« Til oversigten

Obergurgl opruster til sæsonen 18/19

Skiområdet, der går for at være et af de mest snerige skisportssteder i Alperne, får en længere lift, et forbedret liftkort og flere kilometer piste.

Kirhenkarbahn liften bliver forlænget i skiområdet Obergurgl-Hochgurgl, så skiløbere nu kan komme endnu højere op. Der bliver derfor mere piste at køre på, så området i Ötztals bliver større og endnu mere attraktivt. Der kommer 2,2 kilometer ny piste at køre på, og Freeride området bliver også udvidet.

664 meter på 9 minutter

Den nye Kirchenkarbahn II får en ny bjergstation på Gipfel i 2839 meters højde, og turen fra stationen i dalen og helt op bliver på i alt 2175 meters længde. Den kommer til at tage omkring 9 minutter. Det bliver en tur med en højdeforskel på 664 meter. Der er også en mellemstation.

Den nye forlængelse gør området endnu mere effektivt og hjælper til færre kødannelser ved lifterne

Skiområdet har 114 kilometer pister, der ligger mellem 1793-3082 meters højde. Den længste piste er 8 kilometer lang.


Sidste år slog skiområdet sig sammen med Sölden, således at man fik 2 topdestinationer på ét liftkort. Læs mere om sammenlægningen her.

På billedet nedenfor, ses pistekortet over Obergurgl/Hochgurgl, hvor forlængelsen af Kirchenkarbahn liften kan ses oppe i venstre hjørne. 

Vi har haft en medarbejder i det snesikre område. Her kan du se meget mere om, hvad det har at byde på.

Se vores snemeldinger fra Obergurgl/Hochgurgl

Faktisk var vores udsendte så tilfreds med Obergurgl/Hochgurgl, at han efter at have besøgt området d. 16/1 vendte tilbage igen d. 6. december. Se begge videoer/reportager nedenfor. 


Se snemelding nr. 2 fra Obergurgl/Hochgurgl


FACTS om Kirchenkarbahn II 

Antal personer pr. gondol10 personer
Tid fra dal til top9 minutter
Kapacitet2400 personer i timen 
Samlet længde2175 meter
Højdeforskel664 meter
Bjergstation m.o.h2839 m.o.h
Flere pister 2,2 kilometer


Ötztal Pow(d)er Card

Et liftkort til hele Ötztal. det er nu muligt at få et liftkort der giver adgang til 6 skiområder, hvilket åbner op for 356 kilometer piste og 89 lifte. Til vinteren 18/19 åbner Ötztal Pow(d)er Card op for skiområderne Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Gries, Sölden, Obergurgl-Hochgurgl og Vent, så længde du bare køber et liftkort til mere end 3 dage til eksemepelvis Sölden. Er du en af dem, som tager på ski til Sölden, så får du lige pludselig mulighed for at opleve 5 andre skiområder på samme liftkort. 

Læs mere om skiferie i Obergurgl/Hochgurgl her.

Skiferie forslag i Obergurgl / Hochgurgl

Hotel Austria & Bellev... Hotel Austria & Bellev... Bil fra 4.888,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning