Se snemeldinger og vejr fra Åre

Rejsebureauer til Åre: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk, Sunweb

Her finder du aktuelle snemeldinger og skivejrudsigter fra Åre. Snestatistikken er baseret på snemeldingerne fra de seneste 12 sæsoner. Vi opdaterer dagligt skivejret så du er klar til årets skiferie. Find generel information om skiferie i Åre her.


Vejrudsigt for Åre

Denne vejrudsigt for Åre er gældende for højden m.

Sne i dalen: 96 cm.
Sne på toppen: 96 cm.
Frisk snefald: -
Sidst opdateret: 10/04 2024 20:39

Temperaturen falder én grad for hver 200m, man bevæger sig op. Nedbør vises som millimeter vand, og 1 mm vand giver ca. 1 cm sne.


Udvalgte skirejser fra Åre

Alpen 40m2 - 4-6 personer

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 40m2 Til lift: 100-400 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 2 rum   Køkkenkrog: Køleskab, frostboks, mikroovn og el-komfur samt opvaskemaskine Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab og sauna  Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Transport: Billigst med tog: Læs mere her Læs mere

Åre Fjällby

Åre Fjällby er det oplagte valg, når hele familien skal afsted på skiferie, eller hvis I rejser flere venner sammen. Her kan I nemlig bo I hyggelige og velindrettede lejligheder med plads til 4-10 personer, og I har blot en kort gåtur til bytorvet. Herfra kan I nemt nå til liften, så I hurtigt kommer afsted på ski, og I nærheden af lejlighederne venter et væld af restauranter, barer, natklubber, en bager og en skishop. Skibussen kører regelmæssigt til både Læs mere

Åre Fjällby

Åre Fjällby er veludstyrede og privatejede lejligheder, som er beliggende tæt på VM-området og liften VM8. Derudover finder I Åre Torg i gåafstand fra lejlighederne, hvor der er et bredt udvalg af restauranter, barer, natklubber og meget mere. Ligeledes går skibussen til skiområderne Björnen, Tegefjäll/Duved regelmæssigt.


Historisk snestatistik for Åre

Statistikken er beregnet som gennemsnit over snedybden i sæsonerne 2001/02 til 2024/25.

Søg skirejser til Åre

Find mere om Åre: Webcams - Pistekort - Hytter - Lejligheder


Brugernes anmeldelser af Åre

Skiterræn
4,18
Liftsystem
3,95
Afterski
3,65
Byen
3,83
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
4,00
Åre har en samlet score på 4,33 stjerner ud af 5. Baseret på 65 anmeldelser.

Kort over Åre

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen