OuthornOuthorn

Outhorn

Outhorn Dora, softshell jakke, dame, gråSLUTSALG

Outhorn Dora, softshell jakke, dame, grå

Komfortabel og let softshelljakke med vandtæt membran. Vandsøjletryk: 3.000 mm
319 DKK
399 DKK
Outhorn Midela 1/4 zip fleecepulli, dame, sort, 2-pakSLUTSALGSpar 23 %

Outhorn Midela 1/4 zip fleecepulli, dame, sort, 2-pak

Klassisk fleece mellemlag til den årlig skitur og som ekstra lag under vinterjakken. Du får 2 styks til en god pris
229 DKK
298 DKK
Outhorn Pauline, lang jakke, dame, khakiSidste på lagerSLUTSALG

Outhorn Pauline, lang jakke, dame, khaki

3-i-1 jakke i NeoDry 5.000 materiale. Varm og funktionel vinterjakke
719 DKK
899 DKK

Køb Outhorn prisvenligt til damer og herrer

Outhorn går ikke på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten af deres produkter. Det gælder både deres skitøj, hverdags samt tasker og rygsække. Her er man sikker på at få grej og udstyr, der har alle de nødvendige tekniske specifikationer, der gør, at dit tøj og udstyr kan klare de barske forhold, som de kan blive udsat for. 

Alle modeller fremstilles og udvikles i simpelt, elegant og tidsløst designs, som du kan købe til rigtig fornuftige beløb. Hvis du leder efter høj værdi for pengene, er Outhorn et godt bud på den perfekte producent. Her finder du et stort udvalg til både damer og herrer i mange forskellige størrelser. Du skal desuden ikke blive overrasket, hvid du ser logoet fra Outhorn mange steder, når du er uden for Danmarks grænser. Outhorn er nemlig et ganske populært mærke, der bliver solgt rigtig mange steder i Europa. Deres popularitet skyldes blandt andet, at de har været first-movers på anderledes, spændende og funktionelle designs, der sidenhen har inspireret mange andre producenter.

Når du køber Outhorn hos Skisport, er du sikker på at få den gode pris. Vi tilbyder nemlig 103% prisgaranti på hele vores sortiment, så vi altid matcher konkurrenternes priser. Dette gælder også for alle vores varer fra Outhorn. Derudover kan du få hjælp fra vores prisvindende kundeservice, hvis du har spørgsmål, og du får hurtig dag til dag levering på din ordre, så du meget snart modtager dit tøj eller udstyr fra Outhorn allerede i morgen.

Gå til toppen

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.