Profil af Thinggaard

Thinggaard
Hovedgaden 26-28
2970 Hørsholm
Medlem af Rejsegarantifonden (Nr. 3308)
4.1 stjerner ud af 5 på Trustpilot (168 anmeldelser)

Søg efter skirejse hos Thinggaard

Thinggaard er et af de ældste rejsebureauer i Danmark, men i dag er firmaet drevet af unge og innovative mennesker med stor passion for sneen.

År efter år sender Thinggaard Rejser glade skigæster afsted på skiferie rundt omkring i Europa. Vi har skirejser for en hver smag, om I er mest til skiløb hos vores naboer i Sverige og Norge, eller I er til alperne sydpå i Østrig og Frankrig. Uanset hvad I er til, har vi altid et bredt udvalg af indkvarteringer i alle prisklasser.

Vi driver selv 8 pensioner og hoteller i Østrig, fælles for dem alle er at de drives af danske værtspar, som alle lægger vægt på at skabe den charmerende østrigske stemning. I Saalbach driver vi central beliggende Pension Eder, hvor alle gæster tilbydes halvpension. I Westendorf driver vi 3 dejlige morgenmadspensioner, Pension Luise, Pension Klausnerhof og Sportpension Therese, alle med mulighed for tilkøb af aftensmad på et nærtliggende hotel. I St. Anton driver vi Chalet Haus Elfie som er en morgenmadspension, men med tekøkkener på alle værelser er det også mulighed for selv at gå i køkkenet. I Wagrain driver vi både morgenmadspension og lejligheder i de 2 huse som går under navnet Reiterhaus, samt halvpensionshotellet Grafenwirt.

I Norge og Sverige har vi blandt andet favoritter som Geilo, Hemsedal, Sälen og Beitostølen på programmet, og i Frankrig kan I prøve kræfter med 2 af de absolut største skiområder i Tignes og Val Thorens.

Med indkvarteringen på plads, er det kun transporten der mangler. Alle vores rejser kan bestilles med både bus og som kør selv, og går turen sydpå til alperne tilbyder vi også fly fra København.


Udvalgte skirejser fra Thinggaard

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller mod Jochberg. Hvis du tager bussen mod Kitzbühel går bussen ca. hver halve time. Til Jochberg kører bussen fire gange i timen og herfra snupper du gondolen op på toppen, hvorfra du kan stå på ski rundt i hele området. Den ekstravagante by Kitzbühel tilbyder en bred vifte af eksklusive butikker, udsøgte spisesteder og tilbyder til massevis af arrangementer. Det er dog ikke nødvendigt at søge efter middagsmuligheder, da halvpension er inkluderet i dit ophold. Hotel Alpenhof danner rammerne for den perfekte skiferie for hele familien. HalvpensionHver morgen starter du dagen med en god og varieret morgenbuffet, som giver dig energien til at tilbringe din dag i skiområdet. Efter en dejlig dag på pisterne serverer vores dygtige kok, en velsmagende 3-retters menu. Menuen består af forskellige alternativer, nøje valgt af kokken. Dette giver dig muligheden for at kombinere din egen foretrukne middag. FaciliteterVores bar inviterer dig til en lækker forfriskning efter din skidag i hyggelige omgivelser enten indenfor eller på vores dejlige terrasse. Her kan du dele dagens skioplevelser med rejsepartnere og andre gæster i en afslappet atmosfære. Indkvarteringen tilbyder skiopbevaring og WiFi er tilgængeligt på fællesområderne og er uden beregning. Wellness-områdeHotel Alpenhof tilbyder et hyggeligt wellness-område, som alle vores gæster er velkomne til at nyde gratis. Sauna, dampbad og spa er den perfekte måde at afslutte en aktiv dag på skiløb. ParkeringDer er gratis privat parkering på stedet.

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

29/09 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 649
pr. person ved 4 pers.

29/09 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Familieværelse (5 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 749
pr. person ved 3 pers.

29/09 2023
3 skidage
Kør-selv
1 x Dobbeltværelser (2 pers.)
Inkl. liftkort 2 dage
DKK 799
pr. person ved 2 pers.

Thinggaard

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen