Profil af Ruby Rejser

Ruby Rejser
Europaplads 16
8000 Aarhus C
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 206)
4,7 stjerner ud af 5 på Trustpilot (190 anmeldelser)
Ruby Rejser
Velkommen til et helt unikt vinterprogram, noget lignende finder du ikke hos andre rejsearrangører.

Fællesrejser til fjeldstuer eller storhytter, kun med vore gæster, i et uformelt samvær hvor alle deles om opgaverne med madlavning samt lettere renhold, og hvor rammer og praktisk samvær lægger op til endnu større personlige oplevelser - med og uden ski.

Individuelle ture har vi til mange steder, som du kun finder hos Ruby Rejser, gode hytter, rigtige fjeldstuer, flotte højfjeldshoteller eller enkle lejligheder.

Fjeldturene finder du kun hos Ruby Rejser. På ski og med rygsæk ud over vidderne kommer du i kontakt med et uberørt hvidt snelandskab. For de der mestrer at stå på ski uden for opkørte løjper har Ruby Rejser vinterfjeldugen, der byder på en oplevelse ud over det sædvanlige.

Singleferie på ski, som vi gemmen lang tid har udviklet til en meget givende oplevelse, gør at disse ture bliver meget hurtigt udsolgt. Her er samværd med andre ligesindede i det omfang man lyster. Ruby Rejser har ture for singler med og uden børn og i år er tilbyder vi børnerabat til enlige forældre.

Norge:
Siden starten har vi afprøvet de fleste skirejsemål i Norge, og vi kan derfor med stor sikkerhed sige, at vi har udvalgt det bedste, som ”Vinter-Norge” kan tilbyde. Uanset om du vil bo i hytte, på højfjeldshotel eller på et af fællesrejsehotellerne, som vi selv driver, så er udvalget stort.

Østrig:
Det fantastiske Alpeland Østrig byder på mange skønne skirejsemål. Her har vi udvalgt hoteller, hytter og lejligheder med optimal beliggenhed. På flere af rejsemålene i Østrig er det Ruby Rejser selv, der råder over hele hotellet.

Langrend og alpint skiløb:
Hvor vi i Norge kan tilbyde både langrends- og alpinområder, så er vores østrigske rejsemål hovedsaligt tiltænkt alpine skiløbere. Der er dog gode langrendsmuligheder at finde på flere rejsemål - også i Østrig.

Med bus eller i egen bil:
På alle vores skiferier kan du selv stå for transporten. På udvalgte rejsemål har vi også bus hver uge i højsæsonen. Hos Ruby Rejser foregår bustransporten altid i moderne hvilebusser.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Ruby Rejser

Grønt ikon: Ruby Rejser har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Ruby Rejser, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Norge
Fefor
Geilo
Gålå / Wadahl
Hafjell
Hemsedal
Høvringen / Rondane
Jotunheimen
Kvitfjell
Myrkdalen Fjellandsby, Voss
Mysuseter
Putten Seter
Skeikampen / Austlid
Trysil
Venabu
Voss
Ål i Hallingdal / Skarslia
Østrig
Ischgl
Kappl
Sölden
Wildschönau


Nyheder fra Ruby Rejser