« Til oversigten

Større udvalg i SkiShoppen: Didriksons regntøj til alle aldre

Der ser ud til at regnen ingen ende vil tage. Derfor har vi udvidet sortimentet med Didriksons regntøj, så der er til børn og voksne.

Vi har i år haft en enorm stor efterspørgsel på regntøj. En efterspørgsel der har sat et pres på vores udvalg, da vi næsten ikke har kunnet følge med. Et af de mærker, som mange har efterspurgt er Didriksons. Det familieejede firma fra 1913 har formået at lave sæt som holder kroppen både tør og varm, i selv de hårdeste forhold. Samtidig leverer de regntøj til en fair pris, som de fleste kan være med på. Alle modeller er lavet i topkvalitet, der giver en lang holdbar.

Didriksons laver regntøj til alle aldre

Didriksons regntøj til mænd

Det svenske firma laver simple regnsæt til mænd, med en åndbar- og vandtæthed som gør, at det kan bruges aktivt, uden af man føler sig klam og svedig. Fugten bliver nemlig ledt væk fra kroppen. 

Udvalget til mænd kommer i flere forskellige modeller, hvor alle er lavet som vind- og vandtætte modeller med tappede syninger, således at vandet ikke kan trænge igennem. 

Det mest populære regnsæt til mænd fra Didriksons er Vivid, hvor jakken giver flere justeringsmuligheder, således at den kan sidde præcis som man ønsker det. Samtidig kan hætten tages af, hvis man ikke ønsker at gøre bruge af den. I sættet kommer også et par bukser, med god bevægelsesfrihed, hvor benenes vidde kan justeres fra knæet og ned, så man kan få den bredde man ønsker.

> Se Didriksons regntøj til mænd her <

Didriksons regnsæt kommer med en vandtæthed, der kan klare de hårdeste forhold

Didriksons regnsæt til kvinder

Til kvinder laver Didriksons både stilrige lange modeller samt klassiske regnsæt. Sættene har alle en god pasform og kommer med en god vandtæt- og åndbarhed. En af de mest solgte regnjakker fra Didriksons er Hilde modellen, en flot regnfrakke med et feminint look .

Både jakker og bukser til kvinder er vandtætte fra top til tå, og der kan findes flere forskellige størrelser og farver, således at man kan finde det sæt det passer til en selv. Nogle ønsker en høj åndbarhed og andre en høj vandtæthed.


Didriksons leverer ikke bare de klassiske regnsæt, de laver også frakker og ponchoer til kvinder

Didriksons regntøj til børn

Slidstærkt, åndbart, vandtæt og farverigt. Det er kravene fra forældrene når de ønsker at købe regntøj til børn. Derfor har vi også udvidet sortimentet for børneregntøj, så der er noget i flere forskellige størrelser og farver.

Det smarte ved børneregnsættene er, at de kan pakkes ned i en opbevaringspose som medfølger, så kan det hurtigt gemmes væk i rygsækken. 


Forældrene har mange krav til regntøj, men børnene har kun ’et - Det skal være sjovt at lege i

PU eller ikke PU

Der findes 2 slags regntøj. Det der kun er lavet af polyester og det hvor ydersiden er lavet af polyurethan, som er det der kaldes PU.

Når man skal købe regnsæt, skal man vælge om man ønsker et med polyester, som er mere åndbart, men mindre vandtæt. Eller et PU regnsæt som er meget vandtæt men mindre åndbart. Det som kaldes PU, er det der er gummiagtigt som også kaldes et gummi regnsæt, hvor de andre sæt er mere bløde i det. Hvilket et man skal bruge, afhænger af, hvordan man bruger regntøjet. Er personen aktiv, og har behov for at fugt kan blive ledt væk fra kroppen, så skal der bruges et polyester sæt, hvor åndbarheden er høj, således at man ikke kommer til at føle sig varm, klam og fugtig.

Vedligehold regnsættet, eller køb et nyt efter 2-3 år

Husk at imprægner regntøjet

Selvom det kan lyde som et kedeligt salgstrick, så er den god nok. Man SKAL vedligeholde sit regntøj eller anden teknisk beklædning der har en form for membran eller coating. En bil skal jo også have lidt olie af og til. 

Mange mennesker i dag, tror at de kan skåne regntøjet, ved ikke at vaske eller imprægnere det, da de er bange for at det ødelægger holdbar- samt vandtætheden. Det er helt forkert. Faktisk er det omvendt. Vandtæt- og åndbarheden falder i takt med, at man bruger tøjet og at det bliver mere beskidt. Derfor kan det anbefales, at man først vasker tøjet, for derefter at imprægnere det. Den oprindelige imprægnering slides nemlig stille og roligt af ved brug, og så står man til sidst i en regnjakke der ikke er vandtæt eller vandafvisende. 


Flere tips eller svar på spørgsmål, kan højest sandsynligt findes i Den store Vask og imprægnerings guide her!

103 % Prisgaranti

Didriksons regntøj findes i mange forskellige størrelser og farver. Vi har alle modeller på lager med Dag-til-Dag levering. Bestiller man inden kl. 16 på en hverdag (selv når det regner), så modtages pakken allerede dagen efter. Som med alle andre varer i SkiShoppen har vi 103 % Prisgaranti, så at du altid har mulighed for, at få den bedste og billigste pris på markedet.