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.407
pr. person ved 2 pers.

Hotel Diamant er et hyggeligt familievenligt hotel. Her bor du i Campitello, som er den mindre kendte naboby til Canazei, men her er alt hvad du skal bruge supermarked, restauranter, afterski. Hotellet er beliggende 400 meter "Col Rodella"-liften. Værelserne er hyggeligt indrettet og følger bjergstilen med varme træmøbler. Fra hotellet kan du nyde den betagende udsigt over Dolomitterners bjergtoppe. Til opholdet er der en tilhørende halvpension, som består af en morgensmadsbuffet og til aften bliver der serveret forskellige nationale og internationale retter. For de mindste gæster vil der serveres mere klassiske børneretter. Hotellet byder på en masse faciliteter for hele familien. Efter dagens skiløb kan du slappe af i hotellets wellness-område finder du sauna, tyrkisk bad og minihydropool. Vær opmærksom på, at det koster 8 EUR pr. dag, at benytte wellness-området. Til børnene er der en børneklub hvor de kan hygge sig med spil og workshops. Hotel Diamant anbefales til venner og familier.

Hotel "Diamant Park", Canazei

Hotel Diamant er et hyggeligt familievenligt hotel. Her bor du i Campitello, som er den mindre kendte naboby til Canazei, men her er alt hvad du skal bruge supermarked, restauranter, afterski. Hotellet er beliggende 400 meter "Col Rodella"-liften. Værelserne er hyggeligt indrettet og følger bjergstilen med varme træmøbler. Fra hotellet kan du nyde den betagende udsigt over Dolomitterners bjergtoppe. Til opholdet er der en tilhørende halvpension, som består af en morgensmadsbuffet og til aften bliver der serveret forskellige nationale og Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.507
pr. person ved 2 pers.

Hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i nabobyen Campitello. I bor stadig tæt på byen og kan hurtig komme på ski med gondolliften, som bringer jer ud i Super Ski Dolomiti området. Hotellet har stor spa- og wellness afdeling med swimmingpool, sauna, jacuzzi, dampbad og mulighed for massagebehandlinger (wellness og massage mod egenbetaling). Der er desuden fitness rum. Restauranten Giglio Rosso byder på lokale italienske specialiteter, og der indgår såvel morgenbuffet som 3 retters aftensmad i prisen. Værelserne er forskellige, men indeholder alle bad, toilet, føntørrer, tv, telefon og safety boks. Et charmerende hotel til en fornuftig pris

Hotel "Rubino Deluxe", Canazei

Hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i nabobyen Campitello. I bor stadig tæt på byen og kan hurtig komme på ski med gondolliften, som bringer jer ud i Super Ski Dolomiti området. Hotellet har stor spa- og wellness afdeling med swimmingpool, sauna, jacuzzi, dampbad og mulighed for massagebehandlinger (wellness og massage mod egenbetaling). Der er desuden fitness rum. Restauranten Giglio Rosso byder på lokale italienske specialiteter, og der indgår såvel morgenbuffet som 3 retters aftensmad i prisen. Værelserne er forskellige Læs mere

28/01 2023
8 skidage
Kør-selv
Dobbeltværelse Classic
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.507
pr. person ved 2 pers.

Palace Residence er et stort lejlighedskompleks med 4- og 6-personers lejligheder. De er delt på 2 residenser som kaldes hhv. Palace Residens 1 og 2 og det er vigtigt at understrege de 2 residenser ikke ligger tæt op af hinanden. Lejlighederne er pæne og indrettet med synlige bjælker. Palace Residence udmærker sig ikke ved sin beliggenhed men ligger som det øverste punkt i Sestriere med en fantastisk udsigt. Priserne er fornuftige og stedet kan danne rammerne om en god skiferie med høj value for money. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension på hotellet.

Lejligheder "Palace Residence", Sestriere

Palace Residence er et stort lejlighedskompleks med 4- og 6-personers lejligheder. De er delt på 2 residenser som kaldes hhv. Palace Residens 1 og 2 og det er vigtigt at understrege de 2 residenser ikke ligger tæt op af hinanden. Lejlighederne er pæne og indrettet med synlige bjælker. Palace Residence udmærker sig ikke ved sin beliggenhed men ligger som det øverste punkt i Sestriere med en fantastisk udsigt. Priserne er fornuftige og stedet kan danne rammerne om en god skiferie Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.539
pr. person ved 4 pers.

04/02 2023
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.139
pr. person ved 4 pers.

Som navnet antyder så har disse lejligheder samme ejere som Grand Hotel Sestriere, ligger i samme bygning, men med egen indgang 100m fra hotellets indgang. At det er en og samme ejer giver nogle gode fordele når du booker Lejligheder Grand Hotel Sestriere. Hvis man ikke selv ønsker at lave mad i lejligheden, så kan man tilkøbe halvpension på hotellet for kun 20EUR pr person og dag, derudover så kan man til en god pris også benytte hotellets wellness faciliterer. Lejlighederne er 1-værelses lejligheder, så man sover i stuen, men til gengæld så har du et lækkert badeværelse med "jacuzzi" badekar, flot køkken samt balkon.

Lejligheder "Grand Hotel Sestriere", Sestriere

Som navnet antyder så har disse lejligheder samme ejere som Grand Hotel Sestriere, ligger i samme bygning, men med egen indgang 100m fra hotellets indgang. At det er en og samme ejer giver nogle gode fordele når du booker Lejligheder Grand Hotel Sestriere. Hvis man ikke selv ønsker at lave mad i lejligheden, så kan man tilkøbe halvpension på hotellet for kun 20EUR pr person og dag, derudover så kan man til en god pris også benytte hotellets wellness faciliterer Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 5.984
pr. person ved 4 pers.

04/02 2023
8 skidage
Kør-selv
1-værelses lejlighed - 4 personer
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 3.584
pr. person ved 4 pers.

Det første du møder når du kommer til Sestriere er Hotel Belvedere, derfor ligger hotellet også dejligt roligt i udkanten af byen. Hotellet er et af de charmerende og autentiske hoteller hvor alpestilen er holdt hele vejen igennem. Når skidagen eller byen kalder, så har hotellet egen gratis skibus der kører jer de 700 m til liften, og selvfølgelig også hjem igen når skidagen er omme. Hjemme på hotellet kan man så slænge sig i hotellets wellness med jacuzzi, sauna og dampbad. Har man lidt mere nergi der skal brændes af så kan man også benyttet fitnessrummet. I hotellets restaurant serveres der hver dag en god morgenmadsbuffet og til aften er lækker 3-retters menu inspireret af det lokale køkken. Om eftermiddagen fra kl. 16-17 kan man få varmen, da de hver dag holder Tea-Time med lidt at drikke. Værelserne fås i forskellige størrelser, men alle med tv, wifi, minibar, bad og toilet. Hop tilbage i tiden og nyd denne Italienske skønhed, Hotel Belvedere.

Hotel "Belvedere", Sestriere

Det første du møder når du kommer til Sestriere er Hotel Belvedere, derfor ligger hotellet også dejligt roligt i udkanten af byen. Hotellet er et af de charmerende og autentiske hoteller hvor alpestilen er holdt hele vejen igennem. Når skidagen eller byen kalder, så har hotellet egen gratis skibus der kører jer de 700 m til liften, og selvfølgelig også hjem igen når skidagen er omme. Hjemme på hotellet kan man så slænge sig i hotellets wellness med jacuzzi, sauna Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 8.037
pr. person ved 2 pers.

Grand Hotel Sestriere er som navnet antyder, et stort og rustikt hotel midt i Sestriere. Centrum af byen omkranser hotellet, og uanset hvor du vil hen i Sestriere kan du fra hotellet nå det ved at gå. Hotellet har flere værelsestyper og en stor lobby. Derudover har hotellet en god restaurant hvor maden er skøn. Og når I er på Grand Hotel Sestriere må man endelig ikke snyde sig selv for at booke bord i hotellets vinkælder "La Vineria del Colle" - enten til spisning eller vinsmagning - det er en fantastisk oplevelse. Maden i "Restaurant Central" består af en stor morgenmadsbuffet og aftensmaden er ligeledes en buffet bestående af et stort udvalg. Vær opmærksom på at hotellet om onsdagen holder Galla middag. Her sætter hotellet menuen, men det gør det skam ikke mindre godt. Hotelnavnet "Grand Hotel" forpligter naturligvis, og derfor har hotellet også en skøn spaafdeling, som du skal opleve på din ferie. Vær opmærksom på, at hotellet kræver extra betaling for brug af spa ( ca 20EUR pr. person/dag ) og adgang kun er tilladt for personer over 12 år. Velkommen til Grand Hotel i Sestriere.

Hotel "Grand Hotel Sestriere", Sestriere

Grand Hotel Sestriere er som navnet antyder, et stort og rustikt hotel midt i Sestriere. Centrum af byen omkranser hotellet, og uanset hvor du vil hen i Sestriere kan du fra hotellet nå det ved at gå. Hotellet har flere værelsestyper og en stor lobby. Derudover har hotellet en god restaurant hvor maden er skøn. Og når I er på Grand Hotel Sestriere må man endelig ikke snyde sig selv for at booke bord i hotellets vinkælder "La Vineria del Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.593
pr. person ved 2 pers.

Dette er hotel er beliggende i rolige flotte omgivelser med en fantastisk udsigt over Sauze d'Oulx. Derfor er du heller ikke lige ved pisten eller byen, men hotellet har egen shuttlebus som hver dag kører gæsterne til og fra ski/byen fra kl. 08.00 til midnat. Til hotellet er også en mindre sauna og en jacuzzi, ønsker man at benytte enten sauna eller jacuzzien så koster det 10EUR for 30 min. Hotellet har en hyggelige restaurant hvor der hver dag serveres en god morgenmadsbuffet og til aften en 4-retters menu. Efter en god aftensmad, så kan man slænge sig i hotellets bar. Hotellet værelser er indrettet i alpin stil med eget bad/toilet og alle værelser har balkon. Et rigtig godt standardhotel hvor du har alt hvad du skal bruge til en god skiferie.

Hotel "Park Hotel Gran Bosco", Sauze d´Oulx

Dette er hotel er beliggende i rolige flotte omgivelser med en fantastisk udsigt over Sauze d'Oulx. Derfor er du heller ikke lige ved pisten eller byen, men hotellet har egen shuttlebus som hver dag kører gæsterne til og fra ski/byen fra kl. 08.00 til midnat. Til hotellet er også en mindre sauna og en jacuzzi, ønsker man at benytte enten sauna eller jacuzzien så koster det 10EUR for 30 min. Hotellet har en hyggelige restaurant hvor der hver dag Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 7.793
pr. person ved 2 pers.

Hotel Bellevue er drevet af søskendeparret, Gabrielle og Federica, som står klar til at byde dig velkommen på dette stemningsfyldte bjerghotel i hjertet af Champoluc. Hotellet er beliggende 450 m fra skiliften Crest. Derudover har du byens butikker, restauranter og barer lige rundt om hjørnet. Alle værelser er hyggeligt indrettet i sten- og træmaterialer. De er udstyret med alt det nødvendige som badeværelse med bruser og hårtørrer, minibar, tv, samt trådløst internet. De fleste værelser har balkon med en skøn udsigt på Monte Rosa-gletcheren eller Ayas-dalen. Hotellets restaurant byder på halvpension bestående af lokale italienske retter. Til aftensmad kan du vælge mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter. Der er også et bredt udvalg af italienske vine. Morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet. Efter en lang dag på ski, kan du samle ny energi i hotellets biblioteket eller ved den hyggelige pejs i loungen. Hotellet har også et lille spa-område, hvor du mod betaling (8EUR pr. person), kan slappe af i saunaen eller jacuzzien. Hotellet har skiopbevaringsrum med varme, samt parkeringsplads.

Hotel "Bellevue Champoluc", Champoluc

Hotel Bellevue er drevet af søskendeparret, Gabrielle og Federica, som står klar til at byde dig velkommen på dette stemningsfyldte bjerghotel i hjertet af Champoluc. Hotellet er beliggende 450 m fra skiliften Crest. Derudover har du byens butikker, restauranter og barer lige rundt om hjørnet. Alle værelser er hyggeligt indrettet i sten- og træmaterialer. De er udstyret med alt det nødvendige som badeværelse med bruser og hårtørrer, minibar, tv, samt trådløst internet. De fleste værelser har balkon med en skøn Læs mere

04/02 2023
6 skidage
Fly fra København Kastrup
Dobbeltværelse
Inkl. liftkort 6 dage
DKK 9.393
pr. person ved 2 pers.

SKILINK

Find tilbud på skirejser