Webcams fra Veysonnaz

Rejsebureauer til Veysonnaz: Italiavillas.net, SnowTrex.dk, Sunweb

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Veysonnaz


Søg skirejser til Veysonnaz

Find mere om Veysonnaz: Pistekort


Résidence Veysonnaz 2*

Vil du bo billigt og have mulighed for at samle familie eller venner under samme tag, så er de 2-stjernede lejligheder Résidence Veysonnaz et rigtig godt valg. Résidence Veysonnaz dækker over en række centralt beliggende lejligheder, som kan rumme op til 8 personer. Lejlighederne er simpelt møbleret, og da de har forskellige ejere varierer indretningen fra lejlighed til lejlighed. Fra lejlighederne har du ikke langt til centrum af Veysonnaz og den nærmeste skilift findes maks. 1,2 km væk. Eftermiddagene Læs mere

Chalet CNY01

Beliggende i 3100 meters højde og med en smuk udsigt over dalen ligger Chalet CNY01. Chaletet har 3 soveværelser og kan rumme op til 6 personer, hvilket gør det til et oplagt sted at bo sammen med familien eller vennerne. Chalet CNY01 er indrettet i traditionel stil, og her er lagt op til hygge og godt samvær foran pejsen i stuen. Skibussen afgår små 100 meter fra chaletet og kan nemt og hurtigt føre dig til skiliftene og pisterne.

Chalet Ski Heaven Veysonnaz

Chalet Ski Heaven ligger i gåafstand til pisterne i Veysonnaz i Les Quatre Vallées. Chaletet er smagfuldt indrettet med flotte, moderne møbler. Det veludstyrede køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er en hyggelig spiseplads og pejs. Chaletet har både jacuzzi og sauna, så du har god mulighed for at nyde nogle skønne, afslappende eftermiddage. De daglige indkøb klares nemt, da supermarkedet og de nærmeste butikker ligger 100 meter fra Chalet Ski Heaven.


Brugernes anmeldelser af Veysonnaz

Skiterræn
4,42
Liftsystem
3,88
Afterski
3,17
Byen
3,54
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,33
Prisniveau
2,67
Offpiste
3,33
Veysonnaz har en samlet score på 3,54 stjerner ud af 5. Baseret på 48 anmeldelser.

Kort over Veysonnaz

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen