Søg skirejser til Canazei

Find mere om Canazei: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder - Pension

Der er rig mulighed for at udfordre sig selv i et af verdens største skiområder, Canazei i Italien. Der er mange naturskønne ruter og vilde pister at give sig i kast med.

Prisbelønnede pister

Canazei byder på lidt af hvert, og til alle temperamenter. En af de mest populære ruter er Sella Ronda, som tager en hel dag. Her kan du opleve smukke bjergtoppe og snedækkede nåletræer. Ønsker du lidt mere fart, er Val Gardena en oplagt mulighed for at få sus under skiene.

Val Gardena har i 2018 vundet prisen for Italiens bedste skidestination, så det er værd at opleve denne prisbelønnede piste. Der er også mulighed for at køre ad skjulte omveje langs Lagazuoi, der byder på skønne naturoplevelser, som du kan nyde uforstyrret af andre mennesker. I alt er der 1220 km pister at begive sig ud på, med smukke bjergtinder og snebelagte landskaber.

Er du mere til snowboard, kan du ligeledes opleve de 6 forskellige snowparker i Val di Fassa. Her kan det indre legebarn få frit spil.

Fra Canazei by kan du tage lift 101 til Pecol i 1.900 meters højde, hvorfra du kan tage videre med det moderne liftsystem, eller du kan tage turen på de grønne pister vestpå mod Pian Frataces. Hvis du vælger at fortsætte mod højderne med liftsystemet, kan du møde flere udfordringer på toppe som Belvedere og Passo Fedaia.

Italienske Canazei

Området Canazei er også en smuk og oplevelsesrig feriedestination. Canazei byder på masser af sne og solskinstimer oppe i højderne i Italien. Der er små hyggelige alpehuse rundt omkring i byen og mange gode restauranter med autentisk Italiensk mad på menuen.


Cesa Stefi

Komfortable lejligheder tæt på liften og i gåafstand til Canazeis restauranter Hvis du ønsker at bo centralt med kun 100 meter til hovedliften Pecol, og i gåafstand til byens mange restauranter, så er Cesa Stefi det perfekte valg. I den charmerende og pulserende by Canazei finder du dette lyse og nyere lejlighedskompleks. Lejlighederne i Cesa Stefi er gode og komfortable og med en god beliggenhed omkring 100 meter fra hovedliften. Cesa Stefi har flere forskellige lejligheder og er et godt Læs mere

La Montanara

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere


Brugernes anmeldelser af Canazei

Skiterræn
4,60
Liftsystem
4,38
Afterski
3,92
Byen
4,17
Børnevenlighed
3,13
Begyndervenlighed
3,38
Prisniveau
3,75
Offpiste
3,14
Canazei har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 295 anmeldelser.

Kort over Canazei

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen