K2 BFC 100, skistøvler, herre, mørkeblå

B.F.C. er laver med fokus på komfort og performance! Du finder ingen skistøvler på markedet, som føles mere behagelige end dem her, samtidig med at der stadivæk er masser af power, så du kan give den gas på pisten.

Modellen er lavet med god plads, så den er ideel dig som har bredde fødder eller en høj vrist.

I mange år har skistøvler haft et ry for at være klodset, tunge og ubehagelige. Det er ikke tilfældigt med K2 B.F.C modellen. B.F.C. står bla. for Build For Comfort og det sikre dig at støvlen er lige så behagelige at have på sidst på dagen, som i starten af dagen.

De er opbygget med forskellige TPU-materialer, hvor man har brugt de kraftigste materialer, der hvor der er mest tryk/behov for det, og samtidigt har man brugt tyndere materialer, der hvor man ønsker at støvlen skal være mere blød. Ingeniørerne har analyseret på, hvor man på støvlen har brug for mest/mindst materiale, og dermed har de fjernet overflødig vægt, samt gjort den blødere ved åbningen så den er let at komme i.

Støvlen har stadigvæk masser af power! Den er perfekt til en lang dag på bjerget, når du skal give den fuld gas på de præparerede pister kl. 8.30, samt når du bevæger dig ud i det mere opkørte og tunge slush/pudder/pukler sidst på dagen. Det er en alsidig støvle der reagerer når du presser den, uden at være så stiv at du ikke har kontrol over den. På K2s egen FLEX/FEEL-skala hvor 1 er Playfull og 10 er Precise, så ligger denne på tallet 5, hvilket fortæller at du får en støvle med en høj komfort og en hurtig respons, hvor du bestemmer tempoet.

En af de praktiske features er Apres Mode Walk Mechanism, som har fået en opgradering, hvilket gør at den nu er blevet endnu mere stabil. Den funktion anvendes når man går uden ski under fødderne, står i afterskibaren eller hiker. Funktionen gør at skistøvlen kan vippe helt tilbage til (næsten) 90 grader, så den ikke føles så stiv og klodset at gå i som klassiske skistøvler, og derved kan du slappe mere af i benene. En funktion du med garanti bliver glad for. Vi bruger det selv meget, når vi skal gå fra lejligheden til liften eller omvendt, eller når man skal med skibussen. Samt når vi holder længere pauser/frokost på bjerget. En feature som er let at slå til og fra med en hånd.

Støvlen har et utal af features, bl.a. får du 4 kraftige spænder plus en 40 mm Velcro Strap, der sørger for at flytte alt din energi fra skinnebenet ned i skien. Sidst men ikke mindst leveres den med en CushFit (inderstøvle) som giver et behageligt fit. Støvlen vil sidde tæt og komfortabelt om din fod, så du føler du har den bedst mulige kontrol. Den tilpasser sig samtidigt efter foden med tiden, så du allerede efter 2-3 dage, vil mærke en øget komfort og en inderstøvle der sidder som støbt efter din fod.

Støvlen er lavet med en GripWalk-sål, som gør den nem at gå i, da du får mere vinkel/bøj under sålen end en normal skistøvle, og du vil derfor gå mere normalt. Grip Walk giver desuden et godt greb, da sålen er belagt med gummi, og du derfor minsker risikoen for at glide eller falde.

Er du på jagt efter en skistøvle du kan have i de næste mange år, hvor kvalitet, komfort og performance er i fokus, så er dette modellen.

Denne er med et flex på 100, som passer til den let øvede eller øvede skiløber. Den kan presses i høj fart, men også fint køres i et roligt og afslappet tempo.

Specifikationer og features:
Energy Interlock
Powerfuse Spine
Apres Mode 2.0 Walk Mechanism
Hands Free Entry
Cuff Alignment Index
Grip Walk
Bredde: 103 (Bred)
Flex: 100
Inderstøvle: CushFit PLUS
Strap: 40mm Velcro Strap
Vægt: 1950 g

Bemærk: Størrelser er oplyst i de såkaldte mondopoint. Se størrelsesguiden for at se, hvordan du finder den rette størrelse.
Denne vare kan forudbestilles
Leveres fra d. 27/10 2021
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 2.899,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti