Pistekort fra Trysil


Søg skirejser til Trysil

Find mere om Trysil: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder

Trysil er Nordeuropas største skisportssted, og Norges mest besøgte anlæg. Trysil ligger i den østlige del af Norge, og består af godt og vel 75 kilometer pister i alt. Trysil ligger langt oppe og inde i landet til at der er høj sandsynlighed for godt skivejr med rigelige mængder sne. Hvis uheldet er ude, og snefaldet ikke rækker, så har Trysil alle muligheder for at belægge med kunstsne af høj kvalitet.

Trysil er et alsidigt skiområde, der rummer mange muligheder for både begyndere, let-øvede og de helt garvede løbere. Området har en velrenommeret skiskole, der udmærker sig på at have instruktører af forskellige sprog og nationalitet samt et høj pædagogisk såvel som fagligt niveau.

Trysil er desuden et godt sted at træne, når man ønsker at avancere, da flere af pisterne giver mulighed for netop det - se for eksempel pist 35 og 36, der hver især har flere gode sving, og stadig er tilpasset et let niveau.

Pistekortet i Trysil byder på en masse spændende pister

Trysil råder over 11 sorte piste og 17 røde, og der er flere muligheder for at variere sværhedsgraden på de enkelte løjper. Derudover har Trysil desuden godt 100 kilometer langrendsløjper, hvis man er til de lange og flade ture også.

Skiområdet på Trysil fjeldet er fordelt ud over et areal, der dækker det meste af bjerget. I bunden til hver side finder du restauranter, hoteller og beværtninger, og det er også her, du har skiskole og øvrige aktiviteter. På selve fjeldet har du skiløb i alle retninger, og mere end 30 forskellige lifte, der let bringer dig omkring på bjergsiderne. Du vil se, at sværhedsgraden daler i takt med at du bevæger dig nedad på fjeldet, med undtagelse af midt-sektionen, hvor de stejle sorte piste er placeret mod bunden af bjerget.

Skiområdet i Trysil er stort og kan være uoverskueligt, hvis man tager hjemmefra uden en plan. Liftene er dog nemme at benytte, og alle ture ender i bunden - nogle med mulighed for et pitstop undervejr. Det kan anbefales at holde sig til én side ad gangen for overblikkets skyld.


Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Skistar Lodge Trysil 4-6 personer

Skistar Lodge Trysil (tidligere Mountain Resort) ligger ved Fageråsen Panorama, 800 m over havet og med flot udsigt til Trysilfjeldet. I hotelbygningen er der er 2 restauranter og afterski. Stor wellnessafdeling, saunaer, inden- og udendørs swimmingpool og boblebad - entré mod betaling. Sportsbutik med skiudlejning og liftkortsalg. Mindre dagligvarebutik og bageri. 250 indvendige parkeringspladser. Der findes 3 type lejligheder, og i hotelbygningen findes dobbeltværelser med mulighed for 1 ekstra opredning. Fin standard og og beliggenhed. Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 35-70m2 Til lift: Læs mere

TrysilFjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde er beliggende oppe i områder, hvor de fleste er med ski in/out Disse hytter har personligt præg og forskelligt indrettet. Meget fine hytter, som kan rumme den store familie, eller flere venner der rejser sammen.Liftkort og skileje kan tilkøbes - Spar penge på en samlet "pakkerejse" igennem SnowTours.dk


Brugernes anmeldelser af Trysil

Skiterræn
4,36
Liftsystem
4,03
Afterski
3,08
Byen
3,42
Børnevenlighed
4,80
Begyndervenlighed
4,80
Prisniveau
3,30
Offpiste
3,50
Trysil har en samlet score på 3,91 stjerner ud af 5. Baseret på 258 anmeldelser.

Kort over Trysil

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen