Profil af Thinggaard

Thinggaard
Herlev Hovedgade 15 B
2730 Herlev
Tlf.: 70 10 00 10
Thinggaard
Thinggaard Rejser byder velkommen til 2017/2018 med et omfattende skiprogram i Østrig, Norge, Italien, Frankrig og nu også Sverige!

Thinggaard er rejsebureauet for både den kræsne skiløber og nybegynderen.
Thinggaard er det ældeste rejsebureau i Danmark, men i dag er firmaet drevet af unge og innovative mennesker med stor passion for sneen. Alle de ansatte har haft sæsoner rundt om i Alperne. Vi ved, hvad der er godt skiløb, og vi ved, hvad der er med til at gøre en skiferie til den bedste ferie om året.

Hvis du skal på skiskole for at slå dine første sving, eller om du skal ud med en bjergguide og opleve puddersne, så har vi skisportsstedet og rådgivningen til dig.

Vi har netop åbnet vores 2. egen morgenmadspension i Westendorf. Westendorf er ikke så kendt på det danske marked, men det vil vi lave om på. Kombinationen af et af Østrigs største skisportsted med over 270 km. pister og en hyggelig pension, er både Sportspension Therese og Pension Klausnerhof begge perfekte udgangspunkter for at holde sin ferie. Derudover er Pension Alpenrose i Maria Alm en af vores mest populære valg sidste sæson. Vi har endnu engang ansat et fantastisk dansk personale, som vil gøre det bedste for at servicere vores gæster.
I Østrig har vi hele 5 af de bedste destinationer: Ski og afterskimekkaet Saalbach, med vores egen centralt beliggende Pension Helvetia, klassikeren Zell am See med vores egne gode lejligheder i Appartment Anton Wallner, Bad Gastein hvor vi igen i år kan byde velkommen i Landhaus St. Georg, Maria Alm og Westendorf.

I Norge er vi igen i år i Geilo, Beitostølen, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Trysil. Vores nye skud på stammen er Sälen i Sverige, som er et fantastisk udgangspunkt for den første skiferie.

I Frankrig tilbyder vi de absolut top destinationer: Val Thorens, Tignes, Les Deux Alpes, Chamonix, Val d’Isère og La Toussuire.

I Italien glæder vi også endnu engang til at byde velkommen i Livigno.

Bil, bus eller fly? Du vælger selv, om du vil køre i vores luksusbusser, flyve eller køre selv.

Har du spørgsmål til vore skirejser, så giv os et kald på 70 10 00 10 hvor vores salgskonsulenter sidder klar til at hjælpe. På www.thinggaard.dk kan du læse mere og bestille online.

Søg skirejser hos ThinggaardRejsemål og transportformer som tilbydes af Thinggaard

Grønt ikon: Thinggaard har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Thinggaard, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Chamonix
Tignes
Val Thorens
Italien
Livigno
Norge
Beitostølen
Geilo
Hafjell
Hemsedal
Kvitfjell
Trysil
Sverige
Idre Fjäll
Sälen
Østrig
Bad Gastein
Fieberbrunn
Saalbach CPH
St. Anton
Wagrain
Westendorf CPH
Zell am See
Zell am Ziller


Nyheder fra Thinggaard