Pistekort fra Passo Tonale


Søg skirejser til Passo Tonale

Find mere om Passo Tonale: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder

Passo Tonale dalen i bjergpasset i de Italienske alper er kendt for at være børnenes paradis såvel som for en høj sne- og solsikkerhed. Skiområdet i Passo Tonale er særdeles børne- og familievenligt, og giver desuden en lang række muligheder for den større familie med forskellige individuelle behov.

Som du kan se på pistekortet herover, så fører alle pisterne ind i byen, hvilket gør denne til et godt og naturligt samlingssted efter en dag, hvor alle i gruppen har tilset egne behov for sværhedsgrad i oplevelser. I kan med andre ord på simpel vis kombinere selvstændighed med samhørighed, når skiferien går til Passo Tonale.

Trods bjergpassets relativt flade overflade, så er Passo Tonale et af verdens højest placerede skisportssteder, og hvis I tager liften op til Presena Gletscheren, så mødes i af en udsigt, der er et postkort værdigt. Herfra kan I stå på ski fra 3000 meters højde.

Et pistekort der byder på mange kilometers pister

Passo Tonale har godt og vel 100 kilometers piste strækninger, og hvis I har brug for mere, så kan I opgradere jeres liftkort til at gælde for Super Skirama, der dækker over i alt 380 kilometer pister, og udgør hele det område, du kan se på pistekortet herover. Fordelen ved det flade bjerglandskab er, at I kan tage en ski-bus rundt i bjergpasset, og derved afdække et større areal. Området i Passo Tonale er oplagt til langrend og heldagsture.

Passo Tonale er indrettet med byen som omdrejningspunkt. Her finder du overnatning og spisesteder, skiskole og børneområder. Og du finder også de lifte, der fører jer ud i landskabet til de mere avancerede løjper. Disse lifte er centralt placerede, og lette at komme til og fra. Du kan altså aflevere børnene i skiskolen og få minutter senere stå på toppen af den sorte løjper, der på ingen tid har dig tilbage i byen igen.

De fleste lifters ende destination giver flere muligheder for valg af løjper, og du kan dermed variere dit løb og sværhedsgraden heri efter behov. Passo Tonale byder på alsidighed og gode oplevelser - og et højt effektivitetsniveau i kraft af en god indretning og et velfungerende liftsystem.


Top Residence

Central beliggenhed i komfortable lejligheder med god plads TOP Residence har lejligheder af forskellige størrelse med en beliggenhed midt i hjertet af Passo Tonale. Det er derfor et godt valg til dig, der ønsker at bo centralt på din skiferie til Passo Tonale! Midt i centrum TOP Residence har en perfekt beliggenhed midt i centrum af Passo Tonale. Kun 200 meter fra lejlighederne ligger både liften og byens centrum. Lejlighederne har dusenden en smuk udsigt ud over bjergtoppene i området Læs mere

Hotel Delle Alpi

På Hotel Delle Alpi kan I både nyde godt af det brede udvalg af vine og det store wellness område.


Brugernes anmeldelser af Passo Tonale

Skiterræn
4,06
Liftsystem
3,94
Afterski
2,88
Byen
2,66
Børnevenlighed
4,57
Begyndervenlighed
4,71
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,67
Passo Tonale har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 32 anmeldelser.

Kort over Passo Tonale

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen