Webcams fra Tandådalen

Rejsebureauer til Tandådalen: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Tandådalen


Søg skirejser til Tandådalen

Find mere om Tandådalen: Pistekort - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Grå Byn 32m2 - 4-6 personer

Grå Byn i Tandådalen er lejligheder på 32m2 med plads til 4-6 personer. Lejlighederne er privatejede, så der er stor variation i stil og indretning. Begrænset antal internetforbindelser Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 32m2 Til lift: 200 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa  Soverum: 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn. Få med opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Adgang til fælles sauna. Tørreskab. Nogle med balkon  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under Læs mere

Skistar Lodge Hundfjället

Med kun 150 meter til liften på ski og skiområdet lige uden for døren er dette en af de bedste placering med nye lejligheder. Skistar Lodge Hundfjället åbner til vinter 21/22 og har lejligheder med optil 16 personer. Der er legerum, bar og restaurant på stedet.

Skistar Lodge Hundfjället

Skistar Lodge Hundfjället byder på nye og flotte lejligheder, nogle med plads til op til 16 personer. Fra Lodgen til liften er der blot 150 meter, og der er restauranter, bar og legerum på stedet samt pool lige ved siden af. Fra Scandinavian Mountains Airport er der kun 10 minutters transfer!


Brugernes anmeldelser af Tandådalen

Skiterræn
3,78
Liftsystem
3,60
Afterski
3,00
Byen
3,06
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
4,00
Tandådalen har en samlet score på 4,06 stjerner ud af 5. Baseret på 50 anmeldelser.

Kort over Tandådalen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen