Velkommen til SkiShoppen


Mest populære varer

Brug for vejledning?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

 87 30 06 34  shop@skisport.dk

Mange tilfredse kunder

4,9 stjerner ud af 5 baseret på 3.124 anmeldelser.
    

Populære brands

Hestra
DIEL
Dragon
4F
Oakley
Accezzi
Helly Hansen
POC
2117 of Sweden
Kilpi
Cairn
Skisport.dk

Køb nyt skitøj og skiudstyr hos Skisport


Hjertelig velkommen til Skisport, der er Danmarks største online skibutik med skitøj og skiudstyr til hele familien. Hos os kan du finde alt det skitøj og skiudstyr, som du og din familie skal bruge til vinterens skiferie. Vi vægter god service og lave priser utrolig højt, så når du køber på Skisports Skishop, kan du være sikker på en god handel.

Vi kan bryste os med stor erfaring og en masse tilfredse kunder. Skisport startede med at drive online skibutik tilbage i 2003, og siden dengang har vi haft mere end 500.000 kunder, der jævnligt vender tilbage til butikken.

Hos os er den gode kundeoplevelse vigtig, og vi går gerne det ekstra skridt for, at du som kunde får en god oplevelse. Vi har et team af dedikerede ansatte, der sidder klar i kundeservice til at betjene dig, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp. Du kan kontakte kundeservice på telefonnummer 87 300 634 eller mailen shop@skisport.dk.


Alt skitøj og skiudstyr til skiferien


Når du skal på din næste skiferie, skal du ikke gå ned på udstyr og tøj til garderoben. Det er vigtigt at have de rigtige ting med på skirejsen, og hos Skisport kan du finde det hele. Vi sætter en stor ære i at tilbyde et stort og bredt udvalg, så vores sortiment består af produkter for enhver smag.

Hos Skisport kan du finde landets største sortiment inden for skitøj og skiudstyr til både mænd, kvinder og børn. Her kan du finde mange forskellige stilarter som det klassiske og simple look i sorte og grå farver. Det er også muligt finde mere sprælske og iøjnefaldende farver, der skiller dig ud fra de andre skiløbere på pisten.

I vores sortiment kan du blandt andet finde skijakker, skibukser, skibriller, skiundertøj og meget andet skiudstyr, der er nødvendigt at have med på skiferien. Alle produkter er særligt udvalgt af vores kyndige skieksperter, der har fingeren på pulsen og ved præcis, hvad der rører sig på markedet. Her er der samtidig høje krav om, at produkterne i sortimentet skal være af god kvalitet, flot design, lækre materialer og ikke mindst suveræn komfort.


Populære mærker


Hos Skisport ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og derfor har vi nøje udvalgt mærker og samarbejdspartnere ud fra faktorer som pris og kvalitet. Vi forhandler kun brands, som vi kan stå 100% inde for, og vi er stolte over at kunne tilbyde så mange stærke brands til vores kunder.

I vores butik kan du finde mange af de bedste og mest anerkendte mærker, der fremstiller skitøj, skiudstyr, regntøj, rygsække og meget andet i sublim kvalitet. Her kan du eksempelvis finde lækkert skitøj fra 2117 of Sweden, populære skihjelme fra POC, moderne regntøj og skitøj fra Helly Hansen, fantastisk skiudstyr fra Cairn og et kæmpe udvalg af skibriller fra Oakley.

Vi har også et flot udvalg af mindre kendte mærker, hvor du kan få stor værdi for dine penge. I vores butik forhandler vi eksempelvis Kilpi, Diel, Cairn og 4F, der producerer kvalitetsprodukter til lave priser. Ved at købe disse mærker kan du få rigtig meget skitøj til næsten ingen penge.


Udsalg og tilbud på skitøj og skiudstyr


Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores sortiment, men vi ved samtidig, at ingen gider at betale overpris for deres produkter. Det er voldsomt irriterende at købe et produkt, hvor man efterfølgende finder varen billigere et andet sted. Derfor går vi rigtig meget op i at kunne tilbyde de bedste priser på markedet, så du hos Skisport altid kan gøre en god handel på kvalitetsprodukter.

Vi kører løbende med knivskarpe tilbud på vores store udvalg, og samtidig tilbyder vi 103 % prisgaranti på alt. På den måde bliver du aldrig snydt, når du handler hos Skisport. Hvis du finder prisen billigere hos en af vores konkurrenter, matcher vi prisen og sætter den endda 3% ned i forhold til dem. Det er din garanti for altid at gøre en god handel.

Hvis du er på udkig efter særligt nedsatte priser, kan du besøge vores udsalg med billigt skitøj. Her sætter vi prisen markant ned på en række spændende produkter, hvor du ofte kan spare op mod 70 %.


Skibutik tæt på Aarhus


Når du handler på Skisport har du mulighed for at afhente dine varer i vores lille skibutik i Sabro, der ligger kun 14 kilometer vest for Aarhus og 25 meter fra Viborgvej. Skishoppen ligger desuden kun 3 kilometer fra afkørsel 47 på den østjyske motorvej E45, så det er nemt og hurtigt at kigge forbi.

Hvis du ønsker at besøge vores fysiske butik, skal du dog være opmærksom på, at du skal lægge din ordre gennem vores hjemmeside, inden du ankommer. Hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse, kan du benytte vores prøverum til at prøve dit nye skitøj.

Hvis du ikke er bosat tæt på Sabro eller Aarhus, kan du stadig med fordel benytte dig af vores online skibutik. Hvis du eksempelvis bor i København, Aalborg eller Herning kan nemt downloade en returlabel fra vores hjemmeside og dermed returnere det skiudstyr, som du ikke ønsker at beholde. På den måde flytter prøverummet bare hjem til dig i stedet.


Hvorfor handle skiudstyr hos Skisport?


Der er mange gode grunde til at købe sit skiudstyr hos Skisport. Vi betragter os selv som erfarne skieksperter, da vores online skibutik har eksisteret i mere end 14 år, og gennem årene har vi haft mere end 500.000 tilfredse kunder.

Når du handler hos Skisport, er du i trygge hænder. Vi er en danskejet butik, der har stor fokus på at give kunderne en god købsoplevelse. Vi kunne aldrig finde på at udlevere personlige oplysninger, og alle betalinger foregår krypteret og sikkert.


103% Prisgaranti


En af de rigtig gode grunde til at handle skitøj og skiudstyr hos Skisport, er naturligvis vores 103% prisgaranti, hvor vi matcher priserne på alle vores konkurrenter. Prisgarantien dækker alle produkter i vores skishop, og vi giver endda 3 % ekstra rabat, som vi udbetaler til dig.

Således kan du være sikker på den bedste pris, når du handler hos Skisport. Vi vil være den billigste skibutik på markedet, og det er ikke bare pæn tale, som vi siger for at tiltrække kunder. Vi er reelt set de billigste, når man tager udgangspunkt i vores prisgaranti.


Prisbelønnet kundeservice


Selvom Skisport er en online skishop, betyder det ikke, at man ikke kan få god service som de i fysiske butikker. Vi har et passioneret team af skinørder i kundeservice, der udelukkende arbejder for at hjælpe og tilfredsstille vores kunder.

Vores kundeservice består af et team af unge mennesker, der sidder klar ved telefonen og mailen hver dag for at betjene dig. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du kontakte dem alle hverdage mellem 8:00 og 15:30.

Endnu en gang er det ikke bare salgssnak, som vi fyrer af. Vi har faktisk vundet fornemme priser for vores gode kundeservice og kan med rette påstå, at vi har de bedste skieksperter ansat til at hjælpe dig. Vi har tidligere vundet E-handelsprisen for bedste E-service og har yderligere to gange været i top 3.


Dag til dag levering


Når du handler i vores online skibutik, går der ikke længe før du modtager din pakke med posten. Vi tilbyder nemlig hurtig dag til dag levering, hvor vi sender pakken til dig samme dag, hvis du bestiller inden klokken 16:00 mandag til torsdag og klokken 15:00 fredag.

Du kan få fri levering, hvis du bestiller for mere end 999 kroner.

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at du fortryder købet af dit skiudstyr, er det nemt for dig at returnere varerne tilbage. Du har 14 dages fuld returret.


Skisport er ikke kun en skishop


Det fremgår lidt af vores navn "Skisport", at der i butikken kun bliver solgt skitøj, skiudstyr og andre produkter der relaterer sig til ski. Det er dog ikke helt tilfældet. Godt nok er vores intention at være Danmark førende skibutik med det bedste og største udvalg, men vi forhandler også mange andre spændende produkter, der falder uden for området med sne og ski.

Vi kan eksempelvis tilbyde et af landets største udvalg af tasker og rygsække af forskellige slags. Vi har både store og små rygsække, computertasker, rejsetasker og mange andre typer, der kan bruges til hverdag, fritid og rejser. Derudover forhandler vi et stort udvalg af regntøj, hvilket er meget praktisk, når man er bosat i Danmark og ofte bliver udsat for regnvejr.

Uanset om du er på jagt efter skiudstyr, regntøj, rygsække, skitøj til herre eller skitøj til damer, ønsker vi dig god fornøjelse med at shoppe på Skisport Skishop. Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice, hvis du har behov for hjælp.

Kunderne er vilde med os
    
Mere end 500.000 kunder siden 2003.