103 % Prisgaranti

Vi har 103 % prisgaranti på hele sortimentet.

Det er en betingelse for os, at vores kunder altid er tilfredse, når de handler hos os. Derfor går vi all-in på at tilbyde lave priser, hurtig levering og en exceptionel serviceoplevelse. Vi har en prisrobot, der 24/7 holder øje med konkurrerende butikker i både ind- og udland. Den sørger for, at vi hele tiden kan matche priserne og sikre dig den bedste pris.

Skulle det ske, at vores prisrobot har overset en enkelt vare, der er billigere er andet sted, matcher vi naturligvis prisen - og vi trækker 3% ekstra fra. Det gør vi ud fra den samlede pris på produktet, som du finder hos en anden butik. Altså produktets pris plus billigste fragtmulighed.

Sådan gør du brug af vores 103% prisgaranti:
Lav en ordre på produktet du har fundet. Når du kommer til det trin hvor du skal skrive adresse informationer ind, skriver du følgende i bemærkningsfeltet nederst: "Prisgaranti + link til den anden butik". Herefter gennemfører du ordre til den nuværende pris.

Send os også gerne et screenshot fra den konkurrerende butik. Det er en stor hjælp til hvis denne når at være udsolgt inden vi tjekker din forespørgsel.

Vores system er lavet til ikke at sende din ordre før vi har tjekket og godkendt prisgarantien. På denne måde sikrer du også at produktet ikke er udsolgt før du måtte få svar, da ordren er lagt i vores system.

Har du ellers spørgsmål kan du sende os en email til shop@skisport.dk eller ring til os på 87 30 06 34.

Betingelser
Der er nogle ganske få og simple betingelser, der skal være opfyldt for at opnå prisgaranti:

  • Prisen der sammenlignes med skal være totalpris inkl. fragt, dansk moms og evt. told
  • Varen skal være på lager hos den anden butik i samme farve og størrelse
Prisgarantien gælder også op til 14 dage efter dit køb.

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.