Profil af Ruby Rejser

Ruby Rejser
Europaplads 16
8000 Aarhus C
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 206)
4.5 stjerner ud af 5 på Trustpilot (338 anmeldelser)

Hos Ruby Rejser har vi skiferier for alle! Hvad end du rejser alene, med familien eller med vennerne, garanterer vi, at vi har skiferien, der passer til dine behov og ønsker.

Vores skieksperter er selv entusiastiske skiløbere, der har prøvet kræfter med lidt af hvert. Siden vores første skiferie løb af stablen i 1974, har vi besøgt et hav af skiresorts og -hoteller, suset ned ad et utal af pister, kørt med en lang række skilifter og nydt tusindvis af udsigter fra højtliggende langrendsspor. Har du spørgsmål omkring en skidestination, kan du derfor trygt henvende dig til os.

Ruby Rejser tilbyder mange forskellige typer skiferier såsom individuelle rejser, fællesrejser og singlerejser med eller uden børn.

På vores individuelle skirejser vægter vi den traditionelle norske fjeldhyttestemning meget højt. Vi har både mindre hytter, der garanterer autentisk fjeldhyttestemning, samt storhytter, der kan rumme hele familien og alle vennerne. Derudover tilbyder vi også skiferier på gode skihoteller til dem, der ønsker lidt mere luksus.

Vores fællesrejser bærer præg af sjove dage i sneen og hyggelige aftenstunder. På disse rejser er fællesskabet i højsædet med fælles madlavning og aktiviteter. Rejseformen er perfekt til personer, som rejser alene samt familier og vennegrupper, der godt kan lide at falde i snak med nye mennesker på deres ferie.

På vores singlerejser behøver du ikke at være single – konceptet lægger bare op til, at du rejser alene og er klar på en hyggelig og oplevelsesrig ferie med andre ligesindede. Har du børn kan du tage med på vores populære fællesrejse for singler med børn, der giver børnene gode muligheder for at lære andre børn at kende, mens du kan møde andre forældre.

Lige meget hvilken rejseform du vælger, kan du glæde dig til at opleve idylliske landskaber, mens du suser fra side til side ned af det sneklædte bjerg.


Ruby Rejser

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen