Webcams fra Kläppen

Rejsebureauer til Kläppen: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Kläppen


Søg skirejser til Kläppen

Find mere om Kläppen: Pistekort - Hytter - Lejligheder


Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Sjungarbacken

Med bestillingen af en Sjungarbacken lejlighed bor centralt, da området både er tæt på skilift og skiløb. Igennem boligområdet er flere transportpister, som tager jer ned til liften. Ved Tranantorget finder I skiskole, varmestue, rullebånd og lifterne op i skiområdet. Book en af lejlighederne online eller via telefon på 7015 3939 i dag!

Sjungarbacken

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.


Brugernes anmeldelser af Kläppen

Skiterræn
4,16
Liftsystem
3,90
Afterski
2,97
Byen
2,91
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,20
Offpiste
3,80
Kläppen har en samlet score på 3,99 stjerner ud af 5. Baseret på 92 anmeldelser.

Kort over Kläppen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen