Pistekort fra Wagrain

Klik her for at se pistekort i fuld skærm

Grafenberg og Griessenkareck

Skiområdet i Wagrain består af 2 bjerge hvor der er pister til alle uanset alder og nivauer. Det ene bjerg hedder Grafenberg, forbundet med Alpendorf og det andet Griessenkareck som er forbundet med Flauchau.

Der er flere veje op i områderne og du kan enten tage en af følgende gondolbaner op, Grafenbergbahn, Grafenberg Express 1 og 2 samt Flying Mozart.

Gondoler og lifte Wagrain

Grafenbergbahn transportere dig op på Grafenbergbjerget som er familie siden af området, da det er her du finder flest blå og røde pister, samt de mindre børneområder med transportbånd. Det er også her de fleste skiskoler mødes og starter dagen. Pisten ned til bunden af Grafenberg er opkaldt ”dansker bakken”, efter alle de fantastiske danskere som kører med den grimmeste stil på ski. Hvis I når til bunden af Grafenbergliften ved frokost skal I tage et smut forbi Kühberg alm som servere et rigtig god burger sammen med en glas Schiwasser. Om eftermiddagen er der også godt gang i afterskien på almen.

Restauranter Wagrain

Flying Mozart transportere dig op på Griessenkareck bjerget som er et områder med bredde og lange pister samt modne stole og gondollifer. Dette område hænger sammen med området Flauchau og her kan du prøve kræfter med den berømte Hermanm Maier piste, hvor der stadigvæk hvert år afholdes World Cup for både herre og damer. På den røde piste 33 som snurer sig under Flying Mozart liften finder du en typisk østrigsk restaurant Almstadl som laver en klassisk og stor wienerschnitzel med pommes som bestemt er et besøg vær. Er vejeret godt har restauranten en stor terrasse hvor du kan nyde udsigten og slikke lidt sol.

Prøv Flying Mozart og Rote 8er

Er du havnet på det ene bjerg og ønsker du i løbet af dagen at prøve kræfter med det andet bjerg kan du tage G-link. G‐link er en stor kabine med plads til 130 personer som svæver igennem luften mellem de to mellemstationer på hvert bjerg. og turen tager ca. 6 min.

Læs også 10 ting du skal opleve i Wagrain

Skiområdet hænger sammen med byerne: Alpendorf, Flachau og St. Johann in Pongau

Læs mere om skiferie i Wagrain her

Skiferie forslag i Wagrain

Sporthotel Wagrain Sporthotel Wagrain Bil fra 7.030,-/pers.
Hotel Tatzlwurm Hotel Tatzlwurm Bus fra 3.823,-/pers.
Haus Perigrina lejligh... Haus Perigrina lejligh... Fly fra 6.245,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Wagrain

Her kan du se brugernes karakterer for Wagrain.

Skiterræn:
4,34
Liftsystem:
4,34
Afterski:
3,69
Byen:
3,83
Børnevenlighed:
4,33
Begyndervenlighed:
4,50
Prisniveau:
3,33
Off-piste:
2,67
Samlet score er 3,88 / 5 ud fra 267 anmeldelser.

Alt for mange mennesker | Skrevet den 29/02 2020

Oprettet af Henrik Petersen

Efter min uge 9 i Wagrain, vil jeg sige "alt for mange mennesker" til nogle gamle og langsomme lifte, som resulterede i alt for lange liftkøer, generelt mellem 10 og 20 minutter. Det har jeg aldrig oplevet før, andre stedet.

For mange mennesker | Skrevet den 13/02 2019

Oprettet af Jakob Jensen

Generelt er Wagrain et lækkert og hyggeligt skiområde, hvor der er noget for alle. Vi har dog oplevet at området har fået for mange besøgende (uge 5) hvilket resulterer i lange køer ved lifterne. De m...
ange mennesker gør at det ikke bliver særlig sjovt eller børnevenligt. Samtidig er skiskolerne på toppen af en bakke, hvor der er forholdsvis få steder at øve og reelt kun et sted at spise for begyndere. De mange mennesker presser også skiskolerne som har svært ved at få tingene til at fungere. Når det er sagt er Wagrain utrolig hyggeligt og folk er meget flinke. Wasserwelt er et godt sted at få en pause fra ski.
Læs mere
Se alle Opret kommentar