Spar penge på din skiferie i uge 13: Tips til at finde de bedste tilbud

Spar penge på din skiferie i uge 13: Tips til at finde de bedste tilbud

Generelt set er skiferier i uge 13 langt billigere, end dem du kan finde i de mest populære uger. Der er dog stadig ting, du kan gøre for at finde ekstra gode tilbud.

Vi har fem gode råd, som du kan bruge til at finde den billigste skiferie. Men inden da giver vi dig tre konkrete tilbud på skiferier i uge 13.
Denne guide gælder, når påsken ikke falder i uge 13. Leder du specifikt efter rejser i påsken? Tjek vores guide her.

Find skiferie i uge 13

Tilbud på skiferie i uge 13

Vi har haft fat i den helt store lup og iført os vores bedste detektiv-frakke for at finde tre rigtig gode tilbud.

*Priserne kan have ændret sig.

#1 Hemsedal i Norge

I skrivende stund har vi fundet flere rigtig gode priser på kør-selv-ferier med indkvartering i lejlighed. Her starter priserne for én uge i lejlighed fra 5.800 kroner i alt. Og her er der plads til fire personer (1.450,- pr. person).

Hvis du besøger Hemsedal på din skiferie i uge 13, kan du se frem til høj snesikkerhed og udfordringer for enhver.

Se de bedste tilbud hos Alltime Travel.

Se de bedste tilbud til Hemsedal lige nu.

#2 Wagrain i Østrig

Hvis I vil rejse 4 personer til Wagrain, starter priserne lige nu fra 8.100 pr. person. Det beløb inkluderer: Fly fra Kastrup, indkvartering i lejlighed, 6 dages liftkort og transfer.

Det er oplagt at besøge danskerfavoritten på din skiferie i uge 13. Her er der færre mennesker på pisterne, og du kan spare en del penge sammenlignet med de mest populære uger.

Se de bedste tilbud hos Danski.dk.

Se de bedste tilbud til Wagrain lige nu

#3 Val Thorens i Frankrig

Lige nu kan du booke en skirejse til Val Thorens i uge 13 for kun 9.000,- for to personer. Prisen inkluderer ophold i lejlighed og liftkort.

Val Thorens er en helt oplagt destination i uge 13. Her er snesikkerheden i top, og der er gode muligheder for skiløb i høj sol.

Se de bedste tilbud hos SKILINK.

Se de bedste tilbud til Val Thorens lige nu.

Gode råd: Find en billig skiferie i uge 13

Var de tre tilbud ikke noget for dig? Eller vil du hellere se et stort udvalg af rejser? Så har vi nogle tips til dig.

Selvom der kan være mange faktorer, der påvirker priserne på skiferier i uge 13, er her fem generelle råd til at finde en billig skiferie i denne periode:

Tip 1: Planlæg din rejse tidligt

Hvis du ved, at du vil på skiferie i uge 13, bør du begynde at undersøge priser og tilbud så tidligt som muligt. Dette vil give dig tid til at sammenligne priser på forskellige destinationer og finde de bedste tilbud.

Tip 2: Planlæg din rejse sent

..Vent hvad? Det er modstrider det første tip, men det kan spare dig ret mange penge, hvis du har is i maven og planlægger din skiferie i uge 13 sent. På den måde kan du finde restpladser og afbudsrejser til meget fordelagtige priser.

Tip 3: Find en skiferie i uge 13 i rejsedatabasen

Den letteste måde at finde en billig skiferie er ved at kigge på hundredvis af rejser - problemet er bare, at det kan tage rigtig lang tid.

Hvis du bruger vores rejsedatabase, kan du hurtigt få overblikket over de bedste rejser i en specifik uge. Du kan bruge filtrene, så du kun ser de rejser, der matcher dine præferencer. Du kan for eksempel filtrere for:

  • Transporttype
  • Land
  • Destination
  • Pris
  • Indkvarteringstype
  • Periode

Vil du søge mellem alle de bedste rejser? Find rejsedatabasen her

Tip 4: Læg dig ikke fast på en specifik destination

Nogle skisportssteder er mere populære end andre i uge 13, hvilket kan gøre dem dyrere. Ved at være åben for forskellige destinationer, kan du øge dine chancer for at finde en billig skiferie.

Med det sagt kan du med fordel kigge efter nogle af de mere højtbeliggende skiområder, så snesikkerheden er i top.

Tip 5: Find pakkerejser

Mange rejseudbydere tilbyder pakketilbud på skiferier, som inkluderer transport, indkvartering og liftkort. De tilbud kan være billigere end at købe hver ting separat, så det kan være en god idé at undersøge pakkerejser - det er også langt lettere for dig, der skal planlægge skiferien i uge 13.

Er du klar til at rejse? Find din næste skiferie i rejseboksen herunder:

Find skiferie i uge 13

Alternativer til uge 13

Vi har skrevet guides med tips og tricks til alle de mest populære uger. Overvejer du andre end uge 13? Tjek vores guides:

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen