Pistekort fra Trysil


Søg skirejser til Trysil

Find mere om Trysil: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Hytter - Lejligheder

Trysil er Nordeuropas største skisportssted, og Norges mest besøgte anlæg. Trysil ligger i den østlige del af Norge, og består af godt og vel 75 kilometer pister i alt. Trysil ligger langt oppe og inde i landet til at der er høj sandsynlighed for godt skivejr med rigelige mængder sne. Hvis uheldet er ude, og snefaldet ikke rækker, så har Trysil alle muligheder for at belægge med kunstsne af høj kvalitet.

Trysil er et alsidigt skiområde, der rummer mange muligheder for både begyndere, let-øvede og de helt garvede løbere. Området har en velrenommeret skiskole, der udmærker sig på at have instruktører af forskellige sprog og nationalitet samt et høj pædagogisk såvel som fagligt niveau.

Trysil er desuden et godt sted at træne, når man ønsker at avancere, da flere af pisterne giver mulighed for netop det - se for eksempel pist 35 og 36, der hver især har flere gode sving, og stadig er tilpasset et let niveau.

Pistekortet i Trysil byder på en masse spændende pister

Trysil råder over 11 sorte piste og 17 røde, og der er flere muligheder for at variere sværhedsgraden på de enkelte løjper. Derudover har Trysil desuden godt 100 kilometer langrendsløjper, hvis man er til de lange og flade ture også.

Skiområdet på Trysil fjeldet er fordelt ud over et areal, der dækker det meste af bjerget. I bunden til hver side finder du restauranter, hoteller og beværtninger, og det er også her, du har skiskole og øvrige aktiviteter. På selve fjeldet har du skiløb i alle retninger, og mere end 30 forskellige lifte, der let bringer dig omkring på bjergsiderne. Du vil se, at sværhedsgraden daler i takt med at du bevæger dig nedad på fjeldet, med undtagelse af midt-sektionen, hvor de stejle sorte piste er placeret mod bunden af bjerget.

Skiområdet i Trysil er stort og kan være uoverskueligt, hvis man tager hjemmefra uden en plan. Liftene er dog nemme at benytte, og alle ture ender i bunden - nogle med mulighed for et pitstop undervejr. Det kan anbefales at holde sig til én side ad gangen for overblikkets skyld.


The Lodge Trysil

The Lodge Trysil ligger lige bag Velkomsecenteret og med Hotel Radisson Blu Resort som nærmeste nabo. På Hotel Radisson Blu Resort finder I fem restauranter, bar, pool og legerum. Alle lejligheder har stort køkken og bare 100 meter fra The Lodge finder I indkøbsmuligheder. Lejlighederne er forskellige, men alle har samme høje standard.

Aasgard Fjelltun type A-C 6-8 personer

Aasgard Fjelltun er beliggende ved Fageråsen Panorama nedenfor Trysil Høyfjellscenter. Lift og transportløjpe 70 m. Langrendsløjpe 10 m. Type: Lejlighed  Personer: 6-10  Størrelse: 62-81m2 Til lift: 70 m.  Indretning Type A - 6 pers. 62-74m2:  Stue: Kabel-TV og gaspejs  Soverum: 2-3 soverum   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine   Badefaciliteter: 1-2 x Wc/douche  Andet: Tørreskab. Terrasse eller balkon. Nogle med sauna  Indretning Type B - 7 pers. 70-81m2:  Stue: Kabel-TV og gaspejs  Soverum: 2-3 soverum   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine   Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Tørreskab. Balkon  Indretning Læs mere

Hytter, Trysil Sentrum

I og i nærheden af Trysil Sentrum finder du et lille udvalg af enkle små hytter. Afstanden til skianlægget er ca. 2 km. Skibussen fører dig til og fra Trysilfjellet fra Trysil centrum. . Ikke alle hytterne ligger i centrum, og derfor må der påregnes egen transport til fjeldet fra disse eller ind til centrum, hvorfra Skibussen går.


Brugernes anmeldelser af Trysil

Skiterræn
4,36
Liftsystem
4,03
Afterski
3,08
Byen
3,42
Børnevenlighed
4,80
Begyndervenlighed
4,80
Prisniveau
3,30
Offpiste
3,50
Trysil har en samlet score på 3,91 stjerner ud af 5. Baseret på 258 anmeldelser.

Kort over Trysil

Find tilbud på skirejser