Profil af Thinggaard

Thinggaard
Slettevang 7
2970 Hørsholm
Thinggaard
3,9 stjerner ud af 5 på Trustpilot (132 anmeldelser)


Thinggaard er et af de ældste rejsebureauer i Danmark, men i dag er firmaet drevet af unge og innovative mennesker med stor passion for sneen.

År efter år sender Thinggaard Rejser glade skigæster afsted på skiferie rundt omkring i Europa. Vi har skirejser for en hver smag, om I er mest til skiløb hos vores naboer i Sverige og Norge, eller I er til alperne sydpå i Østrig og Frankrig. Uanset hvad I er til, har vi altid et bredt udvalg af indkvarteringer i alle prisklasser.

Vi driver selv 8 pensioner og hoteller i Østrig, fælles for dem alle er at de drives af danske værtspar, som alle lægger vægt på at skabe den charmerende østrigske stemning. I Saalbach driver vi central beliggende Pension Eder, hvor alle gæster tilbydes halvpension. I Westendorf driver vi 3 dejlige morgenmadspensioner, Pension Luise, Pension Klausnerhof og Sportpension Therese, alle med mulighed for tilkøb af aftensmad på et nærtliggende hotel. I St. Anton driver vi Chalet Haus Elfie som er en morgenmadspension, men med tekøkkener på alle værelser er det også mulighed for selv at gå i køkkenet. I Wagrain driver vi både morgenmadspension og lejligheder i de 2 huse som går under navnet Reiterhaus, samt halvpensionshotellet Grafenwirt.

I Norge og Sverige har vi blandt andet favoritter som Geilo, Hemsedal, Sälen og Beitostølen på programmet, og i Frankrig kan I prøve kræfter med 2 af de absolut største skiområder i Tignes og Val Thorens.

Med indkvarteringen på plads, er det kun transporten der mangler. Alle vores rejser kan bestilles med både bus og som kør selv, og går turen sydpå til alperne tilbyder vi også fly fra København.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Thinggaard

Grønt ikon: Thinggaard har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Thinggaard, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Frankrig
Tignes
Val Thorens
Italien
Livigno
Norge
Beitostølen
Geilo
Hemsedal
Trysil
Sverige
Idre Fjäll
Sälen
Østrig
Bad Gastein
Bad Kleinkirchheim
Kitzbühel / Kirchberg
Saalbach
St. Anton
Wagrain
Westendorf
Zell am See