Demon Magnet, skibriller, sort/rød

Markedets hurtigste linseskift på 1,62 sekunder

Demon Magnet Black er et par moderne skigoggles med en sfærisk linse, der giver et stort synsfelt både til siderne samt op og ned. Den har et medium/large fit, som passer langt de fleste ansigter.

Det, der virkeligt skiller denne goggle ud fra konkurrenterne, er at den er udstyret med intet mindre end markedets hurtigste linseskift. De to medfølgende linser og rammen er nemlig udstyret med magneter, som holder linsen fast. Det betyder, at du ikke skal til at bøvle med diverse låsemekanismer, når du skal skifte linse, men blot poppe den ene linse af og den anden på - en proces, der rundt regnet tager fem sekunder.

Linserne er dugforebyggende sfæriske dobbeltlinser med god ventilation, så brillen ikke dugger til. Skibrillen er designet til at passe sammen med langt de fleste skihjelme på markedet, idet brillen er udformet til at lukke hullet mellem hjelm og goggle, og remmen er placeret langt fremme på rammen.

Specifikationer og features:
Linser: Silver Mirror (kategori 3) + Orange (kategori 2)
Antidugbehandlede sfæriske dobbeltlinse
Lynhurtigt magnetisk linseskift
Medium/large fit
100 % UV-beskyttelse
Ventileret linse og ramme
Hjelmkompatibel

Mål på skibrillerne
Bredde målt på indersiden af skummet: 115 mm
Højde målt på inderside af skummet: 60 mm

Italienske Demon Occhiali er blandt vor mest populære mærker af skibriller, og det er ikke uden grund. Brillerne er af særdeles høj kvalitet i forhold til prisen, og i november 2012 var Demon også vinderen af magasinet 24 Timers test af skibriller med prædikatet "Bedst i test". Det var modellen Matrix, der vandt denne test. Alle linser i Demon briller produceres på samme fabrik og er af samme høje kvalitet som vinderbrillen.
Leveringstid 1-2 hverdage
Fragt fra 39,- i DK
Fuld returret 14 dage
DKK 799,-

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-16 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti