Bedst-i-Test 8 år i træk: Isbjörn of Sweden flyverdragter på lager i alle farver og størrelser Se dem her

Isbjörn of Sweden

Isbjörn of Sweden laver udendørstøj til børn mellem 0 og 14 år, flyverdragter er en mærkesag. Deres filosofi er, at kvaliteten skal være skyhøj, og at tøjet skal være miljøvenligt produceret.

Tøj til de små opdagelsesrejsende

Isbjörn of Sweden blev i 2005 sat i vandet af to nybagte mødre, der var trætte af, at det ikke var muligt at købe udendørstøj til børn i samme kvalitet som til voksne. Når børn jo er hårdere ved deres tøj, bør de også kunne stille høje krav, nøjagtigt som voksne gør det. Derfor var missionen fra dag 1 at lave udendørstøj, som kunne give deres børn de optimale forudsætninger for at gå på opdagelse i verden, uden at det på nogen måde skulle begrænse dem. De kører nu på 12. år, og kvaliteten og kravene til deres tøj har ikke ændret sig.

En fremtid at gå på opdagelse i

De vidste også, at hvis deres børn en dag skulle kunne nyde godt af den natur, som de to mødre selv elskede så højt, så skulle tøjet produceres miljøvenligt. Dette betyder, at tøjet først og fremmest gør op med brug-og-smid-væk kulturen; tøjet kan holde til at blive hårdt brugt ude i naturen, og stadig kan nedarves til yngre børn. Et stykke tøj er altså lavet til at gå i arv 2 – 3 gange – der er sågar 3 navneskilte i nakken/lænden på hvert stykke tøj. Desuden er majoriteten af Isbjörns tøj lavet af genbrugsmaterialer, og der er ikke brugt kemikalier eller stoffer, som på nogen måde skader naturen eller dit barn. Faktisk er deres tilgang til produktionen bedst opsummeret i sætningen: ”Det bedste for dit barn er også det bedste for naturen”. Så er der nemlig også en fremtid for dit barn at gå på opdagelse i.Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner torsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti