Pistekort fra Whistler / Blackcomb

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Læs mere om skiferie i Whistler / Blackcomb her

Fotos og video

Brugerne om Whistler / Blackcomb

Her kan du se brugernes karakterer for Whistler / Blackcomb.

Skiterræn:
4,52
Liftsystem:
4,48
Afterski:
3,78
Byen:
4,04
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,50
Prisniveau:
4,50
Off-piste:
5,00
Samlet score er 4,35 / 5 ud fra 23 anmeldelser.

Det ultimative skiferieområde | Skrevet den 22/01 2018

Oprettet af Sanne Precht Jensen

Var i Whistler i vinteren 2016, og det er den fedeste skioplevelse til dato. Man forstår næsten ikke størrelsen på området, før man har prøvet at køre der. Det er ENORMT. Vi kørte på ski uafbrudt i 7 ...
hele dage, og vi prøvede hele tiden nye områder, men nåede nok kun at køre på max halvdelen af alle pister. Selv om vi var der i uge 8 og der efter sigende skulle være mange mennesker der, så føltes det aldrig sådan. Det var meget sjældent at der var kø ved nogle lifter - og den ene vi oplevede det ved, dér underholdt fuglene os - de kom og satte sig på vores hænder og hovedet, hvis vi viste at vi gerne ville, eller havde noget mad til dem. Utrolig hyggeligt. Som en anden har skrevet, så oplever man aldrig "skubben og masen" i køerne - folk har pli og respekterer hinandens tur uanset hvad. Når man kommer op på toppen af bjergene/står af de store lifter, står der ofte ældre mennesker, som kommer og hjælper én med at overskue de bedste/nemmeste og rigtige pister alt efter hvad man skal (det kan være lidt uoverskueligt nogle gange). Meget god service.
Byen er rigtig hyggelig med masser af restauranter, butikker osv. Og hotellerne ligger rundt omkring i byen og langs gågaden. Og liften ligger lige midt i byen.
Det er den ultimative skiferie at tage hertil...skynd jer afsted!
Læs mere

Verdens bedste skiområde | Skrevet den 31/08 2015

Oprettet af Claus-Madsen

jeg var i Whistler i sæsonen 10/11 hvor vi fik 1579 cm sne. Det var helt fantastiske 6 måneder, hvis man elsker at køre off piste. Det er en grund til at Whistler Blackcomb flere gange er blevet kåre...
t til verdens bedste skiområde - og det er simpelthen at alt bare fungerer!Selve skiområdet er ENORMT, alt hænger fantastisk godt sammen. Der er noget for alle niveauer også er der altså en positiv liftkø stemning du ikke vil opleve andre steder. I det hele taget vil du ikke opleve at nogen skubber eller kører over dine ski i liftkøen. Byen er fantastisk hyggelig med et hav af restauranter, barer og butikker med alt du har brug for. Kommer du med børn, kan i køre på pister hvor der er "No-speed-zones", hvilket bliver overholdt, grundt et hav af ansatte på bjerget som sørger for at folk sænker farten. De samme personer hjælper dig også med ALT du kunne ha' brug for, lige fra rundvisning til en guidet tur i området.Er du ung og vild med fun parks - så havde Whislter, og har vidst stadigvæk ca. 5 funparks. Hvor du kan øve fra nu til du står nr. 1 på verdensranglisten. ENORME parks, med fede obstacels og kickers. Jeg ku' skrive fra Whistler fra nu til næste vinter, og det eneste negative ved stedet er priserne, desværre steg priserne efter Vinter OL i 2010. Ønsker du dog at komme et sted hen, hvor ALT bare fungerer! Så tag til Whistler - du vil ALDRIG fortryde det!
Læs mere
Se alle Opret kommentar