Kombinér festival med skiløb i Alperne

Kombinér festival med skiløb i Alperne

Savner du både musik, festivaler og skiferie? Så er der god mulighed for at kombinere de to den kommende vinter. Her får du en guide til, hvor du i 2021/22 kan høre musik i sneen.

På en mærkelig måde er festivaler og skiferie endt i den samme boks under Corona - alt det vi savnede, og alt det vi ikke længere kunne. Men det er heldigvis slut med både at savne festivaler og skiferie nu, når netop de to bliver kombineret i utallige versioner den kommende vinter. Der er hele 7 muligheder alt afhængig af, om man blot har brug for et lille skifix, eller om det skal være med musik og skiløb i over 3.000 meters højde. Du har sikkert hørt om Tomorrowland Winter før, dog finder du også mange andre ukendte, som klart er et besøg værd. 

Se musikfestivaler/skifestivaler i sneen

*OBS: Tjek på de officielle hjemme-/Facebooksider om events er aflyst

Rise Festival, Les Deux Alpes

I Les Deux Alpes i Frankrig bliver der allerede den 11.-18. december 2021 skruet op for musikken, når Rise Festival løber af stablen. Det er den tidligste ski festival på sæsonen og en af de mere erfarne, da den løber på 8. år. Rise Festival kombinerer skiløb for alle niveauer i Les Deux Alpes med et musikprogram, der byder på både DJs og live optrædener fordelt på 7 scener. 

Dato: 11-18 december 2021
- Find skiferien til Les Deux Alpes her
Snowboxx, Avoriaz

Den 19.- 26. marts 2022 byder Avoriaz op til den energiske Snowboxx festival, hvor det store Portes du Soleil skiområde fyldes med et bredt udbud af scener og andre aktiviteter. Her kombineres festival med det mest alsidige område på listen, hvor ingen skiløber vil løbe tør for udfordringer. Snowboxx festivalen byder på et unik udvalg af aktiviteter som spænder fra musikoplevelser på kæmpe store scener til skov- og igloo fester. 

Dato: 19-26 marts 2022
- Find skiferien til Avoriaz
- Læs om vores besøg til Avoriaz/Morzine her
Altitude Comedy Festival, Mayrhofen
For 12. år er det muligt at få en helt anderledes festivaloplevelse i Mayrhofen. Her er der fokus på det fantastiske skiløb kombineret med gode grin. Altitude Comedy Festival inviterer nogle af verdens bedste komikere til Mayrhofen, hvor de 28. marts - 1. april 2022 skal sørger for underholdning i verdensklasse. Scenerne er placeret ideelt for skiløbere, så tiden på pisterne kan maksimeres uden at gå glip af de gode shows.

Dato: 28. marts - 1. april 2022
- Find skiferien til Mayrhofen her
- Læs alt om vores sidste besøg i Mayrhofen her
Zermatt Unplugged, Zermatt

Den 5.-10. april 2022 bringer Zermatt Unplugged nogle af de bedste live artister til Zermatt, hvor besøgende kan nyde akustiske optrædener, mens de nyder en drink til udsigten af ikoniske Matterhorn. Festivalen kører på 12. år og skaber en afslappet og hyggelig atmosfære i modsætning til andre DJ-fokuserede festivaler. Over 100 koncerter er planlagt på tværs af 17 scener i løbet af festivalens 5 dage. 

Dato: 5-10. april 2022
Find skiferien til Zermatt her
Snowbombing, Mayrhofen

Siden år 2000 har Snowbombing i Mayrhofen sat standarden for ski festivaler. Den løber fra en 4.-9. april 2022 og tilbyder et mix af DJs og live artister. Højdepunktet for mange på Snowbombing festivalen er temafesterne på utraditonelle lokationer som eksempelvis en igloo by eller i en lysning midt i skoven. Foruden fester byder festivalen også på pools med fantastiske udsigter, comedy, afterski-lege og yoga i det fri. 

Dato: 4-9. april 2022
- Find skiferien til Mayrhofen her


 

Tomorrowland Winter, Alpe d’Huez

Den belgiske dance-festival afholder den anden vinterversion af festivalen den 19.-26. marts 2022. Tomorrowland er kendt for ekstravagante scener og magiske shows, og det bliver ikke mindre af, at den rykker til Alpe d’Huez, hvor man blandt andet kan feste ved Pic Blanc scenen i 3.300 meters højde. Kombinationen med noget af Frankrigs bedste skiløb giver de besøgende den ultimative ski festival-oplevelse. 

Dato: 19-26. marts 2022
- Find skiferien til Alpe d'Huez her
- Se Sunwebs Tomorrowland tur her
Rock the Pistes, Portes du Soleil

I Portes du Soleil kan man til festivalen Rock the Pistes opleve intet mindre end 35 koncerter fordelt på skiområdets pister i løbet af en uge. Når musikken ikke spiller, kan man nyde 600 kilometer pister fordelt på 12 skiområder i både Frankrig og Schweiz. Det er dermed den ski festival med flest pistekilometer at boltre sig på mellem koncerterne. Datoerne for 2022 er endnu ikke meldt ud.

Dato: 13-19. marts 2022
- Find skiferien til Morzine her
- Find skiferien til Avoriaz her
- Læs alt om vores seneste besøg til Morzine herUdgivet af: Sofie Ærthøj

Rejsebureauer til Alpe d´Huez
Fakta om Alpe d´Huez
Skiområdet: 1250-3330 m.o.h.
Byen: 1860 m.o.h.

222 pister i alt
56 km grøn
46 km blå
67 km rød
53 km sort

Lifter: 81 stk. / 90.000 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 5
Stolelifter: 23
Kabinelifter: 9

Mere om skiferie i Alpe d´Huez

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen