Summer Sale: Tusindvis af produkter nedsat
ReccoRecco

Recco

Recco Helmet Rescue, reflector, rødSpar 20 %

Recco Helmet Rescue, reflector, rød

RECCO reflektor til at placere på hjelmen
159 DKK
199 DKK

Når uheldet er der, kan RECCO være livsafgørende. RECCO er et redningssystem, der bruges for at finde personer, under de livsvigtige øjeblik. Reflektorerne hjælper redningspersonale, der med hjælp af sine detektorer, at finde personer der er fanget under en lavine eller hvis du er blevet væk fra en vandretur for exempel.

I dag er det mere end 900 skiområder, der bruger sig af RECCO redningssystem og bruges ikke kun længere til at finde personer der er fanget af en lavine, med hjælp af en helikopter er det i dag også muligt at søge øver skov, vand og sne. Flere og flere mærken er begynd på, at bruge RECCO reflektor i tøj og udstyr, også til sommerens aktiviteter.

Gennem at bruge disse RECCO reflektorer på dit tøj, skistøvler, hjelmer, sko eller ure øger du chancen at blive fundet under sneen eller andre nødsituationer, hurtigere end, manuel søgning. RECCO reflektorer kræver ikke strøm eller aktiviering for, at bruges og fungere optimalt. Systemet kræver ikke nogen træning af dig, blot at du påføre senderen på din skistøvle eller tøj.

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.