Webcams fra Branäs

Rejsebureauer til Branäs: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Branäs


Søg skirejser til Branäs

Find mere om Branäs: Pistekort - Hytter - Lejligheder


Bävern 6-10 personer

Type: Hyttelejlighed  Personer: 6 eller 8 samt få til 8-10  Størrelse: 51m2 Til lift: 150 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer, 1 rum med 2 køjer eller dobbeltseng og hems med 4 køjer eller enkeltsenge   Køkkenkrog: Køl/frys, 2 kogeplader og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Terrasse  OBS! PLUS bolig mod tillæg - renoveret og med ovn og opvaskemaskine. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng, barnestol og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om Læs mere

Apartment

Apartment lejlighederne i Branäs har en super beliggenhed ikke langt fra restaurant, butikker, skiskolen, skiudlejning, lifter og pister. Efter der er blevet stået på ski, er der god mulighed for diverse aktiviteter. Lejlighederne har en god placering centralt i Branäsbyen.

Apartment

Apartment ligger rigtig godt placeret i dalen med kort afstand til lifter, pisterne, indkøb, restauranter, skiudlejning og skiskole. Derudover er det et superhyggeligt område med gode muligheder for at afprøve alverdens aktiviteter, efter dagen på pisterne er vel overstået. Apartment består af flere forskellige lejligheder, hvor I kan finde netop den, der passer jeres familie bedst.


Brugernes anmeldelser af Branäs

Skiterræn
3,78
Liftsystem
3,86
Afterski
3,01
Byen
2,95
Børnevenlighed
4,88
Begyndervenlighed
4,75
Prisniveau
3,88
Offpiste
2,25
Branäs har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 98 anmeldelser.

Kort over Branäs

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen