Kama Gunhild Merino Sweater, dame, offhvid

Med denne sweater får du en utrolig behagelig trøje, som er fremstillet i kvalitetsmaterialer. Sweateren har et elegant design, en feminin pasform og er derfor ideel til hverdagsbrug. Den vil samtidig også være perfekt som mellemlagstrøje på en skiferie.

Sweateren er fremstillet med 100 % merinould, som holder dig varm, men samtidig er merinoulden utrolig åndbar, så kroppen også kan komme af med kropsvarmen når der er behov for dette. Den er fremstillet med en 1/4 lynlås med en høj hals, så den kan lynes helt op, hvis der er behov for ekstra varme omkring halsen.

Derudover har merinould den egenskab at det ikke optager svedlugt, kan holde dig varm selvom det er vådt, og så er sweateren fremstillet på de mest miljørigtige måder.

Specifikationer og features:
YKK 1/4 lynlås
Høj hals
Bluesign® certificeret

Materiale:
100 % merinould

BLUESIGN®:
KAMAs eksklusive garnleverandør til er Schoeller (Østrig). Deres produkter er certificeret til at opfylde den uafhængige økologiske standard BLUESIGN®, som garanterer at de er fremstillet under hensyn til såvel menneskers helbred og sundhed, som til natur og miljø.


Varen findes også i Navy.

Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 1.549,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner mandag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti