Søg skirejser til Wagrain

Find mere om Wagrain: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder - Pension


Grafenberg og Griessenkareck

Skiområdet i Wagrain består af 2 bjerge hvor der er pister til alle uanset alder og nivauer. Det ene bjerg hedder Grafenberg, forbundet med Alpendorf og det andet Griessenkareck som er forbundet med Flauchau.

Der er flere veje op i områderne og du kan enten tage en af følgende gondolbaner op, Grafenbergbahn, Grafenberg Express 1 og 2 samt Flying Mozart.

Gondoler og lifte Wagrain

Grafenbergbahn transportere dig op på Grafenbergbjerget som er familie siden af området, da det er her du finder flest blå og røde pister, samt de mindre børneområder med transportbånd. Det er også her de fleste skiskoler mødes og starter dagen. Pisten ned til bunden af Grafenberg er opkaldt ”dansker bakken”, efter alle de fantastiske danskere som kører med den grimmeste stil på ski. Hvis I når til bunden af Grafenbergliften ved frokost skal I tage et smut forbi Kühberg alm som servere et rigtig god burger sammen med en glas Schiwasser. Om eftermiddagen er der også godt gang i afterskien på almen.

Restauranter Wagrain

Flying Mozart transportere dig op på Griessenkareck bjerget som er et områder med bredde og lange pister samt modne stole og gondollifer. Dette område hænger sammen med området Flauchau og her kan du prøve kræfter med den berømte Hermanm Maier piste, hvor der stadigvæk hvert år afholdes World Cup for både herre og damer. På den røde piste 33 som snurer sig under Flying Mozart liften finder du en typisk østrigsk restaurant Almstadl som laver en klassisk og stor wienerschnitzel med pommes som bestemt er et besøg vær. Er vejeret godt har restauranten en stor terrasse hvor du kan nyde udsigten og slikke lidt sol.

Prøv Flying Mozart og Rote 8er

Er du havnet på det ene bjerg og ønsker du i løbet af dagen at prøve kræfter med det andet bjerg kan du tage G-link. G‐link er en stor kabine med plads til 130 personer som svæver igennem luften mellem de to mellemstationer på hvert bjerg. og turen tager ca. 6 min.

Læs også 10 ting du skal opleve i Wagrain


Skinetworks Hotel Himmelberg

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Chalet XL 18-30 personer

Chalet XL på 310m2 til 18-30 pers. Boliger der har alt, du behøver. Her er 4 stk. af denne type beliggende ved liften midt i det populære Wagrain. 250 m til Eggliften der ligger for foden af Widmoos pisten - og fra toppen af denne korte lift, er der kort skivej til Mozart liften. Chalet beskrivelse: 310m2 fordelt i 2 etager til 18-30 personer. (mulighed for tilkøb af små ekstra lejl. til i alt 4 pers. - forhør om pris) 1 Læs mere

Lejligheder "Haus Thomas"

Haus Thomas ligger i en rolig del af Wagrain med få minutters gang fra centrum og kun 50 meter fra stoppestedet hvor skibussen holder. Haus Thomas er perfekt til større grupper der rejser sammen, da huset kan rumme helt op til 19 personer. Huset indeholder forskellige typer lejligheder med plads til hhv. 3, 7 og 9 personer. Enten bookes huset som 3 separate lejligheder eller som én stor samlet lejlighed som kan rumme op til 19 personer. Lejlighederne er indrettet Læs mere


Brugernes anmeldelser af Wagrain

Skiterræn
4,34
Liftsystem
4,34
Afterski
3,69
Byen
3,83
Børnevenlighed
4,33
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
3,33
Offpiste
2,67
Wagrain har en samlet score på 3,88 stjerner ud af 5. Baseret på 267 anmeldelser.

Kort over Wagrain

Find tilbud på skirejser