Profil af Thinggaard

Thinggaard
Slettevang 7
2970 Hørsholm
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3308)
4.1 stjerner ud af 5 på Trustpilot (168 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos Thinggaard

Thinggaard er et af de ældste rejsebureauer i Danmark, men i dag er firmaet drevet af unge og innovative mennesker med stor passion for sneen.

År efter år sender Thinggaard Rejser glade skigæster afsted på skiferie rundt omkring i Europa. Vi har skirejser for en hver smag, om I er mest til skiløb hos vores naboer i Sverige og Norge, eller I er til alperne sydpå i Østrig og Frankrig. Uanset hvad I er til, har vi altid et bredt udvalg af indkvarteringer i alle prisklasser.

Vi driver selv 8 pensioner og hoteller i Østrig, fælles for dem alle er at de drives af danske værtspar, som alle lægger vægt på at skabe den charmerende østrigske stemning. I Saalbach driver vi central beliggende Pension Eder, hvor alle gæster tilbydes halvpension. I Westendorf driver vi 3 dejlige morgenmadspensioner, Pension Luise, Pension Klausnerhof og Sportpension Therese, alle med mulighed for tilkøb af aftensmad på et nærtliggende hotel. I St. Anton driver vi Chalet Haus Elfie som er en morgenmadspension, men med tekøkkener på alle værelser er det også mulighed for selv at gå i køkkenet. I Wagrain driver vi både morgenmadspension og lejligheder i de 2 huse som går under navnet Reiterhaus, samt halvpensionshotellet Grafenwirt.

I Norge og Sverige har vi blandt andet favoritter som Geilo, Hemsedal, Sälen og Beitostølen på programmet, og i Frankrig kan I prøve kræfter med 2 af de absolut største skiområder i Tignes og Val Thorens.

Med indkvarteringen på plads, er det kun transporten der mangler. Alle vores rejser kan bestilles med både bus og som kør selv, og går turen sydpå til alperne tilbyder vi også fly fra København.


Udvalgte skirejser fra Thinggaard

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie for dig. Thinggaards vært skaber hygge, opvarter og så deler han altid gerne ud af gode råd og erfaringer. Om det handler om afterski, hvor den bedste pist er eller bare lidt hyggesnak, så står han altid klar. En gåtur ned gennem byen byder på hyggelige restauranter, barer og butikker. Den livlige atmosfære og friske alpeluft skaber en helt fantastisk stemning. Det er dog ikke nødvendigt at søge spisesteder, da en velsmagende halvpension altid er inkluderet i et ophold på Pension Eder. Er du på udkig efter nyt skiudstyr eller skileje findes der flere forskellige muligheder. Den nærmeste ski udlejning er lige rundt om hjørnet og du slipper derfor for at traske langt med alt det lejede udstyr. HalvpensionHver morgen serveres en nærende, varieret og god morgenmads buffet, som gør dig klar til dagens udfordringer og oplevelser på pisten. Efter en veloverstået skidag i bjerglandskabet serveres en velsmagende middag. På ankomstdagen er det muligt at tilkøbe morgenmad ved tidlig ankomst. Prisen er 125 kr. pr. gæst og gratis for børn under 8 år. FaciliteterPension Eder har en hyggelige lille bar, som er et oplagt sted at nyde en kold eller varm forfriskning når skidagen lakker mod ende. Her kan du slappe af, spille spil og dele dagens oplevelser med venner, familie eller andre gæster. Skal de ømmes muskler plejes, så frygt ej, Pension Eder har en lille sauna. Der er gratis Wi-Fi i hele huset samt let tilgængelig skiopbevaring. ParkeringPrivat parkering på stedet er muligt. Reservation er nødvendigt grundet begrænset antal pladser og koster 350 kr. for 3 /4 overnatninger og 400 kr. for 7 overnatninger . Alternativt kan vi også anbefale indendørs parkering ved Parkhaus Zentrum eller Parkhaus Schattberg, som bestilles separat til udbyders pris. Sommer på Pension EderVores dejlige pension kan også besøges om sommeren. Her drives pensionen af en dansk vært og der er inkluderet morgenmad i opholdet.

Pension Eder, Saalbach

Velkommen til Pension EderMidt i den sprudlende gågade i Saalbach finder du Thinggaards dejlige Pension Eder. Med sin perfekte placering centralt i byen tager det blot et par minutter at komme til pisten og lifterne. Omgivet af det smukke bjerglandskab, der nærmest omfavner byen, inviterer Pension Eder til et ophold med østrigsk charme og skiløb i højsædet. Til dagligt drives Pension Eder af en dansk vært, som sørger for at skabe rammerne for en helt igennem god og stemningsfyldt ferie Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.) "Bernkogel nr. 12, 30"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 99
pr. person ved 3 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.) "Bernkogel nr. 12, 30"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 99
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) "Kohlmais u. balkon"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 149
pr. person ved 2 pers.

Omgivet af smuk natur og med kun 300 meter til centrum, byder vi velkommen til det moderne og 4-stjernede Hotel Herzblut, hvor kvalitet og service er i højsædet. Hotellet indbyder til en dejlig skiferie i Saalbach. Fra hotellet er der 300 meter til centrum, hvor flere af de store lifter som Schattberg, Bernkogel og Kohlmais findes. Lifterne i centrum bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt, for den øvede skiløber, at stå på ski til hotellet. Opholdet på Hotel Herzblut inkluderer halvpension, bestående af morgenmadsbuffet og aftensmad, der servers som buffet i hotellets restaurant. På Hotel Herzblut kan du slappe af efter en aktiv dag i sneen med drinks i hotellets bar, slappe af i hotellets lounge eller lade dig forkæle i hotellets flotte wellness-afdeling med 3 forskellige saunaer, dampbad, spa og afslapningsområde. Er der stadig energi tilbage efter en dag på pisten, kan tiden også tilbringes i hotellets fitnessrum, hvor der både er maskiner og håndvægte. Hotel Herzblut tilbyder et stort konferencerum, som er optimalt til dig der skal afsted som en større gruppe, hvor I ønsker at mødes løbende under skiferie i ro og fred. Efter endt dag på pisterne kan ski og støvler opbevares trygt i hotellets skikælder. Skikælderen indeholder støvlevarmere, således at støvlerne er varme og klare til næste dag. På hotellet er det også muligt at stille bagage, samt at klæde om for at tage en dag ned ad pisterne inden check-in. Hotel Herzblut tilbyder meget mere end blot en seng og er perfekt til ferien, hvor ikke alle skal ned ad pisterne. Der er gratis WiFi på hele hotellet, samt gratis parkering.  

Hotel Herzblut, Saalbach

Omgivet af smuk natur og med kun 300 meter til centrum, byder vi velkommen til det moderne og 4-stjernede Hotel Herzblut, hvor kvalitet og service er i højsædet. Hotellet indbyder til en dejlig skiferie i Saalbach. Fra hotellet er der 300 meter til centrum, hvor flere af de store lifter som Schattberg, Bernkogel og Kohlmais findes. Lifterne i centrum bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (4 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 149
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Tripleværelse (3 pers.) "Bathtup"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 199
pr. person ved 3 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 249
pr. person ved 2 pers.

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt, for den øvede skiløber, at stå på ski til hotellet. Inklusiv halv-pension og wellnessOpholdet på Hotel Bärenbachhof inkluderer halvpension, bestående af morgenmadsbuffet og middag i hotellets restaurant. Menuen består af forskellige muligheder, udvalgt af køkkenchefen, hvilket giver dig muligheden for selv at sammensætte din fortrukne menu. Hotel Bärenbachhof drives af Thinggaards danske værtspar, som modtager dig med store smil og åbne arme når I ankommer. Værtsparret skaber en hyggelig atmosfære og står klar med gode råd, tips og tricks til din ferie, samt en hyggelig samtale efter endt dag på ski. Om eftermiddagen, kan der slappes af i hotellets wellness-afdeling, som indeholder 2 forskellige saunaer, samt et dampbad. Dagens oplevelser og erindringer kan deles over en kold øl i hotellets hyggelige bar. På Hotel Bärenbachhof, bor du tæt på Saalbachs livlige centrum, i dejlige og rummelige værelser, du spiser godt i hotellets restaurant, hviler dig i wellness-området, og deler dagens oplevelser over et spil og en øl i baren. På hotellet er det også muligt at stille bagage, samt at klæde om for at tage en dag ned ad pisterne inden check-in. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet, samt gratis parkering.

Hotel Bärenbachhof, Saalbach

Fantastisk beliggenhed i Saalbach! Det traditionelt 3-stjernede Hotel Bärenbachhof ligger i smukke omgivelser et par minutters gang fra lift og centrum af Saalbach. Hotellet er renoveret, men byder stadig på klassisk Østrigsk charme, og store og hyggelige værelser. På Bärenbachhof er servicen i højsædet og atmosfæren er i top. Fra hotellet er der 300 meter til Schattbergliften, som bringer dig op på nogle rigtig lækre pister, som giver dig adgang til hele Skicircus. I de rette vejrforhold er det muligt Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Tripleværelse (3 pers.) "Uden balkon"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 249
pr. person ved 3 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (4 pers.) "2 værelser"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 249
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) "med balkon"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 299
pr. person ved 2 pers.

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker. Herfra skal den lille å blot krydses for at nå til en af hovedlifterne. Grafenberg, som har forbindelse til G-link, der kan bringe jer til et andet bjerg. Foretrækker i skibussen eller trænger blot til at skåne de ømme ben, så kan i benytte den gratis skibus. Den har holdeplads foran huset og kan let bringe jer direkte til skisportsstedet hovedliften. Reiterhaus huset tilbyder også lejligheder. MorgenmadEt ophold på Pension Reiterhaus er altid inkluderet morgenmad. Hver morgen vil i starten jeres dag med en velsmagende morgenmadsbuffet, serveret i morgenrestauranten. Det er muligt at tilkøbe aftensmad. FaciliteterPension Reiterhaus har en hyggelige opholdsstue, som hver dag er tilgængelig for alle gæster. Det er bestemt et oplagt sted at mødes efter en god skidag hvad end man rejser et par stykker eller som en større gruppe. Der findes skirum i huset og gratis WiFi. ParkeringPrivat parkering er muligt i nærheden af huset. Reservation er nødvendigt og koster 40 kr. pr. dag. AftensmadVi tilbyder alle vores gæster at kunne tilkøbe aftensmad på vores søsterhotel. Grafenwirt, som heldigvis ligger lige rundt om hjørnet. Tilkøbet er fleksibelt, da det er muligt at vælge fra 3-7 dages middag. Her vil i få serveret en udsøgt 3-retters menu.

Pension Reiterhaus, Wagrain

Velkommen til Pension ReiterhausThinggaards hyggelige lille Bed & Breakfast Reiterhaus i Wagrain drives af et dansk værtspar. De er behjælpelige under hele jeres ophold og så deler de altid gerne ud af gode råd til skiområdet, barer og hvor de bedste restauranter findes. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor et lille torv med den ikoniske snemand, der år efter år smilende byer alle skigæster velkommen. Indenfor en 5 minutters gåtur findes supermarkeder, caféer, restauranter og forskellige butikker Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 149
pr. person ved 2 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
2 x Dobbeltværelser (2 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 149
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
2 x Dobbeltværelser (2 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 199
pr. person ved 3 pers.

Vi er stolte over at kunne præsentere Thinggaards Apartment Reiterhaus i Wagrain. Vi råder over hele huset og vores danske værtspar vil være behjælpelige under hele jeres ophold. De har stort kendskab til området og er altid klar med gode råd, hvad end det handler om skiområdet, afterskisteder eller hyggelige restauranter. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor den ikoniske snemand og ud til det lille torv. Der findes både, indkøbsmuligheder, barer, caféer og restauranter tæt på. Der er omkring 5 minutters gang til hovedliften Grafenberg, som tager jer op til det store skiområde. Vil I hellere med skibussen, holder den lige udenfor døren, og tager jer uden stop direkte til liften. Hvis I ønsker en hyggelig lejlighed indrettet i hyggelig østrigsk stil, med en central placering og til yderst fornuftige priser, så er Thinggaard Apartment Reiterhaus helt sikkert noget for jer. Ved indkvartering i Apartment Reiterhaus kan du tilkøbe morgenmad og denne spises i Pension Reiterhaus. Vil I helst slippe for at tage stilling til aftensmaden hver dag, har I mulighed for at tilkøbe aftensmad for hele opholdet, på vores nabohotel Thinggaard Hotel Grafenwirt.

Apartment Reiterhaus, Wagrain

Vi er stolte over at kunne præsentere Thinggaards Apartment Reiterhaus i Wagrain. Vi råder over hele huset og vores danske værtspar vil være behjælpelige under hele jeres ophold. De har stort kendskab til området og er altid klar med gode råd, hvad end det handler om skiområdet, afterskisteder eller hyggelige restauranter. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor den ikoniske snemand og ud til det lille torv. Der findes både, indkøbsmuligheder, barer, caféer og restauranter tæt på. Der Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x 3-vær. lejlighed (4 pers.) "Terrasse" (E)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 199
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x 3-vær. lejlighed (4 pers.) "Terrasse" (E)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 249
pr. person ved 3 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x 3-vær. lejlighed (4 pers.) "Terrasse" (E)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 349
pr. person ved 2 pers.

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på udkig efter nyt skiudstyr eller skileje skal i blot kun om hjørnet, hvor i finder den nærmeste butik. Er benene ømme kan i hoppe på den gratis skibus, som har holdeplads blot 50 m fra hotellet. Vores danske værtspar glæder sig til at byde jer velkommen på traditionsrige Hotel Grafenwirt. HalvpensionHver morgen starter i dagen med en variete og god morgenbuffet, som giver jer kræfter til at spendere dagen i skiterrænet. Efter en god skidag serveres en smagfuld middag på hotellet. FaciliteterHotel Grafenwirt har sin egen bar, som byder både gæster og forbi passende ind til en forfriskning. Her kan i med fordel dele dagens skioplevelser med hinanden eller andre rejsende i en stemningsfyldt og afslappet atmosfære. ParkeringGratis parkering på stedet. Hotel Grafenwirts historieHotellet har en lang og spændende historisk baggrund. For længe siden, helt tilbage i den sene middelalder stod i Wagrain en borg på Burghügel, som ligger bad ved hotellet. Denne borg tilhørte Greven af Goldegg og tjente ham som en jagthytte. Herfra førte en underjordisk passage ned til Grafenwirt, som blev benyttet som en sikker passage for indbyggerne. Efter ødelæggelsen i 1322 skiftede Grafenwirt ofte ejer, men blev dog altid drevet som gæstehus. Husets bedrift som bar nævnes historisk set for første gang tilbage i 1587. Sidenhen har flere traditionsrige ejere drevet det lille hus i ægte østrigsk ånd. Det har gjort at det gæstfri hotel den dag i dag stadig omfavner dets lange historie og traditioner.

Hotel Grafenwirt, Wagrain

Velkommen til Hotel GrafenwirtThinggaards 3-stjernet Hotel Grafenwirt i Wagrain inviterer til et gæstfrit ophold i traditionelle og historiske omgivelser. Med sin gode og rolige placering når du både pisten og Grafenberg liften på kun 10 minutter. Omgivet af caféer, restauranter og barer mærker man hurtigt den indbydende og hyggelige stemning som byen oser af. I behøver dog ikke tænke på hvor i skal spise om aftenen, da en lækker 3-retters menu er inkluderet i jeres ophold. Hvis i er på Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) - mulighed for ekstra opredning
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 299
pr. person ved 2 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
2 x Dobbeltværelser (2 pers.) - mulighed for ekstra opredning
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 349
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
2 x Dobbeltværelser (2 pers.) - mulighed for ekstra opredning
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 365
pr. person ved 3 pers.

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller mod Jochberg. Hvis du tager bussen mod Kitzbühel går bussen ca. hver halve time. Til Jochberg kører bussen fire gange i timen og herfra snupper du gondolen op på toppen, hvorfra du kan stå på ski rundt i hele området. Den ekstravagante by Kitzbühel tilbyder en bred vifte af eksklusive butikker, udsøgte spisesteder og tilbyder til massevis af arrangementer. Det er dog ikke nødvendigt at søge efter middagsmuligheder, da halvpension er inkluderet i dit ophold. Hotel Alpenhof danner rammerne for den perfekte skiferie for hele familien. HalvpensionHver morgen starter du dagen med en god og varieret morgenbuffet, som giver dig energien til at tilbringe din dag i skiområdet. Efter en dejlig dag på pisterne serverer vores dygtige kok, en velsmagende 3-retters menu. Menuen består af forskellige alternativer, nøje valgt af kokken. Dette giver dig muligheden for at kombinere din egen foretrukne middag. FaciliteterVores bar inviterer dig til en lækker forfriskning efter din skidag i hyggelige omgivelser enten indenfor eller på vores dejlige terrasse. Her kan du dele dagens skioplevelser med rejsepartnere og andre gæster i en afslappet atmosfære. Indkvarteringen tilbyder skiopbevaring og WiFi er tilgængeligt på fællesområderne og er uden beregning. Wellness-områdeHotel Alpenhof tilbyder et hyggeligt wellness-område, som alle vores gæster er velkomne til at nyde gratis. Sauna, dampbad og spa er den perfekte måde at afslutte en aktiv dag på skiløb. ParkeringDer er gratis privat parkering på stedet.

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 199
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 249
pr. person ved 3 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) "Mountain view"
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 299
pr. person ved 2 pers.

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har taget alle kræfterne fra jer, så anbefaler vi gerne den hyggelig gåtur til centrum. Sportpension Therese er af ældre dato med hjemlig og nærværende stemning, der i årevis har dannet rammerne for gode skiferie ophold for vores gæster. Til dagligt drives Sportpension Therese af et danskværtspar, som bor i huset under hele sæsonen. De er derfor altid lette at fange hvad end der måtte være brug for hjælpe, spørg eller blot en hyggesnak. Vores værtspar gør altid en dyd ud af personlig og nærværende gæstfrihed og så deler de altid gerne ude af gode tips og tricks om byen og skiområdet. Vi glæder os til at byde jer hjerteligt velkommen på Sportpension Therese. MorgenmadUnder jeres ophold på Sportpension Therese får i hvad dag serveret morgenmadsbuffet. Det er vigtigt at starte dagen godt og derfor sørger vores værtspar for en velsmagende og god morgenmad, som serveres i morgenstuen. Det er muligt at tilkøbe aftensmad. Se venligst nedenfor for yderligere information. Det er muligt at tilkøbe morgenmad på ankomstdagen for 100 kr. pr person. FaciliteterPensionen har et hyggeligt fællesområde, som kan tilgås hele dagen. Her er der rig mulighed for at slappe af, spille spil og dele dagens ski oplevelser med rejsepartnere eller husets andre gæster. Hvis i rejser flere familier sammen eller en stor gruppe venner er dette bestemt et oplagt sted at mødes i slutningen af dagen. Gratis WiFi er tilgængeligt i fællesområderne og skirum findes i kælderen. ParkeringDer er privat parkering på stedet. Grundet begrænset parkeringsplads, beder vi venligst vores gæster om at parkere passende for at sikre plads til så mange som muligt. AftensmadVi tilbyder fleksible middagsmuligheder på et hotel i nærheden, som heldigvis kun ligger en 2-minytters gårdtur herfra. Her vil restaurant Bichlingerhof servere jer en lækker 3-retters menu. Bemærk venligst tillæg på 150 kr. Juleaften og Nytårsaften. Priser for tilkøb af aftensmad: Voksen:7 dage – 1. 750 kr. 6 dage – 1. 500 kr. 4 dage – 1. 200 kr. 3 dage – 900 kr. Børn (u. 10 år):7 dage – 850 kr. 6 dage – 700 kr. 4 dage – 550 kr. 3 dage – 400 kr.  

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x 2-vær. lejlighed (4 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 399
pr. person ved 4 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) - mulighed for ekstra opredning
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 449
pr. person ved 2 pers.

01/06 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.) - mulighed for ekstra opredning
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 449
pr. person ved 3 pers.

Thinggaard

Find tilbud på skirejser