Profil af Ruby Rejser

Ruby Rejser
Europaplads 16
8000 Aarhus C
Ruby Rejser
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 206)
4,7 stjerner ud af 5 på Trustpilot (190 anmeldelser)


Velkommen til et helt unikt vinterprogram, noget lignende finder du ikke hos andre rejsearrangører.

Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du køre alpin eller langrend, vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Vi tilbyder fællesrejser til fjeldstuer eller storhytter kun med vores gæster. En fællesrejse er lig med uformelt samvær, hvor alle deles om opgaverne med madlavning samt lettere renhold, og hvor rammerne lægger op til endnu større personlige oplevelser - med og uden ski.

Individuelle ture har vi til mange steder, som du kun finder hos Ruby Rejser. Vi tilbyder gode hytter, rigtige fjeldstuer, flotte højfjeldshoteller eller enkle lejligheder.

Fjeldturene finder du kun hos Ruby Rejser. På ski og med rygsæk ud over vidderne kommer du i kontakt med et uberørt hvidt snelandskab. For de der mestrer at stå på ski uden for opkørte løjper, har Ruby Rejser vinterfjeldugen, der byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Singleferier på ski har vi gennem tiden udviklet til en meget givende oplevelse. Det gør, at disse ture bliver meget hurtigt udsolgt. Ferien byder på samvær med andre ligesindede i det omfang, man lyster. Ruby Rejser har ture for singler med og uden børn, og vi tilbyder i flere tilfælde børnerabat til enlige forældre.

På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Ruby Rejser

Grønt ikon: Ruby Rejser har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Ruby Rejser, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Norge
Fefor
Geilo
Gålå / Wadahl
Hafjell
Hemsedal
Høvringen / Rondane
Jotunheimen
Kvitfjell
Myrkdalen Fjellandsby, Voss
Mysuseter
Norefjell
Skeikampen / Austlid
Trysil
Venabu
Ål i Hallingdal / Skarslia


Nyheder fra Ruby Rejser