Webcams fra Trysil

Webcams præsenteres med tilladelse fra ejeren. Trysil


Søg skirejser til Trysil

Find mere om Trysil: Pistekort - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Skistar Lodge Trysil 4-6 personer

Skistar Lodge Trysil (tidligere Mountain Resort) ligger ved Fageråsen Panorama, 800 m over havet og med flot udsigt til Trysilfjeldet. I hotelbygningen er der er 2 restauranter og afterski. Stor wellnessafdeling, saunaer, inden- og udendørs swimmingpool og boblebad - entré mod betaling. Sportsbutik med skiudlejning og liftkortsalg. Mindre dagligvarebutik og bageri. 250 indvendige parkeringspladser. Der findes 3 type lejligheder, og i hotelbygningen findes dobbeltværelser med mulighed for 1 ekstra opredning. Fin standard og og beliggenhed. Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 35-70m2 Til lift: Læs mere

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.


Brugernes anmeldelser af Trysil

Skiterræn
4,36
Liftsystem
4,03
Afterski
3,08
Byen
3,42
Børnevenlighed
4,80
Begyndervenlighed
4,80
Prisniveau
3,30
Offpiste
3,50
Trysil har en samlet score på 3,91 stjerner ud af 5. Baseret på 258 anmeldelser.

Kort over Trysil

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen