Se pistekort fra Val d´Isère

Rejsebureauer til Val d´Isère: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb

Søg skirejser til Val d´Isère

Find mere om Val d´Isère: Webcams - Snemeldinger - Hoteller - Lejligheder


Val d’Isere ligger i skiområdet Espace Killy, som med sine 300 pistekilometer forbinder Tignes og Val d’Isere i et af Frankrigs bedste skiområder. På grund af de to gletsjere i området ”La Grand Motte” og ”Pissaillas” er området meget snesikkert.

Fra Val d’Isere by er det både muligt at tage op med 10er-gondolen ”Solaise” og ”Olympique” med plads til min. 30 personer pr. kabine, så det er derfor nemt og hurtigt at komme op i terrænet.

Tager man ”Solaise” op ender man på Val d’Isere’ mest solbeskinnede top, med flot udsigt over dalen og muligheden for lange nedfarter. Særligt kan det anbefales at tage op med ”Madeleine Express” og kører af de røde pister ned mod Le Manchet – denne tur er typisk næsten uden mennesker, da man ikke kan komme videre fra bunde og skal op til samme sted igen, men det er nedfarten værd.

Fra Solaise kan man også tage videre mod Pissaillas gletscheren. Vælger man at gøre dette, skal man bl.a. med ”Leissieres Express” – også kaldt Tivoliliften, da men kører både op og ned, samt får et sug i maven, når man krydser toppen som adskiller Pissaillas fra Solaise. Pissaillas byder på brede boulevarder og fantastisk sne, da det typisk er lidt koldere i denne del af området. Vil man have en lang nedfart kan man stå på ski fra gletscherens top og ned til bunden af dalen og den lille by La Fornet. Denne rute er typisk helt uforstyrret og er både utrolig smuk og familievenlig. Pissaillas gletcheren byder desuden på sommerski i juni og juli.

Bliver man i stedet på Solaise finder man Tete de Solaise, som er et fint sted til en pause i solen eller en god frokost. Lige omkring restauranten finder man desuden tre ”rullende gulvtæpper”, som giver fine øve muligheder for børn og nybegyndere. Man finder ligeledes rigtig fine begynderområder ved toppen af Bellevarde, hvor der er et helt grønt område forbeholdt til netop børn og begyndere.

Er man klar på flere udfordringer kan man fra Bellevarde toppen prøve kræfter med den tidligere World Cup pist ”Face”. Face er sort og falder med op til 71% på det stejleste. Det kan dog ikke anbefales at tage denne på en varm eftermiddag.

Tager man i stedet ned af den modsatte side af Bellevarde f.eks. af pisterne ”Diebold” eller ”ok” kan man ramme stolliften ”Tommeuses”, som er bindeledet mellem Val d’Isere og Tignes. Det er ligeledes ved denne lift at man finder afterskistedet ”La Fouce Douce” som efterhånden har gjort skamme over rygtet om, at der ikke er ordentlig afterski i Frankrig.

Val d’Isere giver altså plads til både de mere erfarne, nybegynderen og børnefamilierne.

Læs også 11 ting du skal opleve i Val d´Isere/Tignes her


Résidence La Daille

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Résidence la Daille

Résidence La Daille er beliggende 2 kilometer fra den smukke og moderigtige skisportby Val d'Isère. De komfortable lejligheder har moderne møbler og er inden for gåafstand fra skiliften. Det er virkelig en ideel base for at udforske det smukke skiområde. Den livlige bymidte er ligeledes inden for gåafstand. Her kan I kigge på butikker eller nyde en lækker middag i en af Val d'Isères dejlige restauranter. De smukke lejligheder er et godt udgangspunkt for en skøn skiferie.


Brugernes anmeldelser af Val d´Isère

Skiterræn
4,40
Liftsystem
4,15
Afterski
3,72
Byen
4,05
Børnevenlighed
2,50
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
1,50
Offpiste
4,00
Val d´Isère har en samlet score på 3,41 stjerner ud af 5. Baseret på 205 anmeldelser.

Kort over Val d´Isère

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen