Profil af Slopetrotter

Slopetrotter
Tøndergade 16, 4
1752 København V
Slopetrotter
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3329)
4,1 stjerner ud af 5 på Trustpilot (913 anmeldelser)

Søg skirejser hos Slopetrotter

ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN SKIFERIE
Slopetrotter har en mission om at alle skal have råd til en skiferie. De har derfor et bredt udvalg af skirejser til Østrig, Frankrig og Italien, hvor høj kvalitet og god service går hånd i hånd med lave priser.

Skiferien skal være til at betale, og det sørger Slopetrotter for ved at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af billige hoteller og lejligheder i Alperne.

EKSPERT I ITALIEN
Gennem mere end 15 år har Slopetrotter sendt skihungrende danskere til Alperne for at suse ned ad de velpræparerede pister og samtidig nyde de italienske og franske køkkener samt den stemningsfulde østrigske afterski.

Slopetrotter startede med at køre de første gæster med bus til Canazei i Italien i 2005, og siden har titusindvis af gæster fulgt efter til både Østrig, Frankrig og Italien. Canezei har fra starten været Slopetrotters højborg, med adskillige lejligheder og hoteller og en enorm viden om skiområdet og byen.

REJS MED SLOPETROTTER OG SÆT SKILØBET I FOKUS
Slopetrotter arrangerer skiferie for både jer som vil køre selv, flyve eller rejse med bus. De tilbyder ophold på både hoteller og i lejligheder, alt efter dit temperament.

Du kan dermed sammensætte din skiferie med Slopetrotter som det passer dig, og sætte skiløbet i centrum. De har takket være deres store erfaring udset sig de bedste lejligheder til prisen og har de skarpeste priser på liftkort.

MARKEDETS BILLIGSTE SKIREJSER
Hos Slopetrotter tilbyder de prisgaranti og skigaranti. Det indebærer, at hvis du finder en tilsvarende rejse til en lavere pris, matcher Slopetrotter prisen.

STÅ PÅ SKI I DE MEST POPULÆRE SKIOMRÅDER
Med Slopetrotter kan du stå billigt på ski i de bedste destinationer i Alperne. Eksempelvis arrangerer Slopetrotter rejser til Val Thorens, der flere år i træk er blevet kåret til verdens bedste skisportsområde.

Det er dog ikke det eneste sted i Frankrig, du kan komme på skiferie til, da de også tilbyder rejser til blandt andet Avoriaz, Les Arcs og en af danskernes favoritter – nemlig Alpe d’Huez.

Du kan også rejse med Slopetrotter til danskernes favoritdestinationer i Østrig som Wagrain, Saalbach-Hinterglemm og Schladming. Især Wagrain er et godt rejsemål til at stå på ski med børn, mens den klassiske østrigske afterski ikke er til at komme udenom i Bad Gastein, St. Anton og Ischgl.

TAG PÅ EN KORT TUR TIL ALPERNE
I nogle tilfælde er det ikke muligt at tage en hel uge ud af kalenderen for at stå på ski. Derfor kan du rejse med Slopetrotter til Alperne og stå på ski i 3-4 dage på en kort tur. De har et bugnende program med korte skirejser til nogle af Østrigs bedste skiområder. Flyv fra Kastrup eller Billund og land lige midt i alperne med i kort transfer til f.eks. Wagrain, Bad Gastein eller St. Anton.

TAG PÅ SKISAFARI I CANAZEI
På Slopetrotters Skisafari rejser du med din egen rygsæk og en gruppe på 12 personer. I står på ski i Dolomitternes kæmpestore skiområde, og overnatter et nyt sted hver aften, inden det dagen efter går løs i et nyt skiområde, der skal udforskes. I har en eller to guider med, der kender turen. I kan dermed sætte skiene på cruise control og nyde turen, uden at bekymre jer om, hvor I skal hen, og blot nyde de fantastiske omgivelser I kommer til.
Canazei

I kan dermed komme billigt på ski i med Slopetrotter og de glæder sig til at tage imod dig i Alperne!

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Slopetrotter

Grønt ikon: Slopetrotter har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Slopetrotter, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Les Arcs CPH BLL
Val Thorens CPH BLL
Italien
Canazei CPH BLL
Cervinia CPH
Champoluc CPH
Livigno CPH BLL
Passo Tonale CPH BLL
Sauze d´Oulx CPH
Sestriere CPH
Val Gardena
Østrig
Bad Gastein CPH BLL
Ischgl CPH BLL
Saalbach CPH BLL
Schladming CPH BLL
St. Anton CPH BLL
Sölden CPH BLL
Wagrain CPH BLL
Zell am See CPH BLL
Zell am Ziller CPH BLL
Zillertal


Nyheder fra Slopetrotter