Profil af Fokus Rejser

Fokus Rejser
Skolegade 2B
2500 Valby
Fokus Rejser


Fokus Rejser/Stjerne Sne har i mere end 30 år arrangeret skirejser til Ischgl & Kappl i Paznauntal i Tirol.

Der findes mange skisportssteder i verden, men Kappl/Ischgl giver efter manges mening noget af den bedste skicocktail der findes.

Kappl er den hyggelige familieby med gode børnefaciliteter og et rimeligt prisniveau. Her bor størstedelen af vore gæster. Her er et godt skiområde for begyndere og folk, der har prøvet det før. I Ischgl, der ligger kun 6 km fra Kappl findes noget af Østrigs bedste skiløb. Her er alt lige fra Off Pist over sorte og røde til begynderbakker. Bylivet vil være noget andet i 2021/2022 end man kendte "fra de gode gamle dage" hvor der blev "fyrret" godt op under afterski på diverse steder i byen fra kl. ca 16.30 til kl. 19.00 på bl.a. Kitzloch-Nikis -Stadl m.fl. Der vil være masser hygge og god stemning men alt på en ny og anderledes måde som vi ser frem til i den kommende sæson. Restauranter finde i en hver prisklasse lige fra billige Pizza/Durum-steder til 5. stjernede luksus restauranter på bl.a. hotel Royal mfl. Det helt store plus ved Ischgl er byernes høje beliggenhed som giver 100 % snesikkerhed gennem hele sæsonen.

Vi arrangerer rejser med bus-fly og kør-selv fra Jul til Påske. Vi tilbyder dansk rejseleder service i begge byer, pistevisning og udflugter, og vi har hoteller og lejligheder med den bedste beliggenhed, men husk at bestille tidligt for at få det største udvalg.

Rejsemål og transportformer som tilbydes af Fokus Rejser

Grønt ikon: Fokus Rejser har rejser til destination i databasen. Klik på ikonet for at se dem.
Blåt ikon: Destinationen tilbydes af Fokus Rejser, men der er i øjeblikket ikke rejser i databasen.

Italien
Cortina d´Ampezzo
Gressoney
Pozza di Fassa
Schweiz
Arosa / Lenzerheide
Davos
Østrig
Ischgl
Kappl
See