Se pistekort fra Stöten

Rejsebureauer til Stöten: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Søg skirejser til Stöten

Find mere om Stöten: Webcams - Snemeldinger - Hytter - Lejligheder

Stöten blev i 2019 kåret som årets bedste skisportssted i Sverige. Stöten er et alsidigt skiområde, der rummer alle muligheder for en god skiferie for hele familien - både den uøvede og den erfarne skiløber. Stedet er kendt for et højt serviceniveau og gode faciliteter både på og udenfor pisterne.

Stöten råder over i alt 25 kilometer grønne pister, og er derfor et særdeles børne- og begyndervenligt skianlæg. Til de mindste har man desuden børneområder ved Soltorget, hvor der er indlagt forskellige aktiviteter og lege for børnene. Det er desuden værd at bemærke, at hele anlægget er inddelt på en måde så børn og begyndere ikke risikerer at komme i karambolage med de øvede løbere.

På bjergets højre side finder du de røde og sorte pister. Steder råder over hele 5 sorte pister. Älven, som er noteret med nummer 11 på kortet, er særligt udfordrende. Pisten er 1 kilometer lang og har en stejl hældning, der sikrer en høj hastighed. Udover Älven er også World Cup backen værd at nævne. Pisten har den røde kategorisering, er 1,2 kilometer lang og er en alsidig pist, der giver flere muligheder for selv at bestemme niveau, da din tur kan tilpasses en ønsket sværhedsgrad.

Pister der byder på skiløb hele dagen og aften

I Stöten har man mulighed for at stå på ski både tidlig morgen og sen aften. Pisterne World Cup backen, Parallellen, Tomten og Granen tilbyder alle morgen- eller aftenski. Hvad end du er et aften- eller et morgenmenneske, så er her rig mulighed for at få sig en skioplevelse udover det sædvanlige.

Stöten i Sverige er et skønt sted, der byder på et væld af muligheder og gode oplevelser. Området danner rammer om nogle særligt gode forhold, uanset om man er begynder eller garvet, og er derfor en velvalgt destination for familien, der vil have mulighed for at dele sig op og dyrke sporten hver for sig.

Udover gode sportslige faciliteter så har Stöten desuden et bredt udvalg af gode restauranter og hyggelige barer. Der er meget fokus på brugervenlighed i designet - du kan let komme omkring via de 17 forskellige lifte, og du er aldrig langt væk fra et toilet eller noget at spise.


Pistbyn 8 personer

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Stöten Mitt

Stöten Mitt byder jer varmt velkommen i trygge rammer i de skønne lejligheder, der er placeret smukt lige ved foden af bakken. Her kan I nyde godt af den fantastiske beliggenhed med bl.a. restaurant, reception og kælkebakke i kort afstand herfra. I lejlighederne kan I bo fra 6 personer og op til 10 personer i de største lejligheder. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da lejlighederne har ski-in/ski-out. I kan desuden gå til skiskolerne i Læs mere

Stöten Mitt

Lejlighederne i Stöten Mitt ligger lige ved foden af bakken nær restaurant, reception og lige til pisterne. Her er alt lige uden for døren, hvilket gør dem perfekte for jer, der vil bo med kort afstand til alt. Fra lejlighederne er det muligt at gå til skiskolerne og badelandet "Vattufjäll". Ydermere findes en sjov kælkebakke neden for bygningen nærmest dalen.


Brugernes anmeldelser af Stöten

Skiterræn
4,17
Liftsystem
3,66
Afterski
3,29
Byen
3,47
Børnevenlighed
4,50
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
4,00
Offpiste
4,00
Stöten har en samlet score på 3,95 stjerner ud af 5. Baseret på 59 anmeldelser.

Kort over Stöten

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen