Pistekort fra Val d´Isère

Rejsebureauer til Val d´Isère: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SneXpressen, SnowTrex.dk, Sunweb, UCPA

Søg skirejser til Val d´Isère

Find mere om Val d´Isère: Webcams - Snemeldinger - Rejsebureauer - Hoteller - Hytter - Lejligheder


Val d’Isere ligger i skiområdet Espace Killy, som med sine 300 pistekilometer forbinder Tignes og Val d’Isere i et af Frankrigs bedste skiområder. På grund af de to gletsjere i området ”La Grand Motte” og ”Pissaillas” er området meget snesikkert.

Fra Val d’Isere by er det både muligt at tage op med 10er-gondolen ”Solaise” og ”Olympique” med plads til min. 30 personer pr. kabine, så det er derfor nemt og hurtigt at komme op i terrænet.

Tager man ”Solaise” op ender man på Val d’Isere’ mest solbeskinnede top, med flot udsigt over dalen og muligheden for lange nedfarter. Særligt kan det anbefales at tage op med ”Madeleine Express” og kører af de røde pister ned mod Le Manchet – denne tur er typisk næsten uden mennesker, da man ikke kan komme videre fra bunde og skal op til samme sted igen, men det er nedfarten værd.

Fra Solaise kan man også tage videre mod Pissaillas gletscheren. Vælger man at gøre dette, skal man bl.a. med ”Leissieres Express” – også kaldt Tivoliliften, da men kører både op og ned, samt får et sug i maven, når man krydser toppen som adskiller Pissaillas fra Solaise. Pissaillas byder på brede boulevarder og fantastisk sne, da det typisk er lidt koldere i denne del af området. Vil man have en lang nedfart kan man stå på ski fra gletscherens top og ned til bunden af dalen og den lille by La Fornet. Denne rute er typisk helt uforstyrret og er både utrolig smuk og familievenlig. Pissaillas gletcheren byder desuden på sommerski i juni og juli.

Bliver man i stedet på Solaise finder man Tete de Solaise, som er et fint sted til en pause i solen eller en god frokost. Lige omkring restauranten finder man desuden tre ”rullende gulvtæpper”, som giver fine øve muligheder for børn og nybegyndere. Man finder ligeledes rigtig fine begynderområder ved toppen af Bellevarde, hvor der er et helt grønt område forbeholdt til netop børn og begyndere.

Er man klar på flere udfordringer kan man fra Bellevarde toppen prøve kræfter med den tidligere World Cup pist ”Face”. Face er sort og falder med op til 71% på det stejleste. Det kan dog ikke anbefales at tage denne på en varm eftermiddag.

Tager man i stedet ned af den modsatte side af Bellevarde f.eks. af pisterne ”Diebold” eller ”ok” kan man ramme stolliften ”Tommeuses”, som er bindeledet mellem Val d’Isere og Tignes. Det er ligeledes ved denne lift at man finder afterskistedet ”La Fouce Douce” som efterhånden har gjort skamme over rygtet om, at der ikke er ordentlig afterski i Frankrig.

Val d’Isere giver altså plads til både de mere erfarne, nybegynderen og børnefamilierne.

Læs også 11 ting du skal opleve i Val d´Isere/Tignes her


Les Chalets du Jardin Alpin

Les Chalets du Jardin Alpin er lækre og rolige 4-stjernede familievenlige chaletlejligheder cirka 1.200 m fra hovedgaden i Val d'Isére og kun et stenkast fra pisten og liften.

Lejligheder "Balcons de Bellevarde"

Familievenligt lejlighedskompleks beliggende lige ved liften og pisten i bydelen La Daille. Vælg mellem kabineliften eller den topmoderne Funival, som kører gennem bjerget til toppen af Bellevarde. I har gode restauranter i terrænnet indenfor rækkevidde bl.a. La Fruitere og Trifolet. For foden af pisten er der en hyggelig stemning om eftermiddagen efter endt skiløb. Der er kort afstand til butikker og skibussen ind til Val d'Isère centrum. Lejlighederne er velfungerende og findes fra et værelses lejligheder til 4 pers Læs mere

Residence Santel

Residence Santel ligger på pisten i Val d'Isére, så du slipper for lange køreture med skibussen og lange gåture med skiene på nakken. Residence Santel byder på ferielejligheder, som kombinerer traditionel indretning med moderne komfort. Alle lejlighederne har balkon, hvor fra du kan nyde den smukke udsigt over det berømte Espace Killy område. Val d'Isére byder på masser af butikker, barer og hyggelige, franske restauranter.


Brugernes anmeldelser af Val d´Isère

Skiterræn
4,40
Liftsystem
4,15
Afterski
3,72
Byen
4,05
Børnevenlighed
2,50
Begyndervenlighed
3,00
Prisniveau
1,50
Offpiste
4,00
Samlet score er 3,41 stjerner ud af 5 . Baseret på. 205 anmeldelser.

Kort over Val d´Isère

Find tilbud på skirejser