Pistekort fra Stöten

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Stöten her

Skiferie forslag i Stöten

Varglyans Våninger 8-... Varglyans Våninger 8-... Bil fra 277,-/pers.
Nordklint 6-11 persone... Nordklint 6-11 persone... Bil fra 326,-/pers.
Varglyans Lya, 2+2 bä... Varglyans Lya, 2+2 bä... Bil fra 587,-/pers.
Varglyans Lya, 2+2 bä... Varglyans Lya, 2+2 bä... Bil fra 401,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Stöten

Her kan du se brugernes karakterer for Stöten.

Skiterræn:
4,17
Liftsystem:
3,66
Afterski:
3,29
Byen:
3,47
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
4,50
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,95 / 5 ud fra 59 anmeldelser.

I Stöten er præcis så lille som forventet | Skrevet den 01/01 2022

Oprettet af Lena Sørensen

Jul/nytår 2021 - I Stöten er præcis så lille som forventet - jeg siger ikke at Stöten er dårlig, eller uden udfordringer, Stöten er blot ikke hvad jeg ønsker af skiferie.

Naturlig sne har pt v...
æret mangelvare i år, derfor er toppen uanset piste niveau pænt meget iset når klokken rammer kl 13:00 ish. Dette rettes forhåbentlig op senere.

Der er dog lagt en del kanonsne ud, så måske 2/3 del af pisterne er åbnet.

Parken er endnu under opbygning, der er dog et par mindre tricks muligheder.

Offpist gør man kun hvis man er ligeglad med sit udstyr er min vurdering - kan dog se at nogen kører offpist, kan så også se underlaget igennem sneen mange steder.

Når alt ovenstående så er nævnt - som også er ting anlægget ikke er herre over - så det jeg savner er at kunne tage “på tur” ud i systemet, Trysil tilbyder det nok som det eneste i Norden, og ellers er det syd på man skal. Jeg savner generelt et større udvalg af nedfarter i den kategori der matcher ens niveau. Her er det en lift op og så til højre eller venstre og så til bunden og fange liften igen. Det betyder mange på pisten og mange i køen.

Logi er der bred variation af - både kvalitet og beliggenhed. Vælger man at bo nede i bunden ved Ranch og Ranch lodge så får man enten gode arme (af at stage til/fra liften) eller også bliver ens skistøvler gået til (eneste hytter der ligger attraktiv, er godt og vel dem lige op af liften).

Stöten er kontantfri, der betales med fx visa eller når man spiser ude så betales med food/drink appen. Der var kø ved mad stederne. Stod næsten 1 time i kø ved vaffelstuen + 20 minutter på maden, dette umiddelbart ikke grundet corona.

Flere ting er lukket for sæsonen (hundeslæde, snescooter, gamezone m.fl). Jeg håber de mener lukket grundet det er jul/nytår.

Hvorfor så vælge Stöten når jeg virker så utilfreds - Stöten var grundet mangel af bedre pga corona. Jeg stod også med et tilgodebevis på logi der enten skulle benyttes i Thy, Norge eller Sverige. Norge var udelukket grundet deres tidligere kraftige restriktioner og udelukkelse af Danskere (skiferie i fare for aflysning igen), Thy står man ik på ski i, og ja så var der Sverige tilbage. Men som jeg også lagde ud med at skrive, så er Stöten præcis så lille som jeg forventede. Det har været hyggeligt her, men lægger hellere mine penge på et større sted så der er mere skiløb for samme sum.
Læs mere

2 nye superhurtige stolelifter. | Skrevet den 02/03 2018

Oprettet af Gyda Duelund Nielsen

Vi er har været i Stöten gennem snart 20 år. Fra børnene var halvstore til nu, hvor det ældste barnebarn er med. Der er både udfordringer til de vovede på bakkerne ved Skitorvet - det tidligere Branta...
torvet til lange hyggepister ved Soltorvet. Der er nu 2 nye 6-personers lifter, som er hurtige og komfortable. Vi har været på ski i Frankrig og i Norge. Hytternes beliggenhed og stedets gode atmosfære, samt den flotte natur får os til at vende tilbage til Stöten. Vi tager ski på udenfor døren og kan næsten køre helt ind i stuen, når vi vender hjem.
Læs mere
Se alle Opret kommentar