Webcams fra Hundfjället

Rejsebureauer til Hundfjället: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Hundfjället


Søg skirejser til Hundfjället

Find mere om Hundfjället: Pistekort


Skistar Lodge Hundfjället - 2-6 personer

Lejligheder beliggende i Skistar Lodge Hundfjället, som er centralt beliggende på Hundfjällstorget lige foran lifte og piste. I huset er der elevator, restaurant, bar, legerum, skiudlejning og skirum. Mod betaling desuden spaområde med pool inde og ude samt boblebad og saunaer. Type: Lejlighed  Personer: 2-4, 4 og 6  Størrelse: 37, 54 og 65m2 Til lift: 150 m.  Indretning af 2-4 pers. på 37m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: Ingen soverum - kun opholdsrum/stue med dobbeltseng og dobbelt sovesofa  Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader, mikroovn Læs mere

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!

Trollbäcken

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.


Brugernes anmeldelser af Hundfjället

Skiterræn
4,24
Liftsystem
4,10
Afterski
3,10
Byen
3,24
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Hundfjället har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 58 anmeldelser.

Kort over Hundfjället

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen