Profil af Slopetrotter

Slopetrotter
Vesterbrogade 149, 4.
1620 København V
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3329)
4.5 stjerner ud af 5 på Trustpilot (982 anmeldelser)

ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN SKIFERIE
Slopetrotter har en mission om at alle skal have råd til en skiferie. De har derfor et bredt udvalg af skirejser til Østrig, Frankrig og Italien, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd med lave priser.

Skiferien skal være til at betale, og det sørger Slopetrotter for ved at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af billige hoteller og lejligheder i Alperne.

EKSPERT I ITALIEN
Gennem mere end 15 år har Slopetrotter sendt skihungrende danskere til Alperne for at suse ned ad de velpræparerede pister og samtidig nyde de italienske og franske køkkener samt den stemningsfulde østrigske afterski.

Slopetrotter startede med at køre de første gæster med bus til Canazei i Italien i 2005, og siden har titusindvis af gæster fulgt efter til både Østrig, Frankrig og Italien. Canezei har fra starten været Slopetrotters højborg, med adskillige lejligheder og hoteller og en enorm viden om skiområdet og byen.

REJS MED SLOPETROTTER OG SÆT SKILØBET I FOKUS
Slopetrotter arrangerer skiferie for både jer som vil køre selv, flyve eller rejse med bus. De tilbyder ophold på både hoteller og i lejligheder, alt efter dit temperament.

Du kan dermed sammensætte din skiferie med Slopetrotter som det passer dig, og sætte skiløbet i centrum. De har takket være deres store erfaring udset sig de bedste lejligheder til prisen og har de skarpeste priser på liftkort.

MARKEDETS BILLIGSTE SKIREJSER
Hos Slopetrotter tilbyder de prisgaranti og skigaranti. Det indebærer, at hvis du finder en tilsvarende rejse til en lavere pris, matcher Slopetrotter prisen.

STÅ PÅ SKI I DE MEST POPULÆRE SKIOMRÅDER
Med Slopetrotter kan du stå billigt på ski i de bedste destinationer i Alperne. Eksempelvis arrangerer Slopetrotter rejser til Val Thorens, der flere år i træk er blevet kåret til verdens bedste skisportsområde.

Du kan også rejse med Slopetrotter til danskernes favoritdestinationer i Østrig som Wagrain, Saalbach-Hinterglemm og Schladming. Især Wagrain er et godt rejsemål til at stå på ski med børn, mens den klassiske østrigske afterski ikke er til at komme udenom i Bad Gastein, St. Anton og Ischgl.

I kan dermed komme billigt på ski i med Slopetrotter og de glæder sig til at tage imod dig i Alperne!

Slopetrotter

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen