Pistekort fra Veysonnaz

Klik her for at se pistekort i fuld skærm
-

Skiområdet hænger sammen med byerne: La Tzoumaz, Nendaz og Verbier

Læs mere om skiferie i Veysonnaz her

Skiferie forslag i Veysonnaz

Résidence Balcons du ... Résidence Balcons du ... Bil fra 3.052,-/pers.
Résidence Centre (kom... Résidence Centre (kom... Bil fra 3.052,-/pers.
Résidence Mayens de l... Résidence Mayens de l... Bil fra 2.976,-/pers.
Résidence Centre (sta... Résidence Centre (sta... Bil fra 2.976,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Veysonnaz

Her kan du se brugernes karakterer for Veysonnaz.

Skiterræn:
4,42
Liftsystem:
3,88
Afterski:
3,17
Byen:
3,54
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
2,67
Off-piste:
3,33
Samlet score er 3,54 / 5 ud fra 48 anmeldelser.

Slæbelifte overalt | Skrevet den 28/02 2012

Oprettet af Claus L Jensen

Har været en weekend i Veysonnaz uge 7/8. vejret var fint, folk er meget flinke og sneen var ok, dog lidt tyndslidt nogen steder.
min største anke er at der er alt for mange slæbelifter og kun få...
stole lifter. Området hænger sammen med 3 andre destinationer (mindst), men det kræver en habil skiløber at nå over vil Verbier som er det største område. hvis ikke du vil køre på sorte pister så er det ikke let at finde en vej.
prisniveauet er tillige højt.
Læs mere

Meget er sket de sidste år i Veysonnaz! | Skrevet den 19/08 2010

Oprettet af Kit

Vi er kommet - sommer og vinter - gennem de sidste år i Veysonnaz. Der er investeret rigtigt meget i området, og store dele af det gamle liftsystem er blevet sikftet ud og forbedret. Jeg kan derfor sl...
et ikke genkende kommentarer længere nede på siden om slæbelifte, da der er ny kabinelift på Veysonnazpisten, og det er muligt at ramme stort set allehoved pister i Thyon-området med sofa og kabinelifter (som også er moderniseret de sidste år). Og for børn og nybegyndere er der fine pandekagelifte på de mange børnevenlige pister på Thyon-toppen.

Skal man videre på ski til Siiviez-området skal man kunne både pandekage og T-lifter, men det er muligt på kort tid at nå hele vejen på ski til Verbier/Mont Fort - selv med mindre børn, hvis de har nået rødt niveau på skiskolen, eller kan komme med T-liften mellem knæene. I de store pisteområder på vejen mellem Thyon og Nendaz er rigelig og god sne, som oftes at mindre trafikkeret end hovedområdet i Thyon.

Der er to udmærkede skiskoler i området (Og der tales både enkgelsk og tysk), og Sport and Fun er også Engelsktalende, og har fint program med mountainbikes, klatring og sport i sommersæconen.

Det er rigtigt at byen ikke er super-livlig med megen afterski, men det er for børnefamilier, der foretrækker rimeligt rolige omgivelser - en absolut fordel. Der er fine indkøbsmuligheder i Sion, lige som byens lokale indkøbsmuligheder og restauranter er rimelige. Der er tre lokale købmandsbutikker om vinteren (en holder lukket om sommeren - og en ligger lidt længere nede af bjerget i den gamle bydel), og slagter og bager har et OK (men lidt dyrt) udvalg.

Kort sagt: Som børnefamilie er vi blevet rigtigt glade for vores ferier i Veysonnaz. Vi kunne ikke ønske et bedre sted at holde ski- og højfjeldsferie, og når vi en sjælden gang har valgt at prøve noget andet af, vender vi hurtigt tilbage til vores foretrukne sted i Veysonnaz.
Læs mere
Se alle Opret kommentar