Pistekort fra Branäs

Rejsebureauer til Branäs: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Søg skirejser til Branäs

Find mere om Branäs: Webcams - Snemeldinger - Hytter - Lejligheder

I Branäs i Sverige er der blevet fokuseret på hele familien. Her kan du i ro lade børnene lege frit, mens du nyder udsigten fra en af de mange gode restauranter i området. Branäs har nemlig vundet prisen som bedste børneskisted hele 13 gange.

Det svenske børneparadis

Der er god mulighed for, at børnene får sig en god oplevelse i Branäs. Branäs er også oplagt til nybegynderen, der ønsker lidt fladere bakker. Fortvivl dog ikke hvis du er mere erfaren, for der er også flere bakker, som udfordrer den øvede skifarer.

Der er altså lidt for alle, uanset hvilket niveau man er på. Den længste pist er 3.000 meter, hvor du virkelig kan nyde den smukke, svenske natur. Smygstigen er eksempelvis en fantastisk naturoplevelse, hvor du kan komme helt ned i gear.

Er du til lidt mere tempo, kan du begive dig ud på Vargbacken, som udfordrer de øvede skientusiaster. Er dette ikke nok for dig, kan du få adrenalinen til at pumpe på den sorte bakke, Branten. Her er der garanteret gys til selv den mest erfarne skiløber.

Hygge og afslapning for alle pengene

Efter I har nydt en dag på ski, kan I med fordel trække ind på en af de mange hyggelige og besøgte restauranter. Kom i julestemning med et varmt glas gløgg eller en varm kakao til børnene, og nyd julefreden foran pejsen. Er du ikke i julestemning, kommer du det med garanti her på en af de mange stemningsfulde restauranter, og med sneen dalende udenfor.

Toppstugan er et godt tilflugtssted, hvis du ønsker at nyde naturen over et glas vin. Her sidder du på toppen, og kan se ud over det snedækkede landskab.


Mården 8-10 personer

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Orren

Hyggelige privatejede lejligheder og hytter i træ. Hytterne er beliggende på toppen af Branäsberget med reception, restaurant, butikker, skiskole, scootercentral, lifter og pister mv. inden for kort afstand. Det er muligt at bestille morgenmad til afhentning i centrum. Der er skiskole på toppen i højsæsonen, ellers er det i dalen. Der ca. 13 km med bil til byen eller ca. 5 min med gondolliften, som kan nås efter en kort tur med lift.


Brugernes anmeldelser af Branäs

Skiterræn
3,78
Liftsystem
3,86
Afterski
3,01
Byen
2,95
Børnevenlighed
4,88
Begyndervenlighed
4,75
Prisniveau
3,88
Offpiste
2,25
Branäs har en samlet score på 3,67 stjerner ud af 5. Baseret på 98 anmeldelser.

Kort over Branäs

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen