Airhole

Airhole er stiftet af to professionelle snowboardere (Kale Stephens og Chris Brown), som simpelthen ikke mente at de ansigtsmasker, der fandtes på markedet, var gode nok. Netop derfor kan du være sikker på, at når du køber et produkt fra Airhole, så er kvalitet, anvendelighed og design helt i top. Airhole er således vores bedste bud, når du skal have en halsedisse (Airtube), en balaclava (Balaclava) eller en ansigtsmaske (Facemask) af højeste kaliber. I udvalget finder du alt fra produkter i de klassiske materialer som polyester til de luxuriøse varianter i cashmere og merinould og de super tekniske halsedisser og balaclavaer med vandtætte og åndbare membraner. Alle produkter har et lufthul, som især er det, der adskiller dem fra alle andre mærker. Airholes lufthul giver dig mulighed for at trække vejret helt frit uden opbygning af kondens, selv når du arbejder allerhårdest i sneen. Der er produkter til alt slags vejr, i alle tænkelige farver og designs, så du altid kan holde dig tør, varm og velklædt, når du skal ud og køre på ski eller snowboard.Airhole – tekniske ansigtsmasker til skiløb

Siden 2006 har det canadiske brand Airhole designet og produceret ansigtsmasker og balaclavaer med én mission: At forsvare eventyrer fra elementerne. Det handler altså for Airhole om at beskytte alle dem, som trodser de barske vejr i bjergene, og de er da også blevet enormt populære blandt skiløbere verden over. Airhole blev startet af de to professionelle snowboardere Chris Brown og Kale Stephens som jagtede ansigtsmasker, balaclavaer og halsedisser som teknisk kunne leve op til den aktive livsstil i kolde temperature. Det fandt de ved at udvikle Airhole efter mange forsøg med forskellige materialer, størrelser og teknikker. Sådan kom deres ikoniske Airhole Breath Hole til. 

Åndbare ansigtsmasker fra Airhole

Airhole Breath Hole er i sig selv en uhyre simpel teknologi, men en teknologi der gør en kæmpe forskel, når det kommer til ansigtsmasker, halsedisser og balaclavaer. Airholes teknologi bygger på, at alle deres produkter har et ovalt hul ud for munden. Hullet gør, at skiløbere kan trække vejret frit og uden at der i balaclavaen eller ansigtsmasken opbygger sig kondens. Derved undgår man at det lag, som egentlig skulle holde på varmen, bliver fugtigt og koldt, når man trækker vejret, mens man er aktiv på bjerget. Airhole producerer ansigtsmasker, balaclaver og halsedisser i forskellige størrelser, så alle skiløbere kan finde en, som passer netop dem. Enkelte findes i onesize. 

Smarte og funktionelle balaclavaer 

Airhole er både kendt for deres vilde og smarte designs så vel som gode materialer. På designfronten, så findes både deres balaclavaer og halsedisser i alverdens farver og designs. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når man skal vælge hvilket design, man gerne vil have på sit Airhole produkt. Uanset om man er til en neutral sort, en camouflage eller vilde motiver som skeletter og tigere, så er det Airhole, man skal kigge efter. De sjove og vilde designs gør også Airholes masker særligt populære blandt børn og unge. 

Tykke og tynde ansigtsmasker til ski

Airhole laver deres produkter i forskellige materialer, så det er muligt at vælge den balaclava eller halsedisse, der passer til det vejr, der er den pågældende dag. Er det en af de helt kolde dage, hvor man nærmest har taget alt sit skitøj på, så findes der Airhole Airhood Packable Insulated, som er en vatteret og isoleret balaclava, som kan holde selv den værste kulde ude. Til de dage, som stadig er rigtig kolde kan vi anbefale Airholes 2-lags modeller. Disse ansigtsmasker har en indlagt membran mellem lagene, som giver stoffet et vandsøjletryk på op til 10.000mm, hvilket svarer til de samme krav, der stilles til skitøj. Dermed er du garanteret, at der ikke kommer hverken vind eller vand igennem. I langt de fleste tilfælde vil det være udmærket med Airhole masker og halsedisser i tyndere stof. Afhængig af, hvad man er til, kan man vælge mellem microfleece, merinould og drylite polyester og lycra. 

Airhole ansigtsmaske og balaclava til god pris

Uanset om du er til halsedisse, balaclava eller ansigtsmaske fra Airhole, så finder du et stort udvalg hos Skisport. Her får du altid prisgaranti og dermed markedets bedste pris på alle Airhole produkter. 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti