Se pistekort fra Valmorel

Rejsebureauer til Valmorel: SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Valmorel

Find mere om Valmorel: Webcams - Snemeldinger


Skiområdet i Valmorel giver typisk adgang til deres La Grand Domaine, som også inkluderer St. Francois Longchamp. Selvom området ?kun? byder på omkring 150 pistekilometer, føler man det ikke som et lille område, da det er fordelt over et stort areal og man kan komme vidt omkring.

Fokus er her på familien, med rig mulighed for at bo hyggeligt og lige op af pisten. Bor man i Valmorel benytter man sig typisk af de ?hovedlifte?, Pierrafort og Altispace. Pierrafort er en nyere kabinelift og Altispace er en stolelift med plads til fire personer.

Med Altispace liften kommer du op til området som blandt danskere kaldes ?Gryden?, som er et rigtig godt sted, specielt når man lige skal varmes op. Her får du et godt udvalg af blå boulevarder. Man får desuden muligheden for via Gelaz liften at komme ud på en skovtur på nemme blå og grønne pister mod Combelouviere området. Tilbage ved Gryden kan man slippe børnene løs på egen hånd hvis de har alderen til det, da der findes gode udkigsposter hvor forældrene kan sidde og have øje på børnene.

Er man til længere og sværere ture på Valmorel siden tager man blot Pierrafort kabineliften op og derefter turen videre op til Col du Mottet. Tidligere var det en gammel 2-personers lift med smæk til læggen, men fra denne vinter klares turen med en helt ny 6-personers lift. Her fra findes røde pister og sågar en sort freeride piste.

Tager man turen over på St. Francois Longchamp siden, skal man ikke snyde sig selv for en tur på Les Deux Masots, hvor de serverer en rigtig god lasagne. Når man kommer over til Francois Longchamp siden via Madeleine liften, tager man den blå rute til højre som hedder Le Col. Det er en blå transportpiste, som fører direkte til restauranten som ligger på det legendariske Tour de France bjerg Col du Madeleine.

Når man så er kommet til St. Francois Longchamp siden, åbner der sig en verden af primært grønne og blå pister, men du kan også sagtens finde gode røde pister til de mere fartglade, specielt på Lauziere toppen, som er det højeste skiløb man opnår i La Grand Domaine.

En ting at have in mente når man er i La Grand Domaine er, at hvis man støder på steder hvor både en stolelift og en træklift fører samme sted hen, så skal man tage trækliften hvis man vil hurtigt op. Her skal man huske at holde fast, da disse virkelig skyder dig ud af starthullerne.Brugernes anmeldelser af Valmorel

Skiterræn
4,19
Liftsystem
3,84
Afterski
3,64
Byen
4,17
Børnevenlighed
4,67
Begyndervenlighed
4,67
Prisniveau
4,33
Offpiste
4,67
Valmorel har en samlet score på 4,27 stjerner ud af 5. Baseret på 116 anmeldelser.

Kort over Valmorel

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen