Dakine Heli Pro 24L, sort

Vær opmærksom på, at der IKKE følger noget rygskjold med til denne taske. Dette kan tilkøbes HER. Tasken kan også sagtens bruges uden rygskjold.

Heli Pro 24L er den største rygsæk fra Dakine's utrolig populære Heli Pro-serie. Det er en meget rummelig og funktionel rygsæk, som uden problemer også kan bruges til andet end til skituren. Rygsækken har praktiske inddelinger af rum og lommer, og har med sine 24 liter rigtig god plads. Den er først og fremmest produceret til skiløbere og snowboardere, men vil også være yderst ideel til f.eks. til vandreture.

Rygsækken har en masse smarte features som bæresystem til ski eller snowboard, lomme til drikkesystem og fleecelomme til skibriller. Derudover kan den spændes tæt ind til kroppen med stropper omkring brystet og livet, som gør at tasken sidder behageligt og sikkert på din ryg.

Tasken har desuden et særskilt rum til lavineskovl + sonde, så dit lavineudstyr er organiseret og let tilgængeligt, hvis uheldet skulle være ude.

Vi synes, at det er en fantastisk idé at bestille et rygskjold med, fordi du til meget beskedne penge, får et certificeret rygskjold til din rygsæk, så du er godt beskyttet, når du kører på ski eller mountainbike. Rygskjoldet er desuden let at tage ud af rygsækken, når du bare vil bruge rygsækken til hverdag.

Specifikationer og features:
Specifik ski- og snowboardrygsæk
Vandret + lodret bæresystem til snowboard
Diagonalt + A-formet bæresystem til ski
Fleecelomme til skibriller
Rum til lavineudstyr
Redningsfløjte ved brystspænde
Lomme + isoleret gennemføring til drikkesystem.
Kompatibel med Dakine Spine Impact Protector (kan tilkøbes)

Volume: 24 liter
Vægt: 1 kg
Mål: 53 x 31 x 20 cm
Materiale: 600D Polyester
Leveringstid 1-2 hverdage
Fri fragt
Fuld returret 14 dage
DKK 999,-
Midlertidigt udsolgt

Lignende varer

Andre købte også

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti