Pistekort fra Alpe d´Huez

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Skiområdet Alpe D'Huez er en af de mest solskins berørte områder i alperne. De har i gennemstnit 200 solskinsdage om året, hvilket gør næsten alle dage til en bluebird dag på ski.

De mange solskinsdage i Alpe D'Huez gør, at hvis man gerne vil prøve de lavere liggende pister, så skal man gøre dette fra morgenstunden af. For at få en dejlig morgentur og få gang i benene, kan man tage liften 'Jeux' op. Derfra kan man så køre på den røde piste 'Poutran', som er en dejlig lang tur, hvor man kan få benene varmet godt igennem og stadig få udemærket sne, selvom den er lidt lavere liggende en resterende end området. I bunden kører der så en gondol op til toppen igen.

Efter man har været nede og vende, kan man passende tage op med gondol liften 'DMC1', derefter DMC2 for så at komme op på gletsjeren med sidste gondol lift 'Pic Blanc'. Heroppe er der meget koldere og sneen er helt perfekt. Der er flere muligheder med legendariske pister. Man kan eksempelvis tage den 13 km lange sorte piste 'Serenne', eller hvis man er modig nok og har niveauet begiver sig ud på den vanvittige pukkelpist 'Tunnel'. Her kører man først igennem bjerget i en tunnel, for at komme ud til en svær og stejl piste. Der står pistuers oppe på toppen og sender folk 1 efter 1, ned til pisten. Så man skal være klar på tilsyret lår og udfordrende og teknisk skiløb, men en helt igennem fantastisk oplevelse, når man først er kommet ned.

Børneområdet er let tilgængeligt for alle børn og voksne. Her har de indrettet et område, hvor børn kan lege sig igennem og nogle dejlige begynder bakker, hvor man ikke bliver helt vildt nervøs når man skal starte. For at tilgå området, kan man tage liften 'Signal' op, hvor man så kan få nem adgang til hele børneområdet. Heroppe er der også en flot resturant med rigtig flot udsigt udover det meste af området. Maden er ikke helt fantastisk, men med udsigten, så smager maden egentlig rigtig godt.

Hvis der ikke er for varmt og sneen er god, kan man tage over på bjerget 'Signal de Homme', hvor der er et par fine pister, som kan udfordrer hele familien. Her skal man med en lift fra den ene bjerg over til den anden, som gør at man kører nedad med lift. En lidt sjov oplevelse, når man har været vant til at kun kører op. Området har forskellige slags pister, hvor nogle, hvis forholdene er til det, kan være helt fantastiske og ofte ikke så besøgt et område.

Hvis man til sidst skal være lidt modig og begive sig ud i parken, så har Alpe D'Huez både en begynder park og en til de lidt mere erfarne. Parken er lidt tilgængelig, hvis man tager med liften 'Jeux' op. Derfra er der lige 100 m. over til parken, hvor man kan droppe ind i enten den øvede del, eller for nybegynderen. De har et bredt udvalg af alle mulige features, som boxes og rails i forskellige former og størrelser.

Skiområdet Alpe D'Huez kan simpelthen lidt af det hele.

Læs mere om skiferie i Alpe d´Huez her

Skiferie forslag i Alpe d´Huez

Chalet Alpenvue Chalet Alpenvue Bil fra 3.052,-/pers.
Danski Klubhotel Le Re... Danski Klubhotel Le Re... Fly fra 5.641,-/pers.
Hotel Daria-I Nor Hotel Daria-I Nor Bil fra 13.149,-/pers.
Les Chalets de l'Altip... Les Chalets de l'Altip... Fly fra 7.381,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Alpe d´Huez

Her kan du se brugernes karakterer for Alpe d´Huez.

Skiterræn:
4,17
Liftsystem:
3,89
Afterski:
3,48
Byen:
3,66
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
3,83
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
3,57
Samlet score er 3,70 / 5 ud fra 176 anmeldelser.

Alpe d'huez | Skrevet den 20/03 2018

Oprettet af Rasmus-Pietraszek

Alpe d'huez er et hyggeligt område, men hovedlifterne har tit lang kø, og pisterne man kører, bliver hurtigt de samme.

Alpe d´Huez | Skrevet den 28/10 2017

Oprettet af Kanita

Sidst besøgt i 2016 i uge 8 med Nortlander. Off-piste kan jeg ikke vurdere da jeg ikke løber Off Piste....
Se alle Opret kommentar