Pistekort fra Passo Tonale

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byen: Ponte di Legno

Læs mere om skiferie i Passo Tonale her

Skiferie forslag i Passo Tonale

Hotel Pian di Neve Hotel Pian di Neve Bil fra 2.165,-/pers.
Hotel Panorama Hotel Panorama Bus fra 5.460,-/pers.
Hotel Adamello Hotel Adamello Fly fra 5.915,-/pers.
Hotel Delle Alpi Hotel Delle Alpi Bil fra 4.844,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Passo Tonale

Her kan du se brugernes karakterer for Passo Tonale.

Skiterræn:
4,06
Liftsystem:
3,94
Afterski:
2,88
Byen:
2,66
Børnevenlighed:
4,57
Begyndervenlighed:
4,71
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,81 / 5 ud fra 32 anmeldelser.

Passo Tonale uge 5, 2022 -absolut godkendt | Skrevet den 16/02 2022

Oprettet af Betina S.a.

Vi var for første gang i Passo Tonale i uge 5, 2022. Vi , 2 par kørte dertil på 16 timer fra Odense. De sidste ca. 70 km. er udfordrende bjergkørsel for dem der har let til transportsyge.
Vi boede...
på hotel Orchidea, som får 5 stjerner herfra, buffet morgen og aften helt i top, god stor skikælder med støvletørrere. Skibus lige udenfor døren, den var dog ikke så præcis, så vi endte ret ofte med at gå de ca. 300m lidt op ad bakke til nærmeste lift.
Selve skiområdet er udemærket, de mangler dog sne i år, så det var nogle steder en iset fornøjelse, specielt de åbne piste ned mod byen. Ugen bød også på megen stærk vind, og her var der bedst at løbe i skovområderne i Ponte de Legno, som vi syntes rigtig godt om. Her er generelt dårlig skiltning af pisterne og ingen oversigtskort undervejs og det var lidt træls at tage en lift op, for så at opdage at pisten til højre var spærret pga. blæst.
Der er et ok udvalg af restauranter i terrænet, dog flest ved foden af pisterne ned til byen. De fleste har selvbetjening, kun ganske få har personale der tager imod bestillinger. Noget vi var meget overrasket over. De første dage var vi meget skuffede over maden og servicen på restauranterne på pisterne, men det blev bedre da vi i feriens sidste halvdel fik nogle gode pizzaer samt et lækkert tapasbræt.
Alt i alt havde vi en god og billig skiferie i Passo Tonale og vi kan sagtens finde på at tage dertil igen. Man får meget for pengene.
Læs mere

Mangler en ski makker K/M til uge 7 Passo D Tonale | Skrevet den 18/01 2020

Oprettet af Henrik Sund Christensen

Mit navn er Henrik Sund ChristensenJeg skal afsted uge 7 med vennernes skiklub fra ÅrhusJeg køre selv til Italien. Desværre er min søn blevet forhindret i at tage med i billen er der plads til en mere...
. Vi er to der kan køre. Bussen er fuld. Derfor har jeg valgt at køre selvDen gruppe jeg er afsted med er en blanding af voksne og unge og børn120 skiglade mennesker. Vi bor på Hotel i Ponte Di Ligno ½ pension og skøn Well ness bad og sauna I der en frisk der vil med Giv lyd på 21420902 Ski godt Hilsen fra Henrik Sund Christensen
Læs mere
Se alle Opret kommentar