Demon Record Dchrom, solbriller, sort

Med Demon Record får du et par fotokromiske solbriller, som gør det hele lidt simplere, ved at glasset selv sørger for at du ser bedst muligt. Er der sol sørger glasset for beskyttelse mod UV strålerne og er der mindre godt vejr, bliver glasset mere klart så du har det mest optimale udsyn.

Record solbrillerne kan udover de fotokromiske linser også byde på en funktion hvor du kan tage den nederste del af rammen omkring glasset af. Så foretrækker man at solbrillerne er delvist rammeløse, tager man blot det nederste af. Dette kan være praktisk hvis man eksempelvis har behov for bedre ventilering nede fra, eller blot vil have et andet udtryk afhængig af situationen de bruges i.

Brillen er opbygget med en "TR 90 Ultra Light Frame", hvilket gør at man næsten ikke mærker, at man har modellen på. TR90 rammen er en speciel sammensætning af kulfiber og nylon. Hvilket gør stellet 20 % er lettere end konventionelle materialer og opbygningen gør samtidigt solbrillen mere modstandsdygtig over for stød og slag. Samtidigt er der sørget for en god luftgennemstrømning, der hjælper til at fjerne dug, som normalt kan forekomme ved cykelsolbriller når man er aktiv i sadlen.

Specifikationer og features:
Stel: Ultralet TR90 stel
Linsetype: Fotokromisk kat. 1-3 (solskin og ned til overskyet vejr)
Justerbar næseklemme
Inkl. mikrofiberpose
Mål: 145 x 45mm (H x B)
Stel længde: 120mm
Aftagelig ramme
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 599,-

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Kl. 8-15:30 på hverdage)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 35,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti